"Продължаваме промяната" подписва предизборно споразумение с ДБ и ИБГНИ

Кирил Петков се впуска в лидерската битка за Пловдив, Асен Василев е водач на листата в Хасково, където е роден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност името на "Продължаваме промяната" е наистина точно, защото реално те продължават подмяната, която олигарха Иво Прокопиев искаше да направи с уж Демократична България, но не успя! Затова създаде и "Продължаваме промяната" с другите си нови любимци - Кирил Петков-Шута и Асен Василев - Лявото!

Продължаваме подмяната!!!

Популизъм в най-чист вид! С десни мерки ще правят леви политики?!? Със стари, ояли се партийци ще правят нови партии и коалиции?!? И ще се коалират дори с ГЕРБ и ДПС, ако те се откажат три пъти от досегашните си лидери и техните решения и кажат "сгрешихме" три пъти?!? На ЕК казват, че подкрепят "зелената сделка", след което се подписват под меморандума против затварянето на въглищните централи?!? Хвалят се, че са актуализирали бюджета, а истината е, че депутатите направиха тотална актуализация на предложения актуализиран бюджет, което на практика означава, че не приеха нищо от тяхното предложение и почтен човек би подал оставка след това, но не и наглец, окрал съдружниците си. Канадското гражданство даже няма и да го споменаваме. Само на мен ли ми се струва, че се вижда огромна разлика между думи и дела на двамцата новоизлюпени "политици", които се хвалят като Бойко, обещават като Симеончо и наглеят като Валерката и Марешки взети заедно, използвайки популистки лозунги, незначещи нищо. Дали ще се повярва избирателят отново???

Кирето е в стихията си! Повярвал си е яко! Успя да излъже и себе си!

Кирчо, проф. Даскалов преди беше от реформаторския блок, а още по-преди от други демократични партии! Нали изискването ти е членовете на партията ти да са били залитнали преди само по една партия?! И освен това този професор има 100 научни публикации, а не 4000! Просто си плямпаш ей така и нулите за нищо ги нямаш! Или пък просто много лъжеш и по този начин губиш гласове!

Те тия ЕБГНИ няма да влезнат, а пък ония гаргамелите ще останат един файтон...

Е вие продължавате да дълбаете дъното. Мая, Ристю ? Какъв невероятен тандем. Кирчо язък за дипломите, може да ги изгориш след изборите.

Що бочко еднокнижника ли да избере??

Той, бочко кирчо ще чака...

Досега десните се коалираха с всякакви хибриди но никога открито с БСП! Христо Иванов върви точно в посока - КОАЛИЦИЯ с БСП! Аз ако гласувам ще е за ДПС - срещу Радев!!!!!

На тебе ти е простено, но требва да увеличили хапчетата...

Че увеличете ги, ама май не ви помагат....

Минат не минат 100 години и забравяме историята си. Гласувай точно за башибузуците ДПС. Не ОСА ами ОВЦА.

Ако алтернативата са онези сталински сатрапи....

За съжаление народът ни вече не знае, може ли да се довери на някого в политиката, или не!!! Толкова години минаха, а все още не можем да се доверим на никого от дръзналите да влязат в политиката???!!! То не бяха БСП (продължението на БКП), то не беше СДС (нагласените от сащ продажници и "приватизатори")! То не беше царя и НДСВ (дошъл отново в БГ да си заграби имотите и да продаде дървесината от горите)! То не бяха ДПС и етническите заложници от родопския край! То не беше и тройната коалиция, която беше от основните съсипващи сили на страната ни! Но най-вредни бяха герб! Ей тия последните направо таковаха родината ни за следващите 20-30г!!! А сега дойдоха уж "нови", такива като Славчо, Мая, Христо Иванов и прочие, НО и при тях се видя една задкулисна зависимост! Славчо предложи да върне обратно НДСВ на власт?! Хаджигенов нямаше претенции с чия подкрепа ще бъде министър, стига да бъде такъв?! Мая пък всички знаем, че бе предложена от ББ за Омбудсман?! Христо пък си бе министър при Бойко?! Изобщо политиката в БГ е хвани единия удари другия! Колкото до президента Радев. Като цяло имам позитивно мнение за него - интелигентен, образован, родолюбец, НО нека не забравяме и кой го издигна - БСП?! С други думи дори при най-положителния образ в бг политиката има частица съмнение! Което пък ни води до бъдещия проект на г-н Петков! За него също мнението ми към момента е положително, НО отново има едно леко прокрадващо се съмнение. Например той каза, че би работил със статуквените партии (герб, бсп и дпс), само ако си признаели грешките и сменили лидерите си????? Представяте ли си да работите с СС-овците при смяна на Фюрера?! Вероятно всички в статуквените партии са корумпирани, защото за толкова години, ако не са разбрали какво става там, значи не са за политиката!!! Как може да обявиш, че ще работиш с тях, по макар и след смяната на лидерите им???!!! Поради горното, все още не съм решил за кого да гласувам, НО със сигурност ще гласувам (до колкото зависи това от мен)!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ (ОНЕЗИ РОДОЛЮБИВИТЕ, ОНЕЗИ НЕКОРУМПИРАНИТЕ, ОНЕЗИ МОЖЕЩИТЕ И РАБОТЛИВИТЕ) ДА ВЪСТАНЕ СРЕЩУ МАФИЯТА! АКО ЩЕ ДА ИМА ИЗБОРИ ПРЕЗ МЕСЕЦ, НО ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ СТРАНАТА И ДА Я НАПРАВИМ ЗА ПРИМЕР НА СВЕТА! ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ ТАКЪВ РАЙ НА ЗЕМЯТА КАТО БЪЛГАРИЯ!!!!!!

