Приоритетите на новата американска посланичка у нас - "трите С"

За мен е чест да работя в България - известна с невероятно красивите си планини и гостоприемни хора, каза Херо Мустафа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп: България, България, това е до Турция, нали? ОК, знам кой да им пратя. :)

За ТРИТЕ СВИНЕ сигурно говори Мустафарката

Каква е тази мустафа , арабка или туркиня ? Всякакви от цял свят са американци.....

Приоритетите на новата американска посланичка у нас - "трите Св-ки" Бойко, Цецо и Доган!

Ох и тая взе да се прави на това що няма как да бъде....Красиви са ни планините ама прецедента под колорадските се снима и се похвали че били ''наши''?????? Та нали вие сами признахте какъв е Боко ама продължавате да го крепите с което си противоречите с приказките за ''борба с корупцията'' ама иначе сте в унисон с другите опорни точки защото си знаете кой ще да е изпълнителя им....Ние сме си гостоприемни като хора ама ако не бяха подлогите ви властващи нямаше да си развявате байрака из нашите територии безплатно

Е те това ако не е намеса във вътрешните ни работи още в началото на мандата : Здраве му кажи !!! Че каква корупция на другия край на света ще гониш бе моме ? Че има си БГ съд за тази работа !!! Дали той крив /прав това си е наша ВЪТРЕШНА работа ! Че ние да разследваче Джефри Ъпстайн дето доставял ученички на Тръмп ? И съда няколко пъти го “пропуснал” между пръстите си ? Че ние да разследваме Руската намеса за избирането на Тръмп? Абе я стой си мирно на гъза , да не ти се напукат петите !!!

Хм. Странно какво ли мислят турчолята за това назначение, защото очевидно е насочено срещу тях.

При 30% мито за всяка една стока от САЩ за Европа не ми е ясно за какво говори тази госпожа? Митата може да паднат само след подписване на единно споразумение с Тръмп. Ясното е, че такова няма да се подпише още 50 години, защото САЩ има ясна подръжка за ГМО в зърнените лутури и животновъдството. По време на социаализма и ние провеждахме същата политика за създаване на хибридни култури в земеделието, но САЩ минаха границите на разумното и е много трудно да се договаря с тях. Освен това БАйер вече представя Монсанто в Европа, което на практика означава, че ГМО са на нашия пазар зад лицето на немските фуражи. На второ място за нас българите визовият режим е позорен, но съвсем съзнателно се поддържа от американците. При такава основа новата посланичка е напълно неспособна да прави някаква друга дейност, освен да развива културните отношения между САЩ и България и да прави изложби за индианците от резерватите в няки запустяващи американски щати. На практика САЩ имат да извършвят много сериозен път за да се върнат на върха на производството. Дълги години се самоунищожаваха в полза на японците, корейците, китайците, бразилците и руснаците и сега трябва да изринат цялата пасмина, която им унищожи производствата. Тръмп няма да успее сам. Така, че тази госпожа ще я гледате само как яде и пие и говори празни приказки за демократични ценности и обич между народите.

Тук не са на почит, напомнящи за арабели и мюслита. Оня щеше да изгони мурзилките, тая кои ще гони. Михаля на Ердо, май.

Появи се една леля дето ни обясни,че 30 години нашите лохмани политици,стремейкисе към САЩ не са достигнали нищо,а тя сега ще уреди нещата-това трите ССС,то добре,че не са две,щото две СС България го е виждала,и до сега търпи последствия от двете СС

То сега повече прилича на една друга абревиатура, само дето вместо Р има К, което са пропуснали да добавят.

Така де. За индианците само трите пръста в комбинация Са жест на добра воля и много се радват като ги подритват.

Ние искаме такъв американски посланик, който да защитава българските национални интереси!

Гарантирана защита на демокрацията Питай индиаци навряни в резервати Виетнамци изпепелени с напалм Сега Сирийците изучават демокрацията

Това е задача за българските посланици в чужбина, а не на чуждите в България.

Ти нещо си се объркал-всеки посланик(особено американски) защитава инатересите на страната испратила го,а не на страната в която е.Аааа, да заблудата ти може да е от там,от нашите дипломати,те винаги защитават интереса на страната в която са изпратени и то задължително да е западна:))))

Смазано със Слуз Слагачество - трите С-та!

