Проектът за изменение на Конституцията ще бъде входиран до дни (видео)

ГЕРБ не биха подкрепили предложението за мандатите за кметовете, "Възраждане" се противопоставят на всички промени, а от ДПС запазиха мълчание по темата

Обратно в новината

Коментари - Проектът за изменение на Конституцията ще бъде входиран до дни (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпринципна управляваща коалиция, излъгала най-нагло избирателите се, за да задоволят егото на една шепа партийни чиновници и да слугуват на едно чуждо посолство, ще правят безпринципни промени в Конституцията на България!!! Те не спазват нормалното законодателство, какво остава за Конституцията! Тук не ми се коментира фактът, че основата на безпринципната коалиция е именно липсата на представителност на партийте в Парламента при изключително ниска избирателна активност. За откровено антибългарските решения ( дори предателски спрчмо българския народ и страната ) да не говорим.

Завеждам-извеждам (документ). Входирам-...

Родоотстъпници! Трябва да има възмездие за това!

Ехаааа, абе тая Конституция на България е като тоалетна хартия! Който е на власт иска да я променя, както му е угодно на него! ЦЦЦ, а някой държави имат непипната Конституция и живеят по нея, сякаш е Светая Библия. Искам да попитам - промените в Конситицията не се правеха само то Велико Народно Събрание, или и това го махнаха вече и никой не пита НАРОДА? А може ли накрая НАРОДЪТ, който е "избрал" тези "богоизбрани" такъв да им го забие, че да бягат с 200 от България? Но той народът е разединен, заспал. Знае само по форуми да се репчи. Разедениха го, за да могат да си въртят както си искат. Ако това извращение в Парламента продължава, мисля, че няма да има никой да спазва Конситуцията- просто военните да направят преврат и да вземат властта. Както по времето на Борис III.

АКО ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН И НИНОВА СИ ДЪРЖАТ НА ДУМИТЕ, ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ В КОНСТИТУЦИЯТА СИ Е ЧИСТО БЕТОНИРАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА ЗА МНОГО ГОДИНИ, НА ТЕЗИ СЪЩИТЕ - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС, НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЯНА. ДАНО ДА СИ ДЪРЖАТ НА ДУМИТЕ, ЗАЩОТО АЗ НЕ ИСКАМ КАБИНЕТ, КОИТО СЕ Е КОМПРОМЕНТИРАЛ КАТО УПРАВЛЯВАЩ ДА ОСТАНЕ ОЩЕ НА ВЛАСТ ОЩЕ 3 М, 6 М., А МОЖЕ И 1 - 1.5 Г.. И ПИТАМ ТЕЗИ ВСИЧКИ, КОИТО ПЛАЧАТ СРЕЩУ СЛУЖЕБНИТЕ КАБИНЕТИ, ДАЛИ АКО ГЕРБ, КОЙТО ТОЛКОВА МНОГО СЕ БЕШЕ КОМПРОМЕНТИРАЛ ПРЕЗ 12-ТЕ ГОДИНИ, КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ, ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Е ОСТАНАЛ И КАТО ВИД СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, А Ж. ВИДЕНОВ? И ДРУГО КАБИНЕТ, КОИТО ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИ И СЕ Е КОМПРОМЕНТИРАЛ КОГАТО Е БИЛ НА ВЛАСТ И ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ХОРАТА ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ Е МАНИПУЛИРАЛА ИЗБОРИТЕ И ТО ПРИ СЛ. ПРАВИТЕЛСТВА, КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ТЕ СА И ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ БЪДАТ И ВИД СЛ. ПРАВИТЕЛСТВО - ГАРАНТИРАМ ВИ, ЧЕ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НЯМА ДА ИМА ПО-МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИ, ПОВЯРВАЙТЕ! ДАНО И ТРИТЕ ПАРТИИ СИ ДЪРЖАТ НА ДУМИТЕ, ЗАЩОТО СМЕ ГИ ВИЖДАЛИ, КОГАТО ИМ СЕ ПРЕДЛАГА ВЛАСТ И ПАРИ, КАК ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАЛА ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ, ИЛИ ГЛАСУВАТ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, САМО ЗА ДА МИНЕ ГЛАСУВАНЕТО, ЗАЩОТО ПРЕД НАРОДА ЕДНО ГОВОРЯТ, НО ПОД МАСАТА СТАВА ДРУГО.

Ако си държат на думата, съгл чл.155 от Конституцията при промяна или изменение на същата,трябва да имат 3/4 мнозинство в НС, т.е. 180 народни представители да гласуват за промяната, за да мине.

Докато суверенът, демек ние,избирателите, не ги изходираме тия гьонсурати, ще я карат както си знаят. Само да не е много късно...