Първо ми стана интересно с Кирил Петков и Асен:все пак предлагат алтернатива на Борисов, твърдят че са почетени. Обаче колкото повече време минава излизат зависимости а те твърдят че са независими. А сега и споразумение с Мая и Христо. Да след изборно но споразумение. Айде мая няма да влезе. Ама и подкрепя Радев за президент. Няма да гласувам за тях.

Смачкайте тиквите и мутрите

И че в плана си за възстановяване е написал , че ще затвори ТЕЦ Мариците 2025!...Ще му фанете пръднята като ви досъсипе енергетиката тоя Куневец номер 2

Това че против АЕЦ Белене е комай единственото положително в тая фигура!

И че в плана си за възстановяване е написал , че ще затвори ТЕЦ Мариците 2025!...Ще му фанете пръднята като ви досъсипе енергетиката тоя Куневец номер 2

както казваше баба ми "Не е важно от къде си, а откъде си родом" Боже, какъв полет на мисълта... Сигурен съм, че харвардските преподаватели по риторика и диспут са му писали само А+!!! Сега сериозно. Хора, вие нормални ли сте? Ако сте нормални, не знаете ли как се купуват партии предизборно? Колко пари струват приблизително тази операция? Кой финансира такива мероприятия? Да не забравяме, че Кирчо обеща да намери 121 депутата за правителство. Намери е само ефимизъм. Ако говореше истината /което не му се е случвало/ щеше да каже - ДА НАПАЗАРУВАМ депутати, че да имам 121 за подкрепа. Сега пак да питам - знаете ли колко струва един продажен депутат? Можете да се досетите сами или да питате приятел - например Сидеров. И пак да питам - КОЙ дава такива пари? Новите лица в политиката са просто новите бели ръкавици на старата мафия. Но не очаквам някой еуфорично влюбен в новите образи /единият има харизма, а другия, с мишата физиономия даже ми е гаден/ да осъзнае написаното. Не, че няма да прогледнете всички защитници на ПП, но ще е късно!

Христо Иванов веднага се съгласи! "Демократът" в съюз с комунистите! Абе нищо не става, това е!

Мая Ма в отбора на "почтените" ха-ха-ха-ха!!!

Не мислиш! Предизборният документ е споразумение за СЛЕДизборна дейност... А маямата няма да влезе, въпреки, че както винаги се самопредложи... Христо също се самопредложи, но той поне ще влезе. Вярно - с резултат на половина от предишния, но ще е вътре.. Но Маямата, Таня и Хаджията ще гледат от вън. Или по-точно ще ГОВОРЯТ отвън. Е, и партийна субсидийка ще вземат /8 лева, че не подкрепиха ИТН за 1 лев/, но и това може да е за кратко. Ако ПП не успеят да напазаруват депутати до 121 за подкрепа, следват нови избори и субсидиите спират...

Общия сбор на трите партии по-малък от сбора на двете от предишните избори.

Подписаха си сами смъртната присъда. Щом ще прави коалиция особено с ДБ (със храненичето Иванов и Атанасов генерала по пантофи и пижама, прилежните слуги на Прокопиев) няма да им е за дълго .

Браво, Кире! Напред и успех!!

Не е важно откъде си, а откъде си!

Кирчо, като търсиш качествени кадри, първо отстрани себе си, Беше незаконно исталиран от Радев, излъга и продължаваш да лъжеш нагло и безсрамно. Не всички са заблудени от младежкият ти чар. Това не е достатъчно.

