Проф. Георги Христов: Мерките срещу короновируса са проява на пълно безумие

Кризата не се управлява правилно, често медицинските изисквания се подчиняват на политически цели, твърди имунологът и специалист по здравен мениджмънт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заглавието не четох повече. Прав е г-н професора. И децата вече го знаят. Независимо колко усилия се полагат от НОЩ да убедят в обратното. Германия ( и не само) е пред локдаун, но ние под вещото ръководство на ББ сме наобратно. И всеки ден услужливите медии ни го тикат в лицето. Не благодарим !

Спирам да чета #Матине! Какво тържество на посредствеността!

ГледайМ https://healthimpactnews.com/2021/german-microbiologist-they-are-killing-people-with-these-covid-vaccines-to-reduce-the-worlds-population/

и От тестове и ваксини нямат полза. всичко е менте

Моля накой ТЪП ВАКСЪР да ми отговори на прост въпрос. Откъде "СЛЕДВА" да имаме поставена маска на устата и носа? Защо не на очите? Чрез контакт с лигавицата на очите може да се заразите милион пъти повече, отколкото ако си пипнете носа или устата! Ха сега де!?!?!? Що пък на носа трябва да има маска, след като на очите не трябвало? За да не може да се диша нали? За да се диша СО2, а и за да хвърляте бактерии в белия дроб. Защо много народ се разболя именно като постави маска, а след това без маски никой не повтори?

За да не заразяваш!

Тъпак !

на очите се слагат очила, за да може да гледаш през тях. малииий колко си проззз

Това ТЪПО ,ДИВО и ПРОСТО племе българско трябваше да го оставят на грижите на мангъров и другите анти-ваксъри и днес щеше да са останали в България поне 10-ина жители да ги хвалят .....Починали след ваксина са 3-4 в България, а от ,,измисления " ковид-19 почти всеки ден умират поне 100-ина пациенти в болниците.

А защо толкова много хора умират в БОЛНИЦИТЕ? Да не би да изпробват върху тях всевъзможни лекарства за други болести или ги лекуват небрежно, или защото увлечени в източване на пари от Здравната каса, с лечението си им помагат? Или просто умират от сепсис - вътрешноболнична инфекция, при която настанените в голяма стая си обменят вируси и бактерии?

Задаваш не въпроси, а отговори.

Мангъров НЕ Е антиваксър - лично е поставил и препоръчвал безчет ваксини, само че не експериментални!

Добре бе професоре, ти си специалист, кажи какво точно трябва да се направи ? Казваш не се управлява. А как трябва? Спаси България и света щом знаеш.

През 2030 година няма да има нито държава България,нито останали българи ! Едмонд дьо Ротшилд

НАПИСАНА СПЕЦИАЛНО ЗА НАС, НАРЕЧЕНА ТАКА ПО ИМЕТО НА ДВЕТЕ ХИЕНИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА БАНДА ПРАТЕНИ У НАС ДА НАЛИВАТ МОЗЪК, РИЧАРД РАН И ДОНАЛД ЪТ, СЕ КАЗВА МНОГО ЯСНО, ЧЕ бЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ОКОЛО 5 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ СПРЯМО РЕСУРСИТЕ, КОИТО ПРИТЕЖАВА! РАЗБИРА СЕ,ТЕ ИСКАТ НАШИТЕ РЕСУРСИ, НЕ НАШЕТО НАСЕЛЕНИЕ! ЗАТОВА НЕ БИВА ДА МИ СЕ МОТАЕМ МНОГО В КРАКАТА И ДА ПОТРЕБЯВАМЕ! РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ: ИЛИ ТЕ, ИЛИ НИЕ! СРЕДЕН ПЪТ НЯМА!

За особената ориентация на въпросното лице.

Това не е баща ти...

