Приключва първият етап от имунизацията срещу COVID-19 у нас

Общият брой на ваксинираните остава 4739, нито един за последното денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адмирации!

От коментарите по-долу следва ИЗВОДА , че проф.ИВО ХРИСТОВ МНОГО е надценил 20-те % българи--вероятно са около 5 до макс. 7%.

https://manimanibg.blogspot.com/2021/01/blog-post_25.html?m=1

Мексиканска лекарка е попаднала в болница, след ваксината на Pfizer/BioNTEch. По информация на здравното министерство 32-годишната лекарка е била настанена в интензивно отделение, след като е получила конвулсии, затруднено дишане и кожен обрив, предават от агенция “Ройтерс”. Първичната диагноза е енцефаломиелит - възпаление на главния и гръбначния мозък.

А някой от Патагония с усложнения няма ли :)

Досега трябваше да са ваксинирани 9700 човека. След като всеки момент ще получим нови десетки хиляди ваксини е малоумно да пазим 4800 ваксини в хладилника, за да има сигурни втори ваксини за първите 4800 ваксинирани. Просто сме си най-ограничени и тъпи в света. Англия, Белгия дори отлагат втората инжекция за 2-3-4 мес. за да могат по- голям брой хора да получат първата ваксина и да започнат да изграждат имунитет. Това е най модерна, безопасна и високоефективна ваксина създавана досега. Почти никой не развива тежка форма на Ковид 19. Антибиотици, кортикостероиди и хиляди други неща са по- опасни от тези ваксини.

Има си предписания и се спазват!

сложи кат сакаш тая ваксина.......след време....не сааа де..ставаш подвижен мутант с променено днк.....наночип ама нема как да ти го махнат с нож де.сам бебо ти били геитс ти до вика...провери малко у нето...има пркалено достатъчна информация.....и ана англицки де...и си тури тор браузър кат ровеш...да не те гледа бат ти баш бай брадър дека сновеш у нето....па китайците викат че немат един заразан откак са разнали американцките самолоти да летат у небото им китайцко.оти нема шо да пръска вирусо по ората де.и китаио де.....та така кат сакаш тури си вакцината....

Ако все така върви - скоро на пандемията краят няма да дойде за радост на ковид-идиотите .

Б#х тоя първи етап! Да кажем, че сме 4 000 000 /все сме повече, ама ней се/, значи остават около 843 етапа! Знам, че някой дебили им се управлява вечно, ама няма да остане какво да управляват! Явно сметнаха, че ваксинирането ще е новата магистрална далавера - "never endless story 2", от сценаристите на ГЕРБ и други заслужили артисти!

Имаш 4 000 000 плюса от мен!!!

Общият брой на получилите имунизации остава 4739. от 27.12.20- 790 средно при 7 000 000 : 790 това са 8 861 дни значи общо трябват 24 месеца и 8 дни . за цялата стра на Като се има предвид поставяне на втората ваксина след 18 дни след първата може да се очаква да се завърше с тези темпове за 3 годи и 4 месеца

А ти чете ли статията, сополче :)

не се казват някой неща Стотици израелци се заразяват с Covid-19 след получаване на ваксината Pfizer / BioNTech https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/

100 % в природата няма. Ефективността на ваксината е 95 %, т.е. на всеки 100 ваксинирани е нормално 5 човека да се заразят. На всеки 100 хиляди ваксинирани се падат пет хиляди заразени.

Да ама не. Ако на ваксинираните заразяването сред 100000 е тройно по голямо, ваксината явно подпомага инфекцията.

Папагал си ти, друже. Четеш , ама не разбираш какво четеш. Ваксината се се поставя от 24. 12. 2020. Сега е 03.01.2021. Още не е поставена на никой втората инжекция. Така , че никой в света няма още изграден имунитет от ваксина. Какво мислиш сега, троле.

