Притежаването на куче може да намали риска от смърт с до 65%

Има надеждни данни, че домашните питомци са полезни за възрастните хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Рискът за възрастните хора, които живеят сами, да умрат е с една трета по-малък, ако имат рунтав приятел, твърдят шведски учени." По-идиотска теза не бях чувал! И като как са изследвали проблема? А защо само куче? Аз например имам за приятел една рунтава катеричка. Мисля, че ако си играя по-често с нея, сърцето ми ще издържи повече от дебеланите с палета, на които даже кучетата им са с наднормено тегло!

Не и ако видиш ценоразписа за операция на любимеца ти!

Само да не си съсед на притежатели на куче... Ще ти се съкрати живота и с повече от 65%. Под нас има такива. Остават кучето само и песа се скъсва да лае. Нетърпимо е!

НАПИСАХ СЪЩОТО СУТРИНТА! ИЗТРИЛИ СА ГО ПРЕДСТАВИ СИ! НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ВЕЧЕ ТРИЯТ И НАЙ-НЕВИННИТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ! СКОРО ЩЕ НИ ЗАБРАНЯТ ДА ГОВОРИМ ИЗОБЩО, ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!

Ние имаме 3. Това значи ли 3*65% = 195% ?

Не се утроява, а на трета степен се вдига!

Кучето е по полезно от жената....

??? Toва значи, че повече от половината кучкари няма да умрат ли? Животът е тежък, но е още по-тежък когато си потресаващо глупав...

Не ти е леко, брат!

И да повиши със 65% риска от смърт за околните!

goose

Иха, 45% от собствениците на кучета ще живеят вечно ... :) Сериозно, при списващите подобни статии останала ли е поне малко връзка с главния мозък?

Да се върнат отонов бездомните кучета на улицата та всеки да може да си има куче за да живее по-дълго... ДА ама това означава, че и човешката глупост ще живее по-дълго