Проф. Кантарджиев: Имам хематологично заболяване, парите ми са от застраховката "Живот" на жена ми

Преди няколко години вече пенсионираният директор на НЦЗПБ претърпял трансплантация в Париж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра застраховка. Моята само кирливия кредит ще покрие.

Този е взел над 90 хиляди лв за миналата година, спестил е близо 600 хиляди от заплати на държавна службица, 4 апартамента и парцел в Банкя?!? Вие малоумни ли сте или да???

Нямат значение тези пари, дали са от застраховка дали не. Важно е че Кантарджиев заедно с останалата банда от НОЩ участваше в геноцид, масови убийства, Нов Световен Ред.... Тези 17000 повече починали, не от Ковид а от друго са на тяхната съвест, продукт на тяхните карантини и лишаване на достъп на тези хора до болниците.

Що за безпочвени обвинения с които освен да сееш раздор не знам какво целиш. Или си с психични отклонения? Припомням, през пролетта на 2020 г., в условията на непозната епидемия, когато нямаше дори маски в магазините, тези хора се застъпиха да спасяват човешки животи. По същото време господинът, който сега заема поста на министър на здравеопазването говореше, че няма значим вирус и че болниците имат десетократно по-голям капацитет и че някой е правил "медийна истерия". Историята показа че вирус има и че целия свят се бори с него.

Многого пари са от частните уроци по биология, които дава на кандидат-студенти по медицина. Недекларирани.

Дано и ти да получиш не една, а повече такива застраховки! Да те видя тогава какви ще ги дрънкаш, изрод такъв!

Абе тоя що си мисли че не знаем как е в Америка Някакво по сносно обяснение не измисли ли Я в панделата, крадец Явно идея си няма от америка и американските фирми

Да го духаш Разбирачо! Под вода докато изсъхне!

И аз работя в американска фирма на престижна позиция. Нямам такава застраховка, а и не зная някой колега да има. Нещо друго ще да е ;)

В големи корпорации това са застрахотви, част от бенефитс пкета, който работника получава. Те често са Х-пъти от годишната заплата , или определена сума на база на позиция. Не сте си явно прочели бенефитс.

Това, че ти нямаш подобна застраховка, не означава че и други хора нямат. Като цяло доста чужди компании имат подобна практика (не е нещо стандартно, но все пак се среща).

Абе имаш всичко ама по документи Я се опитай да си ги поискаш парите, 100 адвоката ще наемат само да измислят как да те прецакат имда минат тънко

Стандартен бенефит са две застраховки, едната от $250к другата от $200к едната се покрива от работодателя, другата е доброволна за около $28 на половин месец заплащане и не изискват доказване на здравно състояние. Ако искаш по-високи лимити там вече се предоставя медицински прегледи че си здрав. Та може до $550к застраховка да имаш ей така, или 880 хиляди лева. Като ме знаеш каква е ситуацията не лъжи като дърт селянин. Работел бил той в американска фирма - не мунчо, работиш в българска и си подизпълнител (контрактор). А подозпълнителите при американците духен зи супен ...

И този боклук ли е крал яко?

Червени измекяри, завистливо гадно племе, аре вън!

Прости и зависливи. Накривихте му го на професора.сега не само зарлата ще получава,защото веднага ще му предложат място частни клиники но и заплата. Нима онова чучело на дондуков не си взима пенсията 5000 плюс 15000 президинтска плюс командировки. И раходи 0 една огромна нула всичко му плащаме на фигуранта.

то и аз мога да ви кажа да ядете лимони и да пиете доматен сос ама не мидават 3 бона заплата

Искрено съчувствам на Кантарджиев за сполетялото го нещастие и за тежките му здравословни проблеми. Пожелавам му здраве и дълъг живот. Но при това положение, не е ли много по-добре за него самият да не се натоварва с огромни отговорности, които неминуемо водят до стрес и утежняват болестите? Не знам на каква възраст е (явно е на пенсионна, т.е. поне на 64 години и 2-3 месеца), но при тези сериозни негови здравословни проблеми защо той иска да продължи да се стресира като директор на инфекциозния център, че сега и с ковид проблемите? Още повече при напълно разкапаната българска (не)здравна система.

