17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ново дране

За добро е! Нидейти дъ мрънкъти!

Винаги е за добро. Кръговете от фирми изгладняха и трябва джоб параса да пада. Ех нещастни Българи какво още ни чака идея си нямаме.

Много ви се иска пак да ни скубете. Едно такова обследване ще струва скъпо, пък и колко време ще отнеме, ако трябва да е направено съвестно? Да не стане с 1-2 погледа и реплика"тука е ок, плащай".

Поредният обир!

Посли кът падни някоя сградъ или някъв друг прублиьем съ пуяви, дън мрънкъту "щот ня'а тихничиски пъспорт, в другите гръдуве ут куга има!" Вий знайти ли ко искъти изобщу?

казаха, че ще срува 3-5 лв. на квадрат... 50 квадрата апартамент = около 200 лв. и не те питат искаш ли!

Пари им трябват на гербавите и за това с такъв хъс сега и за технически паспорти струващи няколко хиляди на живущите искат да приберът преди изборите явно...

Тези паспорти нямат никаква практическа стойност, просто ще съберат още един данък от хората! Нали има застрахователи, който иска да се застрахова - ще е много по-евтино и ефективно - ако стане нещо, собственика на жилище поне ще получи някакава компенсация, а с този паспорт ще ти приберат парите за поне 6-7 години застраховка и нищо! Който много се интересува от състоянието на сградите той да плаща, защо аз трябва да платя за данни, което ще ползва някой друг!

Моето жилище е 109кв.м. Означава, че ще трябва да платя 327-545 лв.И защо? Да има държавните чиновници какво да крадат! Ако ги използват за подобряване на населените места-добре. Но явно ще се откраднат отново. Аз няма да направя такъв паспорт. На които му трябва да си направи.

Нали трябва да се пълнят чекмаджетата. Изборите чукат на вратата, много добре си помислете за кого да гласувате!

Педерас!

Голям педерас!

Пътя към ада е послан с добри намерения!