17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ако човек се разболее между двете дози на ваксините, не е необходимо да приема втората, защото вече ще има имунитет", каза проф. Кантарджиев." Да, ама тогава няма да му дадат ваксърския сертификат. Какво правим тогава? Човекът ще е тройно прецакан - хем се е бол напразно, хем е хванал короната, хем няма ваксърски сертификат и море в Гърция. Кофти, а?

Съд за тоя национален предател и убиец!

В проруски сайт, където Мангъров и АБВ са светии, няма как да има положителни коментари за мерки прещу пандемията, възприети в целия демократичен свят. Който и да беше на власт, който и да ръководеше здравните мерки, коментарите щяха да бъдат същите.

Миналогодишните "навременни мерки" бяха, като преждевременна еякулация - страдаха само еякулираните...

Палячо нали знаеш, че ще бъдеш съден за всяване паника и страх сред населението. Ти и Мутафчийски, Кунчев, Коце Ангелов и Тиквун.

И мен малко мъ беше страх от това в началото....ама Джипко Бибитков ми вика : " Ти луд ли си бе ? То от 30 години насам мат'ряла кой къде го хване го е*е и лъже и до сега ни един няма осъден,та точно ти ли " ?? И аз си пия ,фантазирам си и си лъжа постоянно....

има от години ясно изграден правилник за приложение, който в момента се нарушава драстично! Ваксина се прилага за профилактика и предпазване, а не за лечение! Ваксина се прилага само на клинично здрав човек! Ваксина се прилага само след като е преминала всички задължителни четири фази на предварителни проучвания, с доказан ефект и безопасност! Ваксина се прилага в задължителния списък на имунизациите, с начало още веднага след раждане, по общоприетия начин и последователност, като в случая с Корона вируса, такава ваксина не е била, не е и няма как да бъде включена в този регламентиран списък на задължителните ваксини, според ваксинационния календар! Ваксина срещу Корона вируса, във варианта, който сега се предлага, на практика не е ваксина, а експериментален препарат, който се прилага на хората, след подписан от тях документ, т.н. информирано съгласие, което сваля всякаква отговорност от фарма фирмата, произвела препарата, и прехвърля отговорността (вкл. при смърт!!!) върху човека, който получава т.н. ваксина... А това е нечувана и невиждана практика! Но по този начин фарма фирмата сваля отговорността от себе си и дори роднини на починалия от т.н. ваксина няма да получат и стотинка компенсация за починалия си близък... Въобще, много са въпросите, на които фарма фирмите, както и тези, които определят ваксинационния процес, у нас, а и в чужбина, не желаят да коментират, защото нямат никакви аргументи за този техен яростен натиск да си продадат произведените т.н. ваксини, без гаранция за ефект и безопасност, както е според добрата медицинска практика...

Ааа ...аза такова няма да си слагам ! То трябвало два дни преди и два дни след иглата да не пиеш !?? Аз ще умра без алкохол 4 дни ! Муфтата каза ,че ще ми сложат пред камерите един течен трансметил за церозата и ще ми дадат тапия за ваксиниран !

Кво стана сега - махнаха герберастките плашила и вируса заглъхна.

Е той мустака си жулеше в тайни кръчми и когато беше всичко затворено.На тия е крайно време да им се спрат медийните изяви.Защото има хора с лабилни нерви и не се знае

При положение, че хранителните магазини всекидневно са пълни с хора, просто не виждам смисъл от каквито и да било други мерки. Там никой не спазва дистанция. Както се вижда няма голям смисъл от мерките, които се въведоха, освен, че доста хора си загубиха бизнеса. Да не говорим колко хора го преболедуваха тоя вирус без да влязат в статистиката. Нито ваксините, нито мерките не го спират. Явно наистина повечето хора трябва да минат през него

Мустак, разкажи за ,,Забраненото Шоу на Рачков,, Моловете бяха затворени, но шоуто се излъчваше. А..и.. ти боклук мръсен беше гост в студиото. Каква е разликата между търговски център и студиото на шоуто ? Къде е по-заразно, гнидо мръсна? Нищо не зависи от теб и никога не е ! Мисли какво ще правиш, когато няма да си нужен на господарите си !

Що бе професоре, що да не отварят? Ще предлагат прясно изцеден доматен сос, гарниран със сода и лимонче и готово, всичко ще е ОК!

