Пристанищни работници във Варна се разбунтуваха срещу условията на труд

Работим при безобразни условия на труд и ниски заплати, казват недоволните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За хора без образование заплата от 1000 лева е добра. По-голямата част от тях ако работят другаде няма да вземат толкова. А който не е доволен скоро Доган ще открие неговото пристанище. Да отидат при него стига са стояли на държавната хранилка.

уточнение ... Пристанище "Варна-Запад" се намира в посока на запад от Варна, като всъщност е на 30 км... след Белослав, та чак в кв."Повеляново" на гр.Девня , наричан още "Пепеляново" / за последното си има оснвателни причини предвид тоновете прах и пепел, носещи се точно от пристанището, предназначено най-вече за насипни товари / !

Точно пък Пламен Димитров ще Ви поведе протеста. Той е "личен" синдикален крепител на правителството, надявайте се да не Ви прецака още.

Когато работници тръгнат да протестират, тогава работата става дебела. който се е заял с работниците добро няма да види. Това не са малки селски протести.

" като средното възнаграждение на работниците и служителите е 1288 лв" То като си погледна ръката, средният ми пръст е най-дълъг от сите!

Съчуствам ви момчета. Уви, със същия успех можете да се оплачете на арменския поп. Защо? Ами защото на никой вече не му пука за никого. Онези с мангизите вече не ги събират за да ги харчат, а за да се фукат с количеството им - един вид колекционери, а докато търсещите работа са много повече от намиращите... сещате се, нали. Слава богу, аз вече минах в едноличния бизнес, а след някоя година може и пенсия да дочакам... и тогава, ех, тогава... само си викам дано! Дано не дочакам!