Проф. Ангелов: Не обсъждаме вариант за отваряне на заведенията

Пропусналите да се ваксинират досега ще могат да го правят в следващите фази, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако отворят заведенията и училищата всичко ще тръгне на долу преди да започнат имунизациите

НЕ МИ СЕ ВЯРВА !! ЕДНО КЕЛНЕРЧЕ ДА Е БОЛНО КОЛКО ЩЕ ЗАРАЗИ ПРЕЗ ДЕНЯ ?? 20–30 ПОНЕ БАРАБАР С КОЛЕГИТЕ ??? ТА ТЕ ДА НЕ СА ВАКСИНИРАНИ И ТЕСТВАНИ ЕЖЕДНЕВНО ???? В ТУРЦИЯ ТЕСТВАТ КЕЛНЕРИТЕ ВСЯКА СЕДМИЦА !! 17 ДОЛАРА Е ТЕСТА !! СМЕШНИ ПАРИ И ЗА АЛЕБЕГОВ И ТАМ ДРУГИТЕ КЕБАПЧИИ !!

споко "професоре" :) Ще направиш каквото ти нареди Тиквопитека и няма да шаваш. Английската мутация ще ви отложи изборите с поне половин година. Жертвите сред хора и медици ще са без значение, но пък Баце ще изрее като Феникс над пепелищата и ще каже, че на него му се е паднала честта да е спасител на нацията... по-точно каквото ще е останало от нея... така си ги представя той нещата, твоето нАучно мнение, доколкото въобще го имаш е без абсолютно никакво значение.

Шило

Много бе, почти 30%. Като брой са значително над останалите 70%. Ангелов, не се излагай бе, ботокс. "Масовата" ваксинация се провали. Огромната част от българите не ви вярват. Успяхте ли да ваксинирате поне 10% от лекарите?

Томето вика мислим да отваряме след седмица, този лае, че нищо не мислят.... герберските идиоти не знаят какво говорят, или просто изпробват настроението на стадото и се рушкат като прасе в теменужки....

Ангелов не четеш ли тук и там за да разбереш,че хората те ненавиждат, а ?!

Отворите ли нощните клубове и дискотеките, считайте че от никакви мерки полза няма да има. И махайте тези сутрешни коридори за възрастните - безсмислено е. Немога преди работа една вода да си купя, а пенсионерите по цял ден са из магазините за хранителни стоки.

По голям лицемер си и от Борисов .Няма логика само заведенията да са проблем.На мсш гръб оправдаесте некадърносттс си и фалът ви с ваксината.Не че има много желаещи де.

Разкарай се бе гей.

Г-н Министър, крайно време е да се спре с полемиките. Вие в час пик возили ли сте се в метрото, и трамваите, автобусите и тролеите? Каква социална дистанция какви пет лева, или това вече е отминало? В МОЛовете в магазините там я има я няма по трима човека, а в градския транспорт са като сардели в консервна кутия. Тия които сядат в ресторант са от едно семейство или близки и са на разстояние. Кажете направо: наредиха ни да убием бизнеса...

И кой точно им е наредил да убичт бизнеса, като той плаща данъците в хазната. Когато хазната е празна няма пари за каквото и да е и хората започват да недоволстват. Кое правителство иска хората да са недоволни, особено преди избори? Тук да не е С. Корея, мунчо?

А защо тайно със заповед на същия този министър са отворени ресторантите в хотелите ? Защото са си платили на когото трябва, хотелите имат лоби. Пък другите ресторанти да духат супата гореща или друго нещо, като по-глупави. Ако не вярвате че са отворили ресторантите в хотелите направете справка в министерство на туризма или звъннете в някой хотел за резервация и попитайте работи ли ресторанта. Работели само за гостите на хотела, пък полицията гони Милко Калайджиев да не пее на парти. С какво клиентите на едните и другите ресторанти са по-различни ? Или новата мода е да спим по хотелите за да ходим на ресторант.

