Принуждават Пламен Бобоков да даде отпечатъци и ДНК за кримирегистрация в МВР

Същият казус имаше и с Цветан Цветанов през 2013 г., но той остана без досие в министерството, което ръководеше

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като съда се произнесе за незаконно задържане няма ли кой да направи криминална регистрация на тези дето са го направили задържането защото си е престъпление по служба????? Чудят се какъв рекет да приложат.......

съдебно разпореждане, а не на полицейско разпореждане. Санкцията по него не е в ЗМВР, а в НК!!!

Немога да разбера къде е връзката с това в което го обвиняват.По ми изглежда като гавра а не правосъдие.

така иска да ти се гледа а ?

Този е класически червен , нагъл бандит.

Да вземе и зеления чорап.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

принуждават, че те такива като него в белите страни търкат наровете за минимум 20г. Га крадоха, не ги принуждаваха.

Аз РАЗБРАХ че някакъВ ТУРЧИН е дал ПОДКУП на някого да го сложат в Листата на партията на Слави Трифонов- Има Такъв Народ. .. Турчина е Танер Кадир Тюркоглу. Тоя е взел български паспорт и е направил ФИРМА заедно с двама други ТУРЦИ, които НЯМАТ български паспорти.. Най- обикновени Турски ШПИОНИ и башибозици.. Турчина- Трафикант на башибозуци, искал да прави ТОЧНО фирма за обработка на отпадъци, заедно с чужденци- турци.. В тая партия- ИТН трябва да направят турчина да НАПУСНЕ парламента, и някой българин да влезе на неговото място..

Лайноядците от спец-кенефа отново се размирисаха. Башибозук и изроди. Напълно ненужни.

Що за тъпанар си за да защитаваш мутрите?!!!!

А Бобокови чисти. С колко тона боклук замърсиха страната, а италианската връзка?

Кви са тез новини и обществени казуси? Пълна журналистическа глупост! Когато преди около 25 г в Сев. Америка , като ме гепиха да шофирам пиян ме сложиха в пандиза, взеха ми пръстови отпечатъци /ДНК тестовете не бяха на мода още/ със всичките му административни и финансови последици ....А досието ми на престъпник, вероятно да стои още. Ама оттогава внимавам, хаха

Бобокови са от тези няколко червени фамилии, които разориха северозапада. Унищожиха всичко построено. Раграбиха и превърнаха на скраб, предприятия и заводи. Оставиха стотици хиляди без препитание. Направиха от развитата химическа и друга промишленост гробище. Засраха земята, като заровиха тонове токсични отпадъци от Италия. С две думи да са живи здрави глупаците..., та такива като Бобокови да си живеят царски.

Баща му на този бандит се е борил за цоциализъм.

Ряпа да яде

На мен ми взеха като ме вкараха в психиатрията за педофилия, защо за него да не може?

Някак си стана обидно да си от ГЕРБ

Ха-ха, Цецо МозъкО ОТКАЗА КРИМИНАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ по Наредба, ПОДПИСАНА от него, защото КРИМИ РЕГИСТРАЦИЯТА НАРУШАВАЛА ЧОВЕШКИТЕ му ПРАВА и се закани да съди България в ЕСПЧ. :))) Бобоков да наеме МЕНКАщия адвокат на Физкултурника! ... Съдът признава някого за НЕВИНЕН, но иска да му прави криминална регистрация... Мутростан!

А предния авер Мунчо като амнистира Цветунчо?

Ами то така абсолютно всеки може да откаже да даде проба дори и след решение на СЪДА!!!! Е, ИМА ЛИ ТОГАВА ДЪРЖАВА ИЛИ Е ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА ЗА НЯКОИ ИЗВЪНЗЕМНИ ХОРА, МАСОНИ ИЛИ ДРУГИ ПОДОБНИ ГЯВОЛИ??!!

от многогодишното управление на ГЕРБ;)

Не само трябва да бъде принуден,но трябва и да бъде бит и еб.н,а след това вкаран в затвора за десетилетие,ама фалшивия президент ще го спаси,защото е негов спонсор тоя....

А за Цв. Цв. някакъв коментар? Или там може?!

Папагал недозрял, ти правиш ли разлика за какво е лежал в следственият арест тоя червен кърлеж Бобоков и за какво беше привикан Цв.ЦВ? Айде поне корицата на НПК виж и после ходи пиши по сайтовете... Ама па то ако можеше да четеш, нямаше да изпаднеш до там, че да ти плаща Кутев за тролене.

"Който краде за здраве ще плаче", казала е Ванга - виж всички стари консомолски кадри - умряха жалко и тъжно, макар и богати.

Който краде за здраве, ще плаче??? или Който краде - за здраве ще плаче??..

Специализирания Съд е репресивен орган като ДС.

Иванчева, ти ли си?

На съда това му е работата да съди! Всички престъпници обвиняват прокуратурата и съда, че са репресирани. А, в затвора всички са невинни!

Склонен да СИ мисля,че Пламен Бобоков,е ОПРАВЯЛ "първия" на ГЕРБеропитеките и ДНК профила е нужен,за да се определи,дали същия НЕ Е ХВАНАЛ,а не че г-жа Бобокова МУ е "духала" ,при това си е платила НЯКОЛКО милиона ЕВРО !!!

На този да му снемат отпечатъци и от гъза, защото цял живот е рил с гъза си много надълбоко. За справка: обратната страна на снимката.

Този Бобоков ли, дето отрови половин България? Този трябва да бъде влачен с кон по земята да види как е заравял токсични отпадъци и внесе боклука на Италия в Родината!

Това което пишете може да е вярно, но може и да не е. Все още съдът не е решил, така,че дори и да е вярно можете да го отнесете за клевета.

Доколкото разбирам, кипи безсмислен и неуморен труд?! Шумим братко, шумим!

Смешна държава, ще го задържи, ще повдигане обвинения и ще моли обвиняемият/подсъдимият да го снима и да дадае отпечатъци...! При това няма изработена процедура за попълване на пропуските в законодателството , много удобно!

jingiby

Бухалката на Тиквата чрез Каскета е в действие.

Ама как така всички дето са му поискали отпечатъците не са уволнени? Рашков спиш !!!

Каквото и да е направил този Бонбонков, неговия авер Мунчо ще го амнистира. Затова му е широко покрай врата и се смее в лицето на правосъдието.