Абе направо сменяйте 3-ти Март с 4-ти Юли, че да празнуваме заедно с новите си братя ! Стига сте го увъртали !

Те и без това ни направиха на роби и продадоха РОДИНАТА!

Конституцията е бозаджийска работа! По заповед на боко тиквата йордан кирилов за седмица написа нова конституция! Дет съ вика, некадърници не пипайте нощо , което не разбирате! ОТВРАТ!

Боклуци,я приемайте бюджета и се махайте. Стига сте правили поразии . Няма такава нагу като вашата. Всичката Мара втасала айде да променим националния празник!

ренесанса на ДС

след дарк ейджес, идва романтияния период на семето на ДС, което си мисли че всичко му е позволено.

мосле съм аз, и те така.

Копилетата дето нямат и 10% с какво право искат да подменят конституцията?

Киро,Гнома и Росенеца счупиха рекорда на тъпомера.

"При предсрочно прекратяване на мандата на правителството, то да продължи да управлява" - идиотите продължават да генерират Идеи.

Кога ще има дата за събарянето на моча ?

Това кметовете да могат да стоят най-много по 2 мандата със сигурност няма да мине 80 % от кметовете в БГ са кметове от повече от 20 години. Няма как да се откажат от този бизнес ,да не са изкукали

Не знам колко нагъл трябва да си за да предприемеш такова действие. Тези хора трябва да бъдат изправени пред народен съд!

Ако ти липсва народния съд, бегай в азия, само да не те викнат на фронта.

гледам и източните и западните посолства негодувате ....помислете преди следващите избори!!!

Както е казал джугашвили грузинеца, важно е кой брои изборите. и не само за уеб сайта, а в машинките. наздраве от Сиела и АзБ.

А кога ще бъде изходиран?

Къде го входирахте бе, в анала ли? Правилно, така трябва.

Да се чете Продължаваме Подмяната Дей Ба.

Са отчаяни щом правят този малоумен ход. Вместо да събуди русофобия, ще запали русофилия. Некадърници, сър. Плод на прокажената Американска образователна система. Пълна с уонабита, масончета и олигофрени. Уникални тиквеници. Не случайно си загубиха лидерските позиции. Не става ЦРУ и военните комплески да ти правят външната политика. От както си утрепаха последният реален президент само смърт, разделение и грабежи. Ми сметката идва ционистки слуги. Заминавате в аналите на историята. Нито културно, нито икономически сте лидер. Всичко, което имате е един фалшив медиен облик, който се разпада пред очите ни. А тия продажни псевдо-масончета от Парламатора освен презрението на народа, друго няма да получат.

Извън консумеризма? Пропагандата за Великията Американска армия, която избива цивилни, бомбардира където и скимне а после захвърля съсипаните си войници с постравматично разстройство на улицата да поддържа продажбата на наркотици за ЦРУ картелите. Ако не са черните да им дадат музика, какво щяха да са тези? Просто англосаксонски търговци на опиум избягали от Кралицата, избили индианците, с три синджира роби. Тя и железницата им е направена от Китайци. Грабиш, лъжеш и мачкаш. После прибираш от целият свят умните с илюзията за Американската мечта. Ционистки проект в края си е Америка. Новият избранник на Златната Пирамида е Китай. И ще ни го нацепят още по-яката от предишният път. Съдба на гои, какво да се прави. Освен революция срещу истинският враг на човечеството, хазарският ционизъм, обхванал финанси, икономика и политика с жадните си за кръв папила.

ВХОДИРАН????!!!

Процедурата по пенетрация Шваб трейд марк.

Боклук до боклука, мила моя майнольо!

Я не съм съгласен за 24 ! На всички други дати, нерде 9 септември, нерде 3 март, след манифестацията се съберем па си купим кибабчета, пръжени картофи и 1,2 каси бира и празнуваме яко. А на 24 май некакси нема да върви това, какъв пример ша даваме на учениците ?

това защо си мълчи ДПС ? Верно то не е българска партия ама какво прави в парламента тогава?

Израждане не е българска партия.

ако махнем и тях, то май освен БСП няма българска партия в момента.

Българският народ е мачкан и тъпкан. Той или ще вземе да се събуди или ще изчезне

Чудя се на тия, гласувалите за Пъ пъ дъ бъ, с какъв акъл им се доверихте и ни ги насадихте тия...!? Ясно е, че на другите избори ще ги отстреляме, но дотогава толкова поразии ще направят, че направо ще ни се стъжни!