Късно е...Мангъра и Чорбата те изпревариха ....с глупостите

Преди да се пениш и подиграваш на всеки несъгласен с бойковия щаб искам само да уточня, че професор Георги Христов е завеждащ отделението по алергология и имунология в Аджъбадем Клиник. Не случайно най-добрите са в големите частни болници. Браво на професора! Обяснява по разумен и логичен начин пандемията и всички мерки срещу вируса така, както всеки уважаващ себе си лекар би трябвало да обяснява! Няма друг начин! Другия начин той го спомена - военно положение, войници с калашници по улицата и всеки нарушил вечерния час или карантината да бъде арестуван, а който направи опит да бяга и застрелян!

Сега ли точно се сети да се изкаже ... ?

Такова отделение няма. Дезинформация. Има кабинет, в който не идват болни.

Соросоидната сган защитава ваксините и Ковид-театъра с пяна на устата,зер....плаща се ...!!!!!!!!!!

Пълно безумие е да се чете този психопат и нагаждач.

ЧЕТИ БОКО, НИНОВА, СЛАВИ, ИЦО, ИМАШ ГОЛЯМ ИЗБОР! ЗВЕЗДИТЕ НА НАШЕТО НЕБЕ СЕ МИЛИОНИ!

тоя не е помирисвал пациент , цял живот е висял над епруветките в лабораторията, правейки "наука"

да си проЗ! Я кажи сега, ти какво предлагаш и защо! Тоз не знае, оня и той, но ти знаеш! Ти можеш! Давай да те видим! Всички са много смели, защото няма контрол над казаното и направеното! Има слободия и безхаберие! Инак - ако е насочн срещу теб зареден пищов, малко зор ще лъжеш безогледно, особено хора, които разборат от тези неща!

средноинтелигентен човек ще разбере, че този говори глупости.

Ама като починат твои близки, здрави и прави хора (о, чакай, забравих - ама те до един са имали тежки придружаващи заболявания), между 40-50 години, оставят деца сираци и си казваш, че май нещо не е наред - нито с вируса, нито с мерките.

браво, Професоре!

Без да са професори мнозинството хора вече са наясно с безумието с този вирус.. Ако вместо толкова плямпане и толкова потрошени пари на хората бяха се напрегнали да реализират адекватно лечение на въздушнокапковия вирус нещата щяха да изглеждат по друг начин ама и милиардерите дето се увеличиха благодарение на далаверите с ''лечението му и мерките'' нямаше да са такива.

КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН НЕЗАБАВНО ЗА ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПОНЕЖЕ Е И ПСИХОПАТ, КОЙТО СИ Е НАУМИЛ ДА НИ НАМАЛИ ЧРЕЗ ВАКСИНАЦИИ, ДАВА МИЛИАРДИ ЗА ВАКСИНИ, ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЕ ЗА ЧИСТА ХРАНА И ВОДА НА БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ! ЗАЩОТО ЦЕЛТА МУ НЕ Е ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА , А МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ЧРЕЗ ВАКСИНИ И ЛЕКАРСТВА, И С ТОВА ГО ДОКАЗВА!

Тоя комуняга ли е ...

а ти имаш ли ум? да мислиш или си плямпало ?

Да, разбира се, че е комуняга! Време е поне на един вирусолог, имунолог или парче математик да му бъде повдигнато обвинение за всяване на паника и рушене на доверието в институциите, с цел геноцид!

Се радва на всенародната “любов”- пациенти, лекари, граждани, общество.

Посетих го и се разочаровах. После разбрах, че не е професор алерголог, а обикновен самозванец.

Сорос те е излъгал ...!!!

Викаш, сам си написал дипломите и се самовъзкачил на това положение ... Ама то е казано и доказано, че старите обувки са по-удобни от новите, ако разбираш какво казвам, де :)

При тези мерки по 100 починали на ден. Явно на този фашист му се струват само статистика. Така е, цял свят се бори, но винаги има някои, които пречат. Слави къде е? Болен е от няма такъв вирус? Или се договаря тайно с БСП (К)? Ваксинирайте се. В англия и Израел се спасиха, спасиха много животи и сега ще спасяват икономиката си.

Ваксинирай се ти,бе скапаняк !!! И се спасявай дъното на Ада !!!!!

