17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая държава нормална ли е да позволява такова безобразие ? заради някви кирливи безработни и нагли селчовци главен път да стои толкова време блокиран ??? що за безобразие от страна на държавата ? министерството и полицията май са само за украса ? за заплати и кафе са на първо място, но стане ли време за вършене на работа изобщо не ги търси

тия тъпи селяндури на работа не ходят ли ? човек не може да пътува нормално заради тези селяци. всеки ден работя с хора образован мъж съм, с висше образование и престижна работа и забелязвам, че чужденците са много по-добре. българите са много зле и все по-зле стават само простотии - всички гледат страшно все едно си им изял обяда, не поздравяват, говорят надменно, имат се за много велики и нещо повече от отсрещния, а всъщност е обратното. сега ще има доста лоши коментари по мой адрес което е съвсем нормално за един пропаднал народ, но се замислете за момент дали не е вярно. може в България да е по-добре даже чудесно, но зависи от хората, а те не стават за нищо

Кога ще се пали тоя с прасетата за да дойде телевизията да снима ?

stankow

Изключително откачалски протест. Само и само да се противопоставят на българската държава. Която в момента прави всичко възможно, за да спаси популацията и бизнеса на няколко хиляди хора.

ГОДЗИЛАТА от Крушовица само подстрекава и вреди. Що не събере пари в помощ на пострадалите от партийните си членове?

НИНОВА ЩЯЛА ДА УСТАНОВЯВА БОЛШЕВИШКИ ТЕРОР КАКТО СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г!!! ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е СЪС ВСИЧКИЯ СИ!!! ТЯ ВЕЧЕ УНИЩОЖИ БСП ДАНО ДА НЕ ПОГУБИ И БЪЛГАРИЯ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИ МАНИАКАЛНОСТ!!!

Леле леле, откъде тез идеи у таз жена бре? Туй ще да е от коластрата, дето я е засукала в СДС-то. Като я гледам как крещи и ги блещи ония зъркели, жив вампир, вампирско мляко сукал.

Представяте ли си аз да спра да набивам мазни пържолки и да си разваля фигурата като някаква кльощавелка? Ми, Бебикян няма повече да ме погледне. Няма да стане това и затова моите хора няма да спрат да протестират до ... влизането ми в Парламента.

след 30 години демокрация и свободен пазар да успееш да се докараш дотам да си полуграмотен, вечно безработен алкохолик, протестиращ за неясни каузи и да мислиш, че с това ще убедиш някой да гласува за теб, или аз нещо не мога да схвана

Мутрата ще се пържи в Ада до края на вечността, има Господ има и Сатан, Бойко - ти ще си при Сатан, на казана, за всичките злини, които си причинил в тоя живот. Сега правиш пари, храниш се с власт и ти се услажда. Мачкаш дребните хора, но това е цената на властта и парите. Изпълняваш чужди поръчки, защото това те крепи на власт (и ти носи пари). Ще имаш мноого време да живееш със сладките спомени от охолния ти живот, докато се печеш на лавата в Ада докато отзад ти се изреждат по 49 демона на ден. И ще видиш тогава, заслужавало ли си е да водиш такъв живот, неправеден и воден от Дявола.

Де да беше вярно, това което си написал. Бай Хой стриктно изпълнява "правителствената програма" състояща се от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" и РАН&ЪТ и затова служи на Господ в Борбата Му да Вразуми дебилите. Невероятно, ...но факт ОЧЕВАДЕН.

Хората от БАБХ са най голямите разпространители на чумата завират се къде ли не без необходимото защитно облекло което след всяко посещение трябва да го обезаразяват.Стопаните които ги допускат трябва да изискват от тях преди да влезнат в къщите им пълна дезинфекция на дрехи ,обувки инструменти иначеса в правото си да не ги допускат освем чума по свинете те може да са разпространители на други болести от съседното стопанство.

Редно ли е 10 свинари, да създават неудобство на стотици хора, тръгнали по работата си? Какво ме боли мен за неговото прасе? Да си го прибере в стаята, да спи с него, ако иска- Ама да не ми се пречка, след като аз с нищо не му преча, нито нещо зависи от мен!

Шепата лумпени и комунистически провокатори се опитва да повтори сценария от 2013-а с тогавашните "протести" и последвалата национална катастрофа с оставката на правителството на д-р Борисов! Полицията трябва незабавно да се намеси и да озапти разбеснялата се тълпа и да арестува платените подстрекатели, които с действията си застрашават националната сигурност. Сега, в този решителен момент, всеки който се противопоставя на ГЕРБ и д-р Борисов, трябва да се счита за национален предател и заслужава да получи най-сурово наказание!

