Пробата на Танева е отрицателна, Борисов решава за мерките утре

Министър-председателят ще разговаря с целия оперативен щаб преди заседанието на правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя проба - за лъжливост или за грипа. За един приятел питам.

Направо целокупното население очакваше с трепет тази новина:)))))))

Пробата от вчера си е била за вчера.Днес ако е била контактна със задазено лице-кво праим ? А ? А ? Ежедневно трябва да я тестват.Опасно е да си министър/неизависимо дали вършиш измами или не/.

Така всеки момент може да се скрие за 2 седмици от журналистите.

тестът за интелЕгентност на Танева е отрицателен...това и без тест го знаем....

НОЩ трябва да ги съдят за лъжите и манипулациите. Епидемия в България няма. Имаме най-ниската смъртност от 5 години насам, като се вземе предвид че в света България е сред страните с най-висока смъртност... Положителен тест не значи, че си заразен или болен. Тези тестове за ненадежни.

Бъркате нещата. Има не епидемия, а пандемия. Друг е въпросът доколко е смъртоносен вирусът и какво би станало, ако мерки нямаше или бяха други. Имам колеги от моя курс в цяла Западна Европа, САЩ и Канада, всички са в ужас от размерите на трагедията, така че благодарете на Господ, че смъртността в България е намаляла спрямо миналата година. За да не влизаме в злобна полемика, НЕ одобрявам взетите мерки, но пандемията е факт!

Joe69

Специалистът по всичко Борисов решава...

Специалистът по всичко беше готин и свестен човек, симпатяга. Този определено не е нищо от изброеното.

Указа се че никъде не можеш да си направиш безплатен тест,дори и да имаш симптоми.Часните лаборатории искат по 100 лв плюс още 30 лв.ако дойдат в къщи.Та въпроса ми е министрите дали си плащат по 130 лв. за тест или за тях може безплатно понеже са им ниски заплатите.

За останалите говеда да плащат по 130лв.

Защо не осигуриха безплатни тестове за обикновените хора със симптоми,а чакат всички да влезат в болница и чак тогава,когато е късно да им правят безплатни тестове.

Министърката определено има сливенски акцент.

Боко нали беше мъжкар и каза край на 15, една дърта панаирджийска к*а е той, а скапаняка Кунчо даже и няма да го коментирам!

Не"премиерът",такава титла в Република България няма,а министърчето председателче Бойко Борисов и главния/евнух/ държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев,са главните разпространители на коронавируса сред нас,за това ще си носите намордниците и когато температурата стане и 40 градуса,хайде честито!!!

Във Франция и Германия мрат по 40 на ден и няма карантина за пристигащи в БГ, Испания от 3 дена няма умрял и заразените са по малко от двете упоменати и има карантина! Идиоти махайте тъпата карантина да си пратим семействата да си починат в Родината !Кунчев ти си за Гилотина на Великата Инквизиция!

Ми те пак ще си почиват, но в карантина при баба и дядо.

Главният виросолог Бойко Борисов ще вземе решение дали да бъде продължена с месец извънредната противоепидемична ситуация и да останат в сила част от ограничителните мерки

при над милион писания и четения тази година - вирус-->вирусолог... тъжна работа!

Пробата на министър Танева за вирус на интелегентност е напълно отрицателна и можем да сме спокойни.

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, КьОВЕШИ Е НА ДРУГО МНЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!

МЗ под карантина; Документацията за евросредствата под карантина; Министърката празнува ЧРД...

Има достатъчно теми, където да покажеш колко си възмутен/а от корупцията в България. Но тази не е измежду тях и е твърде сериозна за упражнения на тема "политика". Иди изкарвай надника си по другите публикации.

Абе хора докога ще пишете само-слагайте маските и на площада, барабар и с 60-80-те преселваши се всеки ден в София.

После какво? Какво точно ще искаме като сложим маските и излезем на площада? Оставка и предсрочни избори? Редовните са догодина.Да дойде Лаура Кьовеши? Няма да дойде. Това което става в България е само една проекция на ставащото из целия Запад и то бледа проекция, повярвайте. Не сме доволни, но не знаем какво искаме, нито как да го постигнем, а и да знаем, не сме в състояние да го направим. Народен съд в България засега е невъзможен.