Боже, всекиму да доживее до пенсия и да я усвои, и да може със здраве да си я харчи! Но според мен големия рев е заради парите. Таванът на пенсиите е 1440 лв., едно е да получаваш тези пари, съвсем друго е да си на щат по трудов договор на 3700лв. Към тях да прибавиш и 39 % за клас прослужено време, защото назначените на ръководни позиции са на трудов договор и към основната си заплата получават и тези класове за прослужено време, само за простосмъртните го премахнаха. И крайната сума да ти е 5143 лв. С две думи стандартът на живот ще трябва да му падне драстично от разликата в парите надолу - та затова е рева!

Мишка смачканяк тъпунгер

Мишката с очи нагоре обърнати е Кантарджиев. Има си ПРЕДОСТАТЪЧНО пари, спестени казва от държавната заплата - половин милион и други на друго място. ЦЕЛИЯТ рев е, че няма да бъде НАЧАЛНИК!!! Може да си работи, ако иска! ТАМ го стиска патакът. Съжалявам и подчинените, които е подкокоросал да се излагат да протестират. За всеки един от тях някой ще се загрижи ли? БАСТА простотии и липса на човешко достойнство.

Именно, и на мен ми се гади от това "работене" до дупка в Бг. Пълна липса на достойнство. Трябва ясен закон за задължителното пенсиониране над определена възраст, както е в много други европейски държави. След тази възраст, ако иска да работи като професор-емеритус, но без 1 стотинка заплащане (така е в Германия, Франция), а само с пенсията, нека си работи. В БАН поне 50% от работещите са над 68 години и едни псевдо-професори се натискат след 68 години уж да работят, като са назначени като чистачи с минималната работна заплата, която е все пак 600 лв над пенсия. И чакат кадърните млади да отидат да работят в БАН с 600 лв. начлна заплата. Ще има да чакат.

Кампанията срещу Кантарджиев и Мутафчийски е за да се неутрализират потенциални силни кандидат президенти. Юмручето не иска конкуренция

Най-малкото щото жена му ще го бие:))))

уж много болен, пик иска да работи и след пенсия?! Защо няма един такъв миньор, който болен, пък да не иска да се пенсионира?!! И като казва, че жена му имала застраховка "Живот" и от това са му многото пари - защо не казва колко е тази застраховка?! 2 милиона, 1 милион, 500 000?! Тези от ГЕРБ не се научиха да говорят точно и ясно, с цифри и факти!

Айде спрете да плюете всичко и всички. Този свърши добра работа

Ти не си някой ,а никой смотльо неграмотен!

*

Много хубав и точен коментар. Разбира се севда пр-ката активира герберските тролове с все същите им безумно алогични опорки, но това ще е така докато прокуратурата не повдигне обвинение и не арествува Пеевски.

Човека намира смисъла на живота в работата си

И какво значени има, колко е била застраховката на жена му? Това не засяга абсолютно никого освен самия него и семейството му.

Гробаджия когато ти каже 'добър ден', трябва да видиш къде е слънцето! Те като говорят винаги лъжат!

наистина е болен, му пожелавам здраве! Но от друга страна пенсионирането му ще му донесе по-спокоен живот и повече време, за да се погрижи за своето здраве! Какво по-хубаво от това, да разполагаш с цялото време на света, за да се грижиш за самия себе си! А и държавата да ти плаща, затова, че си почиваш!

Смотаняк държата не ти плаща нищо, това са твои пари коитж си давал на държавата Аман от чалгарска простотия

Лично той е симпатичен човек, но пенсията си е пенсия. Няма какво да се възразява

сама заради тази шмекерия заслужава уволвевие.Няма срама а само наглост.Втори Цв.Цв.не ни е нужен.

Аз съм удивен колко си кух , Ганьо. За такива като теб всеки който има повече от 1000лв ги в откраднал, Селяндур!

Цветанов се оправдаваше с тъща си.....

Значи човекът е пенсионер, при това болен. Защо е тогава този рев? Защо мобилизира хора с плакати? Толкова много е направил за нас, време е вече да си почине и да обърне внимание на здравето си.

