Проф. Николай Витанов: Простреляха проф. Кантарджиев в гърба

Аз няма да забравя това, което той направи за България, пише математикът

Обратно в новината

Коментари - Проф. Николай Витанов: Простреляха проф. Кантарджиев в гърба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проф. Кантарджиев е един достоен човек, ЛЕКАР, високо квалифициран специалист и НЕЗАМЕНИМ консултант! Кацаров е жалко протеже на Резидента и изпълнител на мокри поръчки В МЕДИЦИНАТА. Смъртността у нас БЕШЕ по-висока от европейската още преди ковид кризата и не е много изненадващо, че е висока и сега. Вместо да се отдаде заслужена почит и уважение към лекарското съсловие, медицинските и немедицинските специалисти за положените неимоверни усилия за справяне с пандемията, новоназначените ТЪРСЯТ под вола теле, пренебрегвайки заслужаващите висока оценка бойци на първа линия - медици, полицаи и управляващи!! Мнозина от тях загубиха живота си в тази битка!!

в пръцвителствена? ааа геербави доктораторе хахааа

Миналата седмица служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница Лозенец . И какво правят медиите в България? Правят журналистическо разследване по случая, търсят замесените, търсят донорите, търсят истината за болницата? Нищо подобно. Занимават се с пенсионирането на иначе толкова симпатичния проф. Тодор Кантарджиев. Там е техният фокус в сектор здравеопазване, там се раздават медиите. Другото е тема табу. ... Мисирки, сър!

Хонорарите на НОЩниците са между 10-12 хилки евро всеки месец и идват директно от Брюксел. Ето защо те искаха колкото се може по-дълго да са в НОЩницата.

И кое е лошото. Това ,че им плащат за опита или това,че ти го нямаш.

Аз пък мисля, че про. Кантарджиев сам се простреля в крака, когато стана едно от "лицата" на НОЩ. Защото не излезе с ясна и точна позиция за същността на НОЩ, неговите правомощия и функции. Истината е простичка: 1. НОЩ беше създаден със заповед на премиера Бойко Борисов и от правна гл.т. беше със статут на "работна група" към МС. В заповедта на Борисов, на НОЩ бяха вменени правомощия и задължения, които са в противоречие със закона и правилника за работа на МС. ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА НОЩ ЗНАЕХА ТОВА. 2. От правна гл.т. НОЩ не можеше да взема никакви решения, а само да прави предложение до премиера/МС. 3. По закон, управлението на кризата трябваше да става от Съвета за сигурност към МС, който се председателства от премиера и в него влизат министри, не работни групи. Това естествено НЕ СЕ СЛУЧИ. Борисов и МС абдикираха от задълженията си и правомощията си. 4. НОЩ беше използван като щит, параван, зад който се прикриваха Борисов и компания. Членовете на НОЩ, вкл. проф. Кантарджиев не се възпротивиха на това нарушаване на закона. 5. Така се стигна до тотална безотговорност и неуправление на пандемичната криза - нито НОЩ, нито МС носи отговорност като се оправдаваха и продължават да се оправдават един с друг. Това, че Мутафчийски и Кантарджиев ДОБРОВОЛНО и СЪЗНАТЕЛНО приеха ролята на паравани е тяхна грешка. Не новата власт ги прострелва, те сами се простреляха.

Нека да бъдем честни - НОЩ беше по-скоро консултатитен орган, който дава препоръки какви да бъдат действията на правителството, за справяне с Ковид кризата. Благодарение на хората, работещи в НОЩ, страната ни беше на едно от първите места в Европа, по най-малък брой заблели и най-малък брой починали от Ковид 19, до средата на миналото лято. Това, което трябва да се направи, е съпоставка на препоръките на НОЩ след 01.07.2020 г. с действията на правителството. Много е вероятно, НОЩ да са давали едни препоръки, а Баце да е нареждал да се прави съвсем друго. Отваряме, затваряме, като ластик сме. За това и от 100 починали до началото на миналото лято, вече сме на над 18 000 ..............

