17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Омикрон има 5-6 пъти по-леко протичане. 10 пъти е по-ниска смъртността, но е над 70 пъти по-заразен" По-заразен от кой щам? От първичният, от Алфа, от Делта или от Делта Плюс? И каква е разликата по заразност спрямо предните щамове? Както обикновено стигат до колко е по-заразен новият щам и спират до там. "Запитан за честите бустери и проблемите с имунния отговор, проф. Хайрабедян посочи: "Смята се, че един бустер, максимум още един позволяват на имунната система да направи нови клонове антитела" Посочи, че ако си само на един тип ваксина трябва да минеш на друг! Защото организма ти толкова можел да понесе от един вид!? Но според изследването проблема не е поради типа ваксина и поставените бройки, а късото време между дозите! И твърдят че Няма да е проблем ако времето между дозите се увеличи(на повече от четири месеца)!?! Тъй че това лимит на "нови клонове антитела от един тип ваксина" са пълни глупости. Между другото изледването е на база данни от хора с множество бустери, докато твърдението на този е на база личното му мнение без никакви съпътстващи факти, които да потвърждават думите му! От друга страна този смята че дозите трябва да са на три месеца, което по случайност е искането от различните правителства по света. Тъй като ако се намали времето за бустери от 6-8 на 3 месеца ще съвпадне новата доза на човек с две или три дози да е сега точно преди новият щам. Но и това сигурно е просто случайност. Хей как казваха в кримките? Нещо от рода на "първият път е просто случайност, но вторият вече схема"!?

Не трябва безкрайно ваксиниране, след като живота е краен.

Вече е спуснато и палачинката бавно започва да се обръща. Сега "елитите" се подготвят да минат метър или да изгорят някой бушон. Да сте наясно, всички публични лица са бушони, дори Били Гейтс.

Е професорът казва едно, ама математиците казват - ваксвакте се :) хахах Хахах Бахах

Фон Лайнен е поръчала над 5 млд дози още миналата година, преди да се беше появила Делтата за 400 млн души население в ЕС, тъй че много не се отварай Докторче - бустъри ще има по - много и от сърце!!! Даже вируса да изчезне друг ще се изфабрикува за да има боц боц!!!

И ти ли Сорене търсиш известност? Жена ти няма ли да се появи по някоя телевизия или радио?

Бустера е възможност само за вече ваксинираните, независимо рискови или не. Останалите са на опашката за револвера в руската рулетка, която играем всички вече втора година. Бог да е с вас и бъдете здрави!

Като става дума, че не трябва да се прави безкрайно много ваксиниране с една и съща ваксина, какво става с руската Спутник V ? Тя май била под щатски санкции, щото щатите твърдели, че щяла да напада Украйна ли, Пфайзер ли ...

Обясни го на професорката с трите гуши и оня симидчията с мустаците :)

Най-накрая нещо научно и смислено. Двете ми деца (на 12 и 15) са доказано болни с ПСР . При тях всичко мина за три дни - хрема, световъртеж и отпадналост. Сега са напълно здрави, но трябва да седят под карантина още седмица. Ваксинираният член на семейството се разболя , пак много леко. Аз съм карала уханският вариант и не се разболях, бе стм и ваксинирана. Искам да кажа на хората, че Омикрон не е този ужас който беше делта и предходните, протича по- леко и от грипа, няма нужда от антибиотици

"Тези антитела могат да блокират Омикрон и на тази основа смятат да се използват структурите, които са сходни, за да се направи ваксина, която да бъде универсална, така че да блокира цялото семейство", завърши той." "Orgenesis, където работи съпругът на ръководителя на Европейската комисия, както и GSK, активно участват в разработването на ваксината на Pfizer, а сега разработват програмата BioChield, заявявайки за намерението си да ваксинират цялото човечество със суперваксината, която все още се тества върху мишки. Интересно е колко милиарда евро ще похарчи госпожа фон дер Лайен за закупуването на най-новата суперваксина, която нейният съпруг ще създаде?"

Ето за това иде реч! Меркантилни боклуци и шизофренясали микро биолози на заплата. Тази госпожа лъхаше от първия ден в който се появи в Европарламента.

Браво. Разумна статия, от компетентен лекар. Ако направите съпоставка с глупостите, които великия “лекар” Балтов изля преди 2/3 дни, ще се хванете за главата. Чудя се как не може някой да е толкова нагъл?

Бустер,призовава фонката,истински фашизъм.Явно още не е постигнат резултата от умрели и ваксинирани.Затова не пускат лекарство,мисля че те са с по кратък срок на изпитание и разработка ,отколкото ваксините.Пари,пари за няКОЙ много,абе не се ли наситихте

Има договори с фармацевтични компании, солидни договори, огромни инвестиции, много пари...не е шега работата. Закупени са определен брой "ваксини" от дадена държава и трябва да се използват по предназначение. Субстанцията наречена "ваксина" има срок на годност, това обяснява и бустерите. Всичко е въпрос на пари, на много пари и нечии интереси. На никой не му пука за здравето на населението, вече не, ако въобще някога им е пукало. Колко подло само, никой не носи отговорност за това "вещество" с което бодад хората. Гнусна история! Дано " веществото" по състав имитира витамин с, и не се окаже бавен, но сигурен убиец.