ревът на умряло в сайта

хи хи

Той Бойко ще ви каже :)

Не е Кирчо, Тошо,Пешо, Сульо и Пульо, а Влюбванията, разлюбванията и разочарованията на българите

Подкрепят Радев и с Мая ,,почтената,, ще правят коалиция не са мойте хора

То Харвард хубаво, ама какво са направили двамата с тоя Харвард - прибрали са се в БГ с подвити опашки! Някаква кариера на запад, или някаквак кариерера изобщо?

Ооо да, по цял ден чистиш кенефи и вечер шмъркаш евтини наркотици

И вице премиер може да стане Ристю Маджото обаче нищо не може да им предложи

С Мая Галевата дето скача на всеки-с нея ли ще се свързваш бе? И с Маджото-от най-дълбоките комунистически родове? Баси тъпия народ, който вече им вярва на тия "почтените"!

И ние ще искаме обединение с Кирчо

Режисьорът и бивш депутат от СДС Евгений Михайлов постави 1 въпроса във Фейсбук. Той е озаглавил поста си "Прости въпроси за неудобни отговори: Какво трябва да са ти обещали, за да се откажеш от канадското си гражданство? Кога трябва да са ти го обещали, за да се откажеш още преди изборите на 4 април и преди да се знае дали въобще ще има служебно правителство? Струва ли си за два месеца министерстване да си загубиш гражданството на Канада? Колко месеца служебно министерстване са ти обещали и програмирали, за да предприемеш този ход - 2, 4, 6, 8...? Кой е измислил сценария - след два поредни избори да не може нарочно да се състави правителство, за да може служебният кабинет да стане дълготраен - 6, 8 месеца? Какво са ти преподавали в Хардвард, за да може едно "дясно", харвардско момче с охота да влезе в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора" и да стане колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? Как се влиза в отбора на запасните комунистически полковници, генерали и агенти на ДС, назначени в правителството, областните управи и областните управления на МВР, от резидентът Радев!? Какво политическо и икономическо бъдеще са ти проектирали, за да се навиеш да си съучастник във всичко това? Какъв трябва да е залога, за да може президентът и министърът нахално да нарушат Конституцията на България? Кой плати за цялата медийна пушилка, която да замъгли здравия разум на обществото ни в продължение на месеци? Кой стои зад цялата едногодишна дестабилизация на България? Кой има интерес от слаба европейска и натовска България? Когато си отговорите на тези въпроси, ще разберете какво ни се готвеше от миналото лято, с участието на фоновата масовка от "младите, умните и интелигентните" революционери. А, ако си отговорите със закъснение... ще бъде твърде късно да се върнем на правия европейски път... Защото Евразия ни чака с отворени обятия!

Голяма грешка...особено с МаяМа-за нея споразуменията не важат...

Мая Манолова към Тошко Африкански по повод преговорите с Христо Иванов: “ Обещай му нещо, пък после няма да го изпълниш.”

Ще се изпарят до няколко месеца. Тях не ги мислете. ВИЕ ЗАЩО ИМ ВЯРВАТЕ??? Това е въпроса Дами и Господа. На него отговорете си...

Киро Истината, Асенка Очите, Ицо Лодката и Мая Дълбокото гърло - ето това ще е Лигата на почтените БГ version 2021!!! Перков, който лъже за гражданството си, Василев, който е ОСЪДЕН ЗА КРАЖБА на интелектуален продукт, Бойкикиев - от най-дълбоките комунистически родове - БКП, КПСС, партизани и Мая, която е коленичила пред абсолютно всеки в България, от когото е зависело нещо!

Как ще се бориш с корупцията като се свързваш със най-големите крадци, престъпници, бивши сътрудници и офицери от Държавна Сигурност, с пРезидент предложен от Решетников от Кремълската клика на Путин и да твърдиш, че подкрепяш Румен Радев за президент заедно с неговите подгизнали от скандали и корупция съветници, а и самия той корумпиран до мозъка на костите. Това е проект създаден в разузнавателни школи и центрове на бившето КГБ в сътрудничество с българските кадри на бившата държавна сигурност. В момента се наливат огромни пари от олигарсите и се купуват журналисти, тв и радия за да им създават медиен комфорт и помпат рейтинга. Въпреки това ГЕРБ в момента печели с 25% .

Как с Манолова бе Кирил, разочарован съм, няма да те подкрепя

“ Не е важно от къде си, а откъде си родом” Егати глупостта…. 100% баба ти това не го е казала…

Прави пак намеци към гражданството си... Подобно на онова с кое му е в сърцето... Или по-скоро кое му е в дупето

вярно че много лапсуси

Киро Истината от братството на почетните, дето щял да се заобгражда само с почтени, ще се коалира с Мая Общата!!! На Мая ще ѝ издадат ли сертификат за почтеност? Тя ако има такова нещо - ще е най-категоричния фалшификат на света!

