Проф. Генчо Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

С отпускането на мерките вероятността смъртните случаи да се увеличат отново е голяма, каза лекарят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ура, ура, ура! Аз вече се генно модифицирах с ваксината на Phizer. Сега чакам да ми поникне още един пенис (по нашенски му викат уй).

Ако вируса беше създаден в лобаротория смърността му щеше да е 99.9% и щеше да засяга младите, а за възрастните щеше да е абсолютно безопасен.

Що за логика!? ИМа и обратна, има и друга! Не бързай с извода!

Удивлявам се, до каква степен е изпосталяла от към сиво вещество българската нация (или остатъците от нея).

"Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила..." Ами как да се съобразяваме с наложените правила, когато у нас, цял живот вече комунистите налагат своите келяви правила - лъжи, кражби, мародерства! Ето сега и този възникнал вирус - КИТАЙСКИ, където пак комунисти управляват, подпомагани от рушняшките ватници, как да имаш доверие на такива мерки проектирани от червени келявци!?

Професор Ганьо, а чумата от 6-ти и 14-ти век в коя лаборатория е била създадена?

0

Много се смях :)

Сашко, иди си играйкай мойто момче! Не се навъртай тука!

По-вероятно е да е прав човека....

е... дали нарочно или доста мяса на изкуствен по произведение с това поведение, дали е пуснат или изпуснат... но нямам ка да знаем със сигурност.. но всички които се имат за здраво мислещи заклеймявайки първосигнално конспираторите - ами ако мислите че в тея лаборатории шият мартеници - ами там се раждат най-малко препарати от лекарства през зземеделие и животновъдство до хранително-вкусоват апромишленост - и ако мислите че не творят и експериментират яко - ми лъжете себе си...

0

Кои лаборатории? Онази, която избухна средата на септември 2019 г. ли?

тоя дъртак да не говори врели некипели а да каже защо взима 100000 лева на месец заплата а персонала по 1000?

В Исландия (и не само) смътността е около 0,5%.

След като е биологично оръжие, въпросите са два: 1. Кой го създаде ??? 2. Кой го разпространи ???

и срещу кого е насочено? Ако е целия свят въпроса е кой мрази целия свят и иска да го унищожи?

Като цяло-ЕВРЕИТЕ !!! Клановете Ротшилд и Рокфелер , Бил Гейтс също е евреин !!!

0

Тоа па евреите.. евреи има по цял свят, защо да избиват собствените си хора? По-вероятно е някой комунистически психопат да е - те мразят свободния свят.

Разпространи го Китай,но го създадоха тайните общества,които преди предизвикваха световни войни с цел печалба,а сега предизвикаха пандемия със същата цел.

Не професор , а профан ...

parcala na goce pak se izhvurli.

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Генчо Генчо махни си шалчето от напудреният си мозък!

Дайте да позная - този е от герб. Само там глупостите могат да се говорят публично, без срам и съвест. И разбира се, все в ущърб на гражданските свободи, икономиката, но в полза на шайката окупирала трите власти.

браво пррофесоре най накрая някой да им каже истината с името си ;АДМИРАЦИИ ! Проблема е ,че не търсят тези който го създадоха и след това го пуснаха или изпуснаха там ще се намерят отговорите, а не да ни тестват в глобален мащаб с мерки и забрани които са лишени от ефективност.Недопустимо е шепа гадове да трупат милиони и да се ебават с цял свят.Истината ,ще излезе рано или късно историята го е доказала.

1500000000000000000000++++++++++++++++++

0

това е "професор", който: - не може да си обясни защо ковид уврежда различни органи при различни пациенти - препоръчва на изкарали ковид да не се ваксинират

Малоумно е да караш преболедували да се ваксинират. Особено сега, преди да са дошли двадесетте милиона ваксини, дето сме платили. Иначе това с биологичното оръжие, което което убива под един процент от засегнатите, направо кърти мивки. Бахти и китайското менте. И ми го сравняват с едрата шарка (30% смъртност) и испанския грип (10 - 20% смъртност). Светът не бил виждал такова страшно.

"Малоумно е да караш преболедували да се ваксинират." - Хммм, пък преболедувалите от грип се ваксинират срещу грип всяка година. Ти да видиш.