то с тия мисли и чувства дето си ги споделил е най-добре да си купиш яко въже

Тук грешиш. Просто имах достатъчно време и случаи да разбера, че ако някой ме вика на площада, той е добре финансово стимулиран за това. Пък ако ми кажеш къде точно греша в разсъжденията си, ще съм ти много благодарен. И е много под въпрос кой точно от двама ни е робът.

да прав си, че ги яхват протестите, че си финансират проектите на гърба на протестиращите и да беше само тук добре, но е по цял свят, което наистина води до извода за безсмилието им, но ако се почне спонтанно ще се оформят и идейте, както и ще се мултиплицира по целия свят. 10% са богатите другите сме ние-представи си каква енергия е това

принцип си прав, но времената са доста объркани за нашата част от света. Първо трябва да решим какво искаме. Второ, да измислим как да го постигнем. И чак тогава да действаме, съобразявайки се с това, че 10% процента държат 99 % от ресурсите. Не е невъзможно. Но да ходя по площадите, за да сменя предсрочно Борисов с Нинова или Кънев, примерно, няма да стане. Този филм съм го гледал многократно.

Вижте, скъпи сънародници. Вие свикнахте 30 години да псувате държавата и институциите, да не се съобразявате с нищо, да правите на инат и накрая да обвинявате пак държавата. Говоря само за държавата, никой от вас не смее да каже гък на мутрата с джипа. Та има новина, скъпи сънародници - на вируса не му пука дали го псувате, дали вярвате че го има или не, дали му правите на инат, колко сте умни и оригинални или какви връзки имате. Тук глупостите и простотията няма да ви помогнат. И ще е много добре, ако осъзнаете този простичък факт.

До преди малко си мислех че по голям смотаняк от Вожда няма.

А сега какво си мислиш? Или по принцип избягваш да мислиш? Знам, че досега това беше много полезно, но няма да ти помогне в задаващата се ситуация. Прочети пак какво съм ти написал, изпий си ракията, наспи се, пък утре ако можеш, го осмисли.

Пробата на Танева за Ковид е отрицателна, ама пробата за корупция май не е! По скандала онзи ден какво захаха от министиреството?: Дадени са и примери за открити разминавания. "В Хасковско най-много несъответствия имаше при краставиците, където при заявени 2744 декара не бе открит нито един зеленчук. Следва лукът, където фалшивите декари бяха 1520. Нарушение бе открито и при пъпешите - с 1037 празни декари. А също и при доматите - с 542 дка тревясало поле", пише в позицията на ведомството. Демек с хиляди декари се лъже и се УСВОЯВАТ пари, без да има основание за това. Това си е жива злоупотреба с пари. Или кражба - както искате!

на лъжите и фалшификациите вече им казват "несъответствия". Някак си звучи по-благовидно и завоалирано. Декларирали хидяли декари, а то няма такива. И за всеки декар се дават пари за подпомагане. Това са милион левове субсидии, които всъщност са си жива далавера и кражба. А министърката вика: Дайте да не вдигаме шум, за да не ни орежат парите от ЕС.

Бойко, българоубиецо - ако не забраниш веднага маските, наистина ще ни убиеш всички !

За свински грип да я бяха тествали

Това положението в мафиотската държава на бойко. Мафиотчето си има държава сега взима бизнесите на другите и така. Просто ние сме тези които сме си виновни че го търпим ама така е прост народ слаба държава

Бай Тошо трябва да се върне Незабавно ., Върнете Бай Тошо .... Иначе няма управия в следващите 1300 години ...

Много си проста бе душа.

Извънредно положение до изборите и каквото сабя покаже. Те това го разиграхме и ни вдигна рейтинга. Само напред до победата !

