17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що-годе писмовен и четмовен и не на хранилка при ГЕРБ, би следвало да е достатъчно само това, което показват от временното правителство. Ако не си на хранилка, просто се възползвай от разклащането на бетонираното управление. Избирайте такива, които бързо да могат да се махат след установени безобразия. Абсолютната власт води до абсолютни безобразия. Кой разбрал-разбрал.

Добре, че е само за още 1 седмица САМО! Всички изказвания на временните бяха Ох колко е зле, Добре че сме ние, та да го оправим! Тази изтъркана плоча се повтаря от всички тях, вече 2 месеца. Явно е Дежурното изказване по заповед на техния Вожд на хунтата им.

Другарю Минеков, не се напъвай толкова, ти вече изпълни обещанието си. За два месеца направи толкова, колкото другите за 10 години. Интервюта, разбира се. Бъди здрав!

От това изказване, както и от останалите му Се чуват само голи обвинения, Приказки на килограм! Някакви доказателства има ли приложени? Не, само голи приказки. Така всеки може да каже всичко...

Много ялови излязох те цялото ново правителство. Откакто дойдох те сте с разкритие и нищо не родих те. Другото за вас нямам какво да кажа

Хвърляй яйца и свински уши.

Той има само 2, как да си ги хвърли?

Ако отново този мушморок, заедно с наперената Мая и най-вече с миризливия арменец, който вероятно не влиза редовно в баня от години, получат гласове за влизане в НС, това ще е показател как българинът няма логика в мисленето и решенията си!!! Срам е за България да има такива набедени политици, които нищо друго, освен лайна в канализацията, не могат да сътворят...

Май забравихте "ало Банов"Той цял живот не се е къпал.

Злоупотребите при Ларгото се знаеше много отдавна.За тези ,за които няма доказателства,да ходят да видят хотелите на сина на Вежди в Алпите.Но с тия 50лв.и едно кафе няма да могат да изпият там. Българинът обича да защитава грабителите си.Сега става ясна и цената. Отвратително.

Я колко е светнат за плащането на тролчетата. Нормално. Като се има в предвид, че бибиян е с 4-5 сайта за фалшиви новини и са първи дружки е очевидно, че е наясно.

Минеков,ти си срам за българската култура!Освен за погребален агент,за нищо друго не ставаш.

До гуша ми дойдоха чегъртачите, дето знаят само да дрънкат.. Не е направил и не е способен да направи нищо смислено, експерт в лаенето...

Бойко Рашков: В Пловдив са се купували гласове от името на ПП ГЕРБ БГНЕС В Пловдив са се купували гласове от името на партия ГЕРБ. Това са разкрили полицейските служители в града. Прокуратурата ще установи дали дамаджаните имат някакво правно значение. Това ще се види. Борисов може да даде отговор на този въпрос. Прокуратурата трябва да предостави повече информация от тук насетне. Това разкри пред Българското национално радио вътрешният министър Бойко Рашков. „До онзи ден се казваше, че там били неясни нещата, че нямало данни, че ръководство на МВР било така обърнало нещата, че полицаите да разследват без прокурорите - това е абсолютна лъжа. На прокурорите вчера е докладвано, че има доказателства за Пловдив, разследването върви, има разпитани и свидетели, става ясно, че са се купувани гласове по 30 лв., така че Борисов, когато говори за дамаджани, да има предвид, че има няколко хиляди души, които са били обект на купуване на гласове във връзка с изборите на 4 април“, поясни още той. По думите му Министерството на вътрешните работи предприема безпрецедентни действия срещу групите за купуване на гласове за предстоящите избори. Рашков съобщи за случай от последните дни, при който в къща в свиленградско село са открити фирмени касови книги с обороти, както и списъци с имена на 28 хиляди избиратели в района. Министърът не пропусна да честити и празника на МВР. „Искам да поздравя всички служители на МВР с професионалния им празник и да им пожелая здраве, усилие и успехи в работа, те доказват, че могат да постигат резултати, защото МВР има огромен капацитет и е важно той да се използва в името на закона, на българските граждани и на държавата. Смятам, че го постигат това и те имат благодарност от моя страна за своите усилия“, поясни той. Бойко Рашков коментира и поздрава на бившия министър председател Бойко Борисов към служителите на МВР: „Не може Борисов да дава оценки, още повече, че той е завършил съвършено друга специалност, че сега едва ли не все едно се работи по милиционерски, и то след 30 години изминали в преход по пътя към демократичното развитие, че сега сме се върнали да работим, така както е работено до 89 - та година, нищо общо няма с това с действителността. Служителите на МВР са много образовани и трябва да бъдат насочвани в правилната посока да изпълняват законовите си задължения“, заяви още Рашков. По-рано експремиерът Борисов отправи двусмислен поздрав към служителите в Министерството на вътрешните работи: „Поздравявам служителите на МВР по случай празника им. Бил съм част от системата и знам колко е трудна работата Ви. Затова Ви благодаря за куража и силите! Бъдете търпеливи. Останете професионалисти и не се поддавайте на опитите да Ви върнат към милиционерщината. Заедно свършихме добра работа. Разбихме контрабандата, свихме битовата престъпност, гарантирахме нулев миграционен натиск. Честит празник!“, написа бившият министър-председател.