Ха така, значи все пак е вярно, че Кантарджи бунак е "ял суджуци" и то много яко, а оправданията му на този фон още повече доказват, колко голяма е била помията по време на тикверастко-герберастката хунта:)))!

Докога ще ни занимавате с един пенсионер? Има толкова скандали и грабежи в здравеопазването, Занимавате се с тях, мисирки!

Ами то всички директори на болници уж взимат по 3-4 хиляди заплата , ама в данъчните им декларации всеки шеф даже на малка болница е с над 100хил годишен доход.Т.е няма такъв с под 10 бона месечно.Та понятията заплата и доход са много разтегливо понятие.Познавам такъв доктор , който уж взима даже по малко от мене , пък си купи ново жилище/не е ипотекирано/ са над 400 хиляди и кола за още 80 хиляди и това в един период от 2 години.Е , ние сигурно ни смятат за идиоти , които не могат да смятат.

Десет хиляди за доктор не са много пари и лесно се харчат.

Ти да не ми държа оная работа,че с телефон за 50лв,написа толкова глупости?Да си учил бе говедо!

Споделянето на "лични драми "е в създалата се ситуация е проява на малодушие . Сълзливо ,лигаво .Бил "голям мъж" ,ами да се държи ,като голям човек ! Излиза ,че го изпращат "незаслужено" в заслужена почивка ...!?!? Протестите в негова "защита"....те са служебно организирани,болшинството нямат избор...!!!

Огромен респект и благодарност за всичко, което направихте, прпоф. Кантарджиев. Съжалявам за загубата на съпругата ви. Пожелавам ви успешно лечение на заболяването. Аз лично с нетърпение очаквам ваши бъдещи интервюта, но все пак първо обърнете внимание на здравето си. А на Кацата и на помиярите, които ви нападаха, пожелавам бял ден да не видят на този и на другия свят. Да пукнат дано!

Що ли не звучи никак правдоподобно.

Трябва Кацаров да обяви той и заместниците му дали вземат ДМС ???

Нито един държавен служител не е взел и лев в повече от заплатата си за това , че е работил извънредно по време на пандемията . Денонощно , без почивни дни , повече от година . Ако не беше така , лайното Кацаров досега да го е изнесъл по медиите .

Тикво, ама я кажи и какво по-точно... "работихте" бре, аланкоолу:)))???

Изрод мръсен и корумпиран!

Оставете човека намира....уважение

Колко удобна версия. Цял живот е тренирал да се измъква сух от водата.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

не ги ли намери тия ласки бе?????

Общо 579 937 лева от само от заплати ,декларира проф .Кантраджиев. Защо не е декларирал допълнително парите от застраховката на жена му ? Не е декларирал имот и кола ? Къде живее този професор ? Под наем ли ? Професор Кантарджиев е милионер ,като прибавим застраховката към общите му спестявания . Допълнително при пенсиониране ще вземе от заплати още 50 000 лева . Алчен професор ,не пуска кокала .........

Да си станал професор

Тикво, ами нали точно от такива "професори", подобни на този и пожарникарски кауни за премиери сме на това дередже бре, тикво:)))!

Миналата седмица служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница Лозенец . И какво правят медиите в България? Правят журналистическо разследване по случая, търсят замесените, търсят донорите, търсят истината за болницата? Нищо подобно. Занимават се с пенсионирането на иначе толкова симпатичния проф. Тодор Кантарджиев. Там е техният фокус в сектор здравеопазване, там се раздават медиите. Другото е тема табу. ... Мисирки, сър!

Срам няма тоя и страх от Бога, и костите на покойната си жена разрови, за да се задържи още някой ден на власт. Няма ли да се закълне в децата и внуците си, както прави господаря му от Зайчарника? Човек като почне сам да се излага никой не може да го спре

Мангър, ти ли си бе пелтек неграмотен.

Не, ПКП-то и Мата Хари от зайчарника сме:)))!

