4 месеца затвор за български джебчийки в Лондон

Банда от три български жени, които обирали хора в автобуси в Лондон и ограбили сляпа жена, бяха осъдени на четири месеца затвор във Великобритания, пише британският вестник "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - 4 месеца затвор за български джебчийки в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язък че си хан... Нашите ханове са били милиарди пъти по-умни от теб...

Инициативен комитет предлага на 4-те български /!/ циганки, олепени в Англия от комунистическите ангийски полицаи, които не са одобрени от Борисов, да бъде издигнат гранитен монумент. Това са първите одрусани крадли, които, ако бяха в герберска България, не само нямаше да бъдат осъдени и пратени в дранголника, ами нашата полиция щеше да им се извини и да ги закара до дома в автомобил, за който няма гориво. Ето това е разликата между дясна България на бившите синчета на АБПФК като Дянков и другите бабаити, и Англия, която нашите реакционери мразят още от хитлерово време. Егати държавата ни, егати цитаните ни, егати лидерите ни....

Не си прав Паисий..... "Българине поради що се срамиш да се наречеш.... опознай своя род и език" Срам ме е да се наречем и колкото повече опознавам своя народ все повече се срамувам от него. Опровергайте ме. Циганията и милиционерщината вървят ръка за ръка.

Ами не живеех лошо в България. Сега тук изкарвам около 5 пъти повече , но и разходите са по-големи и не мога да си позволя хубаво собствено жилище например - зъболекар съм. Зъболекарите и фармацевтите с БГ дипломи от години вече могат да работят тук без почти никакви формалности и се радват на много голямо уважение за разлика от България. Май това е всъщност това което ме задържа. Няма я тая завист и чалга.

Всеки циганин с чип за проследяване. И после нека да крадат!

То и затвора там ще им бъде направо като курорт - сигурно по 2 в чиста стая с баня и ТВ, прилична храна. Тъкмо след затвора ще бъдат отпочинали за нови подвизи.

Българските емигранти в чужбина са точен срез на българите в България . Това за цвета на нацията са пълни глупости. Има си хора умни и успели , има нормални трудолюбиви хора , има крадци и цигани , има проститутки и сводници ... както в България нищо по-различно. В България може да живееш добре само ако си наистина кадърен в своята област или ако си бандит. Тук над наистина кадърните е само небето , но се дава възможност и на посредствените хора да живеят прилично.

ivia

Лошото е че не са мургави и не можеш да ги различиш! А що никой не коментира продажните им адвокати!

Евала, малко им е даже! Повече трябва за такива.

такива нихилистични саобщения на балгарски журналисти петнят името на балгария. циганките не са балгарски жени, а цигански жени. време е циганите да се наричат с истинските им имена и престапленята им да не се приписват на балгарския народ. време е да се вземат крути мерки срещу циганската престапност и паразитен живот. циганите трябва да се кастрират като помярите за да. не се размножават. те са бич не само за балгария, но и за целия цивилизован свят. едно време римската имперя ги е заточавала вав земите на днешна романия. с демокрацята те плазнаха като хлебарки навсякаде. защо трябва да се проявява хуманност кам паразити? проявяваме ли хуманност кам плахове, мишки, хлебарки, дарвеници?циганите трябва да се изгонят от балгария обратно в прародината си индия.

Това е защото се пишат българи. Време е да се пише в паспортите "циганин" с постоянно жителство в българия, я не българин от ромски произход.

Ужасно си прав!!! Поздрави!!!

Така е!

Taka e!

"4 месеца затвор за български циганки - джебчийки в Лондон" Ето така трябва да е заглавието! Журналята, и вие ли се причислявате към тях???

Браво ! Супер! Такова престъпление не съм виждал тука да се направи от българи- 12 г живея в Лондон, но откакто пуснаха циганоидите и ни развалиха имиджа

даже да не излизат от затвора.

аиде пандел пиниз.

bohich

"...а в края на май другите две жени били арестувани, защото изглеждали подозрително." Браво на британските полицаи. Браво и на британския съд. За по-малко от три месеца са доказали престъпната им дейност и са ги осъдили. Питам се колко ли присъди за джебчийство има издадени от нашите некорумпирани съдилища?

Абе плащали за сърдечните проблеми на децата.