Привърженици на Брекзит атакуват кралските железници с предмети върху релсите

Оставена е бележка с надпис "тази страна да бъде поставена на колене, ако не напуснем".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да не си помисли, че няма да излизат?! Ще излизат и това е важно да се знае по цял свят, за да може тези в Брюксел, да си мислят, че нещата са сериозни. Разбира се, че искат да излязат и нещата са сериозни. Армията е на страната на правителството. Разбира се, че ще илезнат, нещата са сериозни, нищо че три години никой не вярва...е само фанатиците, де... Разбира се, че ще излязат, това е много сериозно!!!

Като излезете пак ще сте на колене и наведени, с по един индийски ... отзад

И престъпленията от 29-ти Март 2019, които са извършени на терторията на който и да е острон над който никога не изгрява слънцето, също са с цел съботаж на брекзит, а това много сериозно, защото наистина е много сериозно. Вчера дори екоталибани бяха проникнали тайно в парламента за да си залепят сплесканите задници по витрините на втория етаж и така да "съботират излизането" на ОК. Нещата са много сериозни и ОК наистина, ама наистина, ама наистина ще излезе...

Баси новината! Абе дирници, побликувайте интервюто на Мишел Барние или Макрон примерно. Някой се покатерил на покрива на Kings Cross- новина. Съблекли се протестиращи в парламента-новина. Някой бездомник завлякъл стар хладилник на релсите-пак новина. :) Вземете се в ръце и побликувайте нещо смислено.

Така като ги чета тия новини и имам усещането, че ОК наистина ще излезе от ЕС. Хич не се шегуват май. Ето днес някой е сложил колец на релсите, за да блокира процеса по излизане. Но британската композиция е непобедима и пътува ли пътува към излизане, нищо и никой не може да ги спре, нито да ги забави. Ето днес напримеш ще бъде подложено на гласуване и дискусии самията процес по брекзит. Ще трябва да се реши дали да се излиза и как точно. Това е преломен момент който всички са чакали три години и той най сетне настъпи. Нищо че има прът в спиците на брезита. Дискусии в пленарната зала все пак ще се състоят, защото вече е време да съ обсъди процеса. И не е зле тези в Брюксел да знаят, че този прос не може да спре с един колец на релсите. Брекзит ще има!!!

Като дори не знаят името на клошаря който решил да вади бакър от хладилника, като го оставя на релсите, как аджеба разбраха, че е брекзитарианец-фанатик и че иска да саботира брекзитиранет ?! Ей тва се чудя и не го разбирам ?! И тези имат специален отдел койтоооо.. се бори с фалшивите новини ?!?

Дали е фалшива новина не знам. Мисълта ми беше, че има доста по-читави новини на тази тема.

Вие и сега сте на колене и когато ( ако ) излезете ще сте двойно повече на колене и онодени отзад и отпред !!!! СВИКВАЙТЕ ДЖЕНДЪРИ !!!

И аз не знам дали е възможно да е фалшива, може и да не. Никъде не пише. Може и руснаци да организирали референдума за брекзит. Тереза Мей, каза, че са руснаци. Все тая, но е хубаво да тези в Брюксел да им се обърне внимание, че народа в УК бедства и иска да напуска вече. Не е виновно правителството вече, народа го иска, сериозна е ралтата тоя път. На юкер да кажат, че правителството няма избор вече, стига са ги спирали, хората почват да саботират и железния кон, вече. Сега вече нещата могат да станат сериозни и този път да напуснат. Някой да каже на Брюксел, че нещата са сериозни. Даже утре ще се обсъжда излизането, което е един доста дългоочакван момент, тоест вече има развитие ситуацията и е в доста напреднала фаза. Нещата са много сериозни, дори може и до напускане да се стигне този път, много е сериозно.

Как да кажат на Юнкер, като не могат го намери трезвен?! Пък и те си знаят - британските политици си мереха пишките и на майтап организираха референдум, щото да се надцакват и никой не очакваше такъв резултат, са са чудят откъде им е дошло. И се мъчат да се изсулят, ама референдумът и общественото мнение им висят на врата. Най-много наистина да се стигне до втори референдум, ама никой не обича да го правят на идиот. Аре, ние търпим, ама ония няма да търпят и резултатите ще още по-драстични. Разните му корбинчета го знаят и гледат да балансират по ръба - хем да спъват Brexitа, хем да не се стига до референдум. Европейска демокрация по дефиниция - всеки има право на собствено мнение, стига то да съвпада с нашето.

Сега вече, наистина ще излязат. Толкова ли няма кой да каже на Юнкер, че нещата в УК са много сериозни. Армията е изградила серия от подземни бункери, от които да обезпечи процеса на излизане от ЕС и е на страната на правителството. Тоест всички са в пълна готовност да излязат на мига. Дори още от Октомври 2018 бяха в пълна бойна готовност по обезпечаването на процеса по излизане. Но не излязоха. На 29.03.2019 също бяха в абсолютна бойна готовност да излязат. Не излязоха и на 29-ти. Сега пак са в абсолютна бойна готовност за излизане по същия начин. Някой да каже на Юнкер, че УК е в абсолютна бойна готовно да излезе и се готви да излиза. Нека проумеят най-сетне в Брюксел, че Бъкингам усилено се готви да излиза, толкова ли няма кой да им го каже !!! Срамота е.

Аз обаче виждам изход. Не е чак толкова зле положението. Обаждат се на Юнкр и му казват така. "Виж ся, ние не искаме вече да излизаме, искаме да си останем, но сега пък хората го искат. Дай да им кажем, че сте ни предложили някакви много специални условия и за това сме останали. И всичко ще е точно. Пак ще сме си добрри приятели". Така и вълкът сит и агнето цяло. И Юнкер ще е доволен от това, че са останали и брекзитарианците ще са доволни, че хем няма да плащат повече такса, хем, пак ще си бъдат в ЕС. Не е ли добър изход от така създалата се ситуация, как мислиш ?

Нагъл си. И безкрупулен...

Бе, де да знам... То се едно да фанеш неква анална инфекция и докторът да ти предпише некво мазило за вътрешноанално приложение и да ти го втрие с оная си работа. Той, всъщност, те лекува, ама...

Ей така ще искат да ни лекуват и брекзиатрианците. Много правилно си ме разбрал. Точно такова е предложението на островните пияндурници. Да им се предложи нещо много хубаво за да могат да останат. Но за целта, първо трябваше да фанатизират голяма група хора, а това отнема време и ако не се получи ще трябва сами да си пишат бележките, че "този саботаж е извършен от голяма група хора."

Няма да излязат. В Англия излизане искат само пенсионерите и хората на помощи.

Ако са искали да излязат са могли да го направят много пъти. Сега на 10-ти ще им предлагат да останат и да се приключва. Нищо чудно и да им опростят вноските към ЕС.

лино, ако не си беше отворила устата, нямаше да се рdзбере, че си проста.

за такива инциденти се определя понятието тероризъм. А тероризмът е дело на ислямските изроди. Май и в Англия станаха много...

И баща ти така казваше

Баща ти колко пъти ти е казвал да не викаш на майка си Лино

Чист саботаж на Противниците на Брекзит. Никой не би го направил и оставил бележка за да настройва срещу себе си. Сорос е сред основните Спонсори на Противниците на Брекзит.

Незнам кой е прост в случая. Живея в ОК от доста години, имам поглед върху нещата и виждам за какво става на въпрос. Хората които са за излизане не се палят излишно, знаеки че ОК няма да излезе от Европейския съюз. Желаещите Брекзит се опитват да всяват излиша паника с невежеството си.

фашистите винаги са и терористи