17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха, Смешно наказание!

7 години разследване и накрая глоба???/ и ще я платят в турски лири :)

Ако тия пак са митничари, по- добре да ги убият в ТЪМНОТО и да им вземат всичко ОТКРАДНАТО.. Като убият, Данъчен, Митничар или Полицай, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България...

Кви са тия 5000 лева ??? ПОДКУП, за да ПРОДЪЛЖАТ да КРАДАТ и да правят Трафик на Наркотици и маймуни през турската граница ??? Както поп Кръстьо и Стефан Стамболов крадяха и прехвърляха мюсюлмани- башибозуци, но добре че ги убиха тия предатели, та да я има БЪлгария и сега.

Такива като Стефан Стамболов спасиха България от превръщането и в Задунайска Губерния на Руската империя и изчезването на Родината от лицето на Земята. Поклон!

Бълха ги ухапала. Би трябвало да ги изритат и никога да не работят в системата. Правосъдие подигравка. Нали никой не вярва, че ако останат на работа ще спрат да изнудват.

"Предвиденото наказание за това престъпление е до три години лишаване от свобода." Дира, какви три години за подкуп бе?! Четете, пък тогава пишете. Поне осем години е е максималното наказание.

наистина са доходни. От 2014 досега продължаваш да си "работиш", получаваш, отчиташ се където трябва. Сега те съдят, но само на 5000 лв. глоба. Ох, бабачкооо ! Всеки би рискувал, ако го хванат, но си тръгва с доста парици ! Е, те затова никога няма да спрем контрабандата. Нямало "чадър" ? Дори неправенето на нищо от органите е престъпление и "чадър".

Световна клоака!!!!!!!

'бем ти държавата, честно!

Хаха, ето за това става въпрос. Закривай никому ненужната спец прокуратура...

Ония крали с години, нашия милостив съд ги наказал с мъмрене и глоба, дето им е заработката за 1 смяна...

Ми сега как ще ги платят тия хорица 5000лв.

Екстра! Тъкмо са заработили да си платят глобата. И после се питаме защо сме на това дередже