17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ма хуя за ваксината и за пЛандемията

И защо спряхте да казвате колко дози има за другите държава ?! Особено след като се разбра, че в първата пратка за Малта която в пъти по малка като население дози бяха двойно повече !

Овцете си блеят, далаверата си върви.

Ти коча ли си

Не гледайте телевизия и ковита изчезва.

Пука Ми Накора одобрява това.

Строен почетен караул ,червен килим ,гвардейски оркестър свири някой химн ,но най-вероятно не българският ,и двама човека със сериозни лица ,отчитайки историческият момент носят няколко кашончета към официалните лица.След това автобус за кренвирши и т.н

Не е като в САЩ, където 6.5% вече са ваксинирани, но до месец-два ще наваксаме. Тук чугунените глави са много силни.

на над 50% от българите им е през Хоя(Чура), Кора и ще им все повече през.... Вирсът си отива, не дочака ваксините, както се очакваше...

По 8-9 хиляди на седмица, все ще ги ваксинираме 2.5 милиона до лятото (нали така казаха нашите родни здравни експерти? )

Аз съм ковид трол и искрено се радвам, че ваксините така регулярно и устойчиво пристигат! Урааааа

Довечера пи спортните канали гледайте - Бой за ваксини с водещ Простия Джип.

Зор, зор, да уйдисаме на всички и по Великден пак ще стиом затворени като скотове, щото ви управляват много умни!

Тия ги направиме за 4 дни в цеха ни в село Катуница. Следващата пратка сме подготвили за петък - около 50 000 дози Бизнеса върви отма. Даже с алкохола не съм изкарвал толкова пари

Дир.бг , информирате ни, като че сте куриерска фирма да го ева... Липсва само SMS : "имате пратка" . Да ви имам и важните новини , където ви ги"спускат" .

Честит рожден ден,доц.Мангъров,лекар с главно Л.Да сте жив и здрав!От самото начало на пандемията К-19 съм на вашето мнение и него ценя.Мнение на един истински професионалист!Желая ви още успехи в професията,а в политиката-дано да бъдете чут от повече хора! А не като лакеите на Идола на простите от Щаба

Цялата пратка ще бъде изхвърлена на бунището, защото българите по традиция не се ваксинират. Българите сме на първо место в света по най малко имунизирани хора на глава от населението. Да ви припомня, че статистически 95% от ваксината за Птичи грип, също бе изхвърлено поради липса на желаещи. Тогава държавата също наля милиони за нея, но отиде на боклука. Още повече, че ЕС предупредиха българското правителство да не налага принудителни ваксинации чрез работодатели и други форми.

Ако някой чужденец ни гледа телевизиите, които отделят цели предавания на пристигането на ваксините ще ни се смее с гъза.

България има една от най-силните имунизационни програми в света обаче.

Аз няма да се ваксинирам с тези боклуци ! Само Спутник е подходящ за Българите ! Аз ще се ваксинирам със Спутник !

В цяла Европа това се отразява. Не знам дали си се усетил но други страни не получават въобще ваксини

Вземете си сменете снимката! 17 550 дози са 3 кашончета, а не този самолетен контейнер :)

пристигнали са новите ...

Дълго време едни боклуци говореха как няма вирус, саботираха мерките за стерилност и говореха срещу ваксините. Болните и загиналите се увеличиха прекомерно. Сега, когато неизбежно се вдигат мерките и хората ще имат по- голям достъп до обществени места е много важно да се спазват мерки за стерилност. Без дисциплина ще има още повече заболели и загинали. Ще има нва трета вълна и ново затваряне. Ваксинацията е нужна без никакви уговорки.

Наврете си я у дупетата, всички тарикати.

Пратката е обемиста, защото в контейнера, освен ваксини са и комисионните за управляващата мафия продала народа си и България.

То е ясно, че сме на последните места в Европа, въпроса е дали не сме на последните места и в Африка. По качество на здравеопазването е сигурно, че сме там, но сега темата е за ваксинирането.

Ем че той Путя препоръча на руснаците да не се ваксинират със Спутник Вика им "имаме си опитни зайчета...от България - русофили се зоват,че пробваме на тях и тогава"

сороска свиня грухти опорни точки

Повечето умрели са защото не са допуснати да се лекуват заради малоумните ограничения в болниците.

e те тук може да се окаже че сме на първото място! Има един лаф, а той е: последния се смее най-добре

скрий се в дупката си и там чакай пришествието на ваксината

Ваксиниране на всички червени кхмери с кожени инжекции, а скорцени, капутът Павел, плашипутакът Schilo- по две

Бележка на АФЕРА: Само България спи като заклана изолационистка! Понеже така наречените „отровни протести“ В УНИСОН с Хунтата спряха протестите, „загрижени за здравето на нацията“. България спи като заклана, държана в зандан до края на април – за да може Боко Тиквата и Хунтата да си наредят изборите и след тях колаборациите с ИЗМИСЛЕНАТА „опозиция“. От такова племе – такава Хунта и такава „отровна“ „опозиция“. В Симбиоза, нищо, че пред камерите се правят на „врагове“. Хак да са ви – и едните, и другите!

Най якият филм, който съм гледал. Сценарий, режисура, актьори, бюджет, брой на умрелите.

хахахах, как да не ти се смее човек!!!! А бе драги българино, това е из цяла Европа бе и в Русия и в Китай!! Ти май не схващаш че край страшно заразния вирус има нещо повече !?

На кои, кренвирши ще правят сега реклама?

И като ваксинирате нас от младежкото герп, има-няма 1000 хермафродита, другите бройки кво ще ги правите??? Желаещи няма... Шефа тиква е герой, Пълни шкафчета безброй, А простата рая тогаз, Лапа му чучура във захлас! Хахахаха!

могат да те оставят да умреш от всяка една болест ,от глад и мизерия ама точно от корона вируса са решили твърдо да те спасят

теб, само с една,но не днес. Утре

Аз искам и чип във ваксината. Вместо лична карта да ми четат кода и да минавам..и да плащам така

Умно, няма що. Отдавна не бях попадал на психопат, който да се хили на собствената си простотия!

плащаш ако имаш пари, ве, бедняк оръфан!

Почти цял ЕС е по улиците срещу КОВИД мерките, България спи като заклана ! Медиите неми като риби, нито една не ги отразява !

Гледам през прозореца моренцето, пия си кафето и си мисля - денят ще е чудесен, усмихвам се на живота и продължавам напред с мир и радост... ваксините ги раздайте на парламента и на министерствата ..а и на тези които мислят, че ще им спасят живота!

Какъв е тоя изпокъсан пакет на снимката. Да не е продакшън на Цар Киро.

БрЕо.Супер.Ама идват и новите щамове.Така поне казват.Но важно е работния план да бъде изпълнен.

Улиците са майка ти и сестра ти. Заработват.

Лимбо рок

Смущаващо е че от Астра Зенека, която е неподходяша за хора над 55 години има най много дози, с Пйзер и особено Модерна, най подходяща за възрастни минимални коли