17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божеее, колко гербави тролове имало на този свят, боже!

Комунизмът се завърна.

Бъркаш се - фашизмът се завръща, комунизъмът ще следва след тези извращения.

ВЯРА - Никола Вапцаров Ето - аз дишам, работя, живея и стихове пиша (тъй както умея). С живота под вежди се гледаме строго и боря се с него, доколкото мога. С живота сме в разпра, но ти не разбирай, че мразя живота. Напротив, напротив! - Дори да умирам, живота със грубите лапи челични аз пак ще обичам! Аз пак ще обичам! Да кажем, сега ми окачат въжето и питат: "Как, искаш ли час да живееш?" Веднага ще кресна: "Свалете! Свалете! По-скоро свалете въжето, злодеи!" За него - Живота - направил бих всичко. - Летял бих със пробна машина в небето, бих влезнал във взривна ракета, самичък, бих търсил в простора далечна планета. Но все пак ще чувствам приятния гъдел, да гледам как горе небето синее. Все пак ще чувствам приятния гъдел, че още живея, че още ще бъда. Но ето, да кажем, вий вземете, колко? - пшеничено зърно от моята вера, бих ревнал тогава, бих ревнал от болка като ранена в сърцето пантера. Какво ще остане от мене тогава? - Миг след грабежа ще бъда разнищен. И още по-ясно, и още по-право - миг след грабежа ще бъда аз нищо. Може би искате да я сразите моята вяра във дните честити, моята вяра, че утре ще бъде живота по-хубав, живота по-мъдър? А как ще щурмувате, моля? С куршуми? Не! Неуместно! Ресто! - Не струва! - Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!

ПРОЛЕТ - Никола Вапцаров Пролет моя, моя бяла пролет, още неживяна, непразнувана, само в зрачни сънища сънувана, как минуваш ниско над тополите, но не спираш тука своя полет. Пролет моя, моя бяла пролет – знам, ще дойдеш с дъжд и урагани, бурна страшно, огненометежна да възвърнеш хиляди надежди и измиеш кървавите рани. Как ще пеят птиците в житата! Весели ще плуват във простора... Ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя. Пролет моя, моя бяла пролет... Нека видя първия ти полет, дал живот на мъртвите площади, нека видя само твойто слънце и – умра на твойте барикади!

НЕ БОЙТЕ СЕ ДЕЦА - Никола Ваоцаров Работиме много, работим от сутрин до здрач. Но хлеба е малко. Но хлеба не стига, деца. И ваште лица са сгърчени вече от плач. И ваште очи са сухи и неми – такива големи, мъчително тъжни очи... И в тех е стаен ужас свиреп: Хлеб! Хлеб! Послушайте, малки, послушайте, мънички мои, – така е днес, наверно било е и вчера. И аз, понеже нямам храна, понеже нямам с какво, ето на: ще ви нахраня със вера. – Ще дойдат години и ний ще ги стигнем водите ще впрегнем в бетонен ръкав. Не ще ги изпуснем, нали? Ще ги впримчиме здраво. Ще им кажем: "Така ще вървите!" И те ще тръгнат така! Ще имаме хлеб тогава. Ще имаме хлеб! И радост в очите ще имате, мънички мои. Имам ли аз, то значи да има за теб, имаш ли ти, то значи да има безброя. И толкова хубав ще бъде тогава живота. И днешната плесен ще бъде безкрайно далеко. Ще пееме всички. Ще пеем, когато работим, но радостни песни, които ще славят човека. И, ако случайно и аз остарея, тогава ще гледам от своя прозорец далечния път, ще гледам как вие се връщате, бодри и здрави, и тихо ще шепна: "О, колко е хубав светът!" Така и ще бъде! А днеска оскъден е хлеба. На вашите майки гърдите са сухи сега. Да хленчим – не ще ни помогнат и хленч не ни трябва. Но мен ме притиска жестока, дълбока тъга. – За вашто "сега" е горест стаена във мен. Ала не бойте се, деца, за утрешния ден!

