Проф. Ива Христова: Антигенните тестове вече дават над 90% точен резултат

При всички случаи, след признаването им статистката ще се повиши, но едва ли случаите ще са взривоопасно много

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как така до вчера не давяаха точен резултата ама вече взели да дават???? Милиони заминаха по добовее на избрани ''производители'' докато мнозинство българи се чудят как да преживеят...

Да затвориш децата в къщи не е противоепидемична мярка а жив идиотизъм. Дебилите измислили този цирк искат да спрат живота , но няма да успеят колкото и да се стараят.

ти на проф.Христова ли викаш дебил, ма?

Хора, празнувайте като за последно, че нишо добро не ни чака

ГОЛЯМ СМЯХ, ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ ЕДНА ДРУГА ЖЕНА ПАК ПРОФЕСОРКА КАЗА ЧЕ АНТИГЕННИЯ ТЕСТ Е БЪРЗ ТЕСТ И НЕ Е ТОЧЕН!! ТОЙ Е ЗА СПЕШНИТЕ ЕКИПИ ПРОСТО ДА БЪДАТ ИНФОРМИРАНИ ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАРАЗЕН!! СЕГА И ТИ Я СТАНАХА ТОЧНИ!! ТА СЪЩАТА ПРОФЕСОРКА ПО БНТ ТАКА НЯКАК СИ СРАМЕЖЛИВО КАЗА ЧЕ ЕДНА ФИРМА ГИ ВНАСЯЛА И НАСТОЯВАЛА ДА ГИ ВКАРАТ ВЪВ ДАЛАВЕРАТА ЗА КОРОНАТА!!

PEYTSCH

Иво Христов си е сменил пола?

напънала се планината и родила мишка.

просто е... Докато има балъци, ще има и тарикати... Та така и с тестовете

100% вярна мисъл!! За съжаление, балъците стават все повече и повече!!

Разни хищници щавят матрияла. Данохме пари за тестове /лични и държавни пари/ колкото за един нов блок в Белене. Да не би пандемията да намаля? Вече като пръднем ще трябва да тичаме да си правим тест. Някои лекари лекуват хора а други се занимават основно с правене на пари.

Пълни глупости публикувате. ЗА ПАРИ. Антигенните тестове са неточни и дават фалшиви резултати. Два теста направихме на един човек през интервал 10 минути. Единият положителен, другият -отрицателен. Айде на ПСР тест. Излезе отрицателен. Симптомите бяха банални - хрема, температура. Ами нали ни облъчват как трябва да бъдем отговорни, ние търчим да даваме излишни пари за тестове. Сега за всеки сопол,ще трябва да бъдем отговорни. Т.е ДА ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА АПТЕКИТЕ И ДРУГИТЕ ХИЩНИЦИ ПО ВЕРИГАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. МНОГО УДОБЕН ИЗЛЕЗЕ ТОЗИ ВИРУС ЗА ХОРАТА, КОИТО ПРАВЯТ ПАРИ ОТ НЕГО.

Някои правят пари от простотията на матрияла. Лошо няма.

И на тази някой търговец на антигенни тестове и е кихнал едни дебели пари. Обичайното. Ако някой внася лайна, срещу кинти някой доктор ще се изтъпани да каже, че тези лайна са антивирусни.

Толкова са точни, че кока-колата връща положителен резултат https://www.youtube.com/watch?v=OzLSbxinpQ8

То и по скъпите са същата работа а и самия им създател преди да почине миналата година каза че е тест за вируси а НЕ точно за ''ковид'' така че и грип даимате ще да ви изкара ''ковид'',,

Какъв златен стандарт като няма изолирана чиста култура от този вирус? Какво търсите? 100% нагнетяване на напрежението и последвала диктатура!!!

PCR-а не дава 90% та камо ли тези

изобщо са тестовете? И без това специфично лечение за ковид няма. Лекува се по симптомите. Само търговия и хаос.

Липсата на лечение е отделно, целта на тестовете е като се разбере, че си заразен да седиш вкъщи и да пазиш останалите, вместо да разнасяш заразата навсякъде. Друг е въпроса, че тези антигенни тестове са далеко от точни.

"целта на тестовете е като се разбере, че си заразен да седиш вкъщи" Че аз като бях болен и не си правих тест ПАК СИ ЛЕЖАХ ВКЪЩИ, а ако си бях направил тест и е положителен ПАК ЩЯХ ДА СИ ЛЕЖА ВКЪЩИ, а ако теста е отрицатен ПАК ЩЯХ ДА СИ ЛЕЖА ВКЪЩИ.

в начален стадии се "лекува" с хранителни добавки Мангъра и Ваньо Митев го казаха ама кой да слуша/чете

И какво в тях се промени, че вече можем да им вярваме?Нечий финансови интереси може би?

проблемът с антигенните тестове винаги са били ФАЛШИВО ОТРИЦАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ! Този факт няма как да се скрие и носи голям риск от разпространение на заразата. Но понеже сме закупили огромен брой антигенни тестове , сега трябва да ги похарчим- за това е цялата дандания!