17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тълпата е тъпа и глупава, Излизат на протести когато циганите посаветват пияния командос които ги псува и обижда. никой няма да те удари ако не си го засегнал, убидил !! -А и оня дебелобузи политик, колко ли далавери иска да покрие ??? Ето на такива дето окрадоха държавата ниной не смеe да каже нищо. затова ще има пенсионери които просят и се хранят от кофите за боклук. На ниското магаре всеки може да се качи - Излезте на жълтите павета протоив долната политика на мутрите, помислете си само колко зле живее народа за сметка на няколко крадливи мутри.

Новотела или известен повече с новото си име гранд хотел, изгуби битката още с падането на панайра. Няма ли него, всички хотели около него губят смисъл. Това беше единственото място в Пловдив, където се провеждаше конгресен туризъм. Към днешна дата, казината в Пловдив станаха повече от хората, така че бъдещата инвестиция може и да не оправдае очакванията. Надявам се новият собственик да върне поне малка част от имиджа на тази сграда.

Добра "пералня" ще стане за 20 милиона еврА!!!

Та казвате, че България ще се оправи?- вярвам ви, на оня свят. Богаташите си вилвеят, а държавата слабее.

При приватизацията значи можеха да се получат повече пари,но общодържавната собственост беше разграбена и заграбена. Бедо Доганян е хитър арменец и го е взел без пари,а после при препродаването виждате кави пари сме загубили като народ и държава. Ран и Ът когато дойдоха оцениха държавните активи на над 80 мврд долара и то без револоризация/ пазарно остойностяване/ , а от цялата приватизация в държавната хазна не влезе и 1 млд. Другото се окраде и раздаде. Това справедливо ли е ? Кой носи отговорност. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмедие. Някой накрая ще плати и ще плаче.Не дали а кога. Бой се от търпеливия.

petrovito

явно, виновна е тълпата... значи и е още малко

Оправете си заглавието , че сте неграмотни ни е ясно , но не прекалявайте - Продадоха град хотел "Пловдив" за 20 милиона евро

Вижте си заглавието. Скоро може да продадете и цял град. Нямате ли коректори? Не проверявате ли написаното? Дир ник!