Проф.Балтов: "Зелените коридори" ще бъдат отворени след 10 март

В момента няма отворен "зелен коридор", защото от днес реално започва масовата ваксинация на секционните и районните избирателни комисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана със зелените коридори? 10 март мина, и вече е 15 март. Няма отворени зелени коридори? Ваксинацията на СИК няма край!

А ..Ние.. тогава тръгваме на море :)))))

Какво стана с най-застрашената група, тази над 65 години? Нищо ли? Нали имахте стройна стратегия за ваксинирането? Нали правихте списъци с желаещите според възрастта? Какво стана с тия списъци? Нищо! Те са отдавна в кошчето и за тях никой не се сеща. Познавам възрастни хора на по 70 години, които са се записали в началото на февруари и които така си останаха с чакането. Казват им да се наредят на опашката като всички останали от "Зеления коридор". Има и друго. Тях ги карат да се ваксинират с "Астра Зенека", а виж за членовете на комисиите има "Пфайзер". Пълен провал е мутренската борба с пандемията! Погледнете си смъртността и вижте каква е при съседите. След това да вземете да се гръмнете!

Затворете училищата!

Забелязахте ли че всички въвлечени в Ковид геноцида са на първи места в листите на ГЕРБ. Осигурили са си имунитет срещу съдебни производства. Само да им напомня че престъпленията срещу човечеството са без давност и никой не може да избяга от съда в Хага. А до там ще се стигне рано или късно.

проф. станал куриер

"осЪмнайсе милиона и половина" сме поръчАли - половината на "половината" още не са дошлЕ, 18-те ги чакаме

За червените паразити Бойко е поръчал ваксини с чипове за да ги отучи от кражби. Ще им слагат по две ваксини едновременно - едната за предпазване от вирусът а другата за да ги предпазва от мераци за крадене.

А за мютрите какви ще са деди? Против простотия ли? Щото шкафче с ваксина не се лекува. Там само бай Ставри помага!

най- често използваните тролски хибридки са: 1. Ваксините променяли генома на човека. 2,Ваксините внасяли ген на шимпанзе. 3.Вкасините не влияели на всички варианти на К 19. 4. Много държави били ЗАБРАНИЛИ ваксините. 5. Само преболедуването давало истински имунитет, понеже организмът се срещал " с целия геном " на вируса. 6, Още една опорка- виждам, че тролът Без паника я използва, но съм я срещал и от други тролове- вече сме били имали имунитет срещу коронавирусите, понеже сме се били срещали навремето със САРС, МЕРС и т,н, 7. ваксините вкарвали " супа от човешки ембриони " в организма! 8.трябва да чакаме българската ваксина , която е на поне година от клинични изпитания и то ако всичко върви без забавяне! През това време да се заразяваме и да мрем! 9.Ваксинираните стават разпространители.

"Генийчето", много 'убаво си застрелял "троловете", ма си пропуснал най- важния за процеса на масовата ваксинация въпрос - а де ги ваксините?!;) На хартия сме си платили 18,5 милиона дози за над 300 милиона пари, ма ваксини - нъцки;) А все пак се боримЕ с времето - колкото по с време се ваксинират рисковите и възрастните, както и желаещите да се ваксинират, толкова по-добре - нали така?;)

нарочно не ваксинирали възрастните , за да измрат до изборите.

Ееех Балтов, Балтов.... Беше лекар, професор, а изпадна до ролята на статист , пътник в джипката и теляк на Тиквата. Срам!

Това лакейче на властта в коя листа ще е? И на кое местенце? Той и компанията му трябва да са в затвора! Измамници!

усещате ли как тулупите довчера ревяха, че вирус няма, епидемия няма , да се мешаме и горим кат сухи съчки, а днес реват за ваксини? на тук му викам аз КАТАРЗИС , мухахахах!

С ОТВРАЩЕНИЕ, както гласуваха и за Фатмака, хихи!

за какви тулупи пишете, вижте го баце ви на днешната снимка! Няма стигане :) Не ви искаме ваксините, но има хора, които уплашихте до смърт, за тях се погрижете, все пак им обещахте!

последователите на Мангъра! а последователките сте тупупки, хахаха!

е световен проблем, той е производствен, а не политически. търсенето превишава предлагането в десетки пъти. би трябвало много други компании да е включат в надпреварата за пазара- както от Европа и САЩ, така и от Азия , Ю. Америка и Африка, НО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА! в началото казаха , че близо 200 разработки за ваксини има, но тази работа нещо умря! не се ли преодолее световният дефицит и то бързо, епидемията няма да бъде овладяна. скоростта на ваксинациите е много важна!

КОЙ е виновен... Иван Костов - разбира се :)

нема ли да напраи ена оценка на риска ве или откак Мустак банкера спря парите за лабараторията оценки не праим веке?