Утре бащицата на народа ще ни "спаси" от лошите дето искат удължаване на извърндерните мерки. Този опит за трупане на PR е доста наивен някак. Не може два дни да тестват масово носители в едно предприятие и утре да се наложи на цялата страна карантина. Ясно е че е повод, за да може да се краде, но все пак. Нека после се направи разследване, кои фирми за внасяли материалите, лекаствата, маските, дезинфектантите и т.н. Дали ще се окажат само "НАШИ" фирми ?!

", кои фирми за внасяли материалите, лекаствата, маските, " Тези неща се произвеждат тук в България и не се внасят. Няма от къде. Напротив, изнасяме вече. За да си комундел задължително ли трябва да си прост?

това имаше предвид човека - фирмите производители, дали не са наши фирми....

от нищо няма да ни спаси...той се чуди по какъв повод да ги удължи...защото епидемия в България няма

Изводът , до който стигам е, че с карантина и без карантина, сезонът е обречен! Лоша новина за много хора, които зависят от това, но който не вярва да си спомни как масово отказваха резервации за хотели, полети и круизи в началото на епидемията Пък и нищо не се е променило, напротив- в цял свят случаите растат, особено в Южното полукълбо!

естествено , че в южното полукълбо ще растат случаите. Просто там идва зимата , а при нас лятото.

forever_young

Ми таман един германец да иде първо в Бразилия и после у нас в Сл. Бряг!

Тия кога ще кажат, че ако има Вирус, той ще е вечно с нас? И кога ще кажат кой го изфабрикува и го пробута на китайците за да заразят света? И кога ще стане ясно че ние се катерим към небето и ще се катерим докато не отървем планетата от европата и нейните агенти и зомбита?

Какъв смисъл има да удължавате, като мерките ще са същите. За тия е ясно, че са се събрали за Байряма и са се омазали. Истината е, да се спират по границите и летищата идващите заразени, чрез задължителни тестове. Иначе какво, ще дойде някой от Турция и ще зарази населеното място. Да не говорим за лумпените от Англия дето толкова ги чакат, руснаците и т.н. ТЕСТ НА ВХОД И НИКАКВИ ДРУГИ ОГРАНИЧЕНИЯ В СТРАНАТА !

На кой ден от заразяването се позитивира ПСР тестът, знаеш ли? Ще хванеш заразените друг път!

То не бяха апартаменти, то не бяха далавери севрофондовете то не бяха лобистки закони, то не беше грабене ! Колкото и да си измислят поводи да удължават извънредното положение вече никой не им вярва ! ГЕРБ приключи !!!

Чудите се с какви теми да си запълвате страницата , а се ослушвате да напишете ...."КОЙ Е И ЧИЙ СЪПРУГ Е " архитекта на това строително чудо на плажа на "Алепу" ....

Кой господин Захариев ли? Е ми то беше ясно, че за да се правят на идиоти властите-бандити си има причина.

ГЕРБ излъга народа за пореден път !

т.е. от пробата на Танева зависи дали да ходим с една кутийка вазелин в джоба или с две?

Има по добри лубриканти

всики сме на колене пред танева и нейната проба! от нея зависят решенията на Вожда и съдбата на туземците!

Издънките и скандалите станаха истинска епидемия и с нова изолация тиквун иска да замаже положението. Беше много навирил гребена, но след скандала с Горанов, който вероятно ще стигне до него, еко министрите, Танева, с мъжа проектант и инвеститор на подпорни хотели на Захариева, да не забравяме и по-старите издънки, нещата се извъртяха. Сега пак искат да играят на страха и да се правят на велики.

доле ГЕРП

С риск да се повторя - какво стана с генерала? Нали той спасяваше нацията? Сега "катерим" ли се или не?

Генерала стана неудобен и Бащицата на народа го махна, това стана...

Тъпакооо, спри да се повтаряш с глупостите, никой не спасява нацията, тъпанар, тя трябва да се спаси, но се вижда, че бай мангър те посъветва да се мешаш и нацията не може да се спаси с такив аидиоти като теб, същите са пили аналгин и са се крили, затова сега пак ще има пик, заради идиоти като теб

Ти как реши аз какво мислия?!?! Просто питах къде е генерала и дали в момента се "катерим" или не. Не съм питал нищо за Мангъров - той си е тук и си говори едно и също откак започна да говори публично.