Чисто фашизоиден проект ! Без съд и присъда ще работи ЧК-то, начело с кокорчо ... Връщат се едни забравени времена ... Зорлем ще ни карат да ставане нелегални и да хващаме гората ... Кокорчо не знам дали знае, но на един човек като му вземеш всичко - той няма какво да губи и е обречен на успех ... Следва нелегална борба. Колелото се върти, нелегалните като вземат властта след това, понеже това няма да издържи дълго - да питам кокорчо къде ще се крие с парите и имотите на хората?? Българи, ако това чудо влезе в сила - като ви изправят в ЧК-то - искайте трите имена на този, който ви е натопил и трите имена на чекиста, който ще ви съди. Пишете всичко документално - какви извращения са правели въпросните чекисти (с три имена, какво взимат и какво дават) ... Пишете докладни, с дата, подпис и описвате в докладната всичко и публикувайте (ако може) в нета, ако не - входирайте в представителството на Китай в София тези докладни и едно копие пазате за себе си. Ще додйде време да се работи и срещу тези чекисти !

Лора Ковеши такъв ще ви го НАБРИМЧИ НЕСИЛИКОНОВ, че ще си правите операция ИЗОДЗАД ....на НС.

ah na majka ti v putkataaaa

Опа,започна се украинизацията на България,в Европа отдавна върви.Това да замразиш(новата думичка на кражба)активи ,на частно лице или фирма без съд и присъда си е чисто либерална и евроатлантическа ценност.Нали към това се стремим 33 години:)))

Украйна какво те ебе, че пишеш срещу нея?

Ще се окаже демокрация пред новите щуротии на педалите.

Вървят по стъпките на зелетия. И него го избраха с много надежда, но твърде бързо се овълчи. Тези са същите продажници. Сякаш не са раждани от хора, а от чудовища. Оставка. За МВР пак няма да има увеличиние на заплатите, но МВР се използва за запушване на дупки, за всеки техен пропуск или щура идея.

Най ме кефят статистически електорални човекоединици, които са си повЕрвАли, че с две-три декатлонски палатки на Орлов мост, могат да изметат която и да е власт в България. Успех, българи!

Не само че трябва да се изритат копелецата продажни, ами съд за тях.

Понеже всичко оправиха цени и сметки убийствени,ако започнем да надигаме глас да ни ,,мачкат със закон,,

Ей затова ни натресоха предателите от харвард. Здравеопазването също вече е извън законите, съда и Парламента. Трябва да се сменят тея родоотстъпници.

че преди една година в страната бе извършен нежен военен преврат. Безочливото погазване всички закони и дори конституцията на Република България са ясно доказателств, че сегашните властимащи нямат намерение някога да сдават властта и да отговарят за престъпленията си. Ха сега "Мутри вън!".

На живо,но ,,законно,,ще те рекетират и ще ти отнемат бизнес,ако си близък с някой неудобен.Това ли е промяната.А като самият той наруши закона като излъга

Това е подобно на сатанистките закони за замразяване на лични сметки без право на глас в съда.

Този проект е едно мракобесно безобразие. Дори във фашистко и комунистическо време не се е случвало такова беззаконие и погазване на човешки права.

Мандалото хлопна.

Мдаа ще се емигрира на стари години - Африка здравей ... трябва да си избера държава в която се говори и малко английски. Купувам си двор с барака за $1000 и съм аз. Струва почти колкото двор с барака в северозападнала държава.

Искам да ми замразят кеша под дюшека, а може би под друг дюшек, а може би закопан някъде, може пък закопан в чужбина - кой знае.

Да му мислят тия с удобните плащания с карти, телефони и прочее

Та те точна за такива ситуации ги внедриха. Куул, фешън. Ама ще слушкаш, иначе ...

Ще спретнат една бърза смяна на парите и после с това под дюшека можеш само да си палиш печката. Играли сме в този цирк.

Сбогом протести и свободно слово. Изродите от запад искат тотален контрол над овцете.

И къде на Запад има подобен закон? Май само в Москва. Ти да видиш!

А ние ще им позволим ли?

"Т.е. замразяване на активи, дейност и спиране на изпълнението на договори може да става без да има постановена присъда." Ама нъл сме уж невинни до доказване на противното? Да ви сера у демократите, да ви сера и на демокрацията!

на всички рубладжии трябва да им се конфискува имуществото за престъпна дейност и съучастие на руските терористи

Ела да ти дам панелката в Младост и старата си дачия, с кеф ще ти я подаря дано се задавиш с моето имущество.

Пиша донос за леля ти и идваш директно с мене!

А що си мислиш, че си защитен. Имоти имаш ли, имаш. Никой няма да ги откаже. А ти си се дръвчи и се прави на русофоб. Тук става въпрос за преразпределяне на имоти и благинки, а не на фили и фоби. Русофобията няма да ти помогне.

