Присъди и екстрадиция за тримата задържани в РСМ българи (видео)

Бившият депутат от "Възраждане" Ангел Георгиев и още двама мъже получиха глоби от по 300 евро и забрана за влизане в Република Северна Македония за 3 г.

Обратно в новината

Коментари - Присъди и екстрадиция за тримата задържани в РСМ българи (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българинът никой не го защитава.Ако това бяха американци,французи или македонци,щеше да има вой до небесата.Америка и Европа да престанат да се бъркат и да "умиротворяват"народите,защото те са лешояди и носят война!Защо мълчи сега американската посланичка в македония?Как така ЕК не се намесват в съдебни дела?Защото битките са БЪЛГАРИ!А нашите министри и призидент продължават да си говорят топло с тях,и им даряват генератори!къде сте вие Макрон,Борел,фон де лайн,Христо иванов,Петков,Атанасова,белобрадова?къде сте?

им паспортите на макетата и да си отиват!

До калкото знам на митниците е забранено снимането?! Дори само това е достатъчно да те сметнат за нарушител. Ако и поведението е арогантно ... леле мале..

Крайно време е да се вземат сериозни мерки: всеки севернимак с български паспорт да се привиква в посолството от консула. Взема му паспорта, връчва му текста на "Аз съм българче" и българското знаме и го изпраща на тротоара пред посолството да развява родния трибагреник и да прочете 3 пъти на глас, високо цялото стихотворение. Ако откаже - не му се връща паспорта. Това да важи и за онези отишли за подновяване. И то даде прави само в РСМ.

малко им е на тези изроди ,трябвало е и да ги онодят

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Не мога да разбера, защо не направим "ремонт" на един реактор и да спрем тока на македония

Браво! Направо война направете като ви е толкова малко акъла. Направо започвайте да се избивате един друг с македонците.

Поредни български тъпотии срещу Македония. Човек вече трябва да се срамува че е българин направо. Как може да сме в лоши отношения с …Македония? Ще ходи да крещи на граничните полицаи докато работят и да създава конфликт. И българите защитават това поведение?

ам' ти не си българин, а северомакедонски посръбчен българин посерко. Хора, докладвайте за такива провокатори като този, не ги оставяйте да ни тровят, те са добре платени и си гледат интереса.

Не, аз нямам нищо общо с Македония или Сърбия. Просто коментирам колко непристойно е българското поведение спрямо нашите съседи. И това долно отношение за съжаление е масово.

А какво е тяхното отношение към нас? "Спрял им бил токът" та затова не пускали хората да минат граница! Тъпи северномакедонски лакърдии!

Държанито на официалните власти на СРМ на ,,Деве баир” с българите тръгнали да почетат Гоце Делчев и на ВМРО-ДПМН показва и доказва,че те са си 100% българи. Те се издадоха с българския си характер.

Тази държавица съставена от половин милион събизирани македонски българи и половин милион албанци .Не заслужава дори да се споменава Жалки нещастници смешници Избрали си няколко български исторически личности. Родени някога в областа македония ,и си изградили с тях история и идентитет . Що за дебелоочие що за наглост Да създадеш и да поддържаш подобни тези при това ДЪРЖАВНИ ТЕЗИ в сегашния информационен свят на интернет??? Ебати малоумниците Те изглежда живеят още във времената на сфрю и желязната завеса. Абре смешници в днешно време ВСЕКИ ЧОВЕК ОТ МИНИСТЪР ДО НАЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК от всяка държава в света ,може чрез НЕТА да получи точна и сигурна информация за всичките представяни от тях "македонски" герои царе и революционери. И ще разбере веднага че нямат нищо общо с някаква държава македония И че не са част от македонска а българска история

Държавата да защити гражданите си! вѐто на всички преговори за ЕС! Винаги контра на всички регионални проекти!

