Продават на търг фалиралата болница в град Елена

Лечебното заведение е обявено в несъстоятелност и не работи от осем години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ми това е 50% от вилата на Шехерезада без обзавеждането. Предполагам, че може и на тази цена да не се купи, защото махараджата, който трябва да я вземе, си е опекъл работата и ще чака още една редукция.

Упадъкът е всеобщ! И какво като я направите поредния хотел или най-малкото изперете парите, които сте заграбили??? Накрая всички се "задоволяваме" с 2 кубика пръст...

Супер - най - близките до Елена болници са тази във Велико Търново и тази в Горна Оряховица, и двете в незавидно състояние и на по 40 - 50 км тесен, криволичещ път. Да не ти се налага да викаш спешна помощ (дето се качват на линейка, избрана на хазартен принцип, защото имат 1 работещ дефибрилатор, примерно)

Аззз

прост народ и болниците му разпродадоха..ама той спи.. дреме.. прост народ

След избухването на демокрацията сривът е тотален. "Търсим дъното" а то такова няма, потъването е до пълно изчезване на нацията.

Продават се мамо белите манастири белите манастири с черните дългове дългове черни още герберски Ела да ги Божков купиш болница да ни спасиш. Хахахахахахахахахаха. Лошото е, че наистина в провинцията няма хора, но софийските герберасти-дебили още не могат да разберат какво е това столица да си няма държава. Принципно малките болници вероятно трябва да са филиали на Областната за да ги има и лекари да ходят, но за да има отделения все пак трябват щатни бройки, а те без дейност и население в търговски дружества няма как да се случат. Ще му намерим колая само Шайката да падне.

Едно време съществуваха т.н. селищни системи /общини/ със затихващи функции. Днес доживяхме времето на държава със затихващи функции.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, КМЕТЪТ МОЖЕ БИ ЩЕ НАПРАВИ ПОЛЕВА БОЛНИЦА НА ТЕФЕРИЧ (например на връх ЧУМЕРНО), с филиал по пътя за село ЧУКАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и "умни" управници...

Доживях и на подобни събития да стана свидетел,Пандемия и фалит на болница. Относно регионите и общините със затихващи функции,негативен прираст,емиграция или изселване на населението към големите градове точно заради болничното обслужване,инвестиции 0,селскостопанство и земеделие отново 0???0+0=00! Шопската столичанска секта и голуемото и село София са преоритет на управляващите които също живеят у шопското село със МЕТРО И ЕДИН НЕБОСТЪРГАЧ КОЙТО СТЪРЧИ КАТО ИЗПРАЗНЕН УЙ НАСРЕД СОФИЙСКОТО ПОЛЕ,ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА КАК ШИБАНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО И ПОЛЕЗНО ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЕ НЕ СЕ ИЗМЕНИХА(5ЛВ НА МАНДАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ УРАААААА ПРОГРЕС).МУТРИ ПОЛИТИЦИ ОЛИГАРСИ,ПАРТИЙНОФИРМЕНА МУТРООЛИГАРХИЯ, СКАНДАЛИ ,ИНТРИГИ, АФЕРИ МЕДИЙНИ ШОУТА И НЯМА ВИНОВНИ, НЯМА НИТО ЕДИННОСЪДЕН НА 20/30 ГОДИНИ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК ОТ ПАРТИЙНОФИРМЕНАТАМУТРООЛИГАРХИЯ ЗА 30ГОДИНИ, ВСИЧКИТЕ НЕВИННИ КАТО АГЪНЦА А ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА,БОЛНИЦИТЕ ФАЛИРАТ,ЗЕМЕДЕЛИЕТО НИКВО,СЕЛАТА И МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ОБЕЗЛЮДЯВАТ,УБИЙСТВА НА ЖУРНАЛИСТИ,КОРУПЦИЯ,ОТНОВО,ВНОС НА БОКЛУЦИ ОТ ИТАЛИЯ????? УБИЙСТВА НА ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ ИЛИ СВЕТОФАРА????ЦЕНИ РАСТЯЩИ КАТО БАМБУК,НАДПИСВАНЕ НА СМЕТКИ,БОКОФЦИ,КУРНЕЛИ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ ИМАМ ЧУСТВО ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ПРЕЗИДЕНТА, ГЕШЕВ И ГДБОП ОПРАВДАВАТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И АХА НЕКОЙ ДА БУТНАТ У ЗАТВОРА БОКО ИЛИ КУРНЕЛИ ИМ ПОСТИЛАТ МЕКИ ПОСТЕЛИ.

Да ви е честита 30-та годишнина на свободата - мамицата ви.

Ще я купи някой приближен към властта, вероятно. Жалко за фалиралите болници, на които не се помага, но пък софиянците имат фантастично метро.