Пълни глупости- имахме малко заболели,защото тествахме най-малко в Европа и това е лесно проверимо. Точно юнака на снимката обясняваше че имаме доста повече хора "срещнали вируса"...аман от лъжци...

Правехеме малко тестове, това е вярно. Но не това е причината, да немаме много заболели. Много заболели = Много починали ама при нас умрелите бяха малко!!! Какво обяснение има за това ?? единственото логично обяснение е малкото заболели

Коментарите са сякаш г-н Кантарджиев е професор дмн на 25, а не на 65+, което по закон е пенсионна възраст.

Изпълзялите от дълбоките си дупки жалки и мерзки тролове, този път не са от червената гилдия. Познайте на кого служат с дълбоки и издайнически поклони.

Рядко противен човек! Този и Антоанета Христова са нивото в Е БАН!

Какво заглавие само. А математикът се изживява като медицински гуру. Подлудихте народа, по заповед отгоре. Сега имате наглостта да искате да ви бършем сополите. Кантарджиев е възмезден в милиони за ролята си, докато много бизнеси и животи са съсипани. Скрий се глупако. Или кажи на теб колко ти плащат?

Никога няма да забравим какво направихте за България! Орезилихте ни и станахме за смях на целия свят! Нулирахте държавата! Преведохте ни така през ковид пандемията, че всеки ден измираха хора колкото да напълнят един бойнг 737. Въпросния ще го запомня с това, че трябва да ядем лимони и да пием доматен сок. Научете се на ред и законност господа и имайте малко доблест! На бунището на историята...един по един!

Както казва народът: "И двамата пърдят в една кратуна"

защо ли не поскрият този универсален гений? Това е един аудионарцисист, който трудно се изслушва. Вярно, че е физик по образование и го влече физическата страна на процесите, но от него очакваме повечко и по възможност по-точни числа. Апропо знае ли някой на колко места вътре в БАН е съвместител? Спопменават се някои специфични институти, което обяснява универсалността му.

математик - човек на науката, който обяснява че само Господ може да смята по-добре .... айде недей. Виш да се преквалифицираш за монах най-добре. Сложили сме хора, които се надяват на добри резултати от дейността си ако Господ реши така. Съжалявам но предпочитам хора, които да вярват че резултата от тяхната дейност е в техните собствениръце а не в тези на невидимо създание.

Злобар. Като никой не иска да има нещо с тебе - не си го изкарвай на другите. Този професор е класа, ама няма да го разбереш.

Верно ли?

skromna35

Ама ти верно ли владееш четене с разбиране!??

Да не е гръмнат под опашната кост?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не се обаждай много, че ти може да си следващия!

Бил познал с предвижданията си до хилядни от процента. Приказки за наивници. Стъкмистика е истината за реалните случаи.

Не си оригинален.

Прав си Професоре. За Кацаров са валидни думите изречени от Ян Хус: "О свещена простота."

Да прав си "Санта симпличитас". Но троловете са те объркали без да разберат какво пишеш. Иначе щяха да те спукат от минуси.

санкта симплицитас....щом си решил да цитираш...

Разбрахме, че Кантарджиев е много добър специалист. В такъв случай едва ли ще има проблем, след пенсионирането си, да започне работа в която и да е болница. Ще бъде приет радушно, предполагам. Така хем ще получава заплата, хем пенсия. Мисля, че няма драма с пенсионирането му.

Той не е влизал в лаборатория вече двадесетина години. И не знае какво да прави там... Пример за некадърност, облечен във власт! Айде, стига вече!

Щом е навършил възраст трябва да гледа внучката! Нормално е!

Хабилитираните лица могат и имат право, да останат на заеманата длъжност три години след навършване възрастта за пенсиониране

Имат право, НО ако работодателя желае това и има нужда от хабилитираното лице. Не можеш насила да накараш някого да ти плаща заплата, ако той не е убеден, че има нужда от теб!