Да наложим санкции към тях, както светът налага на Русия. - Никакви помощи при бедствени ситуации към тях - Затворена граница към България, никой да не преминава към България - Никакъв внос или износ откъм или към тях - Пълно информационно затъмнение, ограничение на интернет сайтове (Български, както и македонски) и да си одят на м.а.й.н.а.та където им е мястото. С тези мерки нито ще има напрежение от наша страна, нито те могат да искат каквото и да е било от тяхна. Да наложат същите мерки и останалите европейски страни, включително Америка. И да си останат с Русия, като им харесва толкова. Рашките да ги запасяват с провизии, да им изпращат помощи и каквото си решат. Да ги обяви цял свят за руска република и да се приключва.

Не е добра идея да затворим границата. В България идват основно граждани с българско самосъзнание. Сръбски македонец няма да дойде. Съюз с Албанците. След българите, в Македония мразят най-много местните албанци.

Е, да! Да има клауза за преминаване, който смята че е български гражданин ще има право само на едно единствено преминаване. После край! Било какво било... И в края на краищата, това решение се прави веднъж. Не може днес да си един, пък после да смяташ, че си друг и т.н. Еднократно преминаване и край.

Република Северна Македония е населена основно с българи, сърби, гърци, албанци, цигани, власи и "македонци" (хора, които не знаят какви точно са, с една дума копелета0.

Тез наште министри няма ли най накрая да забранят бабички да ходят на екскурзия в тая клоака и пълно вето на ес и паспорти

Питайте Русия, има ли македонски нация и език! Тя ще ви каже!

Айде стига вече толерантност към тия мангали. Като не щат с добро - гьостерицата и да си научат мястото шиптърите дето са завзели тая стара българска територия.

Не са шиптърите, ами сърбите са нашия враг! Естествен съюзник на България са албанците. Разделяне на Македония на две-българска и албанска част.

Сега ще дотьрчи отново бай Османи да ни обяснява ,че и от дшете страни на границата ни сьс Северна Македония има хора,които пречат на ,,Отношенията между двете страни ,, Но тук става вьпрос за официална та политиката на Република Македония кьм Бьлгария.

Ще ми припомните ли, коя държава близо до Белград, част от Югославия се измъкна без война. Защо ли? Трябваше тогава да ги оставим сърбите да ги бомбардират и сега нямаше да обичат толкова Тито. То е казано, няма ненаказано добро!

Бити, евани и с черни печати българи - БЕЗ ДА СА ВЛИЗАЛИ В РСМ???? ХА ХА Х А

Видиш ли "македонец" удари му шамар. Той си знае защо и винаги ще има причина.

видиш ли български патриот гръмни го

Не мого да разбера докога ще ги търпим тези шовинисти. Резнети им кранчето за Европа и да си тънат в простотията.

пак македоняията...! пак димки! а тази тема: https://pomosti.com/socialni-pomosti/ тя не е важна! важана е македонията, украйната, америката,европата, натуту.... защо така, а?

Месечна помощ за инвалид над 90% = 93лв 75ст или 45 евро НА МЕСЕЦ това ако не е геноцид не знам!

Македонците да ги набият тези от Израждане защото са нахални безродници и да ги изпратят в македонски затвор за няколко години. В България си имаме достатъчно маймуни от тези отпадъци.

Ситуацията с Македония ескалира всеки ден с което се приближаваме до украинци-руският конфликт. Само, че при нас ако се стигне до конфликт военните действия ще се водят на хартия по въздух и с камъни и дърве по земя ….

Да, но ти кой мислиш ще подкрепи цял свят? А познай, няма да е България, понеже ние сме омразни от цял свят, така ние си го правим. Пък и българите никога не сме били задружни, всеки ще избяга нанякъде... това сме... Ако Македония влезе в ЕС мога да се обзаложа, че ние ще изхвърчим от там, понеже онези веднага ще настроят цяла Европа срещу нас. А ние не си защитаваме интересите, понеже политиците ни са подлоги, за пари са готови на всичко.

Ало външно министерство нямате ли кураж да се опълчите на тази измислена държава РСМакедония.Дръжте се малко по мъжки.