Починаха С коронавирус или ОТ коронавирус? Виж, не подценявам заболяването, изкарах го, не беше лесно! Но от всяка болест от която вдигаш 39 градуса се умира не вземеш ли сериозни мерки навреме.

Аз да ходя да паля свещи и за мене, и за децата ми - сигурно над 100 пъти сме имали случаи на температура над 39 градуса, леле, били сме на косъм от смъртта !

Не неспазването на някакви '' мерки'' погубиха толкова хора а неадекватното леченеи и отношение към хората....Дори чумата при много по ненапреднала медицина не е продължила толкова време както сега правят с този вирус дето ежедневно някакви ''нови щамове'' ни сервират..

Защо не сложите етикет Платена публикация. И Кой плаща!

Защо е нужно всеки хабилитиран да излиза и да говори каквото се сети??? Има ли някой който ги контролира как се развиват тези хабилитирани с титли, след като си получат титлата??? Никой нормален човек не иска да ги чете, защото още от заглавието е ясно че е популизъм. Събират аудитория от хора които искат да чуят точно това, после част от тези хора умират от болестта.

Поредния некадърник. Изпълзя като охлюв. Защо да не се изкаже и той? Всеки излиза говори глупости, пък може да стане и известен. Това са скритите мисли на тези идиоти, които объркват хората. Жалко ,че им вярват. Къде е мангъров-аспиринчето. Пълно е с идиоти.

Троловете се давят в повръщнята си срещу нормално-мислещите хора... ПЛандемията на Сатанистите цели намаляването на Населението на Земята !!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Този е пълен идиот. Никой не го приема от алерголозите. Не го понасят

Бях пациентка на този човек. Много груб и арогантен. След това трябваше да ходя при друг. Разбрах и че не е добър лекар.

Много непремерени изказвания. Свидетелство за некомпетентност. Съмнявам се, че е имунолог.

То и ти не си никакъв лекар, ама се пишеш такъв!

Ясно, този Христов се обади! Кой и плаща на тази Рени от Матине да публикува Такива небивалици!

Съгласен съм с мнението на доктора. Видя се, че има работещи модели, които се справят с коронавируса, но се искат "топки" за да ги реализираш. Китай, Австралия, Нова зеландия без кой знае каква ваксинационна политика намалиха влиянието на коронавируса до минимум.

беше идеята на Мутафчийски, но народецът не издържа и политиците също.

Не само мерките! Цялата СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ е БЕЗУМИЕ. Хеле пък, откакто проф. ГОДЖИ НИ УСПОКОИ, че пандемията в РБ СЕ УПРАВЛЯВАЛА по СЕКРЕТНИТЕ НОТИ на НАТО. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и НАТО е равностойно на ВЪЛК и ОВЦЕ.

е, скоро истинският Годжи ще ти казва какво да правиш за да запазиш животеца

Това като трейлърче. Гледате го и ви се иск ада видите цялата боза... Пълни бози. Ха ха ха... Годзила трейлър.

Хем не знаете, хем искате да обяснявате. Какво и на кого бе. Този е сбъркан. На българина ще му обясняваш да те разбере без самият ти да разбираш. Тъпанар.

И професор Христов добавя своята лепта към морето от информация, за която няма данн и информация .."Затова лично моето мнение е, че по-правилно е ваксината да бъде задържана, да бъде спряна, докато не се натрупат достатъчно данни, които да позволят на специалистите да дадат съвети на населението какво и как да направи". То хубаво, ама как ще натрупате достатъчно данни, ако спрат използването й ? То по голям тестов полигон за клинични изпитания събиране на данни от целокупното световно население няма :))

Просто трябваше да се обясни какъв е вируса, как се разпространява и да се пазят възрастните хора над 65 години. Останалите да отслабнат, защото всички починали под 65 са дебели и не, корема не е символ на улегнал живот, а признак на много голям здравословен проблем. Няма как човек висок 1.75 и тежащ 90 кг да е здрав, напротив, болен е. Нека всеки прецени дали да ходи по заведения и да се събира с други хора. Това щеше да спести много пари на данъкоплатците, нямаше да се намалява ДДС, нямаше да се плащат помощи, а който фалира, ами такъв е живота. Като цяло, щяха доста да фалират, но поне нямаше да се налага държавата да им дава пари от нашите данъци.

