17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че сме ние в Америка да пратим ваксини! Хайде да са хаерлии и умната!

Ееее, разгеле. Отивам пред пункта за ваксинации.

Ваксинирай се с ваксина, за коята никой не носи отговорност!

Смешна пеевска медия

12000 капка в морето...... Нашите много объркаха поръчките. Беше ясно че Файзер и Модерна са водещи и трябваше да има доста по_големи поръчки към тях? А не 70% Астра зенека и някакви други, дето не е явно дали въобще ще търсят разрешение за ползване....... Израел 100% Файзер и приключват вече ваксинацията........тук можеше да е подобно

За половин ден

Миналата година закъснаяхте с пандемията, сега закъсняхте с ваксините. Ако през миналата година бяхте обявили страховитата зараза два месеца по-рано, когато имаше наистина много болни от различни респираторни болести, щяхте да постигнете много повече страх и подчинение. Сега с ваксините същата работа. Трябваше през Ноември и Декември да бъде тази изкуствена истерия, когато иаше боледуващи. Сега вече няма смисъл. Зимата си заминава......

Стига писа глупости Всички ваксини са на един принцип. От 90 години насам отговорност за ваксините по закон не се носи от производителя

Давайте хора да се ваксинираме. Може и да пукнем от така наречените ваксини но пък за сметка на това ще направим безумно богати няколко компании и Джендерите от СЗО покрай тях.

"Забавянето на втората доза от ваксината не е проблем" Да не се окаже, че и поставяне на пъва доза не е проблем.

Доброволна ваксинация е възможна само, когато нормални ваксини (не изискващи суперфризери) има в аптеките! Имам опит в това отношение с противогрипната ваксина. През октомври съм си купувал от аптеката, а моя близка ми я поставяше. Дори не ходя при личния лекар, който преди години ми препоръча да се ваксинирам заради установен ХОББ.

Зимата си заминава ама при 1800 ново разболели се на ден официално до седмица или две пак ще настане мор. Болниците се пълнят бързо..... Ноември месец хората умираха от всичко защото болниците бяха претоварени. Ако спешното е пълно с ковид, като катастрофираш просто те оставят да умреш, толкова е просто.....

Кое твъедение е вярно: 1. Ваксините за безмислени и са само далавера 2. Боко иска да убие хиляди българи Факт е, че отдавна има проблеми с наличието на американски и евро ваксини. Въпреки това Боко игнорира китайските и руските ваксини, които са налични на пазара. Ако бяха жизнено важни ваксините, значи че без тях ще умрат много хора. В такива случаи "удавникът се хваща за сламка". Боко отказва да внася други ваксини, въпреки че няма американски. Значи иска да убие хиляди българи. Или просто ваксините са безмислени и са една далавера?

Спутника кога ще дойде? Има ли въобще такава ваксина или е само реклама?!

За бели мишоци астра занека само!

Тези с минусите бързо да взимат възелина и да тичат да ги ваксинират. По два пъти за по сигурно

Ваксинираните в съседна Сърбия са вече 1, 5 милиона.

Дървеното пардесю пак ли е от производителя!?!

Ква е пък ся тази Модерна?

Тъп По-тъп Най-тъп Ваксър

Слава! вечна слава на ГЕРБ и ДПС! Добре че е Бойко и намачка Астрата та се раздвижиха!

Докато има ваксъри, ще има и кой да ги стриже и да ги дои.

Тъпотии,,,,

ваксиираха мр 2 пъти.

Обещаните 600лв. На лекарите, 300 лв. На медицинските сестри, 120 лв. На санитар, Бяха преведени от държавния бюджет,към НЗОК, А тя ги изплати на лечебните заведения, с договор с нея. Лекарите , получаващи трудови възнаграждения от държавния бюджет не получиха и СТОТИНКА! !!!!!

Смотаните антиваксъри да умират.

Овцете и ковидарите, зомбината и пропагандатори да се стягат за ваксинация! Върху тях се изпитват ваксините безплатно! В случая ваксина не е нужна - не се касае за особено опасна инфекция, мерките на управниците са неадекватни! Но идва 04.04.2021 година - да ги пратим извън властта!

Не ми кради ника! Измисли си друг!

А за руските лайнарчета нема ли доставка на ветеринарная сПутКин Петь! М!