Най важното на една ваксина е да няма тежки случаи и смъртни случаи. 5% от ваксинираните могат да се заразят , но не развиват тежко заболяване. Това е най-ефективната ваксина създавана досега с върхова модерна технология, много по- безопасна от всички други ваксини.

хехех, масова ваксинизация...хахахаха .

Тамън там ще ти я заврем :)

_stankow

Е кога почна, кога свърши тази велика кампания ? Това ли беше ? Онзи ден Борисов каза, че сме платили дотука 305 милиона лева. Триста и пет милиона лева. Накуп. Авансово. И сега - ще чакаме на милостта на фармафията. Да ни дойде реда някъде на лято, когато вирусът сам ще си е заминал. Ми да плащаме при доставка, защо авансово ?

Ми оди пеш бе! Който иска плаща за ваксини, който не иска, не плаща!

А КОЛКО "подарихме" на СР Македония???? А баце, от чекмеджето ли ги плати, или пак ние-данъкоплатците????

Патката

Плащаме авансово ваксини на хартия,платихме на хартия и двупотопните щайги,ва ното е КОЙ да вземе комисионната при кеш плащане,а нас ни умъртвиха първи,не ни лекуват умишлено,такова е усещането.Проклети да са всички досега вече 30год

Сега очакваме второто действие на долнопробното шоу ''ваксинация''......а до тогава само самохвалебствия и стъкмистики...

От първата партида е ползвано само половината от цялото количество за ваксиниране. Другата половина не е размразена. Има малко разминаване в числата, половината е 4875 дози, а с тях са ваксинирани 4739 човека. Не е ясно какво е станало със разликата от 136 дози. Дали те са дарени на Македония или разликата е в резултат на по-малко получени дози от замразения концентрат! Не се приема риска да се използва цялото налично количество, а втората ваксина да се постави от втората доставка. Така е правилно, защото има разлика между доставен продукт и продукт, който трябва да бъде доставен след определено време!

С тия бройки колко години ще ви отнеме да ваксинирате всички офци?

_stankow

Че какво значение има, парите за ваксини са платени. 305 милиона лева. Авансово. 100%. Нататък - никой не го интересува !

Всички да са доволни!

някой трол да ми обясни разликата в двата факта: - 26.12.2020 г. — Първите 9750 дози от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech пристигнаха в България рано сутринта в събота. - Днес, 2.01.2021 — Приключи първият етап от ваксинацията в България Ваксинирани са 4739 души, ... ВЪПРОСЪТ Е КАК СЕ СЭОТНАСЯТ ЧИСЛАТА 9700 с 4700 ????

Е нали подаряваме и на Македония.

КОЛКО+? Къде е цифрата?

Ако до сега сте получили някакво обяснение за стъкмистиката на цифрите дето ежедневно плямпат може и за това да получите ама пак стъкмена ''информация''...

_stankow

4700 е половината на 9700 (с малко резерв). Едното е броят дози, другото - колко човека могат да се ваксинират. Защото за всеки човек се бият по две дози, през 3 седмици. Сложени са 4700 дози на 4700 човека, другите ще ги сложат на същите тези хора повторно. По две дози на човек. Затова и сме платили 14 милиона дози за 7 милиона човека. Друг е въпросът, че едва ли повече от 2 милиона ще се ваксинират. За това ще се употребят 4 милиона дози. Останалите 10 милиона или ще пропаданат, или ще ги препродадем (подарим) на някоя друга страна.

Не знам дали ще се справа, защото тролският език не ми е силата, но все пак ще опитам. Просто броят на дозите от първата доставка не съвпада с необходимия за първия етап. Напълно възможно е и да ги пазят за реимунизацията след няколко семдици. Поне докато дойде следващата доставка. Иначе изведнъж може да се окаже, че няма количества и ефектът от първата е загубен.

Останалото-в мивката. И те така.