А защо не давате Мангъров какво ще каже? Този е от щаба на ГЕРБ . Ама и журналистите сте едни к....и

Ко какза, ко каза, щаба на кой? Щаб на ония веке няма, тоя говори в качеството си на шеф на отдела по паразитни болести, анадънму?

Според мен има торбички под очите :)

Кантарджииски пие само през деня.

Аз не пия само когато спя ! Но благодарение на Джипко Бибитков вече съм богат и известен алкохолик и думата ми отеква на цялата територия !!

Този саюозабравил се плазмодий е господин Никой вече! Време е този нагъл и арогантен тип да спре с просташките си изказвания! Нали са много опасни заведенията, а същият индивид седнал на масичката и порка като невидял!

Вие мен не ме гледайте ! Аз съм толкова дезинфекциран ,че като дъхнах на кучето на едни познати и то припадна ! Нито сте ми на пиенето ,нито сте ми на яденето ,а вече не сте ми и на парите ,за да ми държите сметка !

Направи ми впечатление , че и при първана и при втората вълна т.н. ЩАБ предприе някакви мерки едва когато вълната беше достигнала пик и започваше да отстъпва. НА ТЕЗИ ДОКТОРЧЕТА ИМ Е ЯСНО МНОГО ДОБРЕ , ЧЕ КАКВИТО И МЕРКИ ДА ПРЕДПРИЕМАТ ЕФЕКТ НЯМА ДА ИМА ДОКАТО ВЪЛНАТА НЕ СЕ ОТТЕЧЕ. Ето защо чакат и като достигне пик и вземат някакви глупави мерки. После се тупат в гърдите как са опазили целокупния народ от яко измиране. После си получават ОГРОМНИТЕ заплати и така пандемията си продължава до безкрай. За да не ме обвините в писане на глупости искам да кажа, че съм от преболедувалите срес.дно тежко с престой в болница и още куп КОВид екстри.

Не мога да схвана , защо стадионите трябва да са затворени. Та те ли са най-опасното място на земята. Там ходят по хиляда човека максимум. Да не би МОЛовете да са по-безопасни или фитнес клубовете. Та в хранителните магазини има много повече струпване от един мач. Всичко е с цел да кажем, че сме взели едни мерки.

Защото на слънце и на открито вирОса лети много бързо и заразява с невиждана ярост ! Докато в заводите на г-н Домузчиев в затворени пространства , в цеха с 700 човека на смяна (благодарение на сертификата Covid Shield, който Джипко Бибитков му уреди ) вирОса спи или е изпаднал в летаргия и чистачките го измиват с маркуча !

Като чета коментарите, хич не се учудвам, че ИТН спечелиха толкова много на изборите. Опростачаването на нацията е факт и няма връщане назад. На простия чалгар му дай нощно заведение, пред което да паркира 15 годишното си БМВ, нови парцалки от Илиенци, силикон и да мята салфетки до захлас.

Тия нали ги махнаха уж. Да ходят на полето да плашат гаргите!

Всички, ще кацнат на Чангъровия рано или късно...

този идиот трябва да се обеси + другите трима олигофрени! И да им се конфискуват раздадените 4 000 000 лв за последната година за да лъжат безсрамно! Уроди!

'Идиот' ще викаш на баща си, дето те е направил

А работа нощна смяна може, за да пълним претъпканите джобчета на крадците

На г-н Домузчиев в заводите с колегите от НОЩ на вирОса сме му забранили да стъпва ! Както и в метрото,НАП, Райфайзен банк и Кауфланд ! Там си се тъпчете спокойно !

ТРябва да отворят, човешкия отпадък да ходи там и да се заразява, но след това да не го лекуват под предлог, че е изчерпан капацитета и човепкия отпадък да намалява по естествен път.

За жалост, този човешки отпадък заразява нормални хора, които после умират...

От 400 000 държавни служители и бездарни калинки трябва да бъдат съкратени поне 250 000! Веднага!

айде скоро с другите двама идиоти от щаба да се нанесете в Орландовци и там да си раздавате акълите, само че вече ще бъдете без дебелите пачки

Бегай се скрий бай Шиле. Никой за нищо не те ебава. Колко още да е затворено? Нещастници

Ти си НЕЩАСТНИК. Просто се скрий. Сбогом...

Абе отваряй всичко! Разбрахме че над 20% от населението нямат мозък колкото и на плъх и вярват, че Славчо ще оправи държавата.... по - добре без тях! Нека се върнат по чалготечки и кръчмички.