Тъпакът е лоената топка-мутра от Банкя, главанака-тулуп, който се смята за НАЙ-ГОЛЕУМИЯТ лекар в България, както сам заяви в резултат на слушането на лекари. Нещо забрави да ни напомня за детските площадки - морги и хладилниците - хризери за мъртавци. Аууу, как може ... Я веднага Тулупа да извади Мъпетчето в униформа да постресне малко материЯла. И броят на умрелите, геройски загинали от яростния вирус, незабавно ще падне. Благодарение на взетите мерки - ежедневно четене на числа, при това фалшиви. Този Мутафчийски има абстиненция, че не го показват всеки ден, като наркоман е. Каква роля е загубил, че каза на Бенатова „яко ще се мре“! Това го казва лекар! На Мутафчийски толкова ли са му слаби нервите. Менте генерал, но добър кариерист и подлога. Ето как народът нарича на галено подлогата на Тиквата: ген. Минетчийски, Майтапчийски, Мурафетчийски, Мутрачийски, Манафчиски, Мънкаджийски, Муфтаджийски, Лаладжийски, Ген. Суджуклйски, Калъфчийски, Тъпънджийски, Сюнетчийски ……. Хитра мутра. Рекетира цяла България, а се прави на беден и светата вида ненапита. Марш към Барселона, тулуп корумпиран, че и там те разследват за далвери с офшорки. Ояла се му крадлива мутра. Хората няма да те търпят повече.

Мишка, наблюдавам те от вчера. Все едни и същи дрънканици. Някви били пили аналгин и се криели и заради тях сме щели всички да страдаме. Тъпите ви кратуни тъй и не увряха. Слагай юрган на муцуната, самоизолирай се в някоя дупка ( без интернет, ако може за да не се налага да ти четем глупостите) и почвай да се молиш "пандемията" да те отмине. Пълни изкукуригалници.

Годжи още пере униформата и чака заповеди от баш доктора ,епидемиолог,вирусолог и всичколог: Барба Ганьос!!!

Защо го търсиш нали всявал паника и ви разтройвал, оправяйте се

Няма ден без герберско престъпление вече! Видно е, че Кочината се тресе яко, но продължават да крадат и лъжат! А стадото продължава доволно да блее...

Въобще не трябваше да махат извънредното положение, а да го оставят и лятото! Дано им дойде акъла в главата и да го върнат, че иначе голям ще го ядем!

Ти го яж, аз мисля да ходя на плаж !

Трябва да си краен егоист, за да направиш такова изявление на фона на проблема с вируса.

Айде стига вече сте лъгали,само за да се изследвате,то се знае че има хора болни и носители

Ай де следобедната шайка на БСП се развихри, амаа вече ви знаем, пишете под политическите новини, не замърсявайте пространството тук

Ресторантьорите с открити тераси, салони и градини са добре, лесно могат да вземат завоя с дезинфекция, маски и ръкавици на персонала. Пък и техните клиенти ядат, стават и си заминават! Но хотелиерите са зле! Туристите им пристигат със самолет, после с автобус и вероятността да заразени е висока! После стоят две седмици, колкото е нормалната смяна, достатъчно време да се разболеят. И да заразят персонала!

Да така е и бъди сигурен че няма и да кажат че са болни, ще пият и те аналгин и тн

forever_young

Кой няма да каже? Когато баба германка вдигне температура и вземе да се задушава , ще скъса телефона на туроператора си , а той ще я прати в болница! И работата светва, лъсва, на следващия ден целият хотел е като разбунен кошер, поставен е под карантина и собственикът спокойно може да отпише сезона!

Е и, в цял свят е така?!?

гласувай за Бибитко и ще се оправиш...ще лъснете като пак въведе КППта заради умници като теб...

