17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

КАК МОЖЕ ТАКИВА ГНУСНИ КОМЕНТАРИ-ХОДИЛА СЪМ ПРИ МЕЧКИТЕ-ВСИЧКО ИМ Е ОСИГУРЕНО.НЕ ВЯРВАМ ДА СА ГО ОТСТРЕЛЯЛИ

всичко ще се изясни едва след като се разбере пред коя камина ще бъде опъната кожата на мечката!

И българския народ вече 30 години се "приспива" леко , леко за да може да спре мъките, които му причиняват политиците, чиято генетика е еретроцитна.

Горкият Стефан! Ако бяха открили навреме раковото му заболяване, може би имаше шанс да го лекуват. Облъчвания, химиотерапия. Но щом са хванали заболяването прекалено късно, нищо не е могло да му помогне вече.

Не го приспаха ами го убиха. И ако се съгласим да казваме чеса го приспали за да не се мъчи, скоро ще трябва да се съгласява е с евртаназията, при която докторите решават че някой много се мъчи и го убиват с отровна инжекция. Така както вече става в Испания и са на път да стане и в Германия.

Има разлика между човека и животните. Човекът има безсмъртна душа, която има шанс да спаси всяка една секунда от живота си и последните страдания помагат това да се случи, а при животните е само мъчение и нищо повече.

Глупости на търкалета. Като се "спасиш" ела да ми се обадиш

Ако аз искам да бъда евтаназиран по някаква причина, Може ли? ИЛи не, трябва да се мъча, защото някой друг е решил така.

Евтаназията е решение на лекаря. Когато ти решиш да умреш не е евтаназия а асистирано самоубийство, ако не може да го направиш сам. Разликата е като от земята до небето. Едното е убийство а другото е самоубийство. Мечката в случая не е решавала. Друг е решил за нея.