17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПУТИН?!

Излиза, че доставчикът на тази секретна агенция и на НАП е един и същ и НАП се срути миналата година юли. Ама пък може да е грижа на ЦРУ за бедните им агенти, които са източили НАП. Голям провал е било това. Сега вървят експертизи, съдебни дела. Пък ЦРУ имало от август миналата година изпълняващ длъжността шеф. Вчера Тръмп му сложи за шеф американския посланник в Германия, щото голяма работа свършил.... пък германската шефка на ЕС в същото време тръгнала да прави изкуствен интелект. Така е по всички филми за банкови обири - накрая парите се разпределят с приятелски огън. При хайтек кражбите изглежда е същото.

Руски хакери са...те са най-опсните.

И аз вчера чистех хакнат сайт дето ми стовариха, където в търсачките излизат резултати на японски, бил с майнери, писало си какъв е. Но като се заех с него, не ме интересуваше толкова. Отдавна не бях чистил хакове. Бяха го атакували от всякъде, дали ще нацелят някакъв скрипт и е пробит от почти година, но чак сега го снесоха. Вече съм оправял 12-15 хакнати сайта. И как се ядосвам на хостингите, че правят външният потребител (обръщащият се към сайта) същият като на файловете и има права за писане. Нищо тук ще назначат някоя за киберсигурност, че имала сертификат, че е виждала компютър. ;) Нещата иначе са супер конкретни, а глобално може и да е нерешимо.

което да не бъде преодоляно или разбито от ръцете и умът на някой друг! Май Аснаж ви е казвал истината, че се вижда всичко което правите и до ще време не да го съдите, а да се поучите и може би дза го въздигнете до национален герой!

Пак ли са руснаци? Или този път за разнообразие са Иранци?

Най-вероятно са американци. Сами ще се изядат.