Проф. Киров: Предстои да ни управляват самоотвержени самодейци

Усилията за промяна на основния закон не са най-належащи, коментира доц. Киселова

Обратно в новината

Коментари - Проф. Киров: Предстои да ни управляват самоотвержени самодейци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни ли управлява ха също такива професор

си прост и неграмотен.

Проф Киров, който е виден гербаджиталант заедно с Г Марков и Р Ненков, и тримата бивши конституционни съдии защитен щит на Тиквата, та този Киров между двата тура, а и преди това разцъка из вс телевизии и му слушах притчите за лошия Радев и добрия Борисов. На този човек пък и на другите бих дал безплатен съвет, когато се изтъпаниш някъде и с милиционерска упоритост се стремуш да наложиш своя интерпретация кое е правилно и кое грешно винаги губиш, озлобяваш неутралните, колебаещи се какво да изберат хора и напук на теб те избират противниковата теза. Тъй че професоре язък ти за барута и плюнките. Сега си почини малко и събери сили, избори винаги ще има!

Дрът соцпрофесор. Я, млъквай

Професоре, а по-добре ли е да ни управляват нахални, крадливи и лъжливи мутри?

Те и сега ви управляват бе дебил.

Явно това е протежето на Барни Ръбъл - твореца на новата конституция !

Те щото Борисов и Плевнелиев бяха доказани професионалисти

Сиромах с разширен стомах.

Конституцията отговаряла на всички стандарти за правова, демократична и социална държава. По скоро отговаря на стандартите на лобистка и шуробаджанашка държава!

Вие чели ли сте конституцията, силно се съмнявам. :)

Тук конституцията не трябва да се пипа изобщо! Защото,както сега имаме права по нея,така може да я изменят,че да нямаме никакви права,че да ни отнемат свободата,а самата конституция да стане в услуга на Брюксел и САЩ,да е под европейските закони и всяко едно задължение идващо от ЕС да става закон тук,се едно нямаме правителство. Не трябва да се пипа,защото може да променят някой неща и да загубим семейните си ценности,да узаконят децата сами да избират пола си,да има една камара полове,да се дадат повече права на ЛГБТИК+ обществат и какви ли не простотии може да ни натъманят,затова тръгнат ли да пипат конституцията веднага бунт и нови избори! Тези,които докопаха властта сега са тези,които биха направили конституцията в услуга на чуждни интереси,не и национални!

Прав сте. Не е проблема в конституцията, а в лобистките интереси. И за президентска република са именно тези, които не са я чели, а други - заради инерцията на всеобщото мнение повтарят това, което се говори.

"Професоре,.." НАЙ,.. важното Е , че :.. Толупа и токсичната му хунта ....са ИЗЧЕГЪРТАНИ !! ФАКТ ..Нали ?? Радев, му го НАБИ с 200, а Слави е в душевен оргазъм и поздравява Толупа с песента : "За КРАДЕЦ не СТАВАШ ...Сине ,....ТИ си БУДАЛА" !!!;) Герберските тролове, си гризат топките като видри и квичат от яд ...НО ...ФАКТИТЕ са пред очите им !!;)

Каква е тая злоба бре,да не си се ваксинирал? Тепърва ще видиш кон боб яде ли от управлението на комунистите...

Кво , Злоба ли ?? Абе дебил ...кефя се,.. и се търкалям от смях като ви гледам какви Нещастници сте !!;) Кви комуниси бре Главанак прост ...Толупа е комунист , ЗАБРАВИ ли, че беше ОХРАНА на "ПЪРВИЯТ"комунист ??? хахахаха да ти Е.П.М ..ваксинирана!! хихихихи..

Скоро и ще се насереш от кеф

Тези които са против промяна на конституцията са за запазване на модела на управление " ШКАФЧЕТА И КИЛЧЕТА"

Абе резак, искаш ли утре от Анадола да дойде Мимюн, дето не говори български ама има паспорт, и да ти стане министър? Никъде по света не може чужд гражданин да стане министър. Никъде. А тук това им е основна грижа.

Конституцията няма нищо общо с това!

На фона на досегашните професионалисти колко жалко, че изпаднахме в ситуация да ни управляват самодейци.

Друго си е управлението на професионални хайдуци и гьонсурати, нали не професоре?

миндил професор,ала пунта мара бибиткова

И тоя работи, за Румен, аман от професори.

И тоя е като 3-те хиляди професори и доктори, наводнили Българията през последниет десетина години. Ако човек гледа броя на професорите на човек от населението ще си каже "Брех, тая България! Център на световната наука!"

Много ПРОФЕСОР, малко ИНДИАНЕЦ - затова нищо не върви

хващай да копаш тогава.... какво кесиш в дир-а

Ама като се разболееш искаш професор да те оперира, а не бръснар, нали?

Каква конституция, каква правова държава! За всяко нещо питате "конституционният" да "тълкува"! Пълно безобразие и некадърност при "писането" на конституцията! Един закон който се нуждае от ежедневно "тълкуване" е БОКЛУК! Законът трябва да е ясен и НЕДВУСМИСЛЕН! Другото са простотии и корупция!!!

Кой си ти бе, мухал, че кой ще е определяш кой какъв е??? Теб не те познавахме, а сега си изпълзя от дупката. Професор......смешко

То такива изпълзяват сега. Мишки смешни.

Защо толкова бързаш с оценките? Нищо не каза 12 години за Борисов, а сега ще си счупиш краката, за да погребеш новите победители. Толкова много ли си захлебил от Борисов, дължиш ли му още?!

този наглец кво се пени?

Явно е бил на хранилка при предишните.

От момент в ото се появи зеленият сертификат онституция НЯМА!

Нямам думи. Народа си заслужава управниците. Ще Ви питам март месец 2022г. - как сте?

Ще гледаме цирк цяла зима .

Поредният апологет на Тиквата! Жалки псевдоучени професори!

Аман от революционере, които искат всичко да се промени, макар и да не знаят как. Това е извинение за тях защо не се чувстват добре. Само че ако човек не се опита сам да оправи съдбата си, никой няма да го оправи (поне в прекия смисъл).

Досега всеки закон можеше да противоречи на конституцията или да я заобикаля. В бъдеще всяка наредба трябва да може да отменя закона, а всеки закон- да суспендира конституцията. В тая държава най-сетне трябва да има ред.

На парапитеците им откраднаха евродържавата. Сега им остават само сълзи.

като ти гледам побелялата коса,не може да не помниш простотията "кръгла маса"/не тая на крал Артур и не с рицари/ и кои бяха около нея.И как беше писана тая конституция с персонално обосновани членове,обслужваща конюнктурни интереси. Лицемер!

а мандатите на радев ще ги обнуляваме ли, илие просто няма да ги броим??

да оставим изпечените измамници и крадци да управляват. Това ли ни вменява слугинажа!?

Предстои ни да ни управляват едни кукли на конци. При това в полза на чужди държави. Никакво само действие няма при тях. Всичко е действие от други.

Тоя от професорската шестьорка е колосален СМЕШНИК. Палячо от най- висша класа.

Aти си толкова тъп и с промит мозък......