Проф. Кантарджиев: Най-рисковите места за зараза са заведенията на закрито

Няма много епидемиологични взривове в дискотеки, но където има, процентът е твърде висок - 41%, заяви проф. Христова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млъкни, бе простако мръсен. Стига с тия дивотии вече. Прекалихте го твърде много.

ЗАТВОРЕНИ заведения кафета дискотеки и ресторанти е решението

Кога отново ще се появи гениалният и суперкомпетентен ген.Мутафчийски(по-точно Майтапчийски или Педерастчийски) за да каже тежката си дума?

По-рискови от заведенията на открито са публичните домове.

ами Затваряй ко чакате?!

Моловете в събота и неделя също трябва да затварят, пълно е с хора и малки деца

Ти луд ли си бе ? какво искаш, да се запрем и да изпукаме по домовете си ? Как вярвате на тая пошла пропаганда ? Това е дебилно.

А на протестите има ли опасност да се заразим или вече разнесохме заразата.Питам защото сме стотици хиляди.

ГЕРБЕРСКИ идиот, само може да лъже и да краде!

Юруш на бонбончетата и на водата за уста :) ... На закрито или на открито, със или без бонбончета, 70% от хората трябва да се срещнат с коронавируса, за да затихне епидемията...

А метрото какво заведение е? Открито или закрито? А? Че не разбрах.

въпрос с повишена трудност за герберските тулупи

Какво стана с генерала без фуражка, къде се изгуби ? Той обясняваше хубаво.

да не вземе да ядоса един мургав ага и неговият колега бивш пожарникар

Оууу много е страшно няма да правим тестове... Ако ви е притеснено за пациентите да се обособи стая за Ковид тестове в болницата и всички лични лекари да тестват там! Само се бръщолеви по ТВ а като искаш преглед и не дай си Боже кашляш край не ми идвай страх ме е от теб. Ами намери си друга работа вместо да дърдориш глупости. Всички световни вирусолози казха че този вирис е по-малко опасен оъ сезонния грип. Е, как са преживяли миналата година?

Много по-просто е теста да се даде на болния и той да си го направи. Даже може да го гледат как си го прави и да го напътстват. Може даже да не излиза от къщи като привелигирован политик. Един бърз тест вече не е по-лоши от един РСR. Даже има по-малко фалшиви положителни.

Д-р Николова, ако си доктор наистина, в което дълбоко се съмнавам, защо разпространяваш лъжи като тази - "Всички световни вирусолози казха че този вирис е по-малко опасен оъ сезонния грип."?

Бай Шиле пак говори простотии, но най умното е, че събота и неделя жертвите са по-малко защото тестовете били по -малко?????! Какъв идиот трябва да си за да кажеш такВа глупост???????

Какво ще кажете за следния сценарий - налагат се мерки, за оправдание, за лице пред Европа, но никой не ги контролира. Заведения, дискотеки, стадиони, театри работят под пълна пара, училища също. Хората се разболяват, какъвто процент, такъв. Болните ще са налице, починалите също - парите ще текат с пълна сила. Няма да се влагат в мерки, щети за икономиката, значи ще останат повече за присвояване. Къде ще се появи проблем?

Няма да стане. Като налагат мерки наистина ще имат повече облаги в следващите месеци. Е докато не дойдат диригентите на всичко това. Ако Бойко си мисли че роби с намордници ще го защитават, много се лъже.

не е разбрано. Мерки ще има бол, но на никой няма да му пука дали се спазват.

То на робите от мерките не им пука, пука им от камшика във вид на глоби.

Тестът с намордниците мина: овцете се съгласиха без бой, дори има овце, които агитират несъгласните с тях да носят намордник; Тест номер две е затварянето на заведенията - масово овцете блеят как "ама нас това не ни засяга, ние не ходим по заведения", или "ами който разчита на работата си в заведението - да си намери друга работа". Това, както изглежда - пак ще мине без бой... Следва третото: затварянето. Овцете в кошарката, с вечерен час. Няма да мърдат никъде - само на работа, и вкъщи. Планът е следния: Налагат носене на намордници, ама имаме ръст (учудващо, нали?)... после, затварят заведенията... и какво? Познахте: имаме ръст. След това ще пуснат учениците "онлайн", и какво ще се случи? Естествено - ръст. За това ще са виновни онези, кото не им спазват "мерките", и следва: Вечерен час. Когато и вечерния час мине без бой, естествено - пак ще има ръст. Този път ще е защото овцете си ходят на гости. Това ще бъде забранено. Готови ли сте за затварянето, ковид роби?