не е ли станал професор или академик "д-р Борисов"? ма как може? Егати и черджето си ти

заради некадърните ти "калинки" от БАБХ и вицепремиер Дончев проспахте времето през, което трябваше да организирате защитата на държавата от тази напаст! Спрете да тормозите дребните стопани! Те са точно толкова важни, колкото и онези с огромните свинекоплекси! Всичко беше и е въпрос на организация и добронамереност, но затова се иска ум, разум и емпатия все неща , които са чужди на Групировката за Едро Разбойничество в България! Разруха, гарантирана от ГЕРБ!!!

След 4 месеца бягство от парламента, сега червена блокада показа безсилието на Нинова. Давай Корни, луд умора няма.

До вчера червените тролове тръбяха , че нямаме никакво производство и внасяме всичко . Днес същите Чебурашки реват , че сме унищожавали българското производство , и ще сме почвали да внасяме . Айде уточнете си опорните точки !

Има българско производство и то е 740 000 прасета. А само преди 35 год. са били 7 000 000 прасета. Такава катострофа няма през последните 140г.

от свинското е внос! Този внос се влага главно в колбасите. Само разяснявам на зомбираните тиквени тролове!

- Прасчо. - Да Пух? - Чумата да те тръшне!!!

Ако геноцида срещу свиневъдите се окаже успешен то според учебниците по ветеринарно дело за въстановяването на броя свине преди началото на масовите убийства ще са нужни 2 години плюс 6 месеца карантинен период. За целта 6 месеца след последното убийство трябва да се внесат от някъде 100 000 свине майки. Схващате ли размера на погрома който се извършва в момента.

Ако все още има не разбрали защо избиват прасетата в ЕС. President Trump to sign beef trade deal with the EU

Хайде провери какво е BEEF тъпако червен

МММММ ДА , вече и на децата е ясно за какво става на въпрос!!!!!!!Редуциране на нацията,освобождаване на територия.... за маймуните и сродните на тях.Някой да си спомня по времето на бай Тошо да е имало: африканска чума,птичи грип,луда крава, а и още американска чума ,най вече?????? Затриха индустрията, земеделието, животновъдството а сега идва ред и на зърнопроизводството.........Така че няма нищо страшно Пенке ле!!!!!!Това са отворените граници, за които толкова много мечтаем........Да някой ще каже ,ама тогава нямаше банани, е сега като се замеряме с тах, защо търсите месо?????

Сега идва ред на лудата крава, че да купуваме немско краве масло и датско сирене.

Всички трябва да подкрепим протестите на тези хора, Ясно е защо всяка година избиват хиляди животни, за да внесат отровните храниот ес и сащ. Затриха растениевъдството, животновъдство ицели райони. Никой не може да принуди който и да е да си унищожи животните които си отглежда. Пълен бойкоТ на всички европейски вериги като Била, Лидл, Кауфланд...въпреки, че не консумирам месо, пълна подкрепа за фермерите.

верно си смехурко.

Да подкрепя този дето пречи на борбата с чумата ?????????

Объркали сте къде точно се намира чумата с която всички трябва да се борим....

Видчх на сеседната маса в кръзмата на село да седи Сорос с една празна клетка за висруси. Той пуска чумата да знаете. Иска да засели евреи в оправнените от прасетата ни кочинки.

Външни за селото хора които никой не познава са обикаляли и са карали хората да протестират и да пречат на справянето с болеста. Прилича ли ви на времената на шамара, бареков и Петното ?

Хората са уплашени много, нямат съответната информация за правата си. Вменяват им се само задължения. Не извъртайте нещата . Лесно е да говорим за подстрекатели. Докато няма единно мнение по въпроса и обединение, няма да има напредък. А ти си пиши за подстрекателите, опорна точко!

Всеки стар стопанин на животни знае че когато дойде болест трябва да се вземат мерки. Тези протестиращи гледат само своя си джоб. Прачат целенасочено на справянето с болестта. А ако не се спре болестта тя ще унищожи цялото стопанство. Ще ядат луканка пак през 2022.

Ами точно това правят и стопаните дето ги оплювате, защото много по добре от вас и ''професионалистите'' във властта виждат че чума при животните им няма и за това вземат реални мерки да спрът да им бъркат в джобовете за да отчитат дейност и да вземат мангизи ''професионалистите''

Избиха неродени прасенца с майките им. Някога това се считаше за голям грях и престъпление. А сега?

