Проф. Илко Гетов: До май ще има обновени COVID ваксини, ще се слагат веднъж годишно

Лекарствата срещу коронавирус са скъпи и вероятно няма да ги има в аптеките, казва експертът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй вече сме го чували преди 2 години

ваксина всяка година преди 2г беше конспираторска теория на андтиваксърите :)

Олекна ми. Колко хубаво е че имаме достъп до върховните достижения на науката и фармацията н свободните хора от свободният свят. Бях се разтревожил, че с две дози и бустер не съм достатъчно защитен, но тази вест ми донесе облекчения. Нямам търпение да дочакам тези нови препарати и да ми го сложат.

НЕ можеш да кажеш дали нещо ще го има, кога ще го има и дали ще работи, ако ти лично не отговаряш за създаването и производството му. Дори и тогава не можеш да си сигурен. А този попрочел нещо в нета и раздава обещания на кило. Каква съвест имат тези изроди да се изказват като политици с общи приказки, празни обещания и откровени лъжи! Впрочем такива са всички "ваксъри". ДЕБИЛИ!

Още един голям разбирач се изказва неподготвен. До средата на лятото ще излязат новите лекарства срещу ковид и няма да са толкова скъпи. Ако се вярна на науката, ковид ще мутира все повече в по-лек вариянт дори и от омикрон. Обновени годишни ваксини ще има и ще се предлагат на хора в рискови категории, казвам предлагат, а няма да са задължителни. Това са плановете на държавите в Европа, не мисля че ние ще сме различни.

Какво ли не прави, от на пръв поглед нормални хора, жаждата за пари/хонорари и/или властови позиции?

Г-н, проФЕСоре, да не би да сте се объркали? На последък се очертава тенденцията за ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО боцкане!

поредната калинка на хранилка...оривай се нещастник

Каквито искате ваксини създавайте и приемайте! На какъвто си искате период си ги обновявайте! Само ме оставете САМ да реша дали да се шпиковам! Апропо, проблемите на България са основно два. Първият е, че здравеопазването ни от години е на последно място в Европа, а вторият, че нищо не се прави за естествения имунитет на хората, ДАЖ НАПРОТИВ. Казвам естествен имунитет имам в предвид, че СТРЕСЪТ ПОНИЖАВА ИМУНИТЕТА!!!!!! Точка първа в НОРМАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА БОРБА С КОВИД трябва да бъде: ЗАПБАНЯВА СЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕДИИ ДА ВСЯВАТ СТРАХ, като постоянно изтъкват ГОЛЕМИЯ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ И ПОЧИНАЛИ! Информацията за ковид или трябва да бъде цялостна - да включва брой починали ВАКСИНИРАНИ, сравнителни таблици с ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ и % смъртност в България и другите страни и т.н. Или никаква! Постоянното насаждане на страх води до стрес, а от там до психични разстройства и рак!

Слагай си я , на мен не разчитай .

нали пак ВСЕКИ САМ ЩЕ СИ "ПРЕЦЕНЯ" ?

Правят всички абонати на П и М и ??? Тоест да си текат едни парички по каналчето ковид и да не спират ... Ба си простотията ... Ама тя ходи по хората, не по гората ... Осъзнайте се ...

Този умник май не чете новините, а си плямпа това, за което му е платено. Американците, дето им се кланяте, излязоха с резултати от проучване - естествения имунитет е много по-добър от този от ваксините! За какви ваксини продължавате да говорите и, че били най-ефективното средство срещу коронавируса... Чиба и се скрийте, че не се знае знае ли се какво ви чака!

цитат от статията за която говориш и на която си прочел само заглавието : "Защитата срещу Делта е била най-висока при хора, които са преболедували и ваксинирани" Май все пак ваксините вършат някаква работа , а ?