Но не могат да го повярват А после ще бъде късно

в кой век живееш? Това беше в миналия век, но не издържа.

викаха Ковид, а нещо друго.

Тогава на ковид му викаха газ мостаца и излизаше от определени душове. Ама беше лоу тек, трябваше да се произвежда. Сега си е хай-тех, концлагеристите сами си го произвеждат даже и да не искат. Иначе принципа е един и същ. Е сега, поради ниската ефективност трябва да се подпомага с клинични пътеки и свръхдоза токсини като лекарства. Но няма лошо, парата на болните отива където трябва. Тъй де, полюлеите от кожа са сменени с кеш. И сега за да не обиждат авторите на шоуто знака за туй кого могат да стрелят е намордника. Не като жълтата звезда дето я е видиш я не. Абе хай-тек, 21 век, друго си е.

Ясно. На професорите вирусолози им ампутират невроните. Та четем: "По думите ѝ, ако след две седмици спадне процентът на новозаразени, заведенията ще се отворят, но ако има ръст – те ще останат затворени.", Проф. Христова... Та Христова (дето са и дали по погрешка книжка влиза при майстора и казва): -- Абе колата спря да върви. -- И как стана? -- Ами карам си аз и гледам муха се размаца на на стъклото. Та вземам мерки. Намалям газта. -- И? -- Ами размацаната муха още там. Та взех още мерки -- намалих още газта. -- И какво стана? -- Ами колата спря! И викнах паяк. -- А, ясно. Виж сега 1800 лв. И си я взимаш след 10 минути. Гарантирам ти че като запалиш може да си натискаш газта колкото искаш. А и допълнително 20 лева за автомивката. .... 10 мин ... -- Ей майсторе имате златни ръце. И стува само една пътека. -- Нищо, нищо пак заповядайте. Абе Бойко, не разбра ли че докато им плащаш премиални за епидемията ще има епидемия?

"Сред хората, посещаващи нощни заведения, има най-голям процент на заразени с COVID-19" Абе гледам аз снощи към 21 часа, тръгнали едни, ама като зомбите - кашлят, кихат, едва се влачат, ама иначе тръгнали към кръчмите. Ковида сигурно им е изпил мозъка, та имаше двама трима, които пълзяха! Хора, вие нормални ли сте? Няма лекарство против вирусите - вярно, но човечеството съществува от 4,5 милиона години. Мислите, че не е имало вируси ли? Имало е, има и ще има. Единственият начин да се пребориш с тях, е да изградиш силен имунитет. Криенето, маскирането, затвярянето в къщи НЕ ПОМАГА, защото както казва същият този смешник от статията в едно по-старо интервю - ВСЕКИ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ РАНО ИЛИ КЪСНО С КОВИД!!!! Аз не се страхувам от тази среща. Защо вие се плашите? Прочетете Фауст и ще видите, че никой не е измамил смъртта. Тя е НЕИЗБЕЖНА!!! А това, че 87 годишна жена, с две придружаващи заболявания е можела да живее още 10-15 години, ако не се е заразила е смешно! Билетите за рая и ада ги подпечатва Господ и всяка намеса в Божиите дела се връща стократно върху извършителя във вид на Божие наказание!

Каква мисъл, какво прозрение. Чакай да извадя Фауст че да ме научи какво да правя като имам настинка.

Брово, нещо умно да прочете човек.Има надежда, щом има нормално разсъждаващи хора.