Раздавайте пари на трайно седящите пък аз ще се бъхтя на работа всеки ден да ви ги осигуря

Кръчмарите, барманите, келнерите надават вой, защото дълго време не могат да крадат, което е основното им занимание. Разнасянето на храна по къщите не е така доходоносно, както надписването на фалшиви сметки в заведенията, нали?

Шило

По-доходоносно е. Не плащаш на персонал, за ток, вода, на поредния чалгаджия...

А тези тарикати, кръчмарите, да намерят някоя друга ниша, в която да се реализират и да бъдат полезни, а не вредни за обществото, да не наливат вода във виното и да не готвят с отпадъци на високи цени, с цел обогатяване за сметка на здравето на хората. Тези тулупи са вредни.

Ама защо им пиете разреденото вино и ядете отпадъците? Гответе си в къщи, пийте си в къщи!

У нас трябва да се сложи край с величаенето с титлата "професор". Професора е професор само в учебното заведение, където преподава, извън него той не е професор. Така е в Америка, така е в цивилизованите страни. Когато не преподават, професорите са обикновени хора и трябва да бъдат представяни само с името си. Смях и съжаление будят "професорите" в БАН, които изобщо не преподават на студенти, като професор Чорбанов например. У нас има над 10 хиляди "професори", което е трагикомично.

Мръъъсна гад.

Очаквам много хора да измрът, яко да измрът! Ама от глад и мизерия! А най робския народ да си седи по къщите, като мишки! И си мушнете по един кренвирш Леки, белкимсе спасите...

Само че само с доставка. Какъв е проблемът сервитьорчетата да станат разносвачи барабар с барманчиетата?

Си смотаняк и долен канцеларски плъх.Нр се обаждай.

Не заемам ничия страна. Здравният министър прави правилното нещо от гледна точка на човек, натоварен с овладяване на развилняла се тежка масова зараза. Сега не е моментът за заведения и купони. Вярно е обаче и това че не може бизнесът да стои затворен половин година и че от това зависи прехраната на много хора - обаче чия вина е това че не се преведоха обещаните помощи и няма реални механизми за компенсация по подобие на другите европейски държави? Не е на Костадин Ангелов със сигурност. Пак казвам, никого не защитавам и никого не соча с пръст - но заради кого затварянето стана толкова убийствено? Мисля че заради този, който разпределя парите и излъга хората че ще подпомогне бранша, а не направи нищо.

Аз пък предлагам да не работя и да ми плаща Курнелка в едно с Манолова, затова че не работя точно като тях :))))))))

Още след първото отваряне в началото на лятото ми беше странно как ганьо 2 месеца не се е наял и напил с кафе та така хукна към заведенията. Да не говорим, че доста голяма част от хората нямаха доходи, но разходи за кафе се правеха. От друга страна, в момента заведенията работят с доставка до дома. Единствената причина, поради която недоволстват ресторантьорите, предполагам, е укриването на оборот и данъци и невъзможността да получават същите пари дори от компенсациите на държавата. Има логика, нали?

Заведенията ви носят пари, докато гимназиити не и освен това имат алтернатива дистанционно и която е добра за добрите ученици и учители. За глупаците сигурно и присъственото е некачествено но далеч от погледа на родителя.

Че нещо не ми е ясно? Би ли обяснил нещо полулегално осигуряващо робите си в най-добрия случай на минимална заплата какви пари носи на държавата?

Не само осигуровките, но и данъците. Наемат хора. Плащат наем. Задвижват пари. Докато гимназиите нищо само разход и риск от зараза при работещо дистанционно. Дистанционното може да не е качествено само при мързеливи ученици. Който иска да учи и дистанционно учи. Проблеми маже и в гетата да има, но то там май гимназисти няма.

Я ходи да береш ягоди!