Мутрата рекетьор БОКО да хвърля оставката и да се маха! Вие май ГРОБАРИ прости не ви се вярва, че Българският народ му е пуснало от ненормалщините ви, ежедневните кражби и лъжи! Горанов и Арнаудова как са като новодомци и колко от рекета на Божков беше за преносителите му? Срам и позор сте това ГРОБАРИТЕ, ако тези нравствени категории означават нещо за вас! С наближаването на 14 юни ви се иска още Българският народ да е с парцала маска за да може Боко 20% да е вечно на власт. Боко 20% къде са парите, къде е излишъка?

Герберчета, малоумни, това че сте избрали примат да ви управлява е проблем за нас, мислещите. А, вие, коумндета, боклуци червени, какво само се обаждате като изгладнели хиени. Че нали ако вашите избраници дойдат на власт, и едните и другите ще измрете от глад. Боже, колко сте прости.

ДОСТАТЪЧНО мъчихме здравите и съсипахме държавата, нека сега да сменим тактиката и да изолираме болните!!! Стига толкова мерки и простотия от неграмотници като Калъфчийски и Борисов, както и АНАЛизатори като Кунчев.

Какво е нужно за просперитета България: 1. Задължителна казарма за всички момчета, и по избор за момичетата, 2. Двойно вдигане на мин. пенсия, 3. Напълно безплатни здравни услуги (вкл. лекарства) за пенсионери, 4. Безплатен градски транспорт и междуградски рейсове за пенсионери, 5. Еднократна помощ от 2500 лв. за раждане на дете, 6. Вдигане на възрастта за консумация на алкохол и цигари на 21 год, както е в развитите страни, 7. Еднократна помощ от 500 лв. плюс лаптоп за деца, класирани на международни олимпиади, 8. Ваучери за храна и развлечения за пенсионери на стойност 1000 лв. на месец, 9. Задължителен общественополезен труд за учениците през ваканциите.

1. Откъде накъде? Нека войнолюбството да си бъде по избор. 2. Да ги напечатаме ли? 3. С какво ще ги заплащаме тези услуги. С напечатаните от т.2 пари ли? 4. Виж т.3 5. Виж т.4 6. Съгласен 7. Съгласен, но x10. 8. Виж т.4 9. Да не са роби?! Между другото, ако отпадне казармата и армията като цяло, може и да има пари за някои от точките ти.

Какви ли не вариации по темат са пробвани. Резултата е, че младите показват среден пръст и изчезват в чужбина, което прави реализацията на останалите точки абсолютно невъзможна. Значи, викаш, 1000 лева на месец на пенсионер да си гледа кефа, а на новородено по 2500? В този случай в България ще останат само пенсионери и "граждани", които разждат за пари - сещаш се кои.

кви ваучери по 1000 лв. за пенсионерите да се развличали и ядяли?...То те не са като германските бабички, а са утрепани и едва шават. Оивечето имат и разни болести и доста храни вече са им забранени. За тях санаториуми и балнеолечение 2 пъти годишно е развлечението. През останалото време трябва да гледат внуците и да работят по градината. Това е българският пенсионер, особено пенсионерка. Ако им станат пенсиите двойни, че да живнат малко, а и здравеопазването безплатно може да живеят и 5-10 години повече. Ама пусто нали държавата трябва да дава за пенсиите им, тя няма изгода от това да живеят повече.

след 2 седмици пак ще си говорим!

Ако сте били в родната БНА и сте носили протовогаз в 40 градусов пек и сте бягали с него по баира с автомат и разни други хубосии по себе си, едва ли ще се задушавате от маските.

Бил съм в родната казарма и зная марш на скок с пълно бойно снаражение какво е. Имаше припаднали. Вижте, който го е страх и е герберист да ходи с маска докато Бойко е на власт или за цял живот. Всеки има право. Но живота ще победи този насаден страх. Чрез страха искат да си траем. Както каза Милен Цветков.

са го правили това по време на военното обучение. ама беше за кратко. Имаше един командир запасняк дето като се напиеше ни изкарваше нощем на марш на скок по баирите с противогази. И вървеше най-отзад залитайки. Която изостанеше последна, се подпираше на нея да го влачи. А той често си пийваше. Та през 2-3 вечери ни изкарваше.