Цялата ковид истерия е с цел увеличаване на пораженията, защото самият вирус не е страшен. Аз се заразих и го преболедувах по-леко от сезонен грип, без лекар, без лекарства. При по-голямата част от хората е така - 85 %, затова е цялата кампания за насаждане на страх - стресът съсипва имунната система. Като добавим, че не само не дават указания на населението как да укрепи имунната си система, ами го и заплашват с цитокинова буря, поддържат хаос в здравната система, развихриха търговия с тестовете и не дават възможност на нормалните лекари да лекуват, а направиха протокол, т.е. стандартизираха лечението, което не е добра идея, тъй като организмите са различни, та с тези си и други действия и бездействия свършиха по-голямата беля, за вируса не остана много. Затова спокойствие и здравословна храна! Внимавайте да не се простудите или по друг начин да компрометирате имунната си система! При първи симптоми започнете да следите сатурацията и имайте доверен лекар, който наистина иска да се погрижи за вас! Не чакайте да се влошите - това "пропускат" да ви кажат и НОЩниците, и другите. Но дори да развиете пневмония, не е толкова страшно, не се ужасявайте, следвайте схемата на антибиотично лечение и за 2 седмици ще се оправите! Успех!

Ще парафразирам Айнщайн,"Две неща са безкрайни, Вселената и дебелоглавието на българина.За първото има някакви съмнения ,но за второто не". Житейското кредо на българският лумпен е",Не сакам я да съм добре , а сакам съседо ,да е зле"

Тъй е, но няма страшно. С малко лукчета, имайки си зъбите и гаргара ще се оправим, според умните доктори. Колкото се оправиха испанците с маски и всички заведения затворени и фалирали (не от забрана, ама с маска се яде трудно). Абе то дядо ми казваше (и учил едно време за касапин): за да те хваща малко грипа трябва да играеш на чист въздух. Ама сега маска, пък маска, скоро фередже и запечатани прозорци, да не дишаме въздуха на докторите.

ако кахтарджиев го Нямаше живота в България щеше да е по Добър

Явно не ходи по дискотеки в Тексас. Жалко.

ОСТАВКА за олигархът тиквун и парашутистите му

хората имат нужда от витамин П (пари). ОСТАВКА бе тулупи! Окрадохте България и не спирате.

Колегата пак е спал с отвити крака

Мангъров е некомпетентен и побъркан.

Като послушаха Мангъров, през лятото нямаше случаи. Сега НОЩ отново е на дневен ред и усвояват хиляди пътечки по 1800. Предпочитам некомпетентен пред компетентни, които получават облаги от повече случаи.

слушайте ги ... и ще пребъдете в ковида

Да не извадя пък аз проучване на Бангладеш,че България за съжаление от 30 г се управлява от пълни боклуци!!

На „високоинтелигентните“ управляващи им бяха необходими цели ПЕТ ДНИ да стигнат до извода (по точно - да прочетат и осмислят „Проучване на университета в Тексас показва, че най-рисковото място за зараза с COVID-19 са заведенията на закрито“!) Още на 21.10.20 г. написах: Имам ПИТАНЕ! (нерегистриран) Може ли някой да обясни идиотската(без кавички) логика: Носенето на маски НА ОТКРИТО - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, същевременно носенето на маска В НОЩНИ КЛУБОВЕ, ДИСКОТЕКИ, ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ФИТНЕС ЗАЛИ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Ако родилият тази „логика“ не е ментално ощетен, НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА НЕГОВО РЕШЕНИЕ?(аз имам отговор за себе си, но той изобщо не приятен за ушите и имиджа му) Въпросът ми е КЪМ НОРМАЛНИТЕ И МИСЛЕЩИ ХОРА, като логично не включвам политици и индивиди с едни специфични и актуални, напоследък, качества/зависимости. Направете си съответния извод за менталния им капацитет!

А публичните домове не са ли по-рискови от заведенията на закрито? Тях защо не ги затварят?

Е не съм видял който и да е с повече от 5. А в дискотеката са по стотина.

И още по опасен отговор: ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ЗАТВОРЯТ МС и НС! (имам лошо предчувствие, че ГДБОП и ДАНС пак могат да сбъркат адреса с Вашия и/или моя)

"Добре е и да се смучат бонбончета с етерични масла", каза той." Много ми се ще да ти кажа какво да смучеш, но ще се въздържа.

Както Кантарджиев,така и Мутафчийски(по-точно Педерастчийски) смучат жезъла на бате Бойко.