0

До "Коронавирус": Нещо малоумно наистина има, но не е ваксинацията.

То вече отдавна не е тайна, но в България новините идват със закъснение и минават през цензура. Вируса е познат отдавна. В САЩ се правят опити да го направят да се разпространява по въздушен път, за да може при евентуална епидемия, да имат опит с подобен вирус. Ръководител на проекта, е доктор Фалчи. След като Обама разбира за рисковете, забранява опитите в САЩ, но не спира финансирането и Фалчи договаря то да продължи в Ухан. Как е напуснал лабораторията не се знае, но всички знаем последствията.

Начев, Мангъров, други няколко.......Глас в пустиня сте. И за пеленачетата беше ясно, че е изкуствена "творба", дело на човешки усилия с определени цели. Така е, когато недоразвити народи си играят със съдбата на човечеството и нямат капацитет да овладеят духа от бутилката, когото са пуснали. Но и опонентите не са дорасли още да го признаят, така че последиците са за нас, неподозиращите. Патова ситуация. Като със заснетите НЛО-та от американския самолетоносач, но реакция никаква и само проблеми за свидетелите и очевидците. Така че всеки, който се опита да изложи различна теза, бива охулен, низвергнат или обявяван за неуравновесен. Пазете се, няколкото учени, някои неща няма да ви се простят.

Страх ме е за докторите при един НАРОДЕН СЪД

Нема страшно, Мама Х. М. е тук

Прав е Бай Генчо, китайците требва да се изтребат, тези жълти маймуни воюват със цел свят.

хахаха поредния олигофрен с промит мозък, и с кой воюват ве малоумник? кажеи една държава която е бомбардирана от Китай, можеш ли? бати идиотите бати чудото

Индия

Разкрил е, че вируса е изкуствено създаден.Тръмп също го разбра,но фармацевтичната мафия му обеща,че ако мълчи ще го издигне за втори мандат,след Байдън или пък да избира да му дадат част от фантастичните си печалби от ваксините.

Май от цялата пандемия най се облажиха китайците. Там е заровено кучето. В Ухан.

и други азиатски държави се облажиха, сигурно и те са замесени с Китай, а?

Ами всеки си го мисли но трябва да се докаже а е невъзможно.няма доказателства а без тях това си остава предположение.

Сичкото конспиратор, заедно с професорът, да се дупят за инжекция! Ако не- вадя кожения

Оръжие е, разбира се. Засяга европейци, западняци, американци. Защо не засяга азиатци, индийци, негри? Въпросът е кога през 2021-ва Байдън ще прати няколко ядрени гъби над Бейжин, Ухан, Лай-нян и подобни клоаки. Давам три заплати, да подпомогна подобна кампания!

ще прати га цъфнат налъмите, ей големи олигофрени има тук ве

EДИН ПО ГОЛУЕМ СТРАПОН, ГРАВИРАН С ПОДПИСИТЕ НА ОБАМА, СОРОС И РУСКИТЕ ТИРАДЖИИ ОТ ПАРКИНГА ЗА ТИРОВЕ В ХОЛАНДИЯ.

С твоите три заплати не могат само тоалетната хартия да си купят. Айде пий си хапчетата и лягай да се успокоиш малко.

Всички под 70 години трябва да се ваксинират!

дават думата основно на тулупи без собствено мислене и работещи за фарма мафията

Къв баланс бе? На някий въобще пъка ли му за икономиката. Маани ресторантите. От два месеца в поне два отрасъла ми итговарят, ами съжаляваме пандемия e. Поглеждате ли цените? А наоечатаните цветни хартийки наречени пари? Сигурен съм, че много хора осъзнават пропастта към която сме се засилили с 200. Ама някак си в 8бщественото пространство се дудне само за здраве. Съшото това здраве дето на никий не му дреме цели 30 години какво се слупва. И сега рязко се загрижиха. Странно а, драги радиослушатели?