Най-малкото да наложим санкции към тях, както светът налага на Русия. - Никакви помощи при бедствени ситуации към тях - Затворена граница към България, никой да не преминава към България - Никакъв внос или износ откъм или към тях - Пълно информационно затъмнение, ограничение на интернет сайтове (Български, както и македонски) и да си одят на м.а.й.н.а.та където им е мястото. С тези мерки нито ще има напрежение от наша страна, нито те могат да искат каквото и да е било от тяхна. Да наложат същите мерки и останалите европейски страни, включително Америка. И да си останат с Русия, като им харесва толкова. Рашките да ги запасяват с провизии, да им изпращат помощи и каквото си решат. Да ги обяви цял свят за руска република и да се приключва.

Възраждане го създаде БСП, защото станаха големи евроатлантици и някой трябва да събере гласовете на русофилите. Пък и ВМРО вече много се изхаби. Последните 30 години с кой ли не бяха.

Българските политици имат интерес Македония да не влезе в ЕС. Затова вчера тоя непрекъснато повтаряше, как може да бъдат страна от ЕС. Понеже Макрон и останалите страни дадоха ход на влизането на Македония в ЕС. И сега всички български политици се опитват да го осуетят влизането им в ЕС.

Мен ми е интересно, как те арестуват в междинната зона и те съдят в македонски съд. Реално те официално не са влезли в македония, защото не са минали паспортна проверка! Тоест, взимат те едни полицай и насила те вкарват в тяхната страна и те съдят.

Чисто отвличане си е това! За международен съд са!

Съди би боклук

Няма междинна зона. Бяха точно пред македонската митница. Ако има междинна зона, някои може с дни да седят в тази "междинна зона" и нито едната от двете страни да не може да ги мръдне. Как въобще може да пишете такива глупости? Най-добре си стойте в партийните клубове!

Избори идват, тепърва ще са изцепките на чужд гръб

Има междинна зона и е между пирамидките. Да си бяха застанали там, да си ги псуват, да си ги снимат и камъчета има!

Не им обръщайте повече внимание на тези неблагодарни и заблудени индивиди , оставете ги да се оправят сами! По-прост народ от макетата няма!

Има -Украйна

А, не! Вие сте по по най

по тъп народ от българите няма ,все другите им виновни ай сектир ,тъпи патриоти с продажни души,да ева боклуците ви патриотични

И двете страни са провокатори. И това се прави абсолютно целенасочено (и от двете страни). Въпросът е докъде води тази (задънена?) улица?

В България от 100 години насам Македония е асоциирана с положителни и дори романтични чувтсва и това е държавна политика. Там , напротив - България е предсатвяна като еиднствения враг, бетер лошия Змей или каквото се сетиш. Не просто са праивли провокации, възпитавали са 3 поколения еничари, готови за газават! Не замитай фактите!

Преди една седмица имаше един подкаст тука, "Защо македонските Българи не съдят, македония в ЕС по ПЧ". Странно му се струваше на коментиращия, че няма дела. Еми аз питам същото!? Като са ти нарушени правата съди държавата! Те наще сега мислите ли че ще пропуснат. Още утре тия тримцата ще заведат дело срещу Македония и най-вероятно ще я осъдят. Това е начина, ама ги е сърах тамошните Българи !

Глупости. Те са провокатори и вместо да спечелят от провокацията, като се вмъкнат в сл. парламент- само ще загубят. Не са толкова глупави

Долна нация са макодонците, пълна изолация и никаква помощ за тези помии

Т. нар. им протестиращи неонаците вчера бяха 20 души агитка. Елита им е 1-2 процента продажници. Нека видим дали 90% от македонците, които нямат нищо общо ни с елита, ни с агитките, ще се разграничат от тях. За момента ще заклеймяваме смао отганизираните им нацита и мекеретата на власт.

Дали в напия блок да назнача македонка за чистачка. По-харна ли ще е от циганката която мете? Очакват се талази гастери от там скоро.

има много хубави хора оттам, даже повечето са такива, проблемът е политическият им елит. Самите македонци са си чудесни хора, ама онези които им пълнят главите с щуротии и говорят , че Тито е герой , ей те трябва да се махнат. На границата бяха точно такива.

Ще пробваме. като премете блока 100 пъти може да се поочовечи.

