Присъда срещу държавата след зрелищната акция „Медузите

60 000 лева ще трябва да се платят заради ареста и разследването срещу Борислав Гуцанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей това ще се случи и с делата срещу Иванчева и Йончева...

Това да се съди измислената държава ще се окаже бая доходоносен бизнес!

Засега само разследват Йончева - не са я оковали...

"Започнало е нещо по срамен начин и е завършило по срамен начин", изтъкна тогава Цацаров." Цацата да го каже на Цвъки и на Началника си.

Не плачете гербери Цвъки Цвък е невинен.Той не е бил информиран за акциите с морски имена на МВР и Цацаров .Той Цвъки Цвък при Б 1 по съвместителство през тези две години е бил учител по физическо във Френската гимназия. Затова от тогава прилича на замаян Бойков шаран ударен с мокър парцал.Даже песните на приятелят му Веселин Маринов не може да свестят Цвъки Цвък.

Цветанов да продаде един апартамент и да плати обезщетението. Така се поема отговорност, а не да ми вика "сгрешили сме".

Тези пари да ги плащат дебилите, дето гласуват за тия недоразумения, а не ние, дето имаме ум в главата си.

Акцията е от идиоти стещу гуци богаташа, тоя има слуги и лакеи, социалист... Тоя няма нищо общо с балъците-бедняци, които го избират.

Колко хора трябва да осъдят държавата заради на цвичката простотиите, за да се сети някой да му потърси отговорност!

Кой ще ги плаща? Нека Цецо и калинките не се крият като мишки и съберат парите!

да се намалява издръжката на прокуратурата и съда, заложени в бюджета съответно с размера на обезщетенията , изплатени поради незаконните им действия. Така в един момент може да се окаже, че не само няма да имат да взимат заплати, ами ще трябва и да връщат на държавата. тогава със сигурност ще "правораздават" съобразно закона.

У нас нещата вместо качествено, се правят зрелищно. Дайте на народа хляб и зрелища. Бай ти Ганя обича сеир да има. Пък дали работата е свършена, не е важно. И управлявящите чудесно се възползват от тая байганьовска черта. Вдигат излишна пушилка, където не трябва, а истински важното за държавата минава тихомълком, прокарват се по терлици нечии интереси, докато народът пляска възторжено на сеира.

Станишев в самото начало ги прозря и ги поздрави със "Здравейте, циркаджии!". Остава да видим как ще ги изпратим.

бат Бойко трее бие шута на тоя компромат Цецко

Мне, двамата са скачени съдове...Ще си ходят заедно.

Не знам как ще ги изпратим. Не виждате ли, че народът екзалтирано си гласува за тях?

ОТГОВОРНОСТ няма ли да понесат лицата, които не са си свършили работата? Защо те не ги платят тези пари?

А, бе Цацаров ?, А бе Цветанов ? Защо данъкоплатеца ще трябва да плаща тези пари, а не тупоумните полицаи следователи и не по-малко малоумните прокурори ??

Иска ми се да ги изпратим със "Сбогом, Шайко!"... И да последват ефективни присъди. Не вярвам обвинението срещу Елена Йончева и поредната осъдителна присъда на държавата заради зрелищните акции на Цвък Цвък да не доведат до изтрезняване на народа... Очаквам изтрезняването на президентските избори да се повтори на евроизборите.

Ленчето и истината, две несъвместими понятия.

boyko100

Защо бе Цветанов, защо ти и мръснишката, тиквенска партия правоте само мръсно на народа си?? Не знаете ли, че всичко рано или късно са наказва?!

Тя никога не лъже. Тя заяви, че е приятелка на Сергей Станишев.

Колкото осъдиха Емилия Масларова, толкова ще осъдят и Елена Йончева. Червен крадец и приватизатор Не вярвам да влезе в затвора. Трябва да измрат комунистическите подкупни съдии и прокурори.

Кога комунистическите съдии ще осъдят комунист, никога. Няма доказателства те просто изчезват в съда, както изчезна папката на стани шеф, оня списък и много други. На съд трябва да отидат първо съдиите. Всяка година измами с ддс, някой да знае някой да е осъден.

Чакаме кога и колко ще плащат на Иванчева и Петрова. Зер и там арестът е голям срам. Ама тези пари трябва да ги плащат инициаторите на зрелищните спектакли, а не данъкоплатците.

Браво,това се казва балкански елитен бизнес,ей със такива хора разтропани и интелигентни бизнес хора ще се обградя,другото простолюдие да рови в кофите за боклук и да работи от сутрин до вечер за пари едва да изхрани жената и да си кара старата бричка без която не може! ДА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Ето това искаха българите. За ето това скачаха по площадите и викаха, че кой не скача е червен. Ето сега вече имат това, което искаха!

Ето на, и Бойко Борисов не са го осъдили, и Златко Баретата и Иван Костов...Пазят си се комунистите!

Повече от ясно е, че България НЕ може повече да си позволи да игнорира орестъпленията на Мафията във властта, на Шайката с Борисов, Пеевски и Цацаров, к с Доган и останалите неколцина от босовеъе ИМ, които разграбиха и съсипаха Родината ни и тормозят, репресират, рекетират, насилват к прогонват хората! Време е да им сд потърси ЛИННА, ПЕРСОНАЛНА, ИСТИНСКА отговорност на всеки от тях за престъпленията им в и на тяхната ОПГ! За безбройните им лъжи, измами, корупция и кражби, за насилието и птестъпните им действия и бездействие!

Цвъки пак ос... т.е. оцапа родния пейсаж. Нацвъка го, както само той може. И сега се хили доволно от разни трибуни и раздава съвети и акъл

Незабавна оставка на главния прокурор той трябва да понесе вината за това че неговите подчинени не си вършат работата или че криво обвиняват хората а народа ще плаща ,трябва на тия които са виновни за това да им бъдат повдигнати обвинения

Що милиони оотидоха заради безчинствата на герберасите само народа си знае защото все пари за него няма:((((((а и трябва още да внася че гербераската хунта не се е спирала....да твори ''акции'' с такива последствия.. Акло бяха истински народни представители тия в нс до сега да са приели закон че всяко обезщетение се заплаща от джона на причинилия го..