Проф. Чуков: Нападетелят от Нова Зеландия няма връзка с България

Младен Маринов: Новозеландският атентатор не се е познавал с български граждани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено не е познавал. Иначе на пълнителите можеше да има някой надпис от сорта "Локо София 2019" или "Хотел Шкембето, Долно Нанагорнище /работи целогодишно/.

колкото аз съм Конфуций, :)))))))))))))

по проблем, който не е свързан с България, и слава богу. Много хора нарочно създават напрежение, празнословейки наляво и надясно, даже един отиде чак до Вашингтон, за да се изкаже по въпроса. Намери се даже един, който да пита музеен служител от Панорамата в Плевен, дали не си спомня "човека", миналата есен. Преди няколко месеца имаше повече жертви християни в Нигерия, в резултат на нападения на мюсулмански екстремисти, и в новинарския поток новината мина много бегло и то само в деня на погрома.

медиите са предателски настроени вече тридесет години но точно там е проблема

Тъй рече кагебеецът, цитиран от руски сайт дирници.

Връзката драги ми много прости селянчета е с Обединеното Кралство и по специално с кралското семейство които след ОПРЕДЕЛЕНО време ще се изнасят натам а вие тука ще измирате .... от много акъл, но какво да се прави те простите са си прости.

Е как да няма връзка?Получил е инструкции в централата на БСП - те имат опит във взривяването на религиозни храмове(било то църкви или джамии)

Пълно е с джамии в Крайстчърч, каква ирония с името

Ако каже че има връзка от там следва че трябва да признае и за турското робство. А сега грантове се взимат само за отричане на историята ни.

Турско робство не е имало.Роби в България никога не е имало.

нищо е нямало, пиля, яли и сме се веселили и в един момент идват някакви революционери подучени от Русия и Путин и свалят султана!

Голяма е връзката с България, ако не я виждате, значи не искате и сте част от това, което насаждат такива като терориста. Силната омраза разразила се през последните години срещу всичко живо, което не е " болгар, болгар" е точно тази отровна връзка с такива терористични актове. Проповядващите я политици, които се мислят за Господ- те са жива връзка и одобрение на такива актове. Къде са да се изкажат и да заклеймят омразата проповядвана от белите и от каквито и било други, но и от белите предимно мъже. Има и жени в тази посока- тази на БСП не е нищо друго, освен изразител и на тази идеология. И по това иска да я идентифицират. Срам!

Е как да няма връзка като има.Не е повод за някаква гордост или пък безпокойство , но връзка има.

Бойка Борисова разпоретината пак мълчи!!! Чака депеша от Сорос, курвата!!!

Чака Жужи.

И аз стигнах до този извод, професоре. Мислим еднакво. Сега им кажи на герберите, колко е тъпо и опасно да чернят собствената си страна.

Конференцията у нас не беше малко излишна а напълно излишна или както се казва на българина акъла му идва от после.