"Продължаваме промяната" отказаха писмено среща с Николай Габровски

Очаква се излъченият от ГЕРБ кандидат за премиер да разговаря с представители на ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И “ Пълен Провал” отичат в канала.

Нещата са пределно ясни, и няма никаква нужда от тия писания, прогнози, варианти и т.н. Няма значение как се казва предложеният човек за министър председател. Няма значение колко титли има. Основното, важното, фундаменталното е, че той е "ГЕРБ"! А ГЕРБ (мутрите) е отровна и корумпирана партия с която , вече от 2 г, никой не иска да работи. Това е! Всички приказки на мутрите и на главатарят им, че трябва да бъдат подкрепени за правителство, в името на България, са въздух под налягане. Мястото на мутрите е в затвора, а не във властта.

простокирчо, ама наистина си много тъп! и освен това, този път татко ви муньо е прав-вие сте гнусна банда шарлатани и нищо повече!

Убеждавам се за пореден път ,че тези от,,Промяната-Измяната"са абсолютни тъпанари ,ниско интелигентни и още по-ниско грамотни от средното ниво на голяма част от населението ни.Нямат никаква работа в Парламента,няма място за такива предатели и лъжци като тях.Единствената норма на която отговарят за народни представители е тази ,че могат много добре да крадът ,да говорят безсмислици,да обещават невъзможното и най-нагло да мошенничът. Като другите депутати от останалите партий.Интереса ,,клати феса" и само ,,келепира" ги интересува.Канадските граждани нямат нужда от Шенген,те не знаят най-вероятно какво означава,също като ,,просто Кирчо"И от хорски срам и от уважение към правилата на етикета и на личността на професора можеше поне да се появят пред камеритеНе само по стачки и барикади лапнали микрофона да ги виждаме.

Коментарът ти е тъп, но като за мутренска подлога - става!.

Кефи ли ви Промяната?

Бих била горда, ако имаме възможност Габровски да ни е министър- председател и подобни хора като него да ни представляват пред света.., но уви!

не става - трябва устно

Когато Боку направи 10 милиарда заеми за 10 години бяха много, когато ПП направиха 9 за една година, пак Боку ви е виновен. С това мислене и жена ви, която се оправя със съседа, е виновна че ви е малък, мек и не ви става.

Боковите заеми трябва да се обслужват, драги, защото Боко не генерира работеща индустрия, той строи некачествени магистрали срещу 40% ресто.

Габровски,щял да присажда мозък на депутатите от ГЕРБ.Донор е Лъчо Мозъка,като най-умен.

ПП отказват присаждане на мозък,защото не знаят колко им е необходим.

Да изметем БКП отломките Герб, Дпс и Бсп ! Няма да се подлъжем по сламени професори на каишка на банкянския футбалер !

Ти си Пълен Педал.

Язък за професора, защо го набутаха в тези политически игри, а те са курвенски ! Между политика и най-древната професия има знак за равенство !!!

За съжаление има още балъми да се връзват на Боковата въдица !

Кирчо няма кураж да се изправи лице в лице с Габровски. За нула време професорът ще констатира дефицитите в черепната му кутия.

Проблема не е в професора ГерберОвски, а фактът че е поредното магаре посочено от Анадолския Меси ! Герджиков 2 ! Слушко Подлизурков !!!

Слага като аргумент че професора нямал бил опит в политиката. Ами цялата ви подмяна няма опит в политиката. Най-опитни в политиката са именно борисов и част от депутатите на дпс. Да разбирам ли, че ако издигнем най-опитния депутат на дпс-вие с вашата подмяна на секундата ще го подкрепите, щото нали има голям политически опит.

Може да нямат опит в политиката, но за няколко месеца натрупваха богат опит в "усвояването" на пари.

Прав си - и всички имат дворци за милиони в Барселона.

Gugnelid

Смешник е "баща" ти по документи, затова те е правил водопроводчикът.

Феновете на ПП и ДБ много се радват че ГЕРБ няма да може да направи правителство и чакат ГЕРБ бързо да върне мандата с надеждата те да направят правителство само че малоумниците хич не се усещат че и те няма да могат да направят правителство и отиваме на нови избори! Ако вота се повтори тогава ПП и ДБ кво ще правят че ми е много интересно? Пак ли ще ходим на избори и ще харчим държавна пара парите на хората????? Свалете си егото господа от ПП и ДБ!!!!!! България не вие компютърна игра играете си с народа със търпението и нервите на хората и много скоро може да бъдете напълно изритани като мръсни кучета! По добре седнете на една маса с ГЕРБ и управлявайте заедно друг вариант няма народа е силно разделен и ако това не можахте да го разберете до сега значи наистина сте много ама много големи малоумници!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как да седнат и да се разберат с ГЕРБ, като те не са там да защитават интересите на България и народа, а са поставени лица на черепи, мерепи и други тем подобни субекти, за които твърдо не се прави бизнес с ГЕРБ и точка. Няма избори, няма национални интереси. Те са сложени там от определени хора и просто изпълняват нарежданията им. Нямат право да мислят.