Птотест "нека пламне цялата държава с болести ама не убивайте мойто прасе" Късогледи егоисти.

промити ,болни мозъци!

Така се действа в ''правовата демократична'' България - спиране на тока , натиски от държавните институции а гласът на хората е важен за властващите само на т.н. избори където бройката се натъманява според ''избирателните'' списъци.. Оставете хората на мира и престанете да натискате тези дето си търсят правата и си защитават преживяването.. До кога ще избивате здрави животни за да цицате пари от еврогейския...

не само им трепят прасетата ами им и забраняват да гледат нови..... ми по едно харакири да си направят за по лесно на глупавата ни управлявана от ГЕРП държавица.....

Типично по български - има епидемия и селяндури които това не ги бърка. Измет. Заслужават всичките им животни да изгинат и да ги оставят да духат супата. Щото ако това стане пак правителството ще им е виновно, че не е взело мерки. Не се научиха селяндурите да си застраховат нещата

споко, ще си платиш застраховката под формата на двойно по скъпо свинско...

А дали ме бърка, как мислиш?

По големи селяндури от властващите едва ли ще се намерят освен при подръжниците им дето съвместно цицат от другите. Епидемията е от години във властта ама там не се натискате да я спрете нали???защото сте в кюпа на виросоносителите на кражбите и алчността. На въздух и вода ли карате, защото храната основно е от труда на тези дето определяте ама не се поглеждате в огледалото да видите кой директно е селяндур по душа..

сус бе гражданин, влез си в строя!

Ами то реалния селяндур нищо не го бърка, защото си е свикнал по селяндурски да авантосва и като паразит да си изкарва живота на чужд гръб.. Като не ви бърка къде се врете да коментирате????

Вчера Доналд Тръмп в прав текс каза че САЩ са сключили договор с ЕС за огромен внос на говеждо месо уж без хормони и за целта източна Европа трябва да ликвидира прасетата си за да осигури пазар за говеждото.

интересува го някой производството в България което дори местния пазар не може да задоволи.....И като няма свинско ще почне народа да яде в ПЪТИ по скъпото говеждо от САЩ. Абе вие....

Чуя се, боли ли да си толкова тъп?

те затова вече нашите подготвят следващия погром и заколение на говедата и овцете. следва продължение.

tonk11

Я кажи къде го каза? Да проверим и ние. Щото нещо не ти вярвам.

сваряват си месото и си го запазват. плащат им по 300лв на прасе. но седнали да блокират, абе много взехме да блокираме, то стана мода вече. заплашена е цялата индустрия, ферми с по 17000 животни не си позволяват да блокират тук 10 човека си правят каквото искат, дали не е защото не са им регистрирани животните.

Ей,нещастник такъв,на места прасето е шанс за оцеляване в управляваната от мафията наша "държава".Ти ако си си надвил на масрафа,хората с 200 лв.пессия така оцеляват.Къде бяха службите 1 год.назад?УПРАВЛЕНИЕТО Е ПЪЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ.ОСТАВКА!

Мафията блокира пътища и застрашава бизнесът на хората. Как мислиш, дали има политически подстрекатори а? Да ви изгинат свинете дано, до крак да ви изгинат. И разбирасе, да не получите и лев компенсация, защото не сте изпълнили предписанията (за което е редно да носите наказателна отговорност де).

Я по спокойно бе чикияр. Оди се олаби

Проблемът да ви кажа е у вас ама явно няма с какво да го проумеете след като и прочетеното не разбирате:(((((

Каква е тая Валентина ? Свинарка ?

При свръхпроизводство се свалят цените, а не сериал като за турската телевизия.

Независимата френска лаборатория “FINLAB”, която беше извикана от няколко от засегнатите от чумата големи свиневъдни комплекси в регион Русе в България да вземе проби, независимо от българските власти и БАБХ оповести резултатите си преди малко и те са, че африканска чума по свинете във взетите проби няма. От лабораторията подчертават, че са взели над 300 проби от няколко свинекомплекса и ако има болест по свинете то те няма как да я пропуснат в изследванията си. Засега от лабораторията отказват повече коментари, но подчертават, че техните резултати вече са предадени на Европейската комисия по безопасност по храните, като заключението им е че някой неправомерно води борба и взема мерки срещу болест, която в този регион не съществува. Също така от френската лаборатория “FINLAB” подчертават, че всяко загробване на мъртви животни е опасно за околната среда и са препоръчали не само на България, но и на европейската комисия вече умъртвените животните да се изгарят.