Тази пандемия има едно неоценено положително качество. Тя ни постави в ситуацията на Сократ, който попадайки на богатия атински пазар възкликнал: – От колко много неща нямам нужда! Освен това може да се надаме, че ще се пръкне някой съвременен Исак Нютон, който по време на чумната епидемия през 1665 година се е уединил на село в Улсторп и така е открил закона за всемирното притегляне. Никакви принудителни мерки не могат да накарат плебса да спазва хигиенни и противоепидемични правила! Единственото решение е изключително високо заплащане на медицинските услуги, свързани със заболяването, до степен на пълно разорение и заплаха от нищета. Тогава вскеки ще трепери за здравето си, както и на цялата си рода по възходяща и низходяща съребрена линия.

Абсолютно съм съгласен, всеки с ковид да си плаща лечението, защото очевидно се е заразил, защото не е спазвал мерките, а може би е заразил и убил невинни хора.

Всичко звучи много добре, но ако цялото ти семейство (+майка, баща, баба, дядо и т.н.) са се заразили благодарение на бай ти Колю, който смята маската за излишен лукс, но пък ходенето на работа за неотложно, дори болен, дали би разсъждавал точно така? Помисли пак.

Какви глупости говори тоя глупак! А добре ли е да те хване Ковид, бе тъпанарин! Знаеш ли колко по прокоагулативен ще си ми тогава, ако не те убие вируса преди това. То не само тромбози на централите вени може да те хване - а на всичко по което тече кръв... Какви са тези лекари в България, какви професори, какви пет лева бе братче! Айде сектир от псевдо лекари- и тези дават препоръки, мама мия... Ваксинирайте се! младите жени с Пфайзер, но се ваксинирайте - не ги слушайте тези псевдо лекари. Астра Зенека е добра ваксина - да я ползат мъже и жени над 60.

От кога Столипиново се намира в САЩ ? Объркал си се...

Ей това е речник на истински лекар ;)

bar52k

Няма смисъл от цинични реакции само защото не ме виждате - не само в Китай има ниска смъртност много са държавите и не са социалистически и нямат диктатура.Това е факт.Прочетете малко какво става по света. По всичко си личи че имате ниска култура и нямате необходимото образование, дори не можете да си направите регистрация в сайта.Само един невежа може да подлага на критика професори поради голямото си самочувствие на Бай Ганьо.Простака няма право да съди учените, защото без тях щеше да живее в каменната ера; човечеството никога нямаше да види технически прогрес и нови технологии.

Ваксърите заработват лудо, дращейки срещу всяка проява на здрав разум. Дано ви стигнат парите на оня свят.

Поредният дрисльо, кандидат за политик с ниска интелигентност!

Добре се описваш

Поредния псевдо професор. Нил прочел всичко дрън дрън. От глупостите които казва се разбира че е прочел всичко от вестниците но не си е дал труда да прочете статиите в научните списания. Жалка картинка на български псевдо професор.

Рядко антипатична личност. По-скоро човече.

Този идиот, ако беше в САЩ щеше да бъде уволнен, щяха да му отнемат лекарските права и щеше да бъде съден за това интервю.

Още един гуру! А защо не се напъне да свърши малко повече работа, отколкото приказки е изприказвал. Ама така е по-лесно, нали.

Исул днес. Чаках за преглед. Два трупа от ковид, завити в черен найлон, преминаха. Я иначе мерки!

до Работещ (нерегистриран) ------------------------------------------------------ А дали са умрели от Ковид? Няма кой да ти каже...Най-вероятно не са...Просто им е "дошло времето"... Умрелите от Ковид директно ги пъхат в ковчези и ги запечатват....а от моргата ги пращат директно на гробищата...и не разрешават на близките им дори да отворят ковчега... Умрелите от Ковид определено не ги разхождат в черни чували между другите хора... Така,че.....спри да се шашкаш...и да шашкаш и другите....