Вече се знае кои тъп, кои неосведомен, кои е продажник, кои е предател на човешкия вид, кой е роб и кой ще живее свободен. СМЕШКА ОТ ЩАБА - БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ! Сложете си ваксина, за която никой не е отговорен. --------------------------------------------------------------------------------- Понеже знам отлично едни манафи, водещи ни се световен елит и местните им лакеи от нащо си правителство, мед служби, някво продажно РЗИ, медии, президенство, военни, полиция и служби как съвсем целенасочени подпомагат ГЕНОЦИДА ПРОТИВ НАРОДА на БГ с прикриване на отрови пръскани от самолети, атаки с микровълни на 5 до 70 гига херца и сега с КОВИД ваксини нямащи НИЩО ОБЩО с нормална ваксина, та в тази връзка искам всички хора неваксинирали се да ги предупредя най-отговорно за опасностите, и за следващия ход на споменатите Елит и лакей спрямо нас. “Playbook” на ПЛАНдемията и по какви планове се осъществяваше тя досега, и какви са те занапред. http://bit.ly/Agenda21PlayPlans Ето тук е всичко нужно ви, за да схванете хитрите ходове с които се гласят да ни цакат през 2021. (документални видеа на Бг (гледайте ги с натисната опция HQ) https://bit.ly/SecretVideoLibrary Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА) http://bit.ly/CovidVaccines-HiDangers Разкрития на вътрешен човек за ваксините http://bit.ly/2WZaBiP Прилагането на ваксина, която не е преминала необходимите клинични тестове е форма на геноцид http://bit.ly/3rNknmm Ваксинацията: От прикриване до катастрофа (Документален ФИЛМ – БГ СУБ) (Vaxxed movie Bg sub) http://bit.ly/2L8Nob5 Сборен материал с много подбрани линкове за вашето събуждане от медиината хипноза, цензура и успивки. http://bit.ly/Svoboda-BG

4700 човека - темповете на ваксинацията у нас са потресаващи. След един век ще ваксинират всички! Израел е с население като нашето - а вече са имунизарали 1 млн. души. сравнете: 1 000 000 и 4700

Сравни дебилите у нас и в Израел. 80% vs 10%.

Бе 10% са и тука, ама такива като теб ги броим един за десет, та бройката набъбва.

_stankow

Сравнете колко от международните фармацевтични компании се управляват от евреи и колко - от българи. Естествено, че за Израел ще има. За нас - когато има, след месеци.

Дозата им е 30 долара. Двойната 60. Ние вече сме платили 500 млн. А още чакаме с намеци до юни, юли.

Получени 9750 дози ваксина, 4700 използвани, около 5000 изхабени. Ще чакаме нова доставка? Ще има ли виновни за лошата организация?

_stankow

Не са изхабени. На човек се слагат по две дози през 3 седмици. Тези 4700 ще бъдат поставени през януари, на същите хора.

Добре че нямаш власт, иначе щяхме да се чудим кой е виновен за опропастяването на вече използваните дози, когато няма необходимите количества да се поставят вторите. Нека дойде следваща доставка, тогава вече ще могат да се употребяват.

Не се ядосвайте, че няма ваксини. Слагайте маски FFP 2 и мислете, че сте Дарт Вейдър. А противниците на маските и ваксинирането да си въобразяват, че са Обиван Кеноби. Силата е с вас.

сега опорката е няма ваксини, когато заредят с ваксини опорката ще е "Абе тия само харчат народна пара, кой ще се ваксинира с тези американски .айна". Няма угодия само плюнчене и търкане на клавиатурата. Венсеремос товарищи!

Кви опорки ви гонят вас платените - хората се възмущават на немощта на тия случайници дето са ни възседнали.

не си хората, комсомолец си ти серьожка.