Пешо, ПРЕБОЛЕДУВАЛИ И ВАКСИНИРАНИ от каво имат висок имунитет? От преболедуване или от ваксиниране? Аз казвам, че най-много хора са загинали от пожар, когато са пили вода. Това съждение е вярно, защото човек така или иначе няма как да не пие вода. Но водата няма нищо общо с изгарянето, Пешо! Апропо, учените, които цитираш защитават СЗО, защото пазят топлите си местенца. Специалистите, които НЕ СА НА ХРАНИЛКАТА СЗО казват точно обратното - ваксините са безсмислени!!! Дойсе времето да се свалят картите и скоро цялата истина ще излезе на яве. Както вече с очите си видяхме, че чувалите за трупове не бяха дефицит, ледените пързалки не станаха морги, военни камиони не изнасяха трупове от градовете, хора не падаха от ковид по улиците.... И между другото интернет вее е пълен с клипчета на ВАКСИНИРАНИ спортисти, които падат по време на игра или при тренировка...

Февруари бре. А иначе утре колегите ще ви надянан маски на открито.

и интересно кой ще следи за спазването на това, особено в малките населени места, айде да видя как някой ще дойде да ми направи забележка от рзи, че не нося маска в парка, ще му е за първи и последен път !

Абе споко. Те си знаят кой и как :) А за 15.02 кво са ви подготвили, ще се схванете. Свиквайте. Вече ще сте така. И се гответе за нова ваксина.

На пропагандиращите доц., проф, академици, коремни хирурзи, статистици и антрополози на сеанс ли им плащат, или са с абонамент. По принцип на проститутките се плаща на сеанс, тук как ли е?

Не мога да разбера, след като смятате , че всички ви лъжат защо въобще ходите на лекар или в аптеката като се разболеете . Карайте там на чайчета , супички , стойте на топло докато оздравеете или минете през болеста по друг начин. Защо например един коремен хирург ще ви лъже за ковид, а няма да ви лъже за вътрешни болести !?

Айде нов професор изхвръкна на хоризонта... То няма лекарства против ковид, но той знае, че били скъпи...

Всъщност има лекарства които от 2 години се използват. Ама няма как да се обясни в тая секция, дето мнозинството вярвате, че искат да ви изтребят с тоя вирус.

Няма Пурко, няма лекарства срещу ковид. Само симптомите лекуват

Правителството има почти неизпълнимата задача да излъжи нефаксинираните да си сложат 2 дози ГМОфаксина, но едновременно с това да изплаши и принуди вече напълно ГМОфаксинираните да се ГМОбустеризират. А употребата на експериментални ГМО факсини, които са незащитаващи от заразяване и предаване на вируса (leak) е неоправдано и сравнимо с престъпленията срещу човечеството на д-р Менгеле и за тях давност или смегчаващи вината обстоятелства няма. Нюрбергския кодекс не е отменян, затова яките вече започват да им стягат.

СЗО препоръчва махане на сертификатите - и на края оти ручахме жабето

Кое след Омикрон ще налага, да се слагат ваксини и кой шаман знае какво щяло да стане след май? Академичните ни среди показаха такава небивала алчност и продажност, че титлите вече не ме карат да уважавам, а да се гнуся от човека, който ги носи.

и на мен ми се повръща от тях.

Айде махайте се продажни професори! Вижте какво казва Люк Монтание.. отрови са тези ваксини. https://www.italy24news.com/News/340162.html

Пак ли ще ги бият без да поемат ОТГОВОРНОСТ пфайзерите ??? В България имате гарантирани 20 % опитни мишки.

Ние се грижим за вас и вашите финанси! понеже лекраствата срещу ковид са скъпи и ги няма по аптеките, ще ви задължим веднъж годишно да си биете безплатни ваксини (така де купени с вашите пари)!

Фалшив професоре, ти си за затвор. Все повече става ясно, че ваксина срещу респираторен вирус няма и няма как да има. Това го играхме с грипните ваксини. Пълно фиаско.

И как така лекарствата скъпи, а пък "ваксините" евтини? Много, ама много интересно.

Мръсен корумпиран БОКЛУК

Ще чакаме да ги обновят до "веднъж на 10 години" и после ще решим дали искаме.

чакай си

аз не бързам за никъде. Аз нямам зор да си обновявам продуктите, които продавам ;)