Каквото и да си говорим никой не може да ме убеди, че това не е изкуствено създаден вирус с цел изтреблението на възрастната популация на Земята. Дали китайците го направиха за да облекчат тяхната страна и "без да искаха" го изпуснаха или имат някаква скрита договорка поне ние няма как да разберем.

до Красота -------------------------- Вие може и да не сте го разбрали, но аз и такива като мен отдавна го разбрахме... Това е боен вирус...Измислиха го ЗАЕДНО -китайските неолиберасти -ХУНВЕЙБИНИТЕ -КОМСОМОЛЦИ с водач Премиерът на Китай- Ли Къцян и -американските НЕОЛИБЕРАСТИ-САТАНИСТИ от ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА....т.е. цялата Демократическа партия на САЩ (без Бърни Сандърс)... Целта на тази обща сган от световни сатанисти, неолиберасти и комуняги-троцкисти беше да злепоставят ТРИМАТА ГОЛЕМИ: Президента на Китай-Си Дзинпин Бившия президент на САЩ -Доналд Тръмп и президента на Русия-Владимир Путин... ЗАЩО? Целта е намаляването на световното население до половин милиард и премахването на световните държави...Населението на Света трябва да е достатъчно малко, за да може да бъде управлявано от една шепа сатанисти-милиардери...

И това ще стане. Така или иначе, ако замислят това, те ще го постигнат. Защото владеят ситуацията и я финансират по подходящ начин. Това са хора, чиито предци са разпалвали световни конфликти със същата цел -глобално господство. Напоследък обаче, наистина целят и редуциране на популацията по всички начини -с вербални, с технически, с икономически, с химически, с биологически и каквито още се сетите методи и средства, защото се оказва, че дребните конфликти тук и там, колкото и мащабни да исглеждат, водят до засилено възпроизводство по ред причини, включително и поради масовите изнасилвания в зоните на конфликти. За съжаление обаче, описанията ти тук, с нищо не могат да променят плановете на големите от дълбокото. Някакъв шанс има в оплювания от теб "комунизъм", но от идеята му, до реализирането му има пропаст, която е непреодолима, поради вътрешни интереси и противоречия, които поне за сега няма как да бъдат преодолени. Такова е естеството на човека. Затова големите от тъмнината ще постигат много дълго своите цели. Честито на оцелелите!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Мили Боже слез и си прибери верисиите от драскачите на коментарии. Сега ми е ясно защо четири и половина милиона българи имат над двеста починали за едно денонощие, а 84 милиона германци имат също над двеста починали за едно денонощие. Кратки, точно, ясно.

Много приказки за нищо.. чАо

Тъпак !!!!!!!!!!!!!!!! Чао !!!

Като видях снимката, веднага си помислих за филма "Мълчанието на агнетата"

говори. Покажи как трябва. Аман от дървени философи.

Сега та този професор ли да вярваме или на бащицата Борисов? ББ каза, че управлява пандемията отлично и европейските колеги искат акъл от него.

Тоя само да си отвори устата, и умират хора. Евалата Дир

В щата Тексас,където се е изнесъл Тръмп с целия си антураж (и където той де факто един вид "управлява")... всички хора вече ходят свободно без маски и на улицата и навсякъде... Останалите така наречени"Демократични"щати...тъй като нищо не могат да му кажат,или направят въпреки гръмките закани в началото....са избрали тактиката да се правят,че целият щат Тексас...го няма....:)

И кво? Ааа да, преди месец щяха да си затварят болниците, щото нямаше място! Виж им статистиката за ковид на Тексас и ПЛАЧИ!

Нищо по-различно няма в статистиката на Тексас в сравнение с тази на "демократична" Калифорния. Какво ще стане в Тексас в бъдеще? Сигурно всички ще измрат - като в Швеция. Там няма жив човек :) .

Уважаваният имунолог и алерголог заклейми пълното безумие и ни помогна да се дезориентираме.

Ми да стане здравен министър и да управлява!!!

да..да..да... всичко започва от теб професорче :) ти си най големио умник ..ако не си ти никой немаше да се сети :)