Британският премиер Камерън призна, че е имал офшорни акции

Британският премиер Дейвид Камерън призна, че до 2010 г. е притежавал акции в офшорен фонд на баща си, предаде АФП, цитирана нощес от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Британският премиер Камерън призна, че е имал офшорни акции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕЩО КАМЕРЪН ВЗЕ ДА ГО УСУКВА!!!

Гледам днес коментарите, до сега, са само 33 ! Но ако присъстваше името на Путин, колко ли щяха да бъдат коментарите ? Може би над 1000 ! До сега не вярвах, но започнах да се съмнявам за платени соросоиди !

краднах - ама само малко, нямаше никой и беше отдавна

Какво е краднал? Не разбрах, тука за едни мизерни 30000 лири ли си говорим??

Паисий

Той е продал акциите си за 30 000 лири (37 000 евро). Не че толкова е имал там! Правиш ли разлика? Една фирма може да направи оборот, тоест "да върти" милиарди за 10-20 години и после да се продаде самата фирма евтино, щото вече няма пари в нея, понеже да излезли в чужди сметки. Дори може да е на загуба и да се продаде за 1 долар! Обаче ние не знам кое как е защото не виждаме самите документи, а само "ни пускат" част от информацията!

къде са тук соросоидите да плюят Камерън и аржентинеца? Или им пращат само да плюят по Путин и русия!? Пак двойни стандарти?!???

БСП доказа поне, че Плевнелиев е чист. Ето че имало някаква полз и от тях.

Вай, Аллах! Вай, Аллах!

евреите си играят с оганя , маниполират всички полетици и ги изнудват , пускат бомби, пращат имигаранти време е за промяна в европа или загива

и сега тоз камерун ще агитира за оставане в ЕС... Сякаш някой иска англичаните да си тръгнат от ЕС

Добреде, Сорос метна партенка на Камерън. Дали пък не е време английските специални служби да изнесат малко информация за дъртия евреин, обрал толкова много народ с измами?

Туин Пиикс - совите не са това, което са.

Офшорните зони са механизъм за насочване на незаконните капитали на едно място и който трябва знае кой и какво притежава. Богатите американци знаят това и затова ги няма в оня списък. Точно както едно време американското правителство е дало на мафиотите Лас Вегас да си правят казина и да си ги облагат законно.

и ква стана тя????? целихме се в путин - пък бутнахме камерън!!!! брях брях брях брях брях брях !!!

Лицемери като Давид не управляват само в кралството, а в цяла Европа, самия ЕС и изцяло от 25 години в България! Това поколение политически фурнаджийски лопати и подметки да си ходят вкупом и изведнъж! Всички те са жидови подлоги и леви китки, либерасти, ибрикчии на ционистите.

Камерън може и да подаде оставка, обаче путин НИКОГА !!! Тези милиарди на ролдугин никога не са били в офшорната зона, а винаги са били складирани в корпусите на цигулки, фаготи и контрабаси в мазето на Кремъл !!! путин е истинска твърда китка, която може да носи претъпкани с пари контрабаси !!! Един контрабас , пълен с копейки в едната ръчичка, един контрабас в другата - това се казва твърда китка :)))

а бяхме бели и пухкави... сега въпросът е къде са корупционните натрупвания на клановете клинтън и буш

30 хилки, смех бате, с толко пари англичаните ходят максимум 2 пъти на почивка. Че си признае и за милионите.

Изтичането на данни от Панамския Списък е на 100% контролирано от ЦРУ. Инструмент за натиск и нищо повече. Интересно за какво точно натискат Камерън? За резултата от предстоящия референдум?

ще минат 1-2 месеца и никой вече няма да споменава за този т.нар "грандиозен скандал", след което парите ще им останат, а пък ние ще духаме....таратора, щото нашите са гьонсурати и не им пука, важното в цялата суматоха къде отиват парите, другото е камуфлаж, когато някой от Тях обеднее да дойде у нас и отново ще забогатее, но Панамгейт не е като Уотъргейт, защото там подаде веднага оставка един президент, а тук е прах в очите ни по познат сценарий с американски привкус за тяхна невинност....

И на този човечец изгоряха паричките.

На четири очи, когато се разхождаха сами, и всеки си продухваше Хъба на Турската граница

Истината ще Ви направи свободни? Удара се рекламира и използва срещу Путин, макар да няма името му (за разлика от другите политици), но бумеранга се връща върху неудобни за УСА западни политици! И колкото и да е неочаквано, британският им приятел Камерън е на път да го отнесе! Явно не им е бил удобен, повече е британец, отколкото им се иска!

Панамските документи са удар под кръста, модерен кьорфишек за да се очернят неудобните някому хора. И в тях нямало американци-хехе,виж ми окото... Та те ако бяха наистина реални документи половината вътре да са американци!

Но всички политици не са ли наясно, че всичко се знае?

Ами "влизайте в час" докато не е станало късно.

хихи

Ами да, крайно време е да си подаде оставката и да бъде сменен с някоя по-мека китка, дето ще разтвори прегръдки за мигрантите и няма да всява разкол в Съюза с недемократични приказки за референдуми и прочие.

Притежанието на акции или дружество в Панама, за британски премиер, или политик като цяло е позорен акт, който унищожава всякакъв патриотичен имидж. Защото е невъзможно да управляваш 50 млн и да изискваш да си плащат данъците, ако сам гледаш как да не плащаш и плащаш на друга държава. Мисля, че такъв политик е бедствие за страната си и Нейно Величество трябва да изиска оставката му. Всеки крал, който милее за кралството и династията си трябва да изгони такъв първи министър.

обърни светлите си очички към милата родна България и неините политици. На чуждото всеки се точи, че е по безопастно!

Е, да, и пълно разочарование от "милите" ни политици.