17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грях, голям грях е хора продали чест и достойнство за пари и служба да споменават имената на истински патриоти като Левски дали живота си за България!

1. Левски не му е било в плановете да дава живота си. Реално го е закопал Димитър Общи, който е обрал турската поща. Левски е бил против да се краде от турци. Пари е събирал само от българи. 2. Левски е имал също толкова политически и властови амбиции колкото всеки политик днес. Ако не беше станал гафа с пощата и беше дочакал освобождението вероятно щеше да се занимава с политика. Реално това го прави професионално живее от събраните пари. 3. Дали ако не беше обесен щеше да бъде оставен толкова чист и неопетнен Левски след освобождението ако беше влязъл в калната борба за власт не се знае. Ето ти Стамболов ... също деен участник в освободителното дело ... след това става противоречив политик ... заклан е посред бял ден от тълпа.

Голям грях е да ползваш демагогия и да си избираш кой е "продал чест и достойнство за пари и служба" и кой не. Кой може и кой не може да споменава името не Левски, Ботев или Мики Маус.

Нямате работа в земите на борците за свобода!!! Вие сте долни крадци и поробители!!! Пета в гъз и да ви няма помии

Що да избирате за трети път пумак като Герджиката (след Зелю и Плювню) , като сега има кандидат истински резняк Карадъйъ!

Точно професоре а Ушо нека си прави опори след изборите ще прави свирки

Полковник ли?!? Смех! Чети повече бе, калинке! То не е като да да плицкаш в басейна! Левски не е казал такива думи!

За твое сведение Левски в писмото си до революционера Иван Кършовски от20.06.1871 го е написал.

гневен

"По-добре да си кажем кривиците, но накрая все пак заедно да тръгнем към това да построим нова България", каза полк. Митева. Ето какво е написал Левски - "За отечеството работим, байо, кажи моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все заедно да вървим, ако ще бъдем хора" ! Какво накрая, каква нова България като я няма никаква. Нали боко я построи тази нова България, България на чекмеджетата и свинската мас! какъв "полковник" калинков плувец! Дет съ вика - БАСТА!

Анастас Герджиков "В периода 2001-2003 г. е ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР на ОБРАЗОВАНИЕТО и НАУКАТА." И след МИНИСТЕРСТВАНЕТО Герджиков еволюира до СУПЕР Анастас - на 2 години СКОК в кариерната стълбица: От 2004 г. е ДОЦЕНТ по антична литература с хабилитационен труд „Образът на владетеля в корпуса на латинските панегирици". През 2006 г. получава научната степен „ДОКТОР на филологическите науки" с дисертационен труд „Огледалото на владетеля. Възникване и развитие на жанра Speculum regale в античността и ранното средновековие". От 2008 г. е ПРОФЕСОР по антична и средновековна литература с хабилитационен труд „Развитие на жанра Speculum regale през ХII и XIII в.“.

Желая им успех!!!

С голямо уважение, симпатия и благодарност към Герджиков-Митева. Нормални и добронамерени хора, за които всеки нормален българин ще гласува с удоволствие и надежда.

Навсякъде гробарски калинки! А сега и ВОЕННА КАЛИНКА! ОТВРАТ!

Лицемери, берачки на лайка.

Дир, много бързо пращате новините за конкурентите на Радев в трета глуха. За неговите лицеви опори четем вече втори ден. За превключването от плюс в минус и обратно, пък съвсем да не говорим.

Какъв полковник , защо лъжете ? Тя е спортиска и произведена в офицерско звание , няма ВУ , няма Военна Академия , не лъжете повече ! Мъжът до нея е приятел на Борисов и сега лъже и маже , спрете се ! Този професор е бил в ДПС и никакъв професор не е бил , ДПС го направиха професор и си купи място ректор ! Стига облъчвахте хората с лъжи !

Този сайт не е обективен и отразява само мнения в полза на Радев ! Защо? Страх ли ви е?

Едва ли ги е страх. Просто другите мнения са неоснователни.

Герджиков станал кандидат за президент на ГЕРБ, защото / по думите му / Бойчето НИЩО НЕ МУ ПОИСКАЛ?!? Не иде реч за принципи, идеи, идеали... ПРОФЕСОРСКИ изисквания и СЕБЕУВАЖЕНИЕ...

Да отровиш българското Черноморие и да правиш лицеви опори.

още по друго е да дадеш за скраб единствения спасителен кораб

Позьори..

Стискам им палци! От нашето семейство имате 8 гласа. Не на умрюка и злобата!

В началото на 90-те от военното училище излязоха първите жени - лейтенанти и ги назначиха като офицери за връзки с обществеността. Командира им даде най-добрата канцелария, но започнаха техните оплаквания. Искаха специална тоалетна, която да е далеч от войнишките тоалетни, искаха стая на жената, специални условия за хранене и още куп неща. Командира се хвана за главата от тях и успя да се отърве, като след половин година ги изпрати в щаба на армията. В последствие нас полеваците ни съкратиха, а те, чиновниците, гледам станали полковници с половин година служба в поделенията. А тази плувкиня, треньор по плуване, пиар, човешки ресурси, въобще не е стъпвала в поделение.