Тези с-та са запазена марка на русоробите, де все си искат робството!

Таз да наблегне на пръскалките пред НС, че ГЕРБ се тресат от безумие.

Тогава ние да изпратим в САЩ за посланик ром

Мъж или жена е? Страхотно американско име. С приятелката си ли е? То за американските политици е нормално да са обратни.

има кюрдско потекло

Не е задължително да са обратни, но все пак помага. За американските политици.

трите "С" се правят след пиянска вечер за да си ОК, а те са: shit, shaving and shower

Никаква приемственост и координираност от посланик към посланик. Уорик де бореше за правата на гейовете в БГ, Рубин срещу русофилията, тая пък си измисли корупцията. Егати смотаняците са. Тая туркиня от къде я намериха. Тя щу да е най-неприятна от всички техни задници пребивавали у нас. Една от техните идиотки за яви, че не сме им трябвали повече от 5млн. население, не си спомням кой от техните ненормалници пък присъстваше на представянето на книгата на Димана Трънкова за "турското присъствие в БГ". Е те затова пък ги намразихме.

И действаш на принципа - "Виж апологетите(защитниците) и смятай кой им е месията(защитения)". Демек, пишете неграмотни постове, уж срещу посланик Хюсеин, за да си мислят хората, че тези, които я критикуват са идиоти. Хубаво, дано някой се върже.

Не само идиотите, и дебилите ще я критикуват, не бой се! И не само, даже и ще я мразят!

Професиите винаги се пишат в мъжки род. Не може "дипломатката". "Дипломат" се казва, пише и изрича.

Това са глупостите на глобализма, с които са ти промили мозъка. Доколкото ти е останал.

Иначе щеше да приемеш добронамерения съвет. В България професиите, все още, се пишат в мъжки род. Няма редакторка, журналистка, бояджийка, инженерка, шофьорка. Скоро може и да има, към момента няма.

Друг път. Това е измишльотина, увертюра към родител , и родител 2. Ама мозъчетата ви са колкото на хамсия.

сестра ?

Не знам защо, но гледайки снимката на тая, се сещам за дани тъпото... Една такава прилика ме навява...

На мене ми напомня за Барни Ръбъла.

На Херо Димитров брат му.

Все пак като дипломаттоя Мустафа не ни каза, че след трите С накрая има и Р.

Р-то след КУ. Ще ни го каже.

Американците си гледат ТЕХНИТЕ интереси като в България ги защитават всички управници от ГЕРБ като ги спонсорират с морално остарели самолети на двойна и тройна цени, спонсориране с благотворителна закуска ВСЯКА година от ЦЦ (която струва към минимум 25 000 щатски далора за куверт) без да броим пътните и разходите за престоя там, който пак българския данъкоплатец плаща (миналата година Цецо закара към 5 Тикви "отличници"). За ТЕЦ-овете не ми се отваря дума както и за БЕЗПЛАТНОТО използване на 4-те американски бази. България по време на соца НИКОГА не е имала Съветска база в България.

България по време на соца си беше съветска база! Самолетите F-16 са най най най съвременен вариавт и превъзхождат многократно руските си .....аналози...,а ,,американски бази” в България няма!Има летища от където излитат американски италиански или други натовски самолети които пазят небето на България

Стига си писал глупости. По твоята логика сега България е американска база с 4 по-малки бази на територията и. Нещастник.

Тоя бронтозавър от сега взе да СССъска!

Краварите се гаврят с нас, заслужено! мустафа с бурка и шалвари ли ще дойде, бай хой?

Ще кара "бат" БойкУ, да прави мръсно на Ермангал.

Аз пък мисля да посланича в Монте Карло и Монако, и те са малки, но с много богато....настояще!

Нищо добро не може да очакват българите от ам.посланик. Херо Мустафа

Приоритет трябва да бъде изкореняване до основи на русофилистичната зараза по тези земи, премахване на всякакви "паметници" на окупационната болшевишка армия, вероломно нападнала България през 1944г., преименуване на улици, площади и храмове, все още носещи имена на руски исторически личности !