Могат и да не могат! Концертите по желание свършиха...Някой трябва да ви плати сметката

...в НОЩ трябваше да са назначени келнери, мутрохотелиери, продавачки, майстори на пластмасова дограма, автомонтьори и подобни, защото те са наясно със статистиката, медицината, вирусологията, епидемиологията, имат дипломи от най-масовия университет - фейкбук, и повече от една година не се спряха да дават акъл за всичко и всекиго, като същевременно не спазват мерките и не се ваксинират. хахахахахах! България -ковид-гетото на Европа.

Еййй голяма драма станала.. Голямо реване... Може да е читав човека ама щом гербавите са зад гърба му не е добре. Нали около Герб всичко смърди.

То може и ти да си добър човек ама си патка без мозък щом делиш хората по този начин! Вземете да спретнете един народен съд за подкрепящите ГЕРБ ...

Тоя сусурляк да беше си махнал папиломите при неговите приятели доктори вместо три месеца да ми се прави на математик доктор....а иначе Кантарджиев е балг човек и ми е много симпатичен но факта че реве и се жалва ми е неприятен зашото не искам да го запомня с лошо...не знам защо всеки си мисли че на държавна службица ще кюта дорде започне да се напикава че още...трябва свежа кръв хора с нови идей и енергия...иначе гробищата с а пълни с незамениеми хора...

Пич, научи се на правопис!

И не виждам на ключови позиции, подобни е тази на "директор на националния център по заразни и паразитни болести" в другите развити страни да има "млади кадри". Стотици променливи трябва да имаш предвид, за да вземеш правилното решение, а за такъв тип мислене трябва освен интелект и много опит. Ето един цитат от презентацията на моят син четвъртокласник: "За вирусите Учените са установили, че във всеки един момент на планетата Земя съществуват около 10 на 31-ва степен вируса. Това е единица, след която има 31 нули! Ако някак си успееш да уловиш всички тези вируси и да ги наредиш един върху друг, получената колона ще се разпростре на 200 светлинни години в космоса. Или казано по друг начин, вирусите на Земята са над десет милиона пъти повече, отколкото са звездите в цялата Вселена." Жалко, че "Министърът Кацаров" е толкова далеч от новото на интелект и опит, които са необходими за подобен пост. Да беше се фокусирал в решаването на наличн проблем, като ускоряване на ваксинацията, вместо в създаването на нов проблем "уволнението на проф. Кантарджиев".

Много ми се иска да изпия пет водки, за да прострелян този "професор" По долу от гърба! Този индивид трябва да бъде съден и бит с пръчки на голу!

Значи след 5 водки ставаш хомосексуалист!?!? Браво бре юнак!

Г-дин "математикът" беше на щат в НОЩ ?! Сега разбирате ли, че разбиването на тази алчна за много пари мафия ще реве още дълго за това, което са загубили !!

Опорката е голяма работа. Не може да си на щат в НОЩ и да няма фиш за заплата. Сега новите лесно могат да го побликуват....ако има нещо такъв.

И ТИКВАТА ЛИ ИМАШЕ ФИШ ЗА МИЛ. ЕВРО И ЗЛАТНИТЕ КЮЛЧЕТА ПО ЧЕКМЕДЖЕТАТА ?!

Това "пенсиониране" показва, че ако си на държавна работа и си вършиш добре работата, се набиваш в очите и ставаш политически неудобен. По добре се натискай на бюрото, вземай си заплатата и ще мине чистката. Затова в държавата няма свестни чиновници и служители. Най-лошото е, че никой от кандидат-управниците не предлага поне намаляване на бройката на държавния апарат.

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

Защо всички тъпаци пишат глупости по горумите

погледни се в огледалото. кого питаш?