Не, не се радваме въобще на политическата ситуация, но да седнеш на масата с герб е престъпно, това означава да се съгласиш с техните кражби и далавери, да се съгласиш с тяхната съсипваща политика отредила последно място на България по абсолютно всичко. Това, че са сложили професор е само маневра, ще си продължат по стария начин и боко ще върти милиардите.

За ГЕРБ и пудела им Габровски.

Правилно личи си този по какъв начин се е издигнал до там

Подмяната писмено ли ще обяснява след следващите избори защо не са влезли в народното събрание?

Че тоя път няма да могат да си програмират резултатите. И цялата им поддръжка в интернет ще си остане в интернет.

ГЕРБ и ДПС могат да си вдигнат рейтингите, понеже ще си купят необходимите гласове.. с хартиената бюлетина това е напълно възможно.. това го знае всяко чааве от Столипиново..

По-добре е така, щото да получи подкрепа от тези шарлатани е голям срам.

Шарлатанина ГерберОвски да връща мандата и да не ни губи времето с Шменти - Капели ! 2 месеца пропиля импотентния Меси вече !

Да беше само Киро без опит в политиката... Ами Лена, Минчев, културният Атанасов, Денков, Събев

Така де - само Тиквата има опит.

Има и други

Шарлатан партия отказали.

...каза Мунчо.

Нали той ги домъкна.

Габровски е най големия феодал и тежко корумпиран !Факт който го зная работещите или работили в Пирогов с него или около него!. Всеки пациент плаша от 4-5 хиляди до 15хиляди лева под формата на някакъв консуматив ! Всеки пациент би го потвърдил голяма част от случаите не нужно използван в цената ни който са вкарвани комисионна от 2000лв до 6000лв.Всеки плаща избор на екип дори и спешните пациенти при които е забранено това да се плаща. Винаги се казва една сума а на излизане плащат по голяма.!! Всеки пациент може да го потвърди!!!Не платят ли не влизат в операционна..със дни седмици може да се чака... Този нагъл мазен тарикат си прибира от 100 000 до 300 000 лв на месец. И никой не разследва това...ни фирми ни него..чадър...типично по ГЕРБерски....!!! Цинизъм е това Корумпе/Мародер да го предложат за Министър Преседател.....

А ако те изкарам сега публично с името и лицето ти и да повториш същите простотии дали ще посмееш? Ей така просто от любописно да питам?

в деня на изборите ПП казаха,че ще бъдат опозиция.Тия малоумници от ГЕРБ,какво не разбраха?

Умственият им капацитет е с отрицателен знак и не могат нищо да разберат.

На интересите на България?

Дори "само среща" с ГЕРБ е силно токсична.

Гледам пинокио жив и здрав-пък си спомням как лижеше подметките на борисов.

пак се скриха!

Никой не се разписва на празен лист , дори лудите . Няма състав на кабинета , няма програма . За какво си говорят на тези срещи . Сигурно за времето.

точно така се прави! Нека партиите, които гласуваха падането на редовното правителство барабар с Резидента да се спасяват..

Една от партиите съставили нареченото от тебе редовно правителство гласува срещу същото това правителство.

Супер, значи сега да си направят ново.. още по-лесно ще им е.. За какво са им ПП?

"Експертно правителство" и на срещите ходят: 1. Неврохирург с нулев опит в политиката; 2. Деси Свирката, експерт по нищо; 3. Дончев Кривоустия, експерт по усвояване на средства за електронно правителство. Хм...

"Неврохирург с нулев опит в политиката" - ами то добре че просто Киро имаше голям опит, ама то резултатите го показаха що за стока е. Неврохирурга поне има професия и знания, които за мнозина са недостижими (примерно за Кирчо и Кокорчо), така че има значително по-голям шанс да успее.

Gugnelid

Знания и опит в областта на неврохирургията със сигурност има, това прави ли го експерт-премиер?

Да живее путин другарю възрожденец. Дето пишеш стотици коментари в защита на путин. По твоята логика-от всички там борисов има най-голяма опит в политиката. Заедно с няколко от депутатите на дпс. Ти ще ги подкрепиш ли след като са толкова опитни?

Какво толкова плачат за ПП?Нали техният естествен партньор в кражбите ДПС ще отиде?

Ще спечелят пълна победа на следващите избори, само ако сега се концентрират върху изваждане на престъпленията на тиквата и бандите му от разбойници, включително и за нов боклуци от противоконституционната им незаконната партия на етническа основа дъпъсъ

Не е лошо да посетите някой психиатър.

ГЕРБ, ДПС и Възраждане свалихте едно работещо правителство. Хайде сега се оправяйте.

Работещо...

Тези палячовци от ПП наистина не знаят на кой свят се намират и как трябва да се държат в политиката! Не харесвам Нинова, н тя даде урок на тези дечица как се прави в политиката. Отиваш и казваш Благодаря! Няма да ви подкрепим. Довиждане!

Да гледаш мумиите на ГЕРБ Атанасова и Дончев?

Теб като те поканят на гости ,по телефона ли отказваш или ходиш в дома ,да откажеш?