Херберт Маркузе от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към навигациятаНаправо към търсенето Херберт Маркузе Herbert Marcuse германски философ Херберт Маркузе в Нютън, Масачузетс, 1955 г. Херберт Маркузе в Нютън, Масачузетс, 1955 г. Роден 19 юли 1898 г. Берлин, Германия Починал 29 юли 1979 г. (81 г.) Щарнберг, Западна Германия Погребан Берлин, Германия Религия Юдаизъм Националност Флаг на Германия Германия Флаг на САЩ САЩ Образование Харвардски университет Колумбийски университет Хумболтов университет на Берлин Философия Регион Континентална философия Епоха Философия на XX век Школа Франкфуртска школа, Интереси социална теория, критическа теория, марксизъм Повлиян Кант, Хегел, Киркегор, Маркс, Ницше, Фройд, Хусерл, Хайдегер, Лукач Повлиял Анджела Дейвис, Юрген Хабермас, Хаким Бей Научна дейност Област Социология Образование Фрайбургски университет Работил в Колумбийски университет, Харвардски университет, Калифорнийски университет, Сан Диего Уебсайт Страница в IMDb Херберт Маркузе в Общомедия Херберт Маркузе (на немски: Herbert Marcuse) е германски философ, социолог и член на Франкфуртската школа. Най-известните му трудове са „Ерос и цивилизация“ и „Едноизмерният човек“. Маркузе е смятан за един от отците на Новата левица и на неомарксистките студентски движения в Германия, Франция и САЩ, развили се през 60-те и 70-те години на ХХ век.

Професоре,скрий се някъде,НЕ ПОМАГАШ С ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ!

Да си мълчим и да приемаме лъжата! Кому помагаме, като приемаме лъжата, манипулацията, измамата, терора!

Това е безотговорно!

Каквито са ни политиците такива са и професорите. Явно това заслужаваме.

Дааа мноого сме умни ний българите. Знаем всичко и рабираме от всичко. Защо ли най доказалите се учени в света мислят по друг начин. Явно си заслужаваме съдбата щото сме най големите "умници" и разбирачи. "материал"

Ако имаш бръмбарчета в тиквата разбиращи немски или английски, може да намериш интервюта с двама от най-уважаваните експерти(доказани) в света които дискутират точно обратно на тая плява дето ни я ринат всеки ден с тоя вирус. Един пък нахакан доктор им показа в Австрийския парламент как PCR теста дава положителен резултат на проба от кокакола

Всичко е бизнес. Само, че този път "богатите" посегнаха на човешкия живот.

Всички тия войни с много загинали по бойните полета,са водени не от народите,а от управляващите клики в които са били парите.

Ако вирусът е изкуствен то буди недоумение защо не убива младите и дееспособните а старците които и без това вече са пътници? Другият съществен въпрос е защо не убива масово индийците, африканците и други гъстонаселени райни с бедно население? В Африка пандемия от ковид няма. Ако търсим логиката - вирусът е създаден от африкански или индийски учени а не от китайски. Ако беше от китайски трябваше да се държи така да се каже малко "по-сериозно".

Старците = пенсионните фондове! Младите са необходими за да ги пълнят.

защото може да различава клетките на старите от тези на младите, както и на афроамериканците от тези на белите - затова може да си сигурен/на, че е генно инженерство

Вируса убива предимно хората с висока лична хигиена,тези народи които живеят по мърляво са защитени,тъй ката имат изграден имунитет срещу всякакви мърсотии, в това число и вируси и бактерии.

Африка и Индия са места, където са свикнали с пандемии от всякакъв тип. Включително и от тези, предизвикани от изпробване на лекарства... Нможе би там е ключът...

Ние го създадохме и ние го разпространяваме от 44 г. насам!

Че то е ясно и без да го казва професор. Ясно е, че целта е човечеството да не може да живее без да се ваксинира срещу всеки нов щам, т.е. по няколко пъти годишно. Известно е, че без вода може да се оцелее 3-4 дни, без храна 40-50 дни, а скоро ще стане известно и колко време ще може да се живее без ваксини.

Добре, лекарите говорят глупости и всяват страх. Вие обаче защо пишете на прекъснато страшни заглавия!

Тоя па! Биологичните оръжия са създадени да достигат максимална смъртоностност за часове и след това да стават инертни. Не да се подвизават на фона с години и да убиват старци. Професор Генчо, да ти пикая на професорлъка!