"Собствениците на домашни прасета от района твърдят, че животните им не са болни и не разбират какво налага умъртвяването им.". Да видим кой и откъде ще внесе промишлени количества свинско и веднага ще стане ясно к`во и що. Елементарно. Аз и всички около мен сме твърдо решени да не купуваме повече свинско. Ако бяхме народ, а не мърша, с парите си щяхме да развалим далаверката на един бат`чед, който "случайно" е изкупил половин Банкя. Няма да стане, разбира се. Народ тук няма.

в една нормална държава боклука борисов отдавна щеле да бъде размазан с камъни и колове и да гние увиснал някое дърво

Държавата защо е толкова кекава...бой ве Бойко заради изборите ши подпали България...не давали прасетата си - абе какво ги питате шял да са пали - пали са!

Абе махайте я тая чума от главата на Борисов, че има важни задачи - я Балканите, я Европата да оправя....

За 1-2 месеца нито една снимка на болно прасе. Май заразата е само в главите на някой хора от правителството.

и в главите на дира изкуствените ноктенца ще им паднат от чаткане и триене

В Москва досега да са ги изпребили и изповкарали в арестите,тук не може...

най добре е макарона да викнат там освем че ги стрелят ,обгазяват и ги е-ът

Що така бе, нали от Русия по- лошо нема? Който каже нещо напротив и го пращате в Сибир или не знам къде? Двоен стандарт , а?

ако заедно със себе си и прасетата запали и всичките джавета съм за!!

А в това време за събота и неделя, в които пътувах в страната срещнах 3 натоварени камиона с прасета, и в Северна и в Южна България по магистрала Тракия и два празни . Това движение не разнася ли зараза ми е въпроса или за пбикновения народ на може, за баровците мастити - няма проблем!

По голямо падение може ли да има:- да използваш болест по животни и мирките по ограничаването и за политически цели!!!

Ми,да им бяха турили една голяма софра и музика,да им бяха докарали...

подстрекатели,бунят държавата...

с тези простаци,бе?!

"италианка"ли е?!

Дращете тука , ама на Коледа ще Му ядете ГМО царевицата, може и за отзад да я ползвате, дебили с дебили!!!

Оказва се, че АЧС е доста коварна болест. Тя се развиа, еволюира и така да се каже - захитрява и става коварна. За да може да се разпространява повече, в някои случаи болните прасета нямат никави симптоми все едно са напълно здрави и това трае много месеци така. Но разпространяват вируса към други, при които смъртността е бърза и на 100%. Втечняват се вътрешните органи, ужасна работа. Затова не е необичайно всичките прасета в дадена страна да се унищожат.

И не само това!!!! Тази коварна болест се е изхитрила да заразява САМО домашни прасета. Цял месец епидемия, а до сега нито едно умряло диво прасе няма... Абе защо не вземем да развъждаме диви прасета по домовете си? Явно или имат имунитет, ИЛИ ЯКО НИ ЛЪЖАТ, както направиха с болните кокошки, болните крави, болните овце.... Апропо, бабата, дето се оказа най-мъжкият мъж в родината ни още си ги гледа - живи и здрави. А уж болни бяха и щяха да умрат....

В момента държавата действа като мутрите от 90 год. на базата на моркова и тоягата, предният месец те застраховат идват следващия месец и искат пак пари, казваш ела утре сега нямам пари, на следващия ден отиваш до магазина а той вече е потрошен, боко много добро го знае това, че както сега свинското е много евтино и е време да се увеличи като се унищожи конкуренцията така че мутрите си искат своето

мързеливи и необразовани протестъри за няколко копейки.

Нещо ми е трудно да повярвам, че тез мургави убавци се трудят да гледат каквито и да са животни освен малки наследници дето да обират хората по селата.

Мургави са , защото цял ден са изложени на слънце.Защото работят.Лесно е да се обижда, но за тези хора живота и препитанието им е свързано с отглеждането на прасета.Едва ли някой от големите градове лесно би ги разбрал...а трябва...

Като ги гледам на снимката са ми по гнусни и от свинете тези цървули. Да се евтантират заедно с тях. Това да не е чифлик, всвки да прави каквото си иска в тази държава!

ам то в държавата викаш цари ред и законност и само тия хорица си развяват байрака..... я си извади главата от задника!!!

главата му вече е там, и сигурно е веган

Избиха козите, избиха прасетата, само хората още им се опъват, но докога ли

До скоро. С нас става по-бавно, но затова пък сигурно. Почнало е още на 9 септември 1944 г.