АБЗ: Държавата не може да върши работата ни

АБЗ оценява концепцията за новия Закон за превенция от природни бедствия и неблагоприятни климатични събития в земеделието като обществено несправедлива.

Обратно в новината

Коментари - АБЗ: Държавата не може да върши работата ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борбата с градушките е към МЗХ. Държавата отдавна се кани да разруши една система с традиция която след много дълга история на изследвания покрива 15 милйона декари градобитни земеделски земи.Номера е да прехвърлят издръжката на всички нас а земеделието е за всички......

АБЗ няма интерес да бори бедствията щото никой няма да се застрахова ако ги няма! Едно време как пък държавата беше нормален стопанин за всичко, а после идиоти се изцепиха, че била лош стопанин и всички запяха в хор. МИ не е така, просто по тези земи няма държава!

и аз изпитвах известни затруднения но градушкита са природно бедствие, което може да бъде намалено и задължение на държавата е да го прави с пари на данакоплатците ако е решила да бяга и от там това означава единствено, че ще лиши и малкото останали хора на село от дохода с който преживяват някак си , това е ще ги подложи на риск а това ще доведе до тяхната миграция извън граници не нам кви застрохователи, кви застраховки и кви философии са развити но това е държавен интерес , ако въобще е останало някаква държава

Някой нещо Разбра ли от Писаницата ? Все едно някой с Трети Клас го е писал ?

Аха. Понеже големите земеделци не си застраховат земята, застрахователите не искат да участват в издъжката на агенцията против градушки.