Рибарица привлича с чиста природа

Ако сте забравили вида на светулките в мрака или пък вкуса на дивите ягоди, само на малко повече от час път от София ще ги намерите.

Обратно в новината

Коментари - Рибарица привлича с чиста природа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех,Калинке,какво значи "напред е Вежен",ами то зависи накъде си се обърнала като си излязла от хотела - наляво значи към билото на планината,но Вежен е много встрани,надясно - напред ни води към селото...е?То за писане на рекламен текст също се иска квалификация.Не е достатъчно да те настанят безплатно за една нощувка в хотела...

Господа, тъкмо там в заведението срещу общината ми казаха като искам обявения в менюто им сладолед да си го купя не от тях, а от магазина. Бяха се събрали на обедна мафиотска разпивка и им пречех със поръчката си. Тъкмо там, в голям хотел - бивш почивен дом спасителите край басейна гръмогласно възпроизвеждаха с касетофон чалга с гнусен текст. Ако искате децата Ви да пеят цинизми - тъкмо там е мястото да ги запаметят. Цитирам просвета "А жена ти я е..ха"! Тъкмо там, срещу общината според табелата на цена 1,2 млн е построен въжен мост към ЕДНА къща и "немаркиран маршрут" демек несъществуващ маршрут към Габъров рид и редките му птици. Ако обичате природата, тъкмо там можете да тръгнете неизвестно накъде... И, господа, не съм срещу тетевенци и природата, а срещу соц- еко- мафиотите в Тетевен. Много са, твърде много са, много са нагли и гнусни!

Никъде в интернет няма обявени цени за този хотел. Как да разбера, за да реша дали да резервирам? Голямо криене, голямо чудо!

Малко повече от час път ....направо си е 2 часа пътя, а може и повече. А и накрая да стигнеш там - вярно хубава природа, но пък обслужване, храна и стая - отврат. Не, мерси!

Високи цени и отвратително обслужване.Хотелът е скрит под друга собственост, но фактически и на доган. Не ходете там за да не си трошите нервите.

Пропускате да споменете само че цените там са уникално високи , скъпотия посилна за малко хора.

Хубава природа, но абсолютно отвратително обслужване (бил съм няколко пъти на различни места). По-зле дори от морето.

Този хотел, който рекламирате...вие ходили ли сте, че така горещо препоръчвате? Бих искал да ви питам какво общо има фалирала фирма за производство на колбаси с хотела? Аз знам, ама вие знаете ли?

Собствениците на къщи и обслужващия персонал по хотелите са хора прибрани директно от къра. И се държат с гостите като с овце изведени на паша. Определено не е добра дестинация макар, че природата е прекрасна.

Планината е вълшебна! Планината е свят на почивка, релакс, обновление. Много харесвам Рибарица и Стара планина. За обслужване не мога да говоря, не съм отсядал в заведения. Повече ме влече гората.

А нещо за пътя да кажете?!

Христос Воскресе! Да бъдем честни.Природата и въздуха са прекрасни.Има чисти, уютни къщи и гостоприемни стопани /стига да ги знаеш/. За хотелите нямам коментар, но по улиците си личи че кметството не върши нищо.

Не подсещайте Нено Димов и Валери Симеонов.Тия , огледат ли се натам , край с приятното място.

Там бях през 63-та на лагер школа на ЦК на Комсомола.Нямаше лукс,но имаше много танци,забавление ,срещи с иминити творци,походи...и още нещо!

Успя ли сам да се качиш на автобуса сутринта след прощалната вечеря или те носеха под ръце?

Каква пара е нощувката?

Според хотела и къщата за гости. Има по тънко и много дебело. На всякъде обслужването е едно и също. Много зле.

Христос Воскресе.Много здраве и светлина за всички българи.

Почти. Обслужването е под всякаква критика. Последно минах от там преди няколко месеца и спрях в едно заведение да хапна набързо. Заведението беше празно, аз бях единственият човек в двора. Поръчах си нещо за хапване и едно безалкохолно докато чаках да го донесат. Седя си, чакам си поръчката и чувам персонала отзад 'Виж го тоя, седи цяла маса е заел на една Кола'. Ако не умирах от глад, веднага щях да стана и да си тръгна.

Чудно място, НО за козите който ходят по улиците и ръсят какво ли не.

Да, да ама не. Природата наистина е прекрасна макар, че както навсякъде изсякоха гората. Обслужването по хотелите и къщите за гости е просто ужасно.

Абсолютно съм съгласен с Ото. Природата е ок, но обслужването и самите хотели (къщи) са под всякаква критика, за разлика от Тетевен, но там пък много "братя" от РиМскИ произход :) .

Реклама?Спрете се.Великден е.Христос Возкресе!