ПЕРАТ ДАНЪЦИ, НАГЛИ, СЕРВИРАТ БОКЛУЦИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК, ДОЛПРОБНА ХИГИЕНА

Тук някакви сервитьоричета, плашат, че като останат без работа ще заемат работните места на инженери, лекари, програмисти и финансови анализатори. Чета и се смея... Истината е, че е нормално умствено изостанали да стават сервитьори, това е нормална практика в САЩ, Канада и много европейски страни, защото инвалидите трябва да имат право да работят, ама някои се взеха много на сериозно.

Спокойно, има доста длъжности, които могат да заемат. И защо мислиш, че всички са неуки и без квалификация? Освен това във веригата не са само те, зад тях във веригата има още доста хора, които също страдат от наложените мерки. Доставчици, производители, счетоводство, та дори и ИТ (ти да видиш).......

Си тъп селянин...

Ангелов, пътник си, брат ... :-)

Много неприятно гейче.

Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia ---------------------------------------------------- Експлозивно проучване унищожава Corman-Drosten-Paper (PCR теста) +ВИДЕА-БГ СУБ (ПСР НЕВАЛИДЕН-ФАЛШИВ) https://bit.ly/FakePCR-FakePandemic Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/NewsD-rRaynerFulmich Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/ControlaVirusPuzzle UN Agenda 21/2030 Mission Goals - Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) https://bit.ly/Agenda21-30 Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz ----------------------------------------------------------------------------- СВЕТОВНИ ЛЕКАРИ ПРОТИВ КОРОНА ИЗМАМАТА -------------------------------------- Безпрецедентно! Международният комитет на лекарите – Против принудителното ваксиниране https://bit.ly/3jk8fDK Италианското правителство призова за арест на Бил Гейтс (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3ktMtP9 Лекари в Холандия започват съдебен процес срещу ваксинацията за COVID 19: Тестовете са фалшиви, няма пандемия или епидемия! (ВИДЕО) https://bit.ly/2TrxtW5 Белгийски медици настояват да се прекрати пропагандата на КОВИД-ПЛАНдемията (Отворено писмо на белгийски здравни експерти) /ОБНОВЕНА/ https://bit.ly/2Ht2nex Ще отговаряте за Корона-престъпленията! Германски вирусолози завеждат дело срещу корона-престъпниците, които сеят страх в света https://bit.ly/37D44AS Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд! Съдебни дела срещу СЗО за престъпление срещу човечеството (ВИДЕО - БГ СУБ) https://bit.ly/3mhjWx0 Д-р Георги Тодоров: Костадин Ангелов ще го съдим за престъпление против човечеството и обсъждаме по кодекса за професионална етика на БЛС как да бъде наказан https://is.gd/L4tW3H Коронавируса никога няма да изчезне, освен ако не схванем измамата, и не и се противопоставим активно СЕГА. https://bit.ly/2Tiq5fV Вижте черно на бяло, мераците на Килл Гейтс и елита психохопати са исторически документирани в официално издание на елита. Ето я новината на заглавната страница. Килл казва ясно "Целите ми са депопулация чрез ваксини." https://bit.ly/KillGates-official Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ) https://bit.ly/35ot3Fc Мераците на Бил психопата и плановете му за хората. Ако не се вдигнем осъзнато и мотивирано и то СЕГА, ще станем като кученцето. https://www.veoh.com/watch/v142077330dTyKkjj2

Ти си страшно тъп и малоумен!

Колкото спазвахте лятото мерките като работихте.. пълна мизерия във всички кухни на ресторанти... иб”ети си майката.. close

Да не бързат. Честно казано е раничко за заведения. Трябва да навлезе стабилно ваксинирането, да паднат още бройките й тогава. При това поетапно. Първо спортни цебнтрове, после магазини и чак тогава кръчми, и барове. Иначе няма никакъв смисъл от месеците карантина.