Много сме близо до стадният имунитет ,много малко хора от познатите ми не са изкарали вируса или ,от тях само един или двама се тестваха другите или се лекуваха в къщи или караха на крак за да не ги заключат заедно с близките им за 14 дни ,приблизително 50% от населението е преминало или преминава през заразата а при циганите са 100% още месец два и ще станат нужните 70 % и тогава какво ще правим с милионите ваксини за милиони евро които поръчаха тулупите ..

не е ясно дали стадният имунитет помага, справка Швеция. Айде ще те помоля сега да нахраниш стоката, че е гладна.

Помага я, ама кой да каже истината.

че няма вирус, сега реват , че няма ваксини?! Някой разбира ли за какво реват тиквочите?

За Путин и Сибир реват.

парите ги няма, затова "ревем"

е изпусната.

каквото и да си говорим - българска работа - или лайната свършили или кофи няма длъжни бяха да има 'достатъчно' ваксини, пък който иска - да се ваксинира тия фризери дето баце ги 'инспектира' за къв ... стоят празни ? само 5000 лекари и учители ли ще могат да останат 'на първа линия' ? поредния 'успех' на баце ? не мисля

С това темпо, докато ваксинират 300-400 хил.човека, на първите ваксинирани ще им изчезне защитата и пак от тях ще трябва да почват.

Как е, червени тролове? Ваксинирането върви с пълна сила и до половин година ковидът ще е преборен. Няма да имате основание за преврат. Кофти, а?

И тая “ваксинация с пълна сила”, като другата ви работа - много ПР, нищо свършено, комунистите и орешарски виновен, всичко ще стане ама другия мандат. Срам ни е от вас. До дъното на душата. И са ви малки надниците за да платят това, което сте си продали.

И мен ме е срам от червените паразити. Яд ви е, че няма как да източвате банки, а мутрите ви са под съдебно преследване? Имаш ли представа колко щяха да са труповете, ако вие бяхте на власт?

Ахахахаахаххахахаха Ахахахаахаххахахахасааааааааааааааааа аааааааааааааааа аааааааааааааааа аааааааааааааааа 5000 ваксини - ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Огромно постижение! Орден “Стара планина” за Ангелов хомосекса! Браво!

Това ли беше? Много зор за нищо. Време е за почистване на боклука.

Спокойно. През март ще кажем вън на Мунчо, Черепа, Мустака, Бобокови, Нинови, Отровни педали и прочие. Нямаш ядове.

“380 хил. нови безработни за 11 месеца” Та ко рече?

Чудо! Вече е обедно време, а ББ не е открил поне една баничарница, цех за боза, 2-3 км път или нещо въобще. Спи ли?

Ваксинира Мата Хари от Симитли.

Бусчетата на Леки и Зила с катинара са в бойна готовност за следващите 100 ваксинирани. Ура, другаре! Партията победи вируса! Да живее Винету!

Гледайте цирка на цирковете. Докато се знаеше, че ще има ваксина простите конспиратори говореха, че Бил Гейтс искал да чипира безценните им две мозъчни клетки за равновесие и ядене. Сега стана ясно, че Пфайзер не могат да произведат толкова много ваксини и ще има липса, ревнаха че пак има конспирация срещу тях и че Пфайзер са осигурили само за богоизбраните сащ и Израел. Не се запитват каква беше тяхната вина, на Мангъров за ситуацията. Овце. Бееее беее,

Само дето пфайзер обеща и взе пари авансово да произведе 1 милиард ваксини и като дойде време за изпълнение - хлъц. Причините може да са много - от производствен капацитет, до ефекти проявени от току-що приключилия първи етап.

По-добре, че няма ваксини, обаче и парите ги няма. Такава една дребна подробност, троле.

В САЩ ваксинирани над 3 млн. От 300 млн население. Смятат до Март да са покрили над 85% от населението. В Израел гонят милион и смятат до края на Март да са приключили. В България ваксинирани 2500 души. Значи 2023 може да свалим маските и да заживеем. Прости мутри+ антиваксъри това е България днес.