Всичко за измислената КУРона и това какво е наистина, от кой ни е подарък, и как се лекува без грижи, и без ескпериментални ГМО отрови наречение ваксини. https://bit.ly/stop-k19genocide МАЛКА ИЗВАДКА ОТ ГОРНИЯ ЛИНК СА ВСИЧКИ СЛЕДВАЩИ Това което НОЩ и адептите му трябваше да ви кажат ако искаха реално да ви помогнат, а го каза Киро Скалата 1:1. Чуите го и бъдете свободни от прокобите на отрепките от правителство, НОЩ, фарма медици, корпоративни медии, НПО-та, и псевдо математици. http://bit.ly/StrongAndSmart Що е то Корона вирус. Едно клипче с много смях и много истини за "вируса" на едно място. Приятно гледане. https://bit.ly/3d9Dd0p ------------------------------------------------------ В СЛЕДВАЩИТЕ ВИДЕА СИ Е ПОКАЗАНО КРАСНОРЧИВО ВСИЧКО КОЕТО ОНЕЗИ ЗАДУЛИСНИТЕ СХЕМАДЖИИЧЕТА НЕ ИСКАТ ДА ЗНАТЕ. СХЕМИ, ТРИКОВЕ, МАНИПУЛАЦИИ, и т.н. ------------------------------------------------------ К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow НАУЧЕТЕ ЗА КРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ПРОВЕЖДАНИ ОТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ТЕХНИ И НАШИ САМОЛЕТИ С ЛЮБЕЗНОТО ОДОБРЕНИЕ НА президента мижътурка и ОПГ Гроб, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! Разбира се и за връзката с онова дето му викат Ковид http://bit.ly/Danger-Chemtrails Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата. http://bit.ly/ExopoliticsBigPuzzleElements Култов документален филм за това как ви манипулират медиите и киното!!!!! с БГ СУБТИТРИ http://bit.ly/OutOfTheShadowBGsub КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА) http://bit.ly/NeudobnataIstina1984as2019 ------------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО И ОЩЕ ДЕТАЙЛИ ЗА ТРИКОВЕТЕ С КОИТО ПОДВЕДОХА МАСИТЕ КЪМ ОТДЕЛНИТЕ ФАЗИ НА ПЛАНДЕМИЯТА ------------------------------------------------------------------------------------------- Ето ви ВИДЕО от УПОР(баш в десетката) затова как бяхте манипулирани и лъгани от медиите на елита и след такова наплашване как бяхте сколонени да си отдадете правата, свободите, а сега с ваксините - здравето и живота си.. http://bit.ly/Covid-HowMediaManipulatePeople ВИЖТЕ И ИНФОРМАЦИЯ С ДОКАЗАТЕЛСТВА НА ТЕМА КАКВО ОТКРИВАХА С УЖ ПОЗИТИВНИТЕ ПСР ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД ================================================================================================== Чуйте го от ТОП учен-професор-изследовател-вирусолог-имунолог и колегите му от други Американски университети, търсили ЯКО в 150 уж положителни проби за Ковид. ТЪРСИЛИ, ОТКРИЛИ и доказали-> според постулатите на КОХ(тези по които се доказват вирусите научно) с употребата на центрофуги, електронни микроскопи и т.н., както му е реда.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v1421190983GaeQdD6 Ето ви реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) Той казва, че вируса на грип тип Б е много по-опасен от онова "страшното" с К, и невижда защо се сее таква паника. Чуйте го! https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Какво потвърди и CDC: Умираме от грип, а не от СОVID-19! http://bit.ly/2NAiRok Д-р Роджър Ходкинсън: COVID-19 не е по-различен от сезонен грип (ВИДЕО) http://bit.ly/2P3cgDh Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3d9T7rD КОРОНА!ВИРУСЪТ Е ИЗМАМА! - Доктор Рашид Бутар за парчетата от пъзела по който става възможна тази измама.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/3rqznVx Едно безценно коментарче за всички искащи някои да им напомни, покаже и докаже нещата за "ползите" и вредите от ваксинацията.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142117869TcdmQKWP И ДА НАПОМНИМ. На този линк са всички ключови ФАКТИ на тема сложните трикове с които тези дето се имат за по-горе от вас ви манипулират ->>> http://bit.ly/svoboda-bg ------------------------------------------------------------------------ ЕТО И ПАКЕТ С УНИКАЛНО СЪЩЕСТВЕННО ИНФО ЗА ВАКСИНИТЕ! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Модерна отрова или какво наистина има във "ваксините" които от самото начало на ПЛАНдемията Ви предупреждавахме, че не са никакви ваксини, а отрови, ГМО модификатори и технология за свързването ви с квантово базиран изкуствен интелект с цел тоталното ви наблюдение, управление и унищожение от какво да е разтояние, и то без какви да е следи. http://bit.ly/CovidVaxxinIsModernPoison Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ) Бихте ли позволили да инжектират доброволно вас или децата ви с алуминий, отрова за клетките и нервите? Или с формалдехид, който предизвиква рак? Или с органичното съединение на живак – тиомерсал? Или с генетично променен организъм, който е отгледан върху ембрионални клетки или смлени комари, с плацента от абортирани ЧОВЕШКИ бебета,? Наистина ли не бихте??? http://bit.ly/WeDontVax Според отчетите за нежелани реакции след ковид фЪксини за Европа EudraVigilance: над 405250 наранени и 10570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19 http://bit.ly/DeadlyAfterVaxinationEffects Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Най-новото интервю с топ адвоката Д-р-Райнер Фулмич, завел и спечелил стотици дела срещу хибридния ГЕНОЦИД провеждан нагло над всички хора по света. (ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/drRinerFulmich-CovidDeception Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление.(ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent АFD: КОВИД-ваксинираните разнасят S-протеин, вредящ на неваксинираните http://bit.ly/VaxxinedAreNewDanger Мега важно ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ на д-р Вернон Колман за света: Цялото човечество ще изчезне ако не спре ваксинирането уж против ковид. Ваксинираните са сегашната истинска опасност за себе си, за ЗДРАВИТЕ и неваксинирани хора, и всичко става според ПЛАН (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/drKoleman-ATTENTION-Vaccine Изключително емоционално обръщение на топ американски доктор (др. Рашид Бутар), за глобалната лудост и проблеми с ваксинациите преди и сега, които се прикриват от най-високо ниво. (ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/drRashidButar-VaxineGenocide Д-р Марк Рандъл: Ваксините – Убийци. Интервю с бивш създател на ваксини разкриващ пъклените дела на Биг Фарма(ВИДЕО) http://bit.ly/KillerVaccines-drMarkRandle https://bit.ly/2T0hnWy текстова версия http://bit.ly/InterviewVaxResDev Интервю с немски топ професор за ваксините. Чуите добре преди да са ви склонили "за ваше добро" към експериментална ГМО инжекция. Междувременно се будете, обединявайте се и да изметем от ПЛАНЕТАТА ни виновните за кризата завинаги.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3cpUy5U Честно казано за ваксините с Д-р-Майкъл-Идън(Бившият директор на изследователската дейност, вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer)(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/2NX8Z87 Бивш вицепрезидент на Pfizer: „Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до смъртта ви“. https://bit.ly/3n2OjZE Сигурността на ваксините = престъпление срещу човечеството!(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/2SaL2fv Вижте какво става с продажен висш политик лобиращ за ваксините когато е достатъчно тъп да се боцне с нещо за което знае че убива бързо. Дум. Виж, наще политици или не се бодът или се бодът с витамини, с плацебо ваксини или ползват излюзионистки спринцовки и медиини трикове. (ВИДЕО) https://bit.ly/2Sb9lts ----------------------------------------------------------- ОЩЕ ВАЖНО ИНФО ЗА КЛЮЧОВИТЕ ФАКТОРИ В ПЛАНДЕМИЯТА И ОКОЛО ----------------------------------------------------------- Военният документ на НАСА за стратегии и технологии за намаляване на населението. ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3u4eOQJ Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/DigitalSignOfBeastAnd5G 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Бивш сътрудник на СЗО разказва за главната цел на 3G, 4G и 5G (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ) https://bit.ly/35uGPpW Спешен-зов-за-събуждане-4G-5G-е-опасност-за-здравето-и-живота https://bit.ly/37CbBj6 11 000 страници с доказателства по значително 5G дело срещу Федералната комисия по съобщенията (FCC) https://bit.ly/11000pages-stop5G ------------------------------------------------------------------------------------ Сега ще ви покажа кака УБИВАТ пациенти от уж ковид когато попаднат в БОЛНИЦИТЕ. ------------------- Разберете защо и как мрът хорицата щом ги барнат "докторите" изпълняващи повелите на СЗО и обучената да убива здравна система. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Как Ангеловците и подопечните им убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“! https://bit.ly/3dAHB9U Пореден потресаващ случай на човек, загубил живота си под лекарските грижи и под претекст “ковид“! Василка Атанасова от Дупница: В хирургия на общинската болница убиха баща ми, искам на лекарите да се отнемат правата! (ВИДЕО) https://bit.ly/37AfHs5 В болниците стават ей такива неща...убиват хора ама с "добри намерения" https://dnes.dir.bg/svyat/svidetelstva-za-ubiystva-na-patsienti-s-covid-19-v-bolnitsa-shokiraha-rumaniya Жена от Русия, медик, в защита на хората изобличава мръсните номера с които колегите и съсипват живота на ковид болните. (ВИДЕО) Много силно откровение за това което става зад завесата на "лечението". https://bit.ly/OtkrovennoZaGenocidaKovid ''Деветнайсетте кръга''. Потресаващ разказ на очевидец затова защо сме номер едно по смъртност https://bit.ly/2OYXD4f --------------- ЗА ФИНАЛЧЕ --------------- Неподчинението като граждански дълг за борба срещу тиранията! http://bit.ly/Nepodchinenieto-kato-grajdanski-dalg Още една “конспирация“ стана реалност http://bit.ly/GreenCertFromConspiracyToReality