"Приятен", професорът е член на БСП. Но партийната му принадлежност няма нищо общо с професионализма му. Но на служебните не им трябват хора, които да вършат работа, а хора, които като папагали да повтарят онова, което им диктува Радев. Затова и Кацаров е министър на здравеопозването, защото е завистлив и некомпетентен, но слушка.

А ти дали знаеш,че най тъпите са срещу ГЕРБ

Рашков е пекрасен министър. Той е български герой ! Да се изправиш срещу мутри и всеки ден да побеждаваш е мъжество , което не се е виждало 30..и повече години ! Изгони наглите крадци от в службите и остави честни към България хора. Идва време и за САУРОН ......,без * , които да арестуват ,плашат ... те са част от тъмното минало . В момента са избити всички отровни зъби. Те не могат да показват СМС, телефони разговори , да се хвалят с хващането на шпиони ...за което никой не може да провери

този 4овек ме разсмиваше в наи тежките моменти .великан.и го сма4каха мишките на президента на слави и мая а и оня поп изрод.видях го на живо...злото насьпи с пьлна сила .тьмната страна превзе доброто,,,докьде стигнахме от тук насетне само надолу .мизерята дьно няма...искате русия на ви русия

Скрийте ги тия. Нощници !!! Само дразнят, плашат и лъжат хората

А резидента Радев колко пъти трябва да прострелят за да ни освободи от присъствието си.Нали вече е прострелян веднъж, що не си се гътне там пред блока по джапанки и да си гледа картите. Да прибере и оня гвардеец Деситу да се поспре и тя че няма научаване.

светлото, доброто, обединяващото, надеждата , която въплъщава КАНТАРДЖИЕВ, срещу омразата, раз единението, хаоса, липсата на перспектива и надежда, в лицето на зеления чорап Радев!

тролове бате... Всякакви

Нощниците, любимци на зомбитата ваксинираните, с намордниците, кухите, промити глави, чиповете и каишките.

Боклук самодоволен и твоя ред ще дойде скоро

Сега ще почнат да говорят и те за конспиративни теории, като не са от страната на силните.

Кацарски се самоуби :)

Черепарските тлолчета тролят по инерция, а Чери е пътник :)

Не всеки, който не се кеф и на нощните изроди е "черепарски трол". Повечето са нормални хора. Да еба идиотати нечовек, да еба.

НОЩ са само информатори, нищо не зависеше от тях. Тоест да ги плюе може само черепарски куросмукач или улав антиваксър!

От военни и полиция,с овладяване на силовите министерства,армията,съд,прокуратура,следват журналистите,телевизиите,митници,данъчни и приходни агенции,печата..... Масови уволнение,всяване страх в населението,никаква толерантност. Смачване на интелегенцията и всичко мислещо. Поставяне на временно правителство,което уж ще извади страната от някаква измислена криза. Разпускане на парламента... Фанатизиране на народа,разделение,посяване на омраза едни към други,за да могат през това време да изчистят всички неудобни! ДА ВИ НАПОМНЯ ,СТАВАЩОТО ТУК В ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ЗА НАПИСАНОТО ГОРЕ?

Тия опорни точки вече минават само пред неуважените лелки и Винету, брато? Дори не те коментираме, няма нужда да се хабим. Досега кадрите ви бяха на такава висота, че заехме почетните първи места във всичко, само че отзад напред. И почетното 112 място по свобода на словото. Я изчезвай с глупостите си. Какъвто ви е вождът, такива сте и пиарите му. Само будалите ви се връзват вече.

Тия от НОЩ продължават да тормозят гражданите. Е няма вече лапане.

Това е хода срещу простащината ма зеления чорап!

А в БАН плащат заплати на 70+ години старци. При това професорски. Без никога да са работили.

Престъпни идиоти и гадове под прикритие на "професори" се разплакщали за мустакатия тъпатанр от тяхната дружинка.

Патката

Накрая ще ви копаме, подлоги черепарски!