На теб кой ти пречи да участваш?! Или си нямаш работа, като Радев, и търсиш за какво да мрънкаш?!

Ти като си умник направи партия, спечели избори, стани премиер, оправи България. Та всички да ти кажем браво. Ако не го направиш значи си същия като тях, но доста по тъп. Те поне са се издигнали. А ти си киснеш в лайната и плачеш в нета

Купи я ти кой ти пречи? Участвай в търга и я купи. Ама с Тея стотинки дет ти изкарваш да пишеш коментари едва ли ще изкараш пари за болница ,..,

Болницата е пусната на търг около 2012 г. Тоест източването е започнало поне десетина години преди това .,... Пак Бойко ви е виновен, мамицата ви мръсни червени комоноидни престъпници !!!!!пожелавам ви на всички час по - скоро в трапа !

За колегата не знам ама аз първо тебе и тиквата Бою ще оправя и цялата ви Шайка гробарска, че сте все свине с по 500 акулски зъба кръвожадни, алчни, мама ви гладници и мазници.

Говори се за общинска болница ама о нали герберие са заграбили всичко как да различавар тгези неща.. А кой е командошил общината????Къде са спели другите институции?? Ама и аритметиката ви куца че неможе да сметните боко от кога е на власт.....

Може да стане добро хотелче!

Не съм славната пиарка, ако ме разбираш, reptile.

фалиралата общинска болница в елена дължала пари и на ...община елена!!?

ПО ТОВА ВРЕМЕ ШЕФ БЕШЕ НЯКАКЪВ доктор ИВАНОВ от СДС- ПАТЕРИЦАТА НА герб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

През 1927 г двама бандюги по тъмна доба решават да направят обир в дома на д-р Момчилов в гр Елена. С фенер в ръка прислужницата отваря дворната врата. Като вижда нападателите се развиква, появява се докторът , фенерът е разбит на земята следват изстрели... Бандюгите бягат. Докторът е ранен в коремната област! НАЙ БЛИЗКИЯТ хирург е в Търново. Докторът решава сам да се оперира, но има много проектили в червата... Разбира че това е краят. Поръчва и пристигат кмета, пристава, нотариус и свещенник. Завещава цялото си състояние както следва: 30% да се построи болница в гр Елена. 30% да се построи ТЕЦ на биомаса в гр Елена. 30% да се построи климатично училище за гръдно болни деца в махала Горти Чукани. 10% за слугинята. През 1933 г кметската управа докладва че завещанието е изпълнено и завещаното е построено и работи. През 2020 г докъде я докарахме народе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами и с професорска заплата няма как да я купя. Иначе бих, защото там е пълно със стари хора, които често се нуждаят от лечение. И в тази болница ми помогнаха при един жесток летен вирус.

тия бандюги ще да са били от герб, нали?!

to da e samo tazi a kakvo stava s vidinskata

СРАМ !!! СРАМ за България е демографският тумор, наречен София, и малката метастаза Варна !!! Съсипахме си държавата с мегаидеята да имаме "мегаполис" … А толкова е прекрасен град Елена …. но, за някой тикви, инвестициите ТРЯБВА да са само в София …. Добре, че Фолксваген не инвестира в България, защото с това мислене на днешните управници, гарантирано щеше да е в гадна София ….

да се отърват от нея и поне да ѝ вземат някой лев, преди циганите да са я превзели и превърнали в руини...

Министерството е не за уволнение а за трепане. Сигурно наоколо има болни да се напълни две болници. Болниците да са държавни - едно управление да не са фирми.

Може ли някой да ми обясни смисъла на израза "Фалирала общинска болница"? Имам чувството, че така може да се каже и "фалирало общинско училище", или "фалирала държавна полиция", или "фалирала държава", а може ли да се каже "фалирала партия в България" ?

Защо написа софия с главна буква?? ЗАЩО???? никой не се радва на тумори!

Били са от БРСДП десни, тесни, червени, бандити и тям подобни. Превърнали се в БКП и от 1944 официално газят България! А от 1989 се нароиха в още партии - чет безкраен и простотия, тоже!

за нЕкое софийско педрме!

Ти къде киснеш? Ако и ти си в лайната, - мълчи, дебиле! Ако не си - що не помагаш на хората, дебиле? Партийна лайка си ти, дебиле!

Казва се гербераджа, не махараджа. Махараджата е в Индия, тук е герберажджа, или кмунораджа или резараджа и т.н. ... все едно, общото е че са партираджи сите!

Народе,да съсипеш болници които са строяли нашите родители и Тодор Живков а да правиш частни значи всички тези от МЗ и политици сая за обесване