Неблагодарници......не знам как Кацаров спи спокойно...

Хапчетата.

Тиква, а за какво точно трябва да са... благодарни бре, кратунке куха:)))??? За управлението на тиквите, калъфите, кауните, калинките и прочие гмеж ли бре, аланкоолу:)))?!?

Борисов и щабът се провалиха във всичко - комуникация, тестване и проследяване, статистика, мерки, ваксинация. Кантарджиев не беше пример за професионализъм, сега при пенсионирането - също.

Факт. Минусите са от лелите на Герб.

Професор Ракиджиев, време е за кърпата. Захлеби, посмяхме се, мина на няколко пъти тънката линия на обидата, към нас болните, няма да сме дребнави. На сели, при бурканите и казаните. Като дойде време да се явявяш пред съда, знаем как да те намерим.

Николетке, малката перука чеше ли анала.

Не, ПКП-то я замества и то доста успешно:)))!

Народа те обича,това е важното! Ако всички лекари бяха като теб...!

Безспорно проф. Кантардзжиев е име в имунологията и вероятно добър специалист-администратор щом е управлявал болница. По време на пандемията се ангажира с този НОЩ и мисля, че направи малка грешка, защото отиде при хора, за които се знаеше, че не са съвсем почтени, имам в предвид компанията в НОЩ начело с Борисов и Мутафчииски. Сега плаща за това си увлечение. Колкото до здравният министър в сл.правителство Ст.Кацаров, той е човек, който може да мрази...от позицията на това, че е "ТЪМНО СИН" и демонстрира нескрита злоба към червените. Има ги много такива още в нашата действителност, Ал.Йорданов-идиот, Румен Христов-идиот, Кошлуков- пълен идиот, няма да ги изброянам всичките от епохата на СДС-измамите. Жалко...!

Пенсионирането е тежък момент за всеки човек отдаден на работата си. Надявам се че проф. Кантарджиев ще си стъпи на краката и ще продължи да работи, като специалист. Добър лекар - пенсионер не остава без работа. Разбирам и протестите на колегите му - до сега са си живяли на завет, сега ще се окажат в реалността. Но и там добрите няма да останат без работа. Успех на всички в българсата реалност.

Eй разчекнахо го тоя човек, та заплати колко е вземал, та откъде има пари, абе дива селяния и завист дотам го докара Р.Р. с неговия предизборен щаб. Сега сигурно Професора ще е виновен и за падналия самолет.......