Световният ред не се налага от раз. Прочети за "Прозорецът на "ОВертон""

Зависи каква е целка, "гений"! Представи си че целите не са максимална смъртност на всички ,а са икономически и др. подобни. Нещо като "умна бомба"

Браво Първото интелигентно и смсилено мнение, което прочетох тази година! Омръзна ми от рекламни агенти на терена на политическия маркетинг или откровени търгаши с пряко финансови цели!

Тоя професор понеже всеки ден работи в лаборатории за изкуствено създаване на вируси, се изказва 'компетентно" с аргументите на таксиджия или леличка на опашка. Смешно е професор да се излага по този жалък начин пред обществото! По-добре да каже как се купуват луксозни имоти у нас и в чужбина, как се печелят обществени поръчки и как се прави бизнес с Румен Гайтански - Вълка...

бе недочен трол.Кой си с твойто килийно образование да даваш оценка на един заслужил лекар.Образовай се и излез от опашката за подхвърлени трох и оглозки от твоите господари.

Е: КОЙ ИМА ПОЛЗА??? КОЯ ДЪРЖАВА Е С НАЙ- МЛАДОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ВИРУСЪТ УБИВА ПРЕДИМНО ПО- ВЪЗРАСТНИТЕ??? КОЯ ДЪРЖАВА ПОСТАДА НАЙ- МАЛКО И ПЪРВА СЕ ВЪЗСТАНОВИ??? ОТГ. КИТАЙ.

Коя държава не допусна поне 1 година разследване на своя територия??? Ако бяха невинни - САМИ ЩЯХА ДА ПОКАНЯТ РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ПРОФЕСОРИ И УЧЕНИ ОТ 10 РАЗЛИЧНИ СТРАНИ!!!

А защо всички си мълчат??

и Тайван, Корея, Тайланд, Монголия и т.н много азиатски държави са, и те ли са замесени ве тъпак?

За това изказване не се ли търси обяснение, кой, защо и защо всички държави вървят в един сценарии!??, Казваш нещо без никакво потвърждение, ето Това е дезинформация, ваксините антидот ли са или не, чакам пояснение има ли някой в държавата отговорен да каже с името и позицията си в обществото или професори като семкари!!!???

като руснаците могат да създадат подобно нещо.

В класификатора на Института Робърт Кох е в раздел Вътреболничта инфекция т.е не саниране отвън на болниците ,а основен ремонт с къртене на плочките до основа-хайде на новите милиони за ремонти.

Хал хабер си нямаш от медицина.

Аз като будала ще се ваксинирам а Вие се пазете от страничните действия на васксината. Вируса който се размножава в сърцето и оставя язви по бъбреците, белите дробове и червата, той е съвсем естествен и съответно няма странични ефекти. Само основни ефекти. Да прочисти земята от неграмотници. Жалко че е слабо ефективен. Засега.

+++

Китайски комунистически вирус. У нас също има червени вируси.

соросоидски промит мозък, и у нас вече ги има много

Изкуствен или естествен, целта е да се изследва податливостта на хората на страх. Както сега глупаците ще станат опитни мишки на новите ваксини, така след време ще призовават всеки да си имплантира чип. И пак ще има пропагандатори и тролове, които ще примират колко е готино. А множеството починали (като пропуснем надписаните поради цената на клиничната пътека-навсякъде е направено така, за да се всява паника у населението) от/с коронавирус донякъде са резултат от изпробването на нови лекарства върху заразените, които ги вкарват в гроба. Да сте чували напоследък да лекуват с хлорокин/хидроксихлорокин или ремдесивир, а?

Не трябва да се търси заговор там където нещата се случват поради некомпетентност и мърлявщина (по същата причина и всеки "заговор" стил холивудски филм ще се провали). Просто новия китайски доживотен фюрер се нуждаеше от бързо затапване на потенциалното недоволство в Китай и прехвърлянето на топката в в чуждото поле. А европейските и американски политиц, било поради корумпираност (като тиkвoча - за пари) било поради алност за власт като гнусната бабишкера Меркел бюрократите от ЕС, които вземат по 200,000-300,000 евро годипна заплата и си драпат топките се усетиха че тук има голяма далавера. Единствено шведите се оказаха на висота поради което непрекъснато дойчевелевци и подобна паплaч ги плюе на поразия.