Този човек говори глупости! "Проучване в университет в Тексас показвало", бла, бла!

Тоя дришльо ако не е на държавна заплата друга песен ще запее. То най-лесно да затваряш

Кантарджиев е лицемерен мошеник,а изкуфелият склеротик Мангъров е побъркан. Генерал Годжи пък е нагаждач и подлога на банкянския тиквеник.

Админа моля ви разкарайте спамара това вече не е дискусия а простотия.

Простотията не ходи по хората,а по хората.

Простотията не ходи по гората,а по хората. Да се знае и да се запомни.

Да,вярно е че съм обратен и не се срамувам открито да го афиширам. Но не съм като онзи глупак,който обижда на масово простолюдие и призовава всички да сме с маски. Той вероятно е с маска дори когато прави секс.

Той не прави секс а кара на злобарки.Така е сигурен че няма да се зарази от така или иначе несъществуващия Ковид. А ти виж там отиди в някоя клиника да ти излекуват педерастията.Нема се излагаме ,21 век сме а още педераси да има

Защо да се лекувам в клиника? Аз съм привърженик на Сорос и на мултикултурното общество. В което трябва да има толерантност и зачитане правата на хората с обратна сексуална ориентация.

Аз повечето "обратни", които познавам са се оказвали добре и с другия пол, ама нейсе. Абе внимавай. Няма да те хване заради маската, то си е пълна глупост, ама това се предава по два пътя: въздушно капков и орало-фекален. Та този, последния път си е много отъпкан при обратните, почти на магистрала сте го направили, с джип с кожена облицовка като превозно средство. И не е че ще те хване, не е голяма работа, проблема е колко от тяхната си пътечка ще искат да изкарат докторите. Ще те сложат на хинин и задника ще ти стане на кожа и кости.

Не тъжете, Бабикян и Бибиян все още правят парти на открито. Е, и то е до време.

близо 4 месеца вече ...а измрели нямаме

ТРЪМП ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ И ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА ЗА КОВИД.

Няма как да спечили Тръмп.Тоя път и Путин няма да му помогне защото разбра че перукан не е у ред с главата,и е опасно на такъв човек да се дава ядреното куфарче. Просто преди 4 години Путин се подигра на американцците : 1.Като им показа че може да избере един клоун за президент на САЩ 2.Да отмъсти на Хилари която пробва да го свали от власт през 2011г(майдана в Русия,където се събраха над 1 милион протестиращи само в Москва)

АРЕ СЯ И ТЕЯ ЗАТВАРЯЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Нееее,най-рисковото място е на майка ти путката сифилистична,шарлатанска!Измамници нещастни!

Че и ти като побъркания склеротик Мангъров си педал.

Да и обичам да чукам такива малко,сладки ,бели дупета като твоето,направо ги разпарям ..а да ,обичам да чукам и дърти кочини като майка ти а последната се справя страхотно в тая работа......сподели ми само че съжалява дето е родила такъв копелдак с неясен произход от бащина гледна точка!

Слагайте маски и повишавайте културата и самосъзнанието си! И се освободете от невежеството,ганьовщината и селтящината.

Слагай си маска и си стой у вас като те е страх от измисления вирус глупак,няма да ми казваш на мен какво да правя !Психичноболен боклук!

Ало, аристократът, твоите фаворити - западните гражданя - на които толкова много се възхищаваш, нали спазват всички мерки и чинно носят маски? Я им виж числата със заразените, нещастнико продажен! Цяло лято заведенията и хотелите се пукаха по шевовете и нищо не се случи. Сега някой реши, че му трябват много бройки... Театър.

Простолюдие е много степени над овца, ако не си разбрал, овньо.

Постарай се да разбереш че ти си най-миризливата част от стадото,тоест масовото простолюдие. Ти не си дори и овньо,а обикновен плазмодий.

"" И се освободете от невежеството,ганьовщината и селтящината.""" Нямакак да се освободят ,това егенетично заложено в тях. .

Ганьовският манталитет е нещото което най-трудно и бавно се променя(ако е възможно въобще). Вероятно ще стане след няколко поколения...