от 1:26 кекс на бацилите nova.bg/news/view/2021/04/17/323500/проф-кантарджиев-нощните-заведения-не-трябва-да-отварят/

Човече, май не си ходил в Студентски град тая седмица...заведенията отдавна са отворили

То "студентките" май изобщо не са затваряли. Като гледам редовната обява на teen17...

докторе аиде смири се

А защо отворихте игралните зали- Те ли са най важни- за да могат двамата братя да трупат пари от нещастните хазартнозависими.Нещастници.Никой не мисли за хората. КЪЩИ ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ- ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОПЯТ ВСИЧКИ - ТЕ ОГРАБВАТ БЕЗМИЛОСТНО ХОРАТА, ИГРАЛНИ ЗАЛИ - ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ТЕ СА БИЧ ЗА ХОРАТА

Ако не спре страха ще стане много по-зле. Днес във фитнеса бях само аз. На 62 години съм и времето е лошо. И нямаше никой за две зали за спорт...

Кога ще започнете да съкращавате държавни служители? Кой ще им плаща заплатите, като парите от частния сектор намаляха драстично заради короната?

белото залежа.................

На кой са му притрябвали изобщо нощни заведения?! Изобщо да не ги отварят най-добре

А ние с данчо пенчев къде ще си поркаме

Тези лайняни, нощни вертепи и без това са развъдници на лош вкус и пичи въшки. Да си шмъркат парвенютата вкъщи.

Кадяй уная дуловската кулветина? Всей дно глеам змия очилалка да съска и да са плъзга... въъхх!!!

Тоя гледа ка'т посран !

Спряха му 15 бона на месец, как да гледа завалията...

Пенционера с 300 лева на месец, олиото 3,15лв, хляба 1,05. Тия герберасти са за стената при Чауш еско. 15 хиляди заплата! Айсиктир бе!

Аааааа не така Отваряй ги, че ми се е приходило на Плейбой бар

Що бе, бай Шиле? Само лимонче със сода! А за мойта - доматено сокче, с подправките! Нали ти ни ги предписа бе браточка?!

бай Шиле пусна порно с бацили в нова

Направо заявява,тия бизнеси да бъдат унищожени...

На този май водата с лимон му е в повече, както обикновено.

_stankow

Поискай от Мутафов пистолета му. Той ще ти покаже как се ползва ! После да услужи и на другите от щаба !

Бай шиле и бай ботокс ще сътворят следното: Докато все оше бай ботокс има правомощия на министър ще си удължи "извънредната епидемиологична обстановка" - до второ нареждане. И ще каже "ако другите след нас искат да поемат отговорност - да я махнат".

От много отдавна не ходя по нощни заведения, не защото не ми се ходи, а защото нямам нито време нито пари за това и имам много по-важни приоритети. Така че да ги затварят, все ми е тая. Въпреки това, не виждам причина, освен дискотеките и клубовете с танци да не се отварят наприме барове и локали, където хората могат да спазват дистанция. Все едно, няма да ми умре коня от мъка ако не го водя на бар. Да премахнат задължителните PCR тестове на влизане в България, след като по думите на самия Тодор Кантарджиев в момента в България преобладава заразата именно с английския вариант на вируса, от който искахме да се предпазим с тези задължителни тестове. Това показва недвусмислено един важен факт: МЕРКИТЕ НЕ ПОМАГАТ!

Абе и аз не ходя на гениколог нито ми трябва сутиен, защото опашката ми е отпред, ама не ми е хрумвало че трябва да затварят родилни отделения, гениколози и дане произвеждат сутиен, само защото нямам нужда от тях.

Бойко отвори всичко,вече няма и ЩАБ.Кантарджиев,пий си огнената вода,мълчи и се скрий някъде за дълго! Един ШУТ като тебе -се надявам повече да не го виждам!

ХА-ХА-ХА, и ти май откри, че другарят професор е любител на чашката! Използва етанола като вътрешен дезинфектант. Нищо чудно, с неговия акъл на жълто пиле може би си мисли, че така се пази от вируса, след като изварява маската си в микровълнова фурна!!!

Ама моля ви се вирос нема Всички дружно на кръчма. После у интензивното, но това са подробности. Все някой трябва да падне жертва в името на стадния Хахахахахахаха