Условна присъда за ученика, пребил учител с кол

Районният съд в Асеновград осъди на 8 месеца "лишаване от свобода" с 2 години изпитателен срок 17-годишния ученик от Садово, пребил учител с дървен кол.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за ученика, пребил учител с кол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убий съдия, спаси българин.

Ха, Ха.. Вече очевидно и територия не можем да се наречем.. Добре дошли в БЪЛГАРИЯ - мястото, където НИЩО не е ИСТИНА и ВСИЧКО е ПОЗВОЛЕНО..... Срам !!!!! Много ясно е ЗАЩО не ни искат в Европа и сме третирани като ....

Ако някой пребие с кол съдията и той не е тъмно зелен, интересно каква ли би била присъдата

Se taia

За съжаление се оказах лош пророк: 28.09.2017 14:43 Коментар към: Съдят по бързата процедура ученика, ударил с кол учител Бързото производство, означава само едно - минимална присъда :( И това защото местните съдии ги домързяло

Българско правосъдие- каква трагедия само с две думи...

Наказанието трябва да е - нападателят да се пребие с кол и после да му се извиним. Така ще приемем и извинението му към учителя. А учителят да си носи електрошок и следващият път да го прасне в топките, за по-богато изживяване. Относно съдията - ще дойде и неговият ред. Наближава времето за уличното правосъдие.

за опит за убийство?

Условната "присъда" не е присъда, а оневиняване, мама ви улична! Как така престъплението е безусловно обективно, а наказанието - условно!? Мама ви деба мангалска мръсна. Да изпукате до един дано!

Хахахахахахаха!.... Тъжен смях...

Съдът дали е взел в предвид психическата травма, нанесена на учителя. Това, че е останал жив е въпрос на късмет, но как този учител ще работи оттук нататък. Всеки ще го сочи с пръст - ето го оня, дето циганина го преби. А циганина е на свобода и пак ще бие. Понякога се замислям какво трябва да се прави с паразитите в обществото - хора които не само не са полезни, но са и вредни за останалите. И защо нормалните хора трябва да се грижат и изхранват тези паразити?

питай тия по министерствата,парламентите и съдиите .дано успеят с отговорите,но се съмнявам !

тежко му , с тази тежка присъда ....

При такава присъда следващия път може и да убие, съдът ще прецени че убива за първи път и отново ще смекчи присъдата, и т.н.

Малко е. Трябваше да го осъдят ефективно.

А защо не му платят за мятането на кола и престоя в полицията?

Това е най-сигурният начин да създадеш престъпник - като му покажеш, че няма страшно и всичко се разминава. Особено ако е циганин.

мислиш ли че на адвоката му пука? най-долната каста адвокати са тия по наказателните дела... ако има повече морал и мозък ще стане корпоративен или семеен адвокат и тн.

Наско ще има и второ, и трето....и десето провинение и все така ще си е на свобода!То "добър дете" . както каза една негова комшийка от гетото! Да не говорим, че сега той ще бъде нещо като един герой, като един Батман за другите в училище! А това, че не трябвало да бъде в интернат, защото трябвало да има възпитател, е поредната тъпотия адвокатска...Че нали точно в интернатите са най-добрите възпитатели на такива "биячи"?!

Зщо му криете лицето и името на цигането?

Защото това е практика важаща само за жертвите дори и когато те са защитени свидетели.Пълен цирк.

когато дойде да пребие и теб , или и мен, да не можем да го разпознаем , та да си излежи условната!Ще го таксуват като неизвестен извършител!

Крият му лицето на цигането, щото е грозно. Какъвто човекът, такова и лицето му.

А обществено полезен труд?! Да го пратят да бачка в травматологията

Е то, каквото и да направят в случая, все е зле! Просто държавата е абдикирала, въобще не и пука, че тъмнозелени млатят с колове учители, лекари, съседи, въобще който ги дразни. Трябва да има специализирани училища с психолози, където да ги пращат такива, където да важат военни порядки, ставаш в еди колко си, правиш еди какво си, лягаш си в еди колко си. Когато навършиш 18 и завършиш това училище, на базата на това, как си се държал и каква психологическа оценка имаш, лежиш ефективно за каквото си осъден или се интегрираш в обществото.

Че то ги има. Или поне ги имаше. ТВУ се казваха - трудово възпитателно училище. Нещо средно между казарма и затвор за малолетни и непълнолетни. И след 18 - в пандиза. Ма ги махнаха. Май само в Бойчиновци остана.