До 10ти ще пристигнат 500 000бр. Астра Зенека и ще ваксинират дъртите паразити яко. То други желаещи няма да има.

аз чакам точно Астра Зенека да се ваксинирам!

4.4 = ? Отг. Борисов 4

Ох, и тоз много се старае - гушнал кашона, сигурно лично в ЦИК ще го носи;) За поста на Косъма се облизва - щот Косъма ще го избират да оправя здравето ни от парламента... пунта мара сте до един! Некадърници!

Като кажеш косъма и се сещам за героя Косъма от Ъндърковър... А то ставало въпрос за онзи скрит пендеец с кичето.

Чак пък герой ...;) наш Косьо Косъма, министер и божем - депутатин;)

да направим пак Таня Фаса министър, а другата Йотова- шеф на Касата! за тях плачкаш нали, Чорапке червена?

Балтов лизача още малко му остана да е главен крадец в Пирогов. На 4.4 Шайката заминава в небитието, а с нея и лизачите й некадърници.

Казва -10.03,но не уточнява за коя година става въпрос ??!! Сигурен съм за 2024 г. !!! Поредния измамник !!!

правят се планове, щабове, палатки, бараки, телевизии, накрая излиза винету на някакъв паркинг и разпорежда, перуката го гледа като изумен... всеки ден с нова идея...НОЩ-им, писма, речи, опашки, дефицит... баби чакат за масл... ваксини/ балтоф: снимка с празен кашон Инпектора на разходка с куфарите си " Захариева: Светът говори за българския модел за управление на кризата "

Е та затова няма / скриха ваксините на pfaizer , за да има за избирателните комисии. Браво , да ви е.п.м . и на изборите и на всичко.

чувствам се дискриминиран и обиден! Отивам да плача в тоалетната...

фашизоид... Носите браво, браво... Какви мерки да ви защия от утре... еми патешко ходене, такак ще се диша по ниско над земята , моите професори казаха че по метър и педеесе вируса смирга мигновено...

Аз ще изчакам за "пембените"коридори !

Това го могат само крадливите гробаджии - от поръчани 18млн дози, 5 пъти повече от населението на страната в момента, което подлежи на имунизация да докарат нещата до там да има дефицит!? Тия ако отидат да управляват в СА или АОЕ ще започнат да внасят пясък и нефт! Егати некадърниците! Зелени венци за вас! С изкуствени цветя!

направо щяха да окрадат парите за ваксини, както окрадоха КТБ и щяхме да ядем един гол...

Мърда гробарска.

фактите, ама това е ваш проблем- крадливите комуни- десебари щяха да окрадат парите и накрая да внесат някой турски боклук- справка д- р ЖиваГо с оловните ваксини .

Ей, мамка ви долна, на маймуни ни направихте

Днес слушах зам калинката от министреството. Въпрос - ще стартира ли електронната система за записване на трети март както обещахте? Отговор - да. Въпрос - а ще можем ли да се запишем тогава в нея утре? Отговор - не, по-скоро някъде от понеделник

Стига с тези зелени коридори!!! Дайте ваксините на личните лекари за да ваксинират нашите баби и дядовци.Прескочихте най-уязвимата група, тъпаци такива и позволихте сульо и пульо да се ваксинира без да му е ред.СРАМОТА! То бива шуробаджанащина, но това вашето е прекалено.

също имат вина, понеже мрънкат- не искаме Астра Зенека, искаме Пфайзер, искаме Модерна и т.н. познай дали британските и ирландски баби и дядовци имат претенции? сума лични лекари казаха, че възрастни хора масово отказват Астра Зенека. Да се сърдят на себе си тогава!

гном гробарски - само по 1 шишенце са им дали на личните лекари, при все че писаха спъсица, заявки и други щуротии.

извън одобрените, по- добре да е китайската Синовак. Руската ваксина Спутник дори руснаците не я искат, турците също я отказаха, а те знаят защо.

Вече сме поръчали и платили 18.5 милиона ваксини. Ще стигнат за всички.

Тъпо изказване. Сърбия я ползва, Унгария я ползва, Чехия си я закупи. Ама ти знаеш че руснаците не я искат

си сложиха китайската ваксина, не руската! познай защо?

Пак ти казвам че си тъп. Унгария купи 2 милиона от Спутник и понеже няма повече, купи и 5 милиона от китай

Спутник го казват самите руснаци по техните медии!

милиони ваксини се дават за Африка, Южна Америка, Полинезия и т.н., където населението не е чувало ни за тестове, ни за маски, ни за ваксини. Нито пък е давало милиарди за разработката им!

Европейска "солидарност". Тя и тези жители на планетата са много по-важни от нашите възрастни родители...

ПЕДЕРАСТ !!!

Ало, момчето с парцала, марш в тоалетната.