"Българското правителство":Премиер трябва да извика посланика на Северна Македония и да го сложи срещу тримата Българи на една маса заедно със осъдителните им присъди и триста Евро в брой за всеки един от тях. После да му даде нито да напусне България до три часа и със забрана да стъпва в нея завинаги.Българския Посланик веднага да бъде отзоват и посолството закрито. Всички Македонци който имат Български паспорти да напуснат тая дупка Македония кой към чужбина кой към Европа.Пълно Ембарго и никакво приемане в никакъв Европейски съюз.

Слави никога нямаше да махне ветото. Не го харесвате , но той си е патриот. Обича си родината. Ако питаме умнокрасивите от пп и дб , те мислят така. - Народът е прост и референдуми не трябва да има. Тези които искат референдум са русофили - Ако задържат някой българин в чужбина, сигурно е русофил, не трябва да му се оказва никакво съдействие от нашите институции - Ако част от хората четат история, празнуват ходят на Шипка на 3ти март, значи са русофили - Ако друга държава претендира за вашата история, клекнете, дайте им я , тя историята не е важна, светът се променя, само русофилите четат история - Ако някой иска мир в Украйна, значи е русофил, трябва да има кръв - Самите те не разбират, че докато ние се отказваме от история и суверенитет, някои силни държави изключително много държат на история и суверенитета си като Великобритания и САЩ и особено техните десни партии, не говорим за троцкистите в средите на демократите, но така е според тях само русофилските държави имат история и суверенитет - Самите те не разбират, че отказвайки се от история и суверенитет, ще е за сметка на друг, който не се е отказал - пример Турция, преди 30-40 години бяха по-зле от нас, и те се бяха отказали от суверенитета си и историята си, а сега къде отидоха за няма и 30 години. Същото е и с Унгария, откакто се махнаха от ботуша на СССР , тръгнаха нагоре и сега са горд представител на проекта на папата. Но те откъде да знаят такива неща, в главата им лихнуси и курелации

Гласувай пак за него! И той и Копейкин са финансирани от ТИМ.

Гласувай пак за Кирчо, 9 милиарда за 1 седмица

Ако го бяха финансирали те, нямашпе да изпадне от НС...

Без ЕС и с тази крайно пролиберална политика която са поели, макетата ще се трансформират в лошо копие на България от 90-те. Македонките ще се молят на коилене да лсугуват п объгларските дворища и фирми. А впиянчените им мъжки роднини ще чакат левчета за кило рикия и половинка сланина.

Ето защо ветото не трябваше да се сваля. Макетата както и запада не държат на думата си.

Северомакците вече не репресират само свои съграждани с българско самосъзнание, те репресират градани на България и ЕС! Порасна им работата. Проявяват непроикрита враждебнист! ЕС да се намеси!

Ще се намеси! Сега нащо момче ще синамери адвокат и ще ги съди в ЕС по ПЧ и ще ги осъди.Македонската държава ще си им плати за нанесените щети и те така!

Но не е достатъчно. ЕСПЧ ще наложи 100 бона глоба, а загубата на еврофондове ще е за 10 милиарда. Вдигаме ветото и те ще съжалят горещо за простотията си. Можем за утъеха да им пратим остатъчните си количества непотребни вакси.

от възраждане правилно са го санционирали 1. търси обяснение за действията на служебните лица и снима с телефон по границата 2. отказва да спре да снима - т.е не изпълнява полицейско разпореждане Кой има интерес от влошаване на отношенията ни с макетата - русия и сърбия. Излиза че копекин и възраждане пак си заработват копейките а офцете си блеят ли блеят

Трябваше и да поседят малко в македонски арест...

Те са в ничията земя! Как влязоха в македония на сила са ги вкарали! Те са излезли от българия и не са влезли официално в македония. Как са арестувани от македонци, като официално не са влезли в македония?

Българските политици имат интерес от враждата между двете страни. И вече 33 години работят за отдалечаването на Македония от България. И това също трябва да се запише в македонската и българската история. Първо при обединение с Македония ще им се объркат сметките за изборите и може да не влязат в управлението, а трябва и да се съобразяват с македонските партии. Няма да могат да назначават прокурори и съдии и току виж заради македонците, някой влезнал в затвора. Тотално ще им объркат и изборите за европарламент. Пък може да изтече информация за дс ченгетата, които сега управляват партиите. Затова им дадоха танкове да се бият и да стоят отделно, като преди това Желев ги призна за самостоятелна държава.