Всъщност Кацаров е много полезен за здравната система, защото започна да нищи далаверите.

Как БСП-депутатът Кънев си купи 358 кв.м столична къща с 2 дка двор за 40 бона, 115 кв.м апартамент в София за 14 000 лв. и още десетки имоти на невъзможни цени

Искам и аз ....

Лапаш, имаш.

Радан Кънев ли?

Без да е докоснал ковид болен 3700 лв. заплата. Ами бонусите?

Учи колкото него, добий неговата квалификация и знания, и чак тогава коментирай заплата ...................... що не коментираш и заплатата на президента?

Тъпако, човекът колкото е учил и чел, ти до толкова не можеш да броиш. По-добре питай знайните и незнайни нашенски "бизнесмени" с основно образование, как са станали милиардери... Аман от глупави и тъпи мишоци... Тръгнал да държи сметка на проф. Кантарджиев...

Тиква, да не си му "писала" и продавала ти учебниците, че знаеш толкова добре, колко е... учил:)))???

това е заплатата му като директор на НЦЗПБ /Националният център по заразни и паразитни болести / Защо трябва да докосва болни от ковид??

А колко трябва да получава според теб а ? 200 лв ? Значи на мутрите парите не питате от къде са и колко са щото ви е страх от тях, а лекар доказал се в професията си питате що имал пари що получавал еди колко си лооол . Ми в чужбина лекарите са уважавани и добре платени и за западняците е нормално те да имат пари

Вместо достойно да се оттегли в пенсия, тръгнал да обикаля медиите и да се оправдава с починалата си съпруга !

Абе куко, ти в ред ли си? Пиши само това, за което ти се плаща. Не добавях от себе си нищо, защото конфронтираш операцията.

си абсолютен тъпанар

г-н Професоре, хората ви уважават и разбират за какво става дума в момента. Не им падайте на нивото на тия малоумници, като влизате в обяснителен режим. Няма смисъл да се занимавате с негодници. Оставете ги, в края на краищата на тях им остава има няма един месец лаене и цвилене. После всичко ще приключи и ще си дойде на мястото, а те ще идат пак в девета глуха и ще се оплакват, че са бедни.

Крайно време е професионалните камества на шефовете в здравеопазването да нямат нищо общо с политиката. За жалост в Ковид кризата политиката и бизнес интересите зацапаха всичко и всички. На практика - справихме се щпино-ляво - зле за бедните заболели, - трудно за хората, можещи да си платят изследвания, тестове и лекарства - тежко за малките фирми - прекрасно за търговзи на лекарства и още някои ... Добре, че дойде лятото

От както ГРУ и БСП монтираха руски шпионин за президент, нищо не е в ред в бедната ни държавица, беднотия, катастрофи, блокиране на живота от протестиращи мутри, сега уволнения, разграждане на държавата, ... Ние стадо роби ли сме, народ ли сме или мърша, за да търпиме тази гавра?

Жив и здрав, и успехи на него и семейството му. Но... Моля господина да не се обесняева, защото: 1. Простосмъртни не могат да отделят пари за застраховка живот нито пък да "започнат работа" в американска фирма която да плати такова покритие. 2 Простосмъртни не могат да отидат за трансплантация в чужбина толкова лесно за сметка на държавата. 3. Никой не му гледа парите, гледаме как се изживяваше за "последна инстанция" с плешивия червей Мутафчийски. Така, да обобщим: когато спря да бъде на хранилка от бедния народ стана страдалец. Такива на не мен, всеки си носи кръста всеки има трудности в живота, ама до вчера не се обедняване като страдалец. Извод: както аз го духам от тия така когато мога ще се радвам и те да го духат. Останало божа работа

лъха простащина, злоба, завист....и нищо друго...

Тикво, това, че не схващаш с кухата си кратуна сарказма и двойния аршин, с които сме принудени да живеем не от вчера изобщо не означава, че си... последна инстанция на правото, нали:)))?!?

Не мога да разбера този до вчера се шегуваше и си правеше майтапи по пресконференции и интервюта, сега като го пенсионираха почна да реве, изведнъж се оказа тежко болен, жена му била починала, министъра бил лош ?!?!?