В Конституцията е записано: Чл. 92. (1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения. Много са ми смешни гербювите, когато непрекъснато говорят, че Президентът е обединител на нацията. Къде е записано това, освен в техните глави? Президентът олицетворява единството на народа, което няма нищо общо с обединението, защото няма как да обединиш крадливия политик с обикновения човек, измамника с честния, алчния работодател с бачкатора, убиеца с жертвата му ??? Няма такова обединение и Президента не трябва да е такъв обединител. Но все пак гербювите изпълниха представата си за президента-обединител и те станаха обединителя. Успяха да обединят срещу ГЕРБ всички останали - леви и десни, бедни и богати, закостенели и прогресивни. И ГЕРБ бавно и постепенно отива в черните страници на историята ни.

Президентът олицетворява единството на нацията не когато вдига юмрук и нарича „мутри“ стотици хиляди граждани, избиратели на партии, които не му се вписват в сметката. И не когато нарича „вие сте парламента“ висящите на площада вандали. Има още много други показатели, че съвсем не олицетворява единството на нацията. Но, нека да оставим спорът да се реши на 14 ноември.

Присламчването на ГЕРБ към Герджиков автоматично сведе максимума МУ до 20-25%.

Фатмака си отива на село.

Пожелавам му успех и да изхвърли Фърчилото Муньо обратно на село! От нас има 4 гласа!

Сега имаме прост фатмак правещ лицеви опори Това го може всеки педал в джима Мдаа

ОТКОГА ЛЯВАТА РЕЗБА ТЕ ОБЕДИНЯВА ПРИЯТЕЛЮ?

При издигането на кандидатурата си за президент Герджиков ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТА, че НЕ Е ПОЛИТИК. ЗАЩО АПОЛИТИЧНИЯТ скри, че е ОСНОВАТЕЛ на " Новото време"?! ЗАЩО биографията на Аполитичния е ПРОЧИСТЕНА?! ... О, РАЗУМНИЙ професоре, поради що СЕ СРАМИШ да се наречеш ПОЛИТИК?!? ... Вече си имаме НЕКОЛКОКРАТНО Осъден ЗА ЛЪЖА...

Дорасъл ли е българският избирател до там да разбере, че ръководенето на една държава носи прогрес не когато е съпроводен от войнишки марш, а от химна „Алма матер“? Силно се надявам.

сдасдадасдададс

Жалка бокова подлога !

Преди да се кандидатират за президент и вицепрезидент колко пъти самосиндикално са поставили цвете на паметник на национален герой като Левски, Ботев, Караджата и всички останали борци за национално освобождение?

Да си много нагъл,за да си се продал на ДПС за министерски място ,а да ходиш на паметника на Васил Левски.

ГЕРБ ги е страх да се явят на избори, защото 80% от народа е настръхнал срещу тях и не върви да посягат пак към постове. Затова се опитват да се докопат до властта през задния вход - чрез подставени лица (марионетки) като Гержиков, Митева и др. уж независими

не ме разсмивай..никога не съм гласуваля за ГЕРБ но за първи път се замислям протестърине излезнаха пълни измекяри

Герб-лели. ГласувалА си винаги.

Старт на кампанията с вяра в сърцето, любов и надежда за обединение на народа. Не като оня изоглавения катери камъните със свитата от ДС и го играе съвременен шумкар.

охх разсмя ме няча нищо лошо в катеренето..за другото си прав...

и да слегате минуси полза няма..дано четеш Трифонов и симпатизантите на Радев..минахте всякакви граници на нормялно поведение...обиди, простотии, юмруци , злоба и цинизъм и черви чували. .Баста...

Да за Герзжиков съм. Ние сме правоклявни, по -добре това отколкото Антихрис на кон....и злобата на Радев Подкрепям Герджиков

Прост и нахален.

кой Радев ли?

Като зам.министър от квотата на ДПС,каза че в България не е имало турско робство.Апостолът се обръща в гроба си заради този еничар.

Разбра се, че това е откровено фалшива новина на Бабикяна, така че варш другаде да си пробутваш фалшивите новини. А Бабикян ще гори в ада заради това.

Уф, и тези почнаха със свещите като Свети Бойко...

Обикновен ПР. Нищо специално. Дори нямат собствен облик, затова се крият зад Левски. Слугите на лукавия палили свещи за здраве и успех в кампанията, а не за молитва за загиналите достойни българи за свободата на родината.

професор подчинен на чекмеджета

Ей тоя НИКАКВЕЦ щял да става Президент, моля ви се :–) И Кифлата-полковничка, дето не е била в Армията, и тя редом с него - смех, смех, смех! Това ли измъдриха от ГРЕБ да противопоставят на Радев - нали Бойко щеше да се изправи срещу него и да го бие на изборите 1:1 веднъж завинаги?? Срам, срам и ПОЗОР за ГЕРБ-ББ

Ти само стой и гледай!