Василев Крадеца , Галева, Бабикяните, Ристю, Танас- егати коалицията майна!

Лигата на "почтените"...

Продължаваме подмяната или промяната

За да разбере човек същността на новите „спасители“ и техните скрити намерения, трябва да си отговори на няколко важни въпроси: - Кои са тези двама „спасители“, от какъв род са? - С какво са се занимавали преди да станат служебни министри? - Изрядни ли са били в личен и служебен план? - Извършвали ли са нередни неща в живота си? - Откъде са парите за следването им? - Откъде са доходите им? - Кой финансира политическата им кампания? - Кои са хората от обкръжението им? - Какви са връзките им със задкулисието на президента? - Как ще се борят за честност и почтеност в парламента и правителството, като се коалират с непочтени популистки партии? - Може ли честни и почтени хора, каквито те претендират че са, да харесват непочтен човек, служещ на чужди интереси, и да го предлагат за преизбиране? - И т.н.

Да има резон! Въпросите са много адекватни!

Защо те няма в завършилите Харвард , лъжливо човече бягай докато още можеш, защото всичко се връща

Защото ТИ не си завършил там, и нямаш достъп до списъцити на завършилите. Човекът си е съвсем редовно дипломиран.

Как да не му повярваш толкова е честен!!

Бла бла бла , умнико ти си още канадски гражданин какви листи бе

Браво! Хайде към първото място. Няма да се задоволявате с второто, то ви е в кърпа вързано.

имаше виц един поп имал двама зетя сутринта на тръгване за работа единия /строител/ помолил -тате, помоли се днес да не вали, да отлеем плочата -добре синко втория зет /земеделец/ помолил -тате, кави една молитва, да валне дъждец днеска, да покълне житото -добре синко мисли си попа, обичам си ги и двамата, ще се помоля и за двамата, ама единия ще го духа а поуката ? еми каквито и боклуци да си 'избере' народа - ще го духа. яко. ама като избира от сметището, така е.

ДБ и Галевата заедно - порнограф.я! Сега и ПП с тях,това е дъното,събраха се всички пед.раси на едно място! Подкрепящите ваксинацията,гей прайдовете,зелените политики,които са пагубни за България и ЛГБТИК+ обществото,както и Истанбулската конвенция се сгушват заедно за борба за власт... Галевата и тя с тях,хептен се развоня...

Обучението в Харвад е едно и също както в останалите университети по света. Кое е особеното в ХАРВАРД? ТАМ са събрани децата на най-влиятелните хора в света. Затова Харвард е ниво. И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ КИРЧО ИЗМАМНИКЪТ Е ДРУГАРУВАЛ С ТЕЗИ ДЕЦА И ДА СЕ ХВАЛИ, ЧЕ НА 40 ГОДИНИ ИМА САМО 1 МЛН. ЛЕВА ПОКАЗВА, ЧЕ Е НЕКАДЪРНИК.

Ролята на двамата от Харвард е да вземат гласовете на гласувалите за Слави, но разочаровани от него. Тошковците се оказаха не надеждни, и за това се задейства план "Б" . Необходимо е мнозинство, което да състави руско ориентирано правителство, но достатъчно маскирано, за да успее да измъкне 30-те милиарда от ЕС, които Русия вече е осчетоводила като поредна вноска на такса "асвабаждение". Планът ще успее, защото разочарованите от ИТН ще гласуват за новите месии или за ДБ. Те няма да гласуват за ГЕРБ или за ДПС. Преизбирането на Радев и съставянето на прокремълско правителство са неизбежни. Планът може да бъде провален само от Конституционният Съд, но те се снишават и явно няма да посмеят да се опълчат на кремълската марионетка Радев, защото едва л

Кви са тея!

За десет години частен бизнес и толкова успешен и да спести само 1 млн. лева си е направо посмешище. Аз без да съм завършил ХАРВАРД и без толкова успешен бизнес съм спестил 300 хил. ЛЕВА. ТОЗИ ЛЪЖЛЬО, ПРИ ТОЛКОВА ВЪЗМОЖНОСТИ, КОИТО ОСИГУРЯВА ОБУЧЕНИЕТО В ХАРВАРД, ДА НАПРАВИ САМО 1 МЛН. ЛЕВА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА НИЩО ПРАВЕЩ ЧОВЕК.

В други държави плащат даници и осигуровки.

Боклук до боклука, майнольо