също така по важен приоритет ще е избиването до крак на соросоиди,"демократи", джендър-протестъри и прочее грантов планктон.

Докато говоря аз, вие путлерастите и русофилистиците ще слушате с наведена глава и ще гледате върховете на обувките си - понял ???

Сорос, ако знаеше български, да прочете колко сте тъпи и упорити, веднага щеше да ви спре парите. Късметлии сте, че българският не е от популярните езици.

Едва ли ще се занимава с това, има истински важни неща. Г-жа Мустафа е бежанка от Ирак и е с кюрдски произход.Прекарала е дълго време в бежански лагер, когато е била дете. Предполагам, че проблемите на бежанците са много близко до сърцето ѝ.

е кви да са й приоритетите? Колониална администрация- да поддържа местния Сатрап на власт, да Го държи в шах със скелетите в гардероба Му, да Го дресира да й изпълнява прищявките още преди да ги е изрекла и да Го накара днеска и нощеска Той и всичките Му придворни да се кълнат във вечна омраза към Кремъл и да гледа как пълнят гащите, когато ги погледне накриво. Не е трудно. Прости хора се управляват лесно. Заради това ще си ги дундурка- Тиквата и всичкото плод и зеленчук покрай него.

ССС = Само Секс и Слугинаж за вас

И тази ще я изпратим да си ходи след някоя година.

Кака, Кина, К.урвата.

на снимката гоУлем дзвер бе.Затова трепат свинете ,защото докараха муслимка.Колко сме гостоприемни.Абе, тая какво е направила ,че е заточена у нас?

Кюрдка,американски посланик в съседна България.Що тъй бе,Доналд ефенди?

Кюрдистан, Булгаристан - она гюре.

А ся, малко забавна част. Тя е кюрдка, от Ербил. При това - гордее се много с произхода си. Така и трябва. (Аз лично силно симпатизирам на кюрдите!). И ся като дойде, ще гледаме циркове - Хер Бацка ще се мята като риба на сухо между американското и турското посолство. На кого първо и повече да угоди, щото Ердоган и кюрдите са си "първи" (не)дружки - :)))) Напрао ше заслабне Хер Бацка.

Свързаността е гарантирана, осигурена от Държавния департамент (официалната) и ЦРУ (неофициалната). Сътрудничеството и то е лесно, идва под формата на директиви от ФАЩ. Виж, корупцията вече е по-особена работа, защото в САЩ и Западна Европа корупцията е хилядократно по-голяма, само дето е узаконена - високи корпоративни постове, големи хонорари за дрънкане на глупости и прочее. Виж, ако има предвид, че ще работи за узаконяване на корупцията, това може и да го постигне.

да не са ни я изпратили, за да плаши африканската чума от свинете!

Ай сиктир ма пача .....

tonk11

Чиста американка. От най, най новото поколение.

Това е новата съпруга на Ахмед Дуган.

Лудия Дончо се бъзика с нас и Ердо, като ни праща за посланик женски кюрд. Пак добре, че не ни изпрати некой негър с голямо Ayу..kу.., да опъва нашите дупедавци.

Пълна измишльотина!!! Ще работи за интересите на САЩ и против интересите на България! Както всички преди нея! Да си види корумпираната държава САЩ първо, раздирана от расизъм, корупция, безброй улични престрелки и стотици убити полицаи годишно, десетки криминални организации, въоръжени по-добре от армията...

Адашка на Карадай я,...

Трън в петата на Ердоган и неговата пета колона!

Цвъ-Цвъ не успя да гътне тиквата заради Белене и Турски поток, но тая ще го направи! Краварите за пари и против руснаците са готови и родната си тиква да продадат.

Лудия Дончо се бъзика с нас и Ердо, като ни праща за посланик женски кюрд. Пак добре, че не ни изпрати некой негър с голямо Ayу..kу..

Такава огромна корупция, каквато има в САЩ, я няма никъде другаде!

"основен приоритет за нея ще бъде и сигурността на американските граждани."

не са приоритет.

Мустафа,Мустафа Ибрахим

- Бонд, Джеймс Бонд - Тафа, Мус-Тафа