17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЖО, вие сте невероятен късметлия. Печелите умен часовник. Той дори е по-умен и от вас. Така винаги ще имате актив в резерв. За да си получите наградата се свържете с оператор на *88

Професореееееее.... ако епитопа е различен - по-добре да се смесват ваксините. Биенето 3 пъти по един пирон не прави 3 забити пирона.

ЖАЛКО, ЧЕ НА ГАНЮ НЕ МОГАТ ДА МУ НАБИЯТ АКЪЛ, ВМЕСТО ВАКСИНА. КАКТО ЗНАЕМ ОТ БОЦИ, НА ПРОСТ ЧОВЕК САМО БУЙ МОЖЕ ДА МУ СЕ НАБИЕ.

Джо, записвам те с приоритет. Идвай да ти мушна направо 2

Да ви решат при баба ми!

Това с третата доза е чудесно! А кога ще ви се изясни, че в България, който е искал вече се е ваксинирал? И докога ще нарушавате правата на останалите 80%?

какви права са ти нарушени бе?

ДНЕСКА 150 НЕВАКСИНИРАНИ СИ ОТИДОХА. ИНАЧЕ ГАНЮ МОЖЕ ДА СИ АНТИВАКСЪРСТВА ОЩЕ

Никой не ви вярва ваксъри гадни. Откажи се.

ТИЯ ДЕТО СИ ЗАМИНАХА, СЕ УБЕДИХА, АМА КЪСНО.

Пак че е стъкмистиката поне привидно да ви дава спокойствие. Заминаха ама вакси. Разболяват се масово и мрът като мухи.

Залагам едно годишната си заплата, че трета доза ще си сложат само половината от тези с втора.

Промиване на мозъци от сътрин до вечер "ваксини" "ваксини" "ваксини" "ваксини". Да не би народа да разбере за ивермектин и бизнеса с ваксините да пропадне. А през това време хората умират!

С ИВЕРМЕКТИН СЕ ЛЕКУВА КРАСТА. АКО СИ КРАСТАВ, ДЕЙСТВАЙ

така ли? чети и пак коментирай.

КАКВО ДА ЧЕРА ГЛУПИ. ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ ПАРАЗИТИ И КРАСТА Е ИВЕРМЕКТИНА.

срока изтече, но да не идат зян, затова може трета игла и от конската доза на модерна, най-стабилния миокардит.

Благодаря на антиваксърите. Ще има ваксина за трета доза за тези, които желаят!

Ние благодарим за саможертвата на ваксърите.

Защо бе Професорчо. Те всичките са еднакви . Създадени са на едно място и със едни и същи съставки една от който Графен. И са със съвсем друга цел ,нищо общо нямаща със никакъв вирус и с несъществуваща Пандемия. На такива като теб Кунчев,Кантаржиев и другите боклуци дето участвате и съдействате на тази изродщина ще ви се потърси съдебна отговорност. И ако корумпирания съд ви оправдае , ще ви съдят хората от Улицата. Не знам къде ще се скриете тогава

ГРАФЕНА, ПО-ДОБРЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО ДРУГО, ЧЕ ТОВА Е ДОСТА ТЪПО. ГРАФЕНА Е ИНЕРТЕН МАТЕРИАЛ, КАТО ГРАФИТА И ДИАМАНТА. ПИШИ УРАН ИЛИ ПЛУТОНИИ, ПО ИМА СМИСЪЛ

Какъв блажен чиновник."Представител" на България в комисията по лекарствата.Че и професор.Интересно по какво-..евро представителство..най му отива.Такива професори движат нещата напред ,..с големите европейски заплати....хвала

Хич не се бавете , направо пускайте наредбата за 4,5,6 та до десета ре,ре,ребустърна доза. Кажете на тези които ви ваксинират, аз няма да подпиша информираното съгласие и искам вие да подпишете че след ваксината всичко ще е ОК ! Вижте им физиономиите и пишете.

Хайде ваксороби - Тромбозна ви зове!

Професоре, без думи съм. Не мога да повярвам, че една година по-късно не сте мръднали в познанията си по темата. Пак са около нулата.

9:23 и вече трета статия за ваксини???? Явно хранилката е МНОГО голяма.

Ми то сите, де са на Дондуков са на тая хранилка. 19 що да бяга от баницата?..

Кога ще е четвъртата след третата,третата Мутафчийски вече я сложи.

Той оня ще си сложи абокат, да не го бодат всеки път... и ще ходи със система :)

Е професоре, как да не се смесват, като половин България е с астрата и янсен, да не забравяме, че когато нямаше нищо друго всичко живо се юрна на астрата, е как да не ги смесват, тая година трета доза на пфайзер, догодина четвърта на модерна и така, кой докогато издържи

новини за Модерна.

Няма не искам ! Всички трябва да бъдат убодени ! Това с ваксините и тестовете е сладък бизнес за милиярди ! Обикновения човечец трябва да бъде стресиран до побъркване, а богатите мерзавци да стават още по богати !

Така или иначе, никой освен ваксинираният не носи отговорност за тези ваксини. Какво решение, какви пет лева. Кой, колкото иска, толкова да си слага. Три, пет, десет - колкото смята за нужно.

Ваксинираните са изключително прости скотове, но не вярвам да се навият на трета доза

Всички оркестри преди да почнат джумбарето си пробват уредбите и микрофоните.ПРОБА,ПРОБА,ЕДНО,ДВЕ,ТРИ....

Поредният хрантутник на ФармаМафията отново ръси бисери.Ама не само той лапа, явно и корпоративките, които му дават поле за изява,яко захлебват.Утре се гответе за Тромб-Гломб,после пишман математика,после главният санитар Кунчевица, Казанджиев,и седмицата минала Другата-пак така,само им сменят реда

Е, а нещо за журналиститие, дето зомбират 24/7? Да не мислиш, че го правят ей така, безплатно? И те лапат яко от фарма мафията.

Защо трета доза, нали ваксърите твърдят, че двете само действат.

Аз след втората, два дни бях като ударен от товарен влак.Трета не съм сигурен, че бих си сложил.

проба!

п

Много са ефективни, особено като им изтече срока на годност стават и за 3та, 4та ...! Колко по-лесно е да ги набодем, отколкото да ги бракуваме като медицински отпадък...!? Пълни ИДИОТИ!

Откога седмица е 10 дена, Лилия?

След 7-мата доза се очаква седмицата да е 13-4 дена :)

Не знам, но с тези ваксини объркахте ученето на студентите фармацефти!

тежко ни горко на фармацеФтите