Минек остават ви само 4 дни и ...ЧУПЛАНДАТА!! Събирай вече багажа,опаковай кашоните-,надпиши ги...Избеди и мръсните ковчези от кабинета си..гадна комунистическа ченгеларска креатура...

Кошлуков? Споко, ти пак ще се наместиш който и да дойде на власт

Гербавите тролове са в акция. Само за 50 ли бе юнаци? Искайте повече, шефа ви има

Най-добре е Минеков и Рашков да ги въртят по възможност по цял по телевизията. Тогава и Славчо, и мая, и всичкидруги старонови муцуни ще видят влас през крив макарон. тая седмица ще е пълна с кьорфишеци, че дори ще има и в събота в деня за размисъл - само гледайте.

Като смята така, да сезира прокуратурата и да се водят дела където да се докажат твърденията му.

Кого да сезира? Гешев? Който се обръща към батето ви с “шефе”? Гъонсурат

Дърта комунист.номенклатура.Само лъжи ,без никакви доказателства.Още една седмица и цялата измет да ви няма.

50 лева?

Няма ли кой да запуши лайняната уста на този разпасан тъпанар, професор по лайномятане, деба и червеното влечуго...

Избърши си пяната от устата, гърбав

Гледах предаването. Само говорене. Не изнесе никакви факти, не каза нищо конкретно. Не разреши на водещите да го питат нищо. Седна, изнесе реч, нахвърля голи думи и обвинения, каза "мерси" и си тръгна. Това ли е "новото"? Можещото? Младото?

Да ви е.. у гърбавите. Все факти нямало. То записи, снимки, кюлчета. Достатъчно да се огледаш наоколо. Наглеци

Какви кюлчета, какви записи бе кретен? Говорим за ларгото. Правиш ли разлика? ЛАРГОТО. Или с една плитка гънка на гръбначния мозък не може да се направи тая разлика?

Този селски простак, служебните тъкмо го скастриха, да спре да се обажда, че е като жива антиреклама за тях, гледа, че пак се е развързал. Алооооо, спите ли? Приберете си го! Пак е хукнал и ръси битовизми където почука и му отворят. Ризата с дългите ръкави и го връщайте, докато не е нацвъкал по-големи порации.

Аз още не проумявам напълно как стана възможно изобщо в правителството и дори да премиер да ни инсталират такъв откровен уличен бандит и невероятен простак като Борисов! Абсолютно същото се отнася между прочем и за тъпака Гешев...

Тоя съдия ли е, ВКС ли е, къв е... Типично за комунист - истина от последна инстанция, която обекновено се оказве, че е клевета и измислица и откловена лъжа.

Просто е крайно време вече и в България престъпниците да отиват там, където им е мястото - да бъдат изолирани от обществото в затвора. А откраднатото и придобито по незаконен път да бъде конфискувано и върнато обратно на държавата и обществото! Може да се започне с Борисов и неговата ОПГ, с Доган, Пеевски и тяхната ОПГ, с “библиотекарите” и техните мрежи , ОПГ и назначени бизнесмени, банкери, калинки в МВР и службите и особено т резидивистите от прокуратурата начело с Гешев и Цацаров.

недоказани предизборни фишеци.... Я се вижте вие,бе!От всякъде омазани с лайна!

Трудно мога да се сетя за по-гнусен и отблъскващ човек в българскаъа политика. Може би Мая Манолова ми е добра конкуренция. Антиминистър. Античовек! Смъква от раз подкрепата за партиите на "протеста" с 2-3 %, защото хората отвръщат погледа си от него.

По време на сухия режим в Америка Джак Даниелс намират вратичка в закона и продават уискито си като лекарство. Така спасяват бизнеса си, а за пиячите остава едно велико питие. Водили са се много дела за корупция, но фирмата печели всички.

не се научихте, че титлата "професор" се слага само, когато човекът е професор в някакво висше учебно заведение и се изговаря само в контекста на преподавателска му работа. В случая трябва да се каже "министър Минеков'. Нашите професори много обичат да ги наричат професори навсякъде. Интересно на табелката на входната врата на жилището им дали пише проф. едикой си.

А Мултака на Републиката, простакът Вежди и за академик се ... “АРТИКУЛИРА”:) (Преди време явно току що бе научил тази думичка - “артикулира” и очевидно смяташе, че колкото повече я използва и вкарва в речта си толкова по-научен и интелигентен изглежда и я в мяташе във всяко негово изречение. Скъсах се от смях!

Лайномет в действие!!! Дали ще хвърля яйца, домати, риба и лайна по централните ни обществени сгради или лайняни бомби от министерско кресло, Минетов си е Минетов! Душевно нечистоплътен и омерзен човечец.

Едва ли, съмнявам се

Коментар за кое? Ти чу ли нещо конкретно?

Толкова ужасяващи че няма нищо съществено да кажат за тях. А даже и да кажат, няма да намерят доказателства. А даже да намерят нещо, ще се оплакват че прокурора не е техен и нищо в крайна сметка няма да направят.

Нечистоплътен и гнусен минечия