към възрастните и хронично болните е демагогия през мината година когато ги затворихте в къщи, а когато идват въксините отваряте зелени коридори за да може да бъдат предредени възрастните. Нали бяхте много загрижени за тях....ама миналата година...та ни проглушихте ушите!

Така е, една година ги пазим възрастните и изведнъж ги прескочиха.

Комунизмът не успя. Капитализмът не успя. Фашизмът и нацизмът - и те. Но Коронашита рулира здраво.

г-н Балтов, какво ще кажете за това че и Чехия си поръча 2 000 000 дози от Русия. Нали в ЕС има изобилие от Астра Зенека

Вече сме поръчали и платили 18.5 милиона ваксини. Ще стигнат за всички.

Даже ше хартисат, щото като измрем няма да има на кого да ги слагате след 5 години когато дойдат.

По-скоро сте "платили" около 30 000 000 дози. Ама тях нещо ги няма

Балтов, пиша ти двойка с два минуса! Помисли защо! Казуса е повече от елементарен!

Само аз ли имам усещането, че скоро вече Баце ще пише есемеси на Мангъров?

защо ги ваксинирате с "Пфайзер", а не с "Астра-Зенека"? Защо до сега не ги ваксинирахте с "Астра", а чакахте доставката на "Пфайзер" ? Защо ЦИК отказа да се ваксинирас "Астра" ? Защо съзнателно дискриминирате ЗОЛ на и над 65 г. /четвърта фаза/, като не им предоставяте дози от другите две внесени и налични ваксини? Защо употребявате личните лекари в мръсните си политически /предизборни/ игрички. Докторе, бъди мъж и на думата си дръж. Никой не уважава "наведените" хора.

Защото втората доза на Пфайзер се поставя след 20 дни. Казаха го 50 пъти по всички телевизии.

Наистина! Важно е какво казват по телевизора! Няма лекари, няма изпитвания! Да живее ТВ!

Хората сами си избират с какво, селски троле!

Герберски тъпако, къде мога да ида да си избера и аз

А за произвола с маските не каза ли нещо ? Терористите в затвора! Утре е ден на освобождението и от ковид-зомбитата на чело с нощници и гащници!

аман от идиоти! кой се е засилил да се ваксинира бе, тулуп!

Проф.Балтов: "Зелените коридори" ще бъдат отворени след 10 март - по тях всички като него да тръгват за затвора !!! Те затова манипулират хората, защото като паднат от власт знаят много добре какво ще излезе за тяхното бъркане в кацата с медец !!!

Толупа за пореден път се изсра на възрастните

Защо ортопедът Балтов трябва да се обяснява къде са ваксините? Нали има ваксинационен щаб, НОЩ, здравен министър... Не е ли тяхна работа "българинът да бъде най-информираният в Европа", както се прокламираше до неотдавна?

защото мутациите при ваксинираните обхваща и техните обществени изяви

Старите, болните инвалидите -опитайте да стигнете до урните и зачеркнете ГЕРБ! Заради изборите те ви избиват. Не ви допускат до ваксини, отвориха кръчмите, училищата

"Ние управляваме по най-добрия начин пандемията. Това е безспорно." " Организацията на ваксинацията е перфектна "" " Нашите политически опоненти не могат да се похвалят с такива неща" " Зелени коридори ще има докато има желаещи да се ваксинират. 18 млн. дози от най-добрите ваксини сме поръчали " АНГЕЛ КУНЧЕВ: СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ЩЕ МЕ ПИТАТЕ "ЗАЩО ПОРЪЧАХТЕ ТОЛКОВА ВАКСИНИ?" - 11:55 - 29.01.2021 19:57 | 28 февруари 2021 | Премиерът Бойко Борисов обяви, че в момента се преговаря с Гърция и с Франция, за да получи страната ни ваксини назаем.

Мераклиите да се бодат с псевдоваксините (мРНК) да четат: https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

И що?

излизат по сто нови научни публикации за ваксините , вируса и т.н. Голяма част от тях са предположения и чисто теоретични разработки. Такава е и тази статия, която предлагаш- предполага се, вярва се , допуска се, че и т.н.

да се ваксинират и членовете на ИК и останалите граждани, но просто няма ваксини! Дано да регистрират по- бързо Джонсън и производството да се вдигне, както обещаха големите компании. Ако това не стане, правителството трябва сериозно да помисли за внос на китайски ваксини!

избирателните комисии са 40 000 човека. Трябва да ваксинират денонощно за да успеят до 10ти.

Ми те не са на едно място? 30 000 медици на 40 000 комисари. Колко време ще им трябва?

по 10000 на ден, колкото в последно време, колко дена трябват?

А КАФЯВИТЕ КОРИДОРИ след 4 АПРИЛ

ЗЕЛЕНИТЕ КОРИДОРИ СТАВАТ ЖЪЛТО МИГАЩИ

"Да покрием навреме младите кобилки"

На маймуни ви направиха. Пак ги изберете!