Този е такъв подмазвач. А какво друго ще изквичи?

Защо политиците ни и тези в ЕС се правят на експерти по кризите? Истериите, зелените сертификати, сега имунизационните паспорти, нескончаемите ваксинации не водят до нормализиране на света, държавите, икономиката. Дали някой не лобира и или му се начисляват комисионни от фарма октопода?

А ти експерт ли си или общ работник? Политиците в Европа имат опит и медицински съветници. А ти кой си?

1/. намесени са много пари 2/. нашите политици по принцип са ,ного добри в правенето на нищо, освен когато това е правилното решение... тогава някак не могат да седят спокойно и да оставят нещата да си минат по естествения ред, особено ако това е непопулярно решение и медиен фокус, а гледат да покажат активност и грижа, някакво действие... и се оплитат, 'щото понякога колкото повече мърдаш, калчищата повече се заплитат.

И защо трябва да се ваксинираме срещу омикрон, който минава по-леко от грип? И който като го изкараме ни дава истински имунитет и не се заразяваме от другите варианти. Да се ваксинираме та да се запазим за някой много смъртоносен вариант може би?

Човекът каза кои да се имунизират, ама не четеш.

Кои да се ваксинират? Болните ли? Тези, чиято имунна система е смачкана от най-различни "животоподдържащи" лекарства, гълтани с шепи ежедневно? Тези ли хора ще бъдат "спасени"? Не, мерси! Предпочитам да не нарушавам постигнтото равновесие в организма ми. И никога няма да позволя някой да ме насилва, "грижейки" се за мен.

Безкрайно ваксиниране само с различни препарати ;) В тоя ред на мисли, ако в инжекцията няма ваксина а “препарат”, ваксинираш ли се?

...

Само пропуска да каже че след омикрон не се боледува от никой от известните варианти. А 10 пъти по-ниска смъртност на нещо, което има смъртност 0,7% дори и с българско лечение, е съпоставимо със сериозни странични на ваксината Пфайзер. Все пак статията е опит за внасяне на здрав разум.

За да се нарече и дни нещо "ваксина" , то трябва да действа минимум една година и да осигурява минимум 50% защита.....боклуците на кил геноцидис не отговарят на тези изисквания ...кой ще понесе права отговорност за цяла измама!?!?

Едно добре обосновано мнение от един много добър специалист. Най-накрая някой да каже, че няма смисъл от много дози от една и съща ваксина. Имунната система си има капацитет, което е абсолютно вярно. Както и фактът, че естественият имунитет е също толкова ефективен, колкото и при ваксиниране. Има държави в Европа, които не признават преболедуването, но това няма нищо общо с научните факти.

Някой забеляза ли, че човекът не говори за ваксина, а за препарат. Реално ваксина все още няма, има експериментални препарати, които са все още в изпитателен срок.

Докато има овце, които вярват на всичко по телевизора, ще има и бодене.

Тези с измислените ваксини станаха пълни смешници, но никога няма да си го признаят докато има идиоти, които да им вярват и дори да не им вярват, да ги е яд да си признаят, че са били прецакани. Ето така се създава и поддържа фашизъм!

Знам причината за "безкраните бустери",професоре ! Без да съм лекар ,знам че ваксинация не се прави по време на епидемия , пандемия или пландемия/кой както го е преценил/."Суперваксината" срещу Ковид 19 , която е "максимално безопасна и ефективна"/както говорят като папагали по някое ТВ / е ясно,че не е създадена по правилата за всички досегашни ваксини,защото не не пази от заболяване , нито от разпространяване.Ужким пазела от тежко протичане,но видите ли имало все повече "пробиви" при ваксинираните, ама вие пак си мислете ,че тя е "максимално ефективна и безопасна".Понеже ние нямаме право да научим съдържанието на тази течност , но сме много лоши антиваксъри,ако не се набодем с нея при пълен курс и още незнайно колко бустера,трябва да е ясно че когато "тайното помощно вещество" от състава й стане достатъчно в организма ни/при 2 дози и 3-4 бустера/ тогава може и да се отхлаби натиска над нас.Тогава вече натискът няма да е нужен , защото "тайното помощно вещество" ще си свърши работата "неусетно почти",както се пееше в една песен.

Тези с измислените ваксини станаха пълни смешници, но никога няма да си го признаят докато има идиоти, които да им вярват и дори да не им вярват, да ги е яд да си признаят, че са били прецакани. Ето така се създава и поддържа фашизъм!

Едно добре обосновано мнение от един много добър специалист. Най-накрая някой да каже, че няма смисъл от много дози от една и съща ваксина. Имунната система си има капацитет, което е абсолютно вярно. Както и фактът, че естественият имунитет е също толкова ефективен, колкото и при ваксиниране.

ЕПМ Търговецо на генетично моднат препарат. Няма никаква логика смесването на тия неща. Имунната система ще се побърка тотално.

То тя щеше да приключи още първия път , после Делта варианта , после Делта плюс , сега явно след Омикрона ще приключи ..... както сезонната настинка т.е. Инфлуенца не е преборен , така и ковида за съжаления няма да си тръгне толкова лесно и бързо ( ако си тръгне изобщо ).

е грип, сезонната настинка е корона виврус - различни вируси са