Еха, яко замириса на диктатура, при това с полъх на фашизъм. Ми за какво го ядохме жабето и се гърчим 33 години вече след като така или иначе всичко си беше национализирано, имахме си партията майка и баща, ама нямаше само изземване на собственост без съд. Може да е било формално, но имаше присъди. Сега отиваме значи голяма крачка напред - няма нужда от формалности, няма да си губим времето със съд и присъда. Това вече окончателно завърши 33 годишният ни преход от диктатура на пролетариата към откровена диктатура на националфашизма. Хитлер е национализирал без съд и присъда имуществото на евреите, защото се били родили евреи, и ги евакуирал в концлагери на смъртта пак по същата причина и без съд и присъда. Чакаме значи добавката след месец и за концлагерите, на които пак шеф ще бъде Асен Василев.

Странно ми се струва мълчанието на "социалната" К.Н. и партията, наречена БСП! Това е държавна репресия- без съд и присъда.Нов Закон за защита на държавата- първият е приет през 1924г.,а сега сме 2022г.- или греша? Защо другите партии мълчат и се ослушват? Имам странното чувство,че това нещо е сътворено в друга държава,а в България само е извършен превода.

Да ви е честита новата диктатура на Корнелия Нинива и Румен Радев.

Ами пише в статията, че Кокорчо ще е шеф на това адски "демократично" мероприятие. И така както си троля спокойно в дира, така ще ме събудят през нощта, за да ме изгонят от панелката ми, защото съм неблагонадежден бг-гражданин. Нинова и Радев разбира се подкрепят целия този ужас, който олигофрените Кирчо и Кокорчо ни разиграват. Следващата стъпка ще е и война да ни спретнат - мисля, че няма да чакат много, както са се засилили. И Нинова ще продължава да твърди, че има големи успехи със социалните ни придобивки. Никаква социалистическа партия не е това, ами фашистка. Жалко, че на тях разчитах.

Идва времето на Народния Съд.

Чалгопитеците сами си счупиха евродържавата. От скука. Сега реват.

Спете спокойно дебили,Кимчо пасти ще яде от кимчовица.,А дали е така и в ЕС,ето защо са били мадурките,уж демокрация,бе, съд ,,яки присъди,,а лаят за правосъдие,тия проклетници

И в момента могат да ти запорират всичко и да те държат в ареста и да ти унищожат живота и бизнеса без съда да се произнесъл. За справка - Баневи, Черепа, Миньо Стайков, Ветко, а може би и стотици други не чак толкова известни. Ся ще кажете, че са мутри и си го заслужават, нали? Ами нека ги осъдят и после им вземат всичко. Сега си представете, че има един дет решава кой да прецакат. Харесва си вашата къща и…..я конфискува, после си я са опрощава на себе си за 200 лв. Или си харесва вашия бизнес. Конфискува го, назначава жена си за ликвидатор и го присвоява. Това са абсолютни порнографии

Тия яко ме копират!

Копираме ли? Това кога го е измислил дядо ми баща ти е бил още нежен поглед в очите на баба ти.

Наглостта вече премина всякакви граници.. след като видяха, че няма да могат да махнат Гешев лесно, решиха директно да се превърнат в съд и да си наказват законно който си решат.. Ако това нещо бъде прието, трябва веднага цяла България да излезе на протест и да ги изрита с камъни и тояги.. в кой век живеем? Да не сме Северна Корея? Чумата да ги тръшне тия педали кокорчо и простото киро!!

Това е насока от САЩ за цяла Европа, не е от нашите дебили.

Ако леля ми Петранка е в списъка, аз съм аут, щото съм свързано лице ???? Че аз може да не съм я виждал от 30 г., ,бе смотани !!!

Е и - ти справедливост ли очакваш?!?

в социализЪма на Курнелия и Румен Радев.

Искаш да кажеш във фашизма на Коренелия и Радев. При комунизма имаше поне присъди за пред хората, сега и това няма да има.

Е това е супер да решаваш место съд. Истинска демокрация....

Демокрация от съветски тип.

Затова беше разбит спецсъда за да бъдат всичко те и съд и прокуратура и така нататък няма да казвам как се нарича това

Може ли да пусна един анонимен донос срещу комшията, че съм хвърлил око на комшийката?

А Закон за защита на държавата ще има ли?