Прост

Хем

Нали се сещаш, че ваксинацията умишлено се бави? Искаха да паднат бройките - паднаха в пъти. Не заради локдауна разбира се, но е факт. Ваксинацията ще отнеме минимум година-две. През това време още 2-3 щама и така през два месеца отваряй, затваряй.....няма как да стане. Но господарите са го решили, нашите изпълняват и това е положението. Ние можем само да си пишем по форумите.

Няма страшно. Работим си от вкъщи, от Боровец, после от морето. Не сме умряли за заведения.

Колеги, този ако ви е клиент, ще го обслужите ли???

Тоя е корумпирана подложка га на бил геноцидов, по- точно лайното издрано от геноцидов в пидлогата...убийци, говорят за вирус, който не могат да изолират в лаборатория не къде

Оставка !!!

Предлагам всички солидарно да спрат да получават заплати и да минат на схемата с помощите. Няма какво да се лъжем, работата дистанционно, оналйн и тинтириминтири е пълна бутафория, реално никой нищо не прави от близо година, но пък някак си икономиката ни "стои стабилна". Направо да минаваме всички в неплатен отпуск на 75% от заплатата и да чакаме пета вълна, шести щам и квото още кажат отгоре. Тея милиарди заеми ще стигнат за едно 2-3 години нищоправене, пък после ще му мислим. Короната едва ли ще изчезне някога, но пък и така няма да ни е зле нали?

Сега като се изака какво се случи? Колкото и да се пънеш, колкото и да те е яд, хората работят дистанционно от над 10 години. Вършат си отлично работата, в повечето случаи работят за 6 пъти средната заплата и такива напъни като твоите, не ни пукат. Как да ти кажа, 300 хиляди в София работят от вкъщи, могат да работят от всяка една страна. Не забравяйте, че ние работещите от вкъщи, плащаме на такива некадърници и мързели като теб заплатите.

Не мисля, че точно ти плащаш заплатата на когото и да е, най-малкото на мен. Най-вероятно си чирак на някоя отвъдокенакса корпорация наравно с индийците, просто покриваш друг часови пояс докато колегите ти спят. Всъщност най-засегнатите сектори в момента са точно тези, които генерират добавена стойност на реален български продукт със целия човешки фактор по веригата. Ти не създаваш реален продукт. Печалбата от твоя труд излиза навън, Ти не създаваш работни места. Общо взето си един паразит с лупи, който си мисли, че е нещо повече от другите заради дохода си от 6 средни заплати примерно. Нямаш и възпитание явно, кой знае от къде си се домъкнал в големия град. Защо не остана на село - там интернета ли е бавен или няма толкова елитни кръчми като за твоята особа?

Тоя доктор ли е министър ли е.. Много на сериозно се взе ми се струва. Лале ли си? Зюмбюл ли си? Фишек ли си

Педераси, Сър.

2021-01-18 18:30:20 смях (нерегистриран) Преди мноооого години работих в голям ресторант като барман!! Отмъщението на зли клиенти и подли хора беше да им се изсипе яденето по земята "без да искаш" или да им се изплюят в него ! Хахах сетих се ... Но факт, тоз бял ден няма да види в ресторантите после където и да е в БГ. А затози цирк който играе съм се помолил така: Каквото и да има в този разтвор който му слагат, (защото съм убеден,че не е истинска ваксина), да му стане отрова в организма. С каквото мами нека бъде измамен!! Мамаят и биват мамени А нечестиви човеци и измамници ще се влошават повече и повече, като мамят и бъдат мамени. 2 Тим 3:13 Бог знае как да му въздаде. Точно така "смях" абсолютно си прав, Бог да им въздаде според делата им, гняв Божи да бъде върху тези нечестивци и слуги на Сатаната.

Работил си в долнпробна чалга кръчма в която Бареков е бил водещ а маймунката му е говорила по смислено от него!

Тоя, що не го затворят, а също и Банките, и Топлофикация ??? Тия НЕ ни трябват....

Насрой те се никога да не посещавате обществено заведение !

Народа реши,а вие сте негови маши. Отварямя!!!