Такава държава Македония няма. Територията е управлявана от Рим, Византия, България, Османската империя, През балканската война е поделена между България,Гърция и Сърбия. И идва 1944. Тогава великият СССР със своя сателит на Балканите, Сърбия включва Македония в състава на Югославия. Още след Балканската война сърбите правят всичко възможно за заличаване на българите. Това т.н. македонци правят и до днес направлявани от СЪРБИ и РУСНАЦИ. Последните са истинските неприятели на България. Повтарям Сърбия и Русия са ни неприятели. Затова ЕС се стреми да откъсне Македония от тяхното влияние. Въпросът е дали за България си заслужава.

Вардарска Македония влиза в границите на Сърбия през 1913 година след Междусъюзническата /наричана още Втора Балканска война/. През Първата световна война по-голямата част от Вардарска Македония е под контрола на българските войски до примирието в края на септември 1918 г. След Първата световна война се създава Югославия /първоначално Кралство на сърби, хървати и словенци, българите в Македония са ги регистрирали като "чисти сърби"/. През 1941 г. Германия окупира Югославия и предава за управление от България по-голямата част от Вардарска Македония и части от Източна Сърбия, вкл. Западните покрайнини, отнети от България след Ньойския договор. От 1941 до 1944 г. Вардарска Македония е под българско управление. След изтеглянето на германските войски от Балканите, контролът в Македония е поет от югославските комунисти, които създават македонска народност и македонски език на територията на Вардарска Македония т.н. Народна Република Македония, по-късно Социалистическа Федеративна Република Македония, част от СФРЮ.

А кого ще осъдят биячите на българина в Скопие?

Една поправка Той не е българин. Няма нищо общо с България,освен да твърди че имал българско самосъзнание. Ако аз кажа че имам японско самосъзнание...това прави ли ме японец

Да върнат подарените от Сталин и Г.Димитров кости на българина Георги Делчев,в противен случай вето.

Това би могло да стане само с една СВО, но вече нямаме сили и воля за това.

Защо им обръщате толкова внимание на тези болни мозъци северномакедонци.

Да си завреш главата в пясъка с гордо ннавирено голо дупе не е най-добрата идея. Хиляди агресивни мъже там са готови да те преният или по-лошо. Някои от тях са облечен ивъв власт и пари. Дали за тебе е добре да с епавиш на сляп и глух?

Тези тримата, как не ги е срам. Само излагат Русия.

Всички укросвине в екарисажа!

Нужна е екстрадиция за българофобските чужди агенти, които са яхнали бедната македонка поробена.

Свиньо усраинска!

Объркал си адреса, троле надрусан. 1 ред съм написал и пак не си го схванал.

В момента сме в преговори за закупуване на ядрени оръжия. Слава Украине Ще разкажем руснаците Кремъл на пепел

Добре, че русите чистят света от вас!

Да имаш някоя ядрена бомба? Дали си правиш сметката, че някои лидери вече имат предостатъчно ядрени бомби? Ами ако и те мислят по твоя начин?

Явна тайна е че украинците са си запазили няколко ракети с атомни бойни глави, преди Русия да им вземе останалите 1991г. Путин това го знае, знае и че са насочени към Москва и Ленинград. Затова се мъчи със старите танкове и новобранците, да превзема Донбас.

то това щото са картофи и не им знаят бройката :) Нали се сещаш че по врмеето на предаването на тези бойни глави Русия е държала пълен контрол над държавата? Последната е била част от СССР. В една дътржава са били. Защо ги пускате тези партенки, не е ясно. Какв оцелите?

Как ще ги активират? Ядрената бомба гърми по малко по сложен начин от динамита с фитил дето си го гледал във фишмчетата с бъгс бъни

Македония без българи, огън да я гори!

Това е нещо като изказване на орката Медведев за Украйна. Щял да ги изгори всичките...

Добре ще направи!

Интересно....

Една специална операция за тоя предателски народ!!!!

Недоубита укросвиня!

Ахахаха Абе малоумник Вече един друг ли почнахте да се плюете

Всички укросвине в екарисажа!