А и забравих да напиша, престоя ти там го плащат родителите ти, които попаднеш ли там спират да имат право на детски.

Защото му е първо провинение условна присъда,нищо че пребил с дървен прът учител.Само сега да се надяваме да не нападне друг защото се почуствал заплашен отново. Това е да си мангал,да решаваш всеки проблем със свръх насилие без грам милост и после винаги да ти се разминава след едно "съжалявам" (без да го мисли наистина).

Ето защо България се влачи вечно на опашките и изпада от всякакви класации. И от Африка сме по-зле. И все по зле ще става. Какво трябва да се случи за да влезе в главите на тъпите прокурори и съдии, че това което сега са направили е директно подстрекателство към следващи такива подвизи?

На тях не им пука за нас, пука им колко пари ще влезнат в сметката.

Следващия път не дървен кол, а сабя дамаскиня. И не по учителя, а по съдията. И в пресмъртните си мигове съдията отново да помисли дали интернатът е неподходящ за мангала с кола.

Пореден СРАМ за българското,,правосъдие".

Този циганин рано или късно ще свърши в затвора!

Как в затвора?! Ще си живее престъпно с десетки висящи дела. То и Българският Хелзински Комитет е затова, да не би някой да му стъпче грозния фасон на циганина.

За 2 години ще мине на по високо ниво , Убийство с кол като тези от Луковит и те са минали по този път !

Браво на прокурори и съдии в РБ. Браво! Дано цигани ги пребият скоро. Тоя мангал преди време беше казал в едно интервю, че от нищо не го е страх, даже и от президента не го е страх. Никой обаче не обърна внимание на тия думи. И правилно. Ще си бие и убива кретена с такава присъда. Нещо в тая държава е като в кривите огледала. Но всяко нещо си има край.

Хм, интересно, и аз нямам други провинения :) Ако прасна с един такъв кол някой министър, депутат, съдия или др.под.сволоч дали ще ми дадат и на мен 8м. условна присъда???!!!

Ми така е като не можа да го пречука му се дава втори шанс!

какво му криете лицето на това цигане/ да не би него да са били???/ а на даскала жална му майка: след една година ще го изкарат педофил и готово.

За циганете някакви други закони ли има или аз нещо бъркам...

Тях за кон не ги лови./не е грешка- за кон, а не закон/

Пожелавам на членовете на много уважаемият съд да бъдат бити с колове от цигани и тогава може и да си сменят гледната точка. Става и роднините им.

Много сурова присъда. А е можело просто някоя про куро рка да му фръдне на к.уро.

Сега му дават условна присъда, а следващият път като пребие човек (може и да не е учител, но не се знае), може и ефективна да му дадат. Само дано да не се случи пребитият човек тогава да вземе, че да умре. Но съмнения нямам относно това "дали" отново ще пребие човек, въпросът е само "кога", защото сега му се разминава!

Шило

Що не пробваш ей така, експериментално, два пъти в седмицата, три години, задължително, по едно и също време да ходиш на едно и също място? Та да прецениш дали е толкова леко.

Пич, десетки години не по три, а по пет дни в седмицата ходя на едно определено място по едно и също време. Мислиш ли, че ми е лесно?! И данъци плащам - същите, с които издържат затворниците. Предпочитам този да го издържам в затвора, но да няма повече пребити.

Ми вече 20 години ходя по 5-6 пъти седмично на едно и също място. Няма лете, няма зима. Подписвам по над 100 пъти седмично. Задължително. Щото иначе детето ми няма да има ядене и дрешки нали? И такива като този дебил няма да има кай да ги издържа за да учат.

Абе ти от кое НПО си? БХК? Амалипе? Или друга? Щото те са над 350.

Няма ефективна присъда защото е ЦИГАНИН!! - ако беше българско момче - жална му майка - щяха да го осъдят и да лежи, но циганите - не!! Ама ще дойде време, когато ще вземат да к.ецат и съдиите!! ОТВРАТ - ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!

Шило

Дайте конкретен пример. Не защитавам хлапето, не знам дали е циганче, тук така решихте. Няма значение, какво е. Дайте пример за осъдено българче ефекттивно при същите факти!

циганче,масленозелено е.

Шило

Голяма мотивация, няма що...Тип махленска.

ДАНО СКОРО ВРЕМЕ ТОЗИ ЦИГАНОР С КОЛА СУРВАКА И ТОЗИ(А) СЪДИЯ , НО ДАЖЕ И ПО ЯКО.