Защото вече съм преболедувал и съм с по-добра защита, отколкото би ми дала която и да е отровна ваксина. Още повече, че ваксините на "модерна" и на пфайзер-бионтек са откровено ГМО ваксини. Който иска да се разболее от трудно лечима болест, с мъчително и скъпо лечение, той да се ваксинира. Утре може да ви внушат и живак да гълтате за здраве! :))

какво е 'ваксър' бе дебиле ??? я иди в индия на екскурзия без ваксинация ДЕБИЛ . аа няка как да отидеш защото си и беден

Забавянето на втората доза от ваксината не е проблем - едно лекарство/ваксина/, което може на се приема когато има и ако има и да няма проблеми означава, че това е всичко друго, но не и лекарство / ваксина / !!!

Не знам майор ли си, ефрейтор ли си, изобщо служил ли си в армията. Вероятно не си. Освен клозетни простотии и психически страх от Русия, нищо свястно не може да напишеш. Спри се, не ставаш нито за хумор, нито за тролене. Поне си смени ника, опозоряваш армията.

5-те най-богати държави изкупиха 80 процента от ваксините. За това няма да има ваксини за всички. Ще има за всички, когато фармацевтичните картели направят патентите за производство на ваксини безплатни, и всяка страна ще може да произвежда колкото са и необходими бройки.

Засега всички са такива дето карат твойте клетки да произвеждат некви протеини на които пак твоя организъм да реагира. Но скоро ще има и ваксини които ще се състоят от протеини и части от вируса на който организма да реагира и това ми изглежда по-смислено.

това те чака. Баба Ванга е казала: "Направиш ли добро - надявай се! Направиш ли зло - очаквай го!" Антиваксърите се опитват да те предпазят, за да не отидеш зян, но отде толкова акъл у теб, че да го разбереш?! Самите антиваксъри ще преболедуват и ще са живи и здрави!

е и, като си преболедувал да не мислиш, че си защитен за цял живот?! другата зима пак ще боледуваш, само дето не знаеш дали няма да е с усложнения

Ваксъри от всички страни, обединявайте се! Сваляйте гащите и на опашката да ви боцкат. И така до пълната победа на ваксърите.

Егоистично изказване! И само за справка-ваксината на Астразенека също е ГМО. ГМО не означава непременно нещо лошо, или нещо супер вредно, но за да го разберете трябва да погледнете малко по-далеч от носа си и да изчетете много повече от хилади страници научна литература.

АстраЗенека и Модерна "подобрявали" ваксината за африканския щам, Модерна вече били готови да тестват специално разработената си за африканския щам ваксина... бла бла бла, от всичките тия глупости аз прочетох по-скоро, че бигфарма най-сетне признаха, макар и с половин уста, че техните велики ваксини нещо не действат при африканската версия. Само Фазера, които наливат най-много за реклама на великото си откритие и за черен пиар срещу конкуренцията, мълчат като гъби. Но и там нещата надали са по-различни - очаквайте скоро "подобрена версия" Фазер 2.0 и на техния буламач :)

От щаба друго казват !!! Некадърно управление !

Всяка вечер съм ваксиниран! 300 грама домашарка с три бири и спим като бебе. На другия ден пак. Нема вируси, нема ковиди

За първи път чувам един бизнес да работи като благотворителна организация. Зад тези ваксини стоят огромни екипи. Там работят учени, които не работят за хиляда лева заплата, иначе щяха да си останат в някой държавен институт. Това са високоплатени специалисти, чиито труд струва милиони.

няма как, все пак може да пише. Който е бил в казарма знае, че умението да четеш и пишеш те поставя в горната половина на материала.

Човеко, запази малкото човещина, която ти е останала.Рускана ваксина е векторна ваксина, рустаците имат голям опит при производството и ,те си имат огромен пазар, може би това е причината да не са поискали сертификацията на ваксината във ЕС.Тяхна си работа, но да подценяваш руския опит във производството на ваксини е сериозна грешка. Не подценявайте руснаците, това е грешката на запада. При тази пандемия всички сме във една лодка. Колкото повече ваксинирани, толкова във световен мащаб пандемията ще утихне.

антиваксърите ще преболедуват и повечето от тях, между 97 и 99% ще оздравеят. Е, някои няма, но какво са 1-3% за великия български народ?

Зеления калидор тихомълком го затвориха днес. Нема дрога за матрияла.

Айдуци !

там не пробират ваксините

Коридара е вече червен !