Протест в подкрепа на Никола Минчев, премиерът и министрите се включиха (снимки/видео)

Промяната дойде, вие сте много, каза Кирил Петков, гражданите замеряха Тошко Йорданов, преследваха депутати от "Възраждане"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва са гей-отпадъците дето пикаха и хвърляха локлуци по сгради паметници на културата.

Объркани хора

Направо тръпки да те побият. Простата им промяна няма да влезе в парламента на изборите.

липсват плакати - кире вдигни ветото на рсм

200 човека се събрали след работен ден да поврещя малко и да съберат енергия. Колко им плати Америка за България?

То хубаво протестират тези хора, но ПП тотално се компрометираха. Аз лично нито искам Тиквата да се връща, нито ПП да управляват. В момента ИТН и ПП сами се разкриха един друг. Лошото е, че и ИТН казват верни неща, и ПП. Лошото е, че няма за кого да се гласува.

Първо вижте и прочетете кои са Кпросто Киро и Асенчо и с чия подкрепа дойдоха на власт- олигарсите начело с Прокопиев и Божков и останалите които искаха и получиха закриването на спец звената да не се занимават с тях и да се върнат на бял кон в управлението! Това е мафията!

ПП имаха възможност да направят поне някаква реформа, а те вместо това ще върнат Тиквата и ДПС на власт. Тотално разочарование. Браво, Кирчо.

До тук бяха ПП, БСП иДБ. ЧАО..ЧАО

БСП и ДБ протестират. Партията им е права когато съгреши дори.... Същите комунета от преди 2 години.

А още по-лошто е , че ИТН казват верни неща, но поради грешните подбуди. На това му се казва популизъм - дрънкате , когато не зависи от тях но отказ да поемат отговорност с действия и да изпълнят на практика дори една стотна от дрънканиците си .

Явно ти си тиква. БОЙКО ще го върне българския народ много голяма тиква си щом не го разбираш.

за една нощ решиха да свялят Минчев. А за няколко часа решиха да внесат Вот на недоверие. И аз мислех да отида на това шествие, но стана много бързо.

Браво на ПП, ДБ и БСП - успяха да съберат всичките си избиратели пред парламент

Бойко не ще да е сега на пангара. Като се уталожат нещата нема войни , нема драми с Македония а само евросредства за усвояване може и да му се помолите да се пробва да се върне

Правилникът на НС е такъв - председател лесно се сваля.

Трябва да атакува Делта Хил и Сарая. Да смажем мафята

Усещам лятно затваряме на държавата

Путин кво го бърка кой пикал по наще паметниции само не разбрах, ейй пийте ги тия едикаменти бре

Неадекватниците ПП, ИТН, БСП и ДБ върнаха ГЕРБ И ДПС на власт... След 12 години гробарско затъване, тея алчни хорица толкова не можаха поне някакво минимално ниво да поддържат. Пълна трагедия.

ГЕРБ няма как да съберат повече от 25%. Така че следващите 2 години ще управлява Радев със служебни правителства. На всеки 4 месеца - 80 милиона за избори. Гласуваш за бат Бойко - получаваш Радев. Найс а?

ПППп са конюнктурен субект. Пребоядисани ДА България, неосъзнати предатели и хора без дълбок, човешки поглед.Външнополитическата им политика гледа на България като на фирма. ГЕРБ са груби , улични мутри кимащи пред задгранични гаранти оставящи ги да крадат и убиват. Външната им политика е спордд спонсора ДПС са най- доверената маша на КГБ. Много мазни , организирани и безскрупулни. Основа на всички антинационални политики. БСП са сбор на стари кримки и нови лумпени. Безспорен факт за безхаберието на всички по-горе е мълчанието по темата със сечта в горите. ИТН са самовлюбени , червени протежета . Възраждане все още не могат да управляват сами, но са единствените, за които народ, държава и образование са над спекула и икономика.

Много точно, 100 нищоправеца грачят на площада. Нормалните хора работят и им плащат масрафа…

Имах по-високо мнение за младите хора. Искам да помоля протестиращите да емигрират. България няма нужда от такъв матрял.

ПП - Платени Продажници !!!!!!!

Киро и Херо извадиха добре изпитания метод на врещящите НПОта. Американците са царе на цветните революции, няма спор. Само се надявам този път хората да имат достатъчно здрав разум и да не се подведат по шепа добре платени роби на чужди посолства.

Изкараха шпиц командите. Имате ли яйца, риба и домати? Викнете и Оня , Минчо да вдигне юмручето ! Айде мафията да си оди!!!

Как точно ГЕРБ с 25% и ДПС с 11% ще се върнат на власт?

за копейкаджиите ли говориш? Развяващи руски знамена?

Оттекохте се в канала...

бързо успяха да раздадат едни пари да се съберат едни уроди да викат за "промяната" Тоя орафляк минчев е боклук и беше изхвърлен като такъв ...

А от какво има нужда? От копейкаджии като тебе ли?

Май са ваксинирани. Друго обяснение за обърканите (сбърканите) няма.

Дотук бяха ПП И ДБ

И БСП

Мислиш ли?

Децата на дъгата и дедо Шорош! Довиждане лекета! С нищо не заслужавате да рупате държавна пара! Кой от къде е!

Тази по мегафона вика мафията вън и след малко вън излезе цялата група на ПП, заедно с Мирчев и Антоанета Цонева снимат се пляскаха и викаха победа, каква победа, не е ясно

Радев там ли е?

И на следващите избори ли мислиш, че ще имат толкова? След всички глупости на Кирчо, Кокорчо, Слави, Корнелия и Христо Иванов.

Що за дебил трябва да си, че да подкрепяш тези харвардски некадърници

А протестиращите олигофрени от израждане бяха пак толкова при организиран отпреди седмици с автобуси протест..

Хе..хе врякащите педалчета и курвета пак се изпонасраха на площада. Лайната от ПП,ДБ и БСП изтекоха в канализацията.ха..ха.

Не, говоря за вас - слугите на САЩ, държавата разпалила най-много въоръжени конфликти през последните 100 години и източваща световните ресурси, за да могат шепа евреи да си начешат егото. Вие сте хитри, вие не развявате знамена, вие говорите за мир, морал и ценности, но вършите точно обратното. Копейките са по простовати - те развяват знамена и стрелят с гаубици. Но няма ни един, който да работи за България, а не за чужди интереси

Пак ли днес те комплексираха. Не си ли малко по-добре. Поне измисли нещо ново.

Кокорчо, развържи малко кесията, събери повечко хора. Затрудняваш фотографите, журналистите, чудят се под какъв ъгъл да ги снимат та да изглежда внушителен протест. И се моли да не се съберат тези дето не ви искат, че тогава улиците на София няма да ги поберат.

Само да се не засечете с протеста за вота за РСМ , че тогава не моем ви опази! :))))))

Кирил Петков говори по мегафона вън, сега даде думата на Корнелия и тя вика ще бори мафията

Нацистите немат петрол, ще лапат пацата. Всичките им производни които се нагнездиха по разни правителства ще утекат в канала, както и нашите комсомолчета.

Ква държавна пара бе ,третокласник,тези хора правят парите,а не необразовани келеши .