Не е истина просто какви идиоти, нехора сте. Лайнари. И дебиле, да те светна освен герберасти и черепари има и нормални хора. Нещо повече, ние сме мнозинство. Както показваа и процента на негласуваликте на насраните ви "избори" за идиоти.

Mоля проф. Витанов да обясни доколко неговите сложни математически формули и изчисления са функция на това кой е на власт и какви инструкци му дава (да го наречем Фактор Тулуп)

От военни и полиция,с овладяване на силовите министерства,армията,съд,прокуратура,следват журналистите,телевизиите,митници,данъчни и приходни агенции,печата..... Масови уволнение,всяване страх в населението,никаква толерантност. Смачване на интелегенцията и всичко мислещо. Поставяне на временно правителство,което уж ще извади страната от някаква измислена криза. Разпускане на парламента... Фанатизиране на народа,разделение,посяване на омраза едни към други,за да могат през това време да изчистят всички неудобни! ДА ВИ НАПОМНЯ ,СТАВАЩОТО ТУК В ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ЗА НАПИСАНОТО ГОРЕ?

Кога най-сетне ще ви секнат мангизите, с които ви тъпчат задниците, за да пишете тъпни! ......... а парите със сигурност са "взети" от някъде - сещате се от къде!

Скоро Черепухата ще фалира, пътник е :)

Смачкване на интелигенцията? Няма по-подходящ от Еднокнижника, многократно се е доказал. Добре че предпочита да рита футбол пред опера или балет, че тогава щяхте да го номинирате за оперен певец на годината.

Всеки нормален човек трябва да е наясно и напълно готов да се пенсионира, когато навърши съответното прослужено време. Това не е обида, не е "прострелване в гърба", а НОРМАЛНОСТ! Целият този водевил е смешен и трагикомичен. Човек трябва винаги да запазва достойнство, дори и ако е извършена спрямо него несправедливост, каквато в случая няма.

Имам само уден въпрос, вие с алкохолика Кантарджиев, на Баце уапахте ли му го?

Срещу пенсионирането на професора на сайта на НЦЗПБ

Събрали се калинките, червеите, поповите прасета, жаби и мишки, на подписка за плъшока, мустакат.

доходите по неговата декларация 184000 лева за 2019 https://register.caciaf.bg/2019/0228638F-FBD2-470F-A380-01851CF9F2D698333.xml 579,937 лева за 2020 https://register.caciaf.bg/2020/0228638F-FBD2-470F-A380-01851CF9F2D6114161.xml Само за една година в пандемията се е ОБОГАТИЛ с 400 000 лева и само декларирани пари. Отделно недекларираните. Хората остаха без хикакви доходи, той с 400 бона ПЛЮС в пандемията

Стига неграмотни изпълнения бе! Нито годините в тези декларации са тези, нито цифрите които казваш са верни, да не говорим че бъркаш доходи и и спестявания в банкови сметки. И ако е нагазил лука по някой параграф да бъдат мъже и да кажат за какво става дума, не да ни баламосват с пенсиониране и благодарности за добрата служба.

Честно даже не знаете колкто сте тъпи герберунгелите. За последно ще се опитам да ти обесня. Декларацитят подадена за тази година описва спестяванията за предната. Пандемията все пак СЗО я обявиха 2019. Като излезе и за 2021 тогава ще се хванеш за главата и ще си кажеш да са таковам в простата глава, аз ги защитавам а те крадат да ги ева.

Чети какво пише в линка дето даваш бе. Декларирам Придобитото имущество, получените доходи, дадени обезпечения и направените разходи по чл. 37 от ЗПКОНПИ през предходната календарна година от 01.01 - 31.12.2018 Ковид ли имаше през 2018-та или НОЩ бе мозък? Коя графа за какво е също ти се губи. И пак те питам. Ако има золуми направени, защо го пенсионират с благодарност, ми не го уволнят дисциплинарно? Поне.