И това има решение - отварят без да ви питат дали сте обмислили. А пък и ако всички ковидовце изплюят дружно парцалите всичко ще си тръгне нормално (старото нормално)

Но.... ДДСто автоматично се връща на 20%, никакви схеми по 60 на 40 и който оцелее, оцелее от бранша. 50% ще фалират веднага, защото тъпаците не разбраха, че в София има 300 хиляди, които никога няма да се върнат в офисите, защото ще работят вечно от вкъщи :).

и като фалират нали персоналът ще тръгне да търси работа и току виж ти изстинало мястото или пък изведнъж се оказало, че можеш да работиш и за по-малко пари, конкуренция братче.......

Щял да отваря. Ми отваряй бе. И като ти спрат подаръка от 20% за декември и януари и ще ревеш гладен. Или си от тарикатите, дето криеха реалния оборот и сега 20 те % им се виждат много малко. Ама кога крадяха от държавата им беше хубаво. Фостата, мутри

спокойно, и един лев не са дали на никого, само обещания за пред раята, демек такива като теб, които живеят от аванс до заплата....

Общо дози ваксини до Септември: BioNTech 1 000 000 Moderna 500 000 Данни от тук: https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/kolichestva-vaksini-7-01-2021/ И двете са mRNA ваксини, които имат нужда от две дози, за да се ефективини през около 21 дена до месец. Тоест общо 750 000 могат да бъдат ваксинирани до края на Септември с доззите, които ще получим по данни от правителството. Да приемем, че под 18 няма да се ваксинират, които са около 1 200 000, защото не се тествани, а и да намалим малко броя. 7 000 000 - 1 200 000 = 5 800 000 над 18 години 70% от 5 800 000, които са необходими за изграждане на колективен (стаден) имунитет са 4 060 000 необходими ваксинирани. 4 060 000 - 750 000 = 3 310 000, 3 310 000, които остават да бъдат ваксинирани след Септември 2021, за да приключи (според правителството) пландемията и да приключи новото "нормално".

Ей мухльо, повечето заведения работят в сивия сектор, не са виновни заведенията за увеличените болни.

Защо работят в сивия сектор?

За да имат някакъв живот.

Защото са измислили начин как да не затварят и да заобиколят карантината.

Идат избори Бойко ще трябва да се отърве от този бушон

Още утре точно това ще обсъждате ! Бъди сигурен пудел Боковски !

Професора да каже как са спестявания на народа, дали всичко са добре подсигурени, ще има ли заробване на децата ни, ще доведът ли действията му сега, до демографска криза идните години. Нарушено ли е правото ни на свобода, да работим свободно?

Още 2,3 месеца ще го търпим.До тогава само болниците ще работят.Възстановяват вече плановия прием-може да си оголемите гърдите или други работи :-)-все неотложни ,важни неща

Отворьете кръчмити ве!

боклук нещастен,неадекватен

Да пукнете дано, малоумници. Ковизд епидемията свърши тъпанари. Почват настинките и грипа. А туморите не са спирали.

В момента съществува само ковид-19 и всички смъртни случаи са от ковид-19, а всички новини са за ваксините, но не и за смъртните случаи от ваксините.

ЗА 2 СЕДМИЦИ ЩЕ СЕ ПРЕПЪЛНЯТ ПАК !! ЖИЗНЕНОВАЖНИ ЛИ СА ЗА НАС ??? АБСОЛЮТНО НЕ !! ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ ЛИ ??? ОСИГУРОВКИ ?? ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАТЯГА МЕРКИТЕ А НИЕ НАЙ–ЕРБАП !! ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА ??

А ти кви данъци плащаш бе, шушляк? Кой знае в кое миризливо учреждение се криеш по канцелариите....

Главата му да отворят на тази маймуна!

`Айде разберете се в това правителство какво обсъждате!

Тоя няма ли кой да го напълни и да се скрие вече... Дали се сеща, че не повече от година и няма да може да хди спокойно по улиците..