17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте си заглавието. Скоро може да продадете и цял град. Нямате ли коректори? Не проверявате ли написаното? Дир ник!

Оправете си заглавието , че сте неграмотни ни е ясно , но не прекалявайте - Продадоха град хотел "Пловдив" за 20 милиона евро

При приватизацията значи можеха да се получат повече пари,но общодържавната собственост беше разграбена и заграбена. Бедо Доганян е хитър арменец и го е взел без пари,а после при препродаването виждате кави пари сме загубили като народ и държава. Ран и Ът когато дойдоха оцениха държавните активи на над 80 мврд долара и то без револоризация/ пазарно остойностяване/ , а от цялата приватизация в държавната хазна не влезе и 1 млд. Другото се окраде и раздаде. Това справедливо ли е ? Кой носи отговорност. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмедие. Някой накрая ще плати и ще плаче.Не дали а кога. Бой се от търпеливия.

Та казвате, че България ще се оправи?- вярвам ви, на оня свят. Богаташите си вилвеят, а държавата слабее.

Добра "пералня" ще стане за 20 милиона еврА!!!

Новотела или известен повече с новото си име гранд хотел, изгуби битката още с падането на панайра. Няма ли него, всички хотели около него губят смисъл. Това беше единственото място в Пловдив, където се провеждаше конгресен туризъм. Към днешна дата, казината в Пловдив станаха повече от хората, така че бъдещата инвестиция може и да не оправдае очакванията. Надявам се новият собственик да върне поне малка част от имиджа на тази сграда.

petrovito

явно, виновна е тълпата... значи и е още малко

Тълпата е тъпа и глупава, Излизат на протести когато циганите посаветват пияния командос които ги псува и обижда. никой няма да те удари ако не си го засегнал, убидил !! -А и оня дебелобузи политик, колко ли далавери иска да покрие ??? Ето на такива дето окрадоха държавата ниной не смеe да каже нищо. затова ще има пенсионери които просят и се хранят от кофите за боклук. На ниското магаре всеки може да се качи - Излезте на жълтите павета протоив долната политика на мутрите, помислете си само колко зле живее народа за сметка на няколко крадливи мутри.