Народът е виновен-щом търпи това.Протест против промените в конституцията няма.Пекат се на море и пишат в Интернет,после ще се чудят от къде им е дошло.В Израел подпалиха улиците за 1 съдебна реформа тук овче търпение

В българският език не съществува дума ВХОДИРАМ. Има ЗАВЕЖДАМ. Няма също и ВАКАНЦУВАМ, КОНСТРУКТ, СТОКИРАМ и др. Явно в DIR.BG работят изключително грамотни хора.

....те, просто, не са българи...

уважаеми крадци, да намалите и броя на народните изедници от 240 на 120, че дори и по-малко. На 5 милиона народ и стотина бандити са много!

Те всички за излишни. Посолството стига.

Вероизменници и национални предатели! Анатема!

Кефя се колко бързо решиха всичко! Няма ли толкова бързо да решат и с магистралите?

Еничари безродници. Само въже за вас.

Споко бе българи нали 24май ще празнуваме заедно със руснаците ще манифистираме пак с братушките дали е 3 март или 24 май все си празнуваме с братска РУСИЯ аааа сега какво ще направите мръсни предатели??

Т.е. всичките ли изхождания на тези титани на мисълта ще бъдат входирани и узаконени ? Дане засмърдим много след това ! ?Да не е някакъв 'лапсус лингве' ?

Добре измислено, свалено правителство да продължи да работи, та да похарчи всичко което не е успяло. Това и децата в бавноразвиващо училище не биха се сетили.

Посолството ли ви каза да сменяте Конституцията ? Гледам всички Умислени на Снимката и Чолака , кога е виждал нещо подобно , малееееее ! Боклуци СЪР и то големи !

Разбира се,че външен фактор определя всичко,от тези мекотели нещо не зависи,говорещи глави и администратори на чужди решения това са те.Нагли и жалки предатели,които заслужават единствено и само презрение

Каква снимка само ! Кърти мивки ! Всички като Дани Умното много разбират от Конституция ! Приямбулата да не забравите простаци !

Всичко читаво завърза навън и живее човешки.... даже свободно! Ако, бяха тук щяха да ометат тази пасмина за има няма два три дни! Тези неграмотници изобщо нямат представа какво е това нация, какво означава национална сигурност и каква е разликата с държавна сигурност. Надявам се скоро да си търсят работа!

Не всичко читаво е навън, не всичко навън е читаво и НИКОЙ навън не живее свободно - справка Ковид, справка цензура на всичко руско, справка много протести без резултат! Иначе за тая гъзоближеща сган, която Радев докара, си прав! А и ГЕРБ да бяха, пак щяха да се хванат за палците...

на тия нелигитимници не трябва да им се дава да променят конституцията. Нека първо да оправят всичко останало.

Я, от посолството също цъкат минуси. Дянков, ти ли си, робе?

Изчакайте да отминат горещините и да почистим тази измет от българската политика.

Чакаме те мухльо.

"Входиран" - защо не вземете дипломите си и не си изтриете задниците с тях? Думата е "внесен"...

Разбира ти главата проста. В деловодство се входира. Внасят се мандарини.

Малоумника обяснява. Като те гледам вероятно си от последните поколения дебили- полуграмотни. Правилната дума е заведен. Документи се завеждат, извеждат и регистрират, но няма как капацитета на около 30г. да го знае. После разни безродници, като Доган бей, които не знаят български език го напълниха с думи които съчиниха заради беден речник, като "заедност", "ваканцуване", "входираве", "изходиране" и т.н.

Не се входира, а се внася!!!

ЕЕЕЙЙЙ народе някой беше казал че не е народ а мърша е сега вече БЪЛГАРИЯ ОЛЕТЕЕЕ !!

Посолството го входира на нископоклониците и те посегнаха на Конституцията за да е по-удобно на посолството.

Отменете Конституцията, че пречи на посолството. На посолството трябва да служите, не народа и държавата.

Не разбарх какво общо имат СВЕТИТЕ братя с тези грешници. Може нищо да не кажеш, но звучи по-авторитетно като споменеш "духовност" и "Кирил и Методий".

Какво ли още трябва да се слумчи на населението, че вече не е Народ, та да се размърдат??? Май нищо няма значение вече, още поне 500 години под следващо робство.

Какво искаме да се случи: 20% помаци и турци, 10-15% цигани, 10% някви други националности, 15% софиийски жълтопаветници, които като работят за някаква компания, която "аутсорсва" тук, и им дава по 3-4 хиляди лева заплати, си мислят, че са хванали господ за шлифера. Какво остава? Горчо от малкия град да излезе на протест и да му духнат под опашката за работата, която едвам го крепи да крета?!?!! Средата в България е перфектна за развитие на бананова република.

"Входирам" ми е любимата дума !

За това ли се борихме 500 години ? Да дойде един прост канадец и да ни отреже главите