17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четеш мненията и виждаш колко е зле Ганьо, та просто изречение не може да разбере. Естественият имунитет дава загуби в БРОЙ ЖИВОТИ. Не се иска да си много умен, за да го схванеш.

Кат си толкоз умен, ко чиниш тука?!

Забавлявам се. Цирк без пари.

Дайте доказателства,за имунитет от тези ваксини и естествения имунитет.Този казал,онзи казал.Публикувайте изследвания.

Има в специализираните списания. Кога за последен път чете такива?

В момента, рожбо, текат клинични изпитания, за ефективност и за безопасност. Клиничните изпитания не са приключили, няма и да приключат скоро, затова хората подписват информирано съгласие. В момента и още десетина години поне ще се събира информация доколко безвредни са тези ваксини, как взаимодействат с други лекарствени продукти и т.н. и когато имбецили като теб и този от статията, започнат да дават съвети, изглеждат злонамерени и жалки.

Близо 10 % от пътниците и членовете на екипажа на полет, пристигнал в Рим от Индия, са дали положителни проби за COVID-19", съобщи здравен служител от включващата италианската столица област Лацио, цитиран от Франс прес.

СПРЕТЕ се поне на Празника. Нагло племе.

“Професоре” намажи си дипломата с лайна и я изяш.

FFF

Израел, който е сключил споразумение с Файзър, като части от него са засекретени. Но изглежда има клауза за неустойка ако не използват ваксините и затова правят всичко възможно да я набият на максимален брой хора. Но ваксината си остава експериментална и с напълно неясни дълготрайни странични ефекти, така че приказките за “по-добър вариант” са абсолютно ненаучно и некоректно твърдение.

Евреите са му хванали цаката, те са древен народ и умеят да оцеляват, поне тези, които не са изгубили инстинктите си. Намерили са начини да се "ваксинират" безопасно.

излиза, че природата е загубила милиони години в естествен подбор :-) и тук за има няма една година, решиха всички проблеми с една инжекция ... нямам какво повече да кажа!

По твоята логика трябва да спрем да лекуваме и да ваксинираме всякакви болести, за да може естественият подбор да функционира.

Не природата не е изгубила милиони години. Примери черната чума в средновековието когато измират много повече от 30% от населението. Изобщо целта на природата не е да опази човека, но факта че човек има разум и единственото същество което чможе да мисли и разбере природните закони му дава предимство за оцеляването. Е има и изключения някои като теб не могат да мислят но оцеляват по силата на принадлежност към групата. Примитивна работа направо изумителна тъпота. Явно силна отрицателна селекция.

недей

Спомняте ли си онези „страховити моменти в болницата“ в началото на пандемията през 2020 г.? Ами ... оказва се, че са фалшифицирани! Ето видеоклипове за това как са го фалшифицирали в Израел: https://www.eutimes.net/2021/04/video-of-how-they-faked-the-pandemic-leaked-you-will-be-shocked-after-you-watch-this/ Сега идва нова команда от Новия Световен Ред от Израел за край на "пандемията": https://www.eutimes.net/2021/04/covid-19-pandemic-has-officially-ended-all-restrictions-and-lockdowns-to-be-stopped-globally/ Колкото до "ваксинацията" с екпериментални "ваксини" - в Израел в задължителна държавна кампания ваксинираха с амер Phizer 53% от населението, и 90% от хората над 70 години. Случаите на Израел с Covid-19 на глава от населението рязко скочиха и бяха сред най-високите в света (ако не и най-високите) през първия месец от„ успешната “кампания за масова ваксинация. В рамките на два месеца от интензивно "ваксиниране" с ваксината Pfizer, Израел успя да удвои броя на смъртните случаи, натрупани през предходните десет месеца от пандемията. Накратко това беше Операция Vaxx-All Deplorables: Кодово име; "Сатанинският покер" https://www.unz.com/mwhitney/operation-vaxx-all-deplorables-codename-satans-poker/ Могат ли хората, които са били ваксинирани, да станат супер разпространители на по-вирулентна и смъртоносна форма на вируса? Както предупреди д-р Герт Ванден Боше от екипа на Бил и Мелинда Гейтс, „Ваксинацията сред пандемия създава неудържимо чудовище“ и това не бе напразно предупреждение... https://lockdownsceptics.org/2021/03/09/is-dr-geert-vanden-bossche-right-that-vaccination-amidst-a-pandemic-creates-an-irrepressible-monster/

Данните от Израел за 30ти април. 74 нови заразвни и един смъртен случай. Когато фактите говорят и конспираторите мълчат.

Ваксината дава по-добра имунизация в смисъл, че рискът да умреш от тромбози от ваксината е по-малък от риска да умреш от тромбози от коронавируса. Само това му е по-доброто. Иначе най-добра защита дава само истинския вирус - като се разболееш от него или се заразиш без да се разболяваш. Последният вариант е най-добрият от всички възможни! Мисля, че и без да сме професори трябва да ни е ясно това!

Ходи тогава да караш хепатит Б, дифтерия и туберколоза. После ако ти остане време може и една тетанус да изкараш.

Абе, гений на мисълта, ти разлика между ваксините за хепатит, тетанус, туберкОООлоза и тези срещу ковид, правиш ли?

В България всички сме професори и всичко ни е ясно.

Хем ваксината е супер, хем да си спазваме мерките - колко удобно. Тия "специалисти" и "професори" съвсем се оляха. Но не е тяхна вината, а наша, че търпим такива хора да диктуват живота ни, въпреки че очевидно разбират от тази пандемия точно толкова, колкото и таксиметровите шофьори.

Колко процента са ваксинирани в БГ, че не искаш да спазваш мерки.

Значи като си сложиш жълта светлоотражателна жилетка и може да пресичаш вече на червено? Дай да те изберем за президент, бре, с тоя ум!

Смешник! Естественият имунитет е най-добрият и безопасен!

Доста цинично изказване, при положение, че 16 399 човека починаха от ковид в България досега.

Никакви мерки няма да спазвам, олигофрен такъв. Нали ваксината ще ни направи свободни ? Да ви е....а майката лъжлива.

Ама ти ваксиниран ли си?

А според Професор Коф Идиотов, естественият имунитет е по-добър. Понеже аз съм професор, а вие сте прости, обяснения няма да ви давам, но ми вярвайте защото съм професор, вярно кардиолог, но Професор! Ето така звучат такива "професионални" мнения без обосновка!

Поредния корумпиран доктор!

Доста мъгливо обяснение. Господин професор вие имате ли идея какво е бил състава на ваксината, закупена и приложена в Израел и дали е днакъв с този състав на ваксината, предлагана за другите страни? Навремето когато лекарствата се приготвяха в аптеките по рецепта на лекарите едно и също лекарство имаше различни пропорции на съставките в зависимост от желания ефект?!

Ваксината на Файзер в Израел, ЕС. САЩ и навсякъде другаде по света е с един и същи състав. Само Спутник V се оказа, че използват една ваксина за научните изследвания, а после продават съвсем друга, ама - руска му работа, не сме очаквали друго от тях.

е правилната логика, дали е така кой ще ни каже , аз си стоя в къщи и пдсвирквам си даже ( оригиналият текст е :А дали е така. Кой ще ми каже? Аз вървя по света и подсвирквам си, даже.)