Добре дошли в светлото социалистическо бъдеще, чалгопитецииии! Как е подмяната? Сънувате ли "диктатора" Борисов?

Туй социалистическо бъдеще що толкоз мяза на едно фашистко минало?

Затвориха Спецсъда и си правят тяйна бухалка...

Тъпанари да не са наети от Баце? Току що вдигнаха рейтинга на ГЕРБ с 10%.

Партойния секретар и БКП, дебилчета, но ще е много късно.

Див терор, който да надмине фашистките режими. демокрацията реално е бясна диктатура.

като те управлява Корнелия Нинова?

С падането от власт на мафиота боко тиквата и крадливата му корумпирана партия, си мислехме, че тъмните времена на едноличната тоталитарна тирания са останали в миналото... оказва се, че на власт са дошли новите боковисти, които по зли дела ще надминат и предишните идиоти... Ако прокарат тази простотия - животът в България ще стане по-лош от Северна Корея Който не ще да слушка, който не се отчита адекватно на властта в България, или пък който не е симпатичен на политическата върхушка в България, ще може да бъде убиван икономически, а и физически(от глад), като му замразят сметките и активите, без съд и присъда.

Тия са новите комсомолци. Неокомунисти, които днес се наричат либерали.

Драги сънародници. А да ни е честита новата българска диктатура. По-точно, новата Американска диктатура в България. С Главен Еничар - Киро Българопродавеца. Няма вече съд, няма присъди. Кой виновен ще определя опълномощен от Киро 1 човек-чиновник, по критерии: каквото кажат от АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. Закони? Ма няма нужда. Правила?, Ма защо са на колонията.Банани нали има, това е достатъчно. И всичко това уж за защита националната сигурност! Толкова плоско и примитивно. Ликвидацията на правото, на правата и свободите, навсякъде се вика диктатура. Ако някой се съмнява, от къде идва това, може да си припомни как американците се опитаха да наложат в България Истанбулската конвенция. Там по абсолютно същия начин се предвиждаше създаване то на комисии GREVIO - чиновници, назначавани от Сорос. Които да седят над законите, те да определят какво да става и кои държавни служители да бъдат премахвани. В момента виждаме съвсем същата схема, която се подготвя. Само че я няма външната опаковка за Домашното насилие и вътрешната, джендърската. Но Същността е една и в двата случая. Което ясно показва какви са реалните цели, които преследват АМЕРИКАНСКИТЕ САХИБИ. Бог да пази България! Но и помогни си сам, за да ти помогне БОГ. С какъв мозък гласувахте за Продължаваме Промяната, та те се оказват еничари, небългари, ако ще и да са с български произход. И не работят за България. И това го показват ясно и нееднозначно фактите. И не се знае скоро за такива коментари дали вече няма да ни чака затвор.

Ко казахте? Баце бил мутра, използвал държавата като репресивна бухалка? Ааа?!? Чували сте вие за репресивни бухалки. Сега другаря таРашков ще ви обадИ!

Тези боклуци, ще свършат зле. Незнам дали като Садам или Чаушеску, но нищо добро не ги чака. Те просто се самозабравиха.

Руската сган реве Руските тролове и руските медии откачиха .Този закон ще смачка всичко руско в родината ни .Медии политици олигарси ще бъдат разкрити . Ще се съпротивляват жестоко .Но този път ще изгубят ББ беше мек и страхлив .Кирчо и Асен са решили да отидат до край. Веднъж завинаги да смачкат путинистите Които дърпат държавата ни назад. Бсп нямат друг избор ако искат да оцилеят .Трябва да подкрепят. Иначе са аут завинаги

май единствения, който реве си ти ,малоумнико

проблемът е кво ще заразяват? парите да добрите или парите на лошите? и кой са добрите и кой са лошите? европецц - добър, туземец - лош?

Оха, колко щатни места ще се отворят за доносници!!! И който дпноснични най-правилно ще получава апартаменти, вили и западни коли от Тато! Ураааааа

Абе, каква национална сигурност? Я, го пишете направо Държавна Сигурност и да не се лъжем.

Schilo

И ДС бледнее пред гения на тези!

Ай честито - посочват някой с пръст и е чао. Нема съд, нема присъда, баце. Следващото е за враговете на народната власт - предполага се разширение на капацитета на свнарника в Белене

Каквито и нови имена да слагате на произвола, името винаги ще си остане само едно- БЕЗЗАКОНИЕ!

Продължаваме подмяната . Измекяри .