помислете за бъдещето си, след бойковида

Те и на открито се бутат по заведенията. Един да "пръдне и всички се насират". Спокойно затваряйте.

Казано е: простотията не ходи по хората,а по хората.

Докога ще давате думата на този палячо? Той е болен, но не от грип. Откровен паихопат!

Палячо е изкуфелият склеротик Мангъров(по-точно Джангъров),който е побъркан,тоест хлопа му дъската.

Другарю Бг,защо отново си избягал от лудницата?

Може да съм травестит и да допускам правописни грешки,но не съм като онзи паихопат!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=199762881572220&id=100727188142457

Еййййй, дърти хора се направиха на маймуни за едни пари. Засрамете се бе лакомии!

И ходят на черепарският протест, да се излагат!

За какви пари говорите? Вземете си хапчетата и тогава пишете.Съседката ми е болна с висока температура и кашлица, но никой не и предложи пари или каквото и да е за да я пише, че е болна от кови. Къде ги раздават тия пари? Много добре ще и дойдат.

сега циганите ги взимат

Затова сега затворете парковете, планините, горите и полето! Оставка!!!

Трябва да затворят и публичните домове! Сега разбира се голяма част от коментиращите(да не кажа повечето) ще започнат яростно да протестират и с треперещи пръсти да чаткат минуси,ХА-ХА-ХА!

Тоя продължава да реве. Още не е разбрал че лапкането свърши. Няма да получите още пари лицемери! По-умните хора вече се усетиха и не ги е страх. Другите нямат значение. Те са разход.

Умен си като градинска лейка!

Може да се каже още че е прост като гъдулка.

До "мдааа" ..много си прав!

Всеки ден върнати възрастни и болни хора в линейка????????????????? Искате да уморите тях ли първо мръсни мишки

Боклук си!

и в Швейцария от оня ден действа протоколът за избор кого да лекуват. В Швеция молят Финландия за оказване на помощ с интензивната терапия. От Финландия са отказали с невъзможност. Да бяхте мислили, преди да горите маските. И всички ония номаск в Европа. Ще се изреве кански след седмица, а връщането назад трае месеци.

Па добре, че заразените не се превръщат в зомбита.

отново потвърждавате ниското си ниво, като отразявате тъгата на Севда Шехерезадата

Плащам над $ 90 на час, работейки от вкъщи с 2 деца вкъщи. Никога не съм мислил, че ще успея да го направя, но най-добрата ми приятелка печели над 10 000 на месец с това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво съм правил, www.Jobnews3.com/

Проф. Кантарджиев: Най-рисковите места за зараза са заведенията на закрито. А училищата какво са? Или вируса чете какво пише над входа?

Тоест Кантарджиев трябва да сложи нещата на кантара и да прецени.

И кво след поредния парад на абсурдите от устата на Кантарджиев (и тоя ни е главен инспектор???!!!??) за сода, бонбонки и вода за уста, пуснаха троловете да спамят, че коментарите за умствената бедност на този катил да станат нечетими. Гербаджийски методи - лошото е, че без да ни се четат коментарите вие умирате да се излагате и самодискредитирате пред всяка камера, която видите. Тъпанари. Как ви допуснахме да овладеете държавата акъла не ми побира.

Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи! Мрете, черепарски куросмукачи

Цяло лято имаше заведения и нямаше бум на зараза. Откак пуснаха учениците стана рязък скок на заразени. Да минат спешно на дистанционно гимназистите, които няма нужда някой да ги пази вкъщи и могат сами да се оправят.

Гимназистите цяло лято в хладилника ли си пазеха вирусчето?

Абе НОЩник, ти деца имаш ли? Цяло лято бяха в компании по 3-4 и под надзор от родителите. Още на 15.09 се изпопрегръщаха и нацелуваха всички тийнове. Я виж кво почна да става до края на септември,а?

Българинът си остава прост и разбиращ от всичко обаче. Не заслужавате изобщо медиците си, изложени на постоянна опасност и стрес. Прост народ. И винаги се представя като жертва на световния заговор срещу него, организиран от СЗО.. КАК ТЕ ЩЕ КАЖАТ НА ГАНЬО КАКВО ДА ПРАВИ?!

За съжаление сте прав.