А пробата и за корупционна болест отрицателна ли е?

Защо ще решава утре,като може да изчака до 15-ти юни? До тогава може да паднат пак бройките,а и това са 2 огнища едно до друго,нека там има ограничения,но не и в цялата държава! Тези извънредни мерки трябва най сетне да се премахнат,поетапно всичко да се премахне...

Нерде Сливен, нерде Доспат. Съвсем едно до друго. Тъпанар.

А кой точно си те да кажеш какво трябва с тъпите си идеи, им аси разпоредби на СЗО и срок да се реагира на сегашната ситуация, защото има пик, ако пилешкият ти мозък не вижда, а в София само да ти пуснат повече тестове, ще видиш че с това спиране на маските на закрито е пълно с болни

От маските полза няма, само вреда - те увеличават вероятността за зараза, не само с коронавирус, ами и с всякакви други зарази - ако изказването ти не издаваше дебилщина, бих се постарал да ти обясня защо, но това е извън способността ти да разбираш, затова няма да пиша напразно. Хайде сега мъчи си акъла защо в Русия, и не само там, като маските са задължителни защо е пълно с болини ??? Например: "А кой точно си те да кажеш какво трябва с тъпите си идеи" - а Бойко като е точно някой, това прави ли го по-малко неук селски простак ? С поста в корумпираната ни държава ли измерваш остротата на идеите ?

В Беларус, с население от 9 млн. души, до днес са регистрирани 50 265 човека заразени с коронавирус, съобщава "Интерфакс" и отбелязва, че през последното денонощие 812 души. От началото на появата на болестта в страната са починали 282 души. Това е официалната статистика! Неправителствени източници съобщават за близо 20000 умрели.

Според НПО-тата 40%? Много е! Те бетер нашите. Много са се престарали.

forever_young

Кви 40 % бе?

Не зная дали ще има камиони с трупове и какви ще бъдат мерките но заразата ще пламне отново. А лекари, сестри и лаборантки са на края на силите си. Те не са нито гербери, нито комунисти а хора.

Колко са лекуващите се в болница, че лекарите да са на края на силите си? По няколко пациенти в болница?

Огромна част от заболелите са на домашно лечение. Под една пета са стационарно сложени. Стига с този вирус да плашите света. Този вирус го имало още от лятото на 2019. Даже много от нас са го прекарали. Всячески се стараят да ни уплашат и тоци цирк с министерството на земеделието. Снощи скандал , днес карантина. Егати театъра. Случайност драги.

Да, считам вируса за сериозна и реална заплаха. Да, страхувам се за себе си и близките си. Да, като родител и данъкоплатец настоявам мерките да се върнат в пълния им обем за цялата страна.

НА държавна хранилка сте и си мислите, че вашите пари са сигурни.

Не познахте, интериорен дизайнер съм и моята професия също страда от ограниченията. Но предпочитам още няколко месеца ходене с маски и затворени молове пред смъртта на невинни хора.

Последната след Миткова да затвори вратата, че от плюнките и ще влезе ковида.

Вирусът е създаден да разрушава икономики, нека ние излизаме, а тези които ги е страх за здравето да си седят вкъщи или да ходят с маски, ръкавици и т.н. Не пишете глупости!

Абе казаха ти,че ще излизаш беее, просто ще остане както досега, разбира се да не се мешаш , а ако има още заболели по препоръки на СЗО има затягане, какво ревете срещу правителство и тн, това са световни разпоредби как да се действа, само малоумния Мангъров и компания не ги разбраха!!!!!!!!!!!!!!!

Много сме на същото мнение, какво цъкате минуси на жената лумпени, евала на жената,че е писала тук, а минусите са манипулирани, цъкнах плюс и сложи и минус

стой вкъщи...сложи си пет маски на лицете, завий се през глава и тракай със зъби...дано страшният Корона вирус те отмине....той е по-страшен от Дядо Торбалан...гарантирам ти