Шило

Не познаваме материалите по делото, не знаем какви са отегчаващите и смекчаващите отговорността обстоятелства. Но присъдата не е лека. Нещо повече- три години, този хлапак трябва да се подписва. Ако виновно не изпълни тази мярка- влиза в затвора. Ха сега, да преценим, три години, два пъти в седмицата...Няма зима, няма лете, нама ваканция, няма нищо. И сега всеки да прецени за себеси, как ще му се стори това.

ще се подписва той или баща му,или някой от братята?????

Шило

Ами в такъв случай, пробационния служител ще влезе в затвора, или длъжностното лице, което трябва да следи затова. Допускаш ли, че някой ще си "изяде" хляба и ще рискува? Аз-не.

ти просто не осъзнаваш какви глупости бращолевиш.... Циганин - Ваканция? Циганин-Подпис? Циганин - хлапак с две деца? Ти като си толко запознат, знаеш ли колко мангали като тоя са станали убийци ! мурджо

Шило

Колко? А колко са българите? Не защитавам никого, а се чудя на това, как хора, които хал-хабер си нямате, правите преценки.

шило, ти не се обаждай, като не знаеш. циганин е, казаха го. преди да спориш, ТИ иди и провери. ..или само се правиш на луд, а си от БХК или подобно за българия?

Аре марш бе , за ква практика говориш? фактите и практиката са показали че този до сегащния начин не става! малоумен ли си къв си ?

Дано и тримата съдии да ги пребият с кол.

"учителят го провокирал със заплахата, че ще го остави на поправителен". Значи вече ако кажеш на поредния дебил, че не може да продължи, защото или е мързелив или просто тъп - ти го провокираш. Учителите направо да пускат всички да продължават, ще израсте едно образовано и надеждно поколение. А БХК са доволни.

Честито. Поредния мангал с условна присъда при опит за умишлено убийство. Интересно ако отида да претрепя съдията с кол щото ме е провокирал с присъдата си, ама искам да си продължа кариерата, дали ще ми дадат условна?

Шило

Според Вас, каква трябва да е "справедливата" присъда?

За опит за убийство? Умишлено? 15 години минимум.

За tonk11 не знам, но според мен справедливо ще е за всеки удар с кола да изяде по 50 камшика на голо. През разумни интервали от време, достатъчни за да не пукне, разбира се.

Ама ти глупав ли си ? написал го е , каквото е справедливо за "опит за убийство" ! не лека телесна, тя е за шамар а за пребиване с хладно оръжие е друго, ама от къде да знаят прокурорите и съдията , да не са грамотни.....

До "съдебната система" - всеки циганин, който за пръв път пребие или убие българин - с условна присъда!!!!!!!!!!!!! Те са около 800 000 бройки.

Как е възможно да получи такава "тежка" присъда?

Ученикът е на 17 - т.е. непълнолетен.

Условна присъда!!! Смех, смех... за правосъдната ни система. Ей затова никога няма да стана учител. Което не е чак толкова лошо, много по-зле е, че в тази професия попадат вече само най-кофти екземплярите от съответния университетски випуск. Ама тъй ще е, като могат безпрепятствено да ги пребиват за отправена "заплаха" за оставяне на поправителен изпит. Като гледам гнусното, мръсно цигане се учудвам, че изобщо е стигнало до това образователно ниво. Да върви да копае, противната сган, затова го е създала природата!

Шило

Добре де, колега, дори да бяха го тикнали в затвора, след като излезе след година-две, по-хубав ли ще е според теб? А мислете малко! Да е на 25 и нагоре- да, съгласен, ама все пак е на 17 г.

А сега как ще е колега? Опитал се е да убие човек щото го е провокирал и полежа 20 дена в ареста и готово. Дали се е поправил а? Или се е убедил, че няма кой знае какви последици? Дали ако утре ти го предизвикаш и ти спука главата ще мислиш пак така?

Добре де! И щяхме да си имаме ЕДИН завършен престъпник. ЕДИН!!! А сега какво имаме? Всички "пишлемета" /не само циглета/ разбраха ,че на даскала ... бой! :-((( НА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА СЪОТВЕТСТВАЩО НАКАЗАНИЕ!!!

До хелзинския мангуста тука.... по-добре 2 години по-малко сред хората от колкото хич! сега пуснат циганина, си мисли че и да убие човек пак ще му се размине.... то и със тая циганиа в системата, нищо чудно.