Какъв “етап” какви пет лева ? В Израел с 8.8 млн население е създадена органиизация за имунизация на по150 000 човека ДНЕВНО ! Ние имунизирахме едва 4750 за ЦЯЛА СЕДМИЦА и вдигнахме медиен шум до небесата ! Това за кремвиршите :отделно !

В Израел няма толкова селски дебили, скачащи по площади, горящи маски. Там хората са стриктни и организирани. Спазват мерките.

В Израел водата в Телавив е 1.80лв. кубика и е от морето, а в София вече е 3лв. кубика.....Освен това имат президент з ЗАТВОРА, както и министри, а ние КОГА?????

Много шум за нищо. Етапът приключи преди да е започнал сериозно.

първо ревем срещу ваксините после ревем че ги карат бусове за кренвирши после ревем че малко са ваксинирани после ревем че някой се е почуствал зле след ваксинация . . . после ревем как боце спечелил изборите с измама после си осигуряваме хляб за 4 години като ревем срещу боце 4

само майка ти реве... че си прост на галош и като умре няма да има кой да те храни...

троле че ме светна

Първо, ревем, че ни принуждават да участваме в изпитване на нови ваксини второ, ревем, че се излагаме за пореден път пред света трето, ревем, че предплатихме милиони ваксини, а сега дори заблудените не могат да се ваксинират, къде са парите не ревем, че някой се е почувствал лошо - всички са уведомени, че участват в експеримента на свой риск, затова и ревем, че ни принуждавате. Който сам е поел риска, негов си проблем. Още сега ревем, че започна фалшифицирането на изборите - нарушен избор на председател на ЦИК, нарушена процедура на ОП за машините На Вас от чекмеджето ли Ви плащат или от бюджета?

Ти не си платил нищо. Спокойно, троле. А процедурите са спазени.

Всеизвестнит трол нексус решил да ми обяснява нещо, което не разбира, вместо да отговори на последния конкретен въпрос. Едва ли ще го разберете, но все пак има много известен израз: В икономиката няма безплатен обяд. Процедурите не бяха спазени истински, но понеже всичко е във вашите герберски ръце, така го отчитате.

Много бързо се харчи тая ваксина. Като ракията по празниците.

Първият етап завърши за 5 дни с под 5 000 имунизирани. Огромен и нечуван успех. Само, дето ако всичките етапи ще са като този, до приключване на имунизацията остават още има-няма хиляда етапа, дето ще траят някакви си 15-ина години.

Защо лъжете, бе! Във Варна ваксинираха едва 400 души и ваксините свършиха за няма и ден и половина. Не се знае и кога ще има нови. Бойко, къде си?

Да и тия 400 са мутрите в града и фамилиите им..... не сте ли разбрали, че целта на нашите управници е, да Ви накарат да повярвате, че ковид няма, опасност няма, няма нужда от маски, мерки, ваксини. Е умрели едни хора ама 20-30 човека днес....всъщност са към 150, но 120 са ги писали респираторно заболяване и не ги изследват за корона.... ама накрая в погребланите агенции лъсва истината - чакаш месец за кремация и седмица за поп. Мисля си, че целта е унищожението на България. Мутрите искат вероятно да изкупят имотите на починалите на безценица. Ще се освободят земи, цели села..... до края на Ма месец поне 50 хиляди българи ще умрат от корона.... това си е един град. Ама на народа се продава евтината пропаганда на троловете - Бил Гейтс иска да те чипира, ваксините те стерилизират и няма да имаш деца и подобни глупости. А тия неща се разпространяват от троловете на мутри искащи просто да се изчисти територията .....

Пак гепирастки издънки. Както във всичко и навсякъде.

Шизофрениците тролове ,хем са против ваксините ,хем защо няма ваксини.Използват заразата за политически цели.И всичко това на гърба на болните.

Хората не са толкова против ваксините колкото срещу мутрите-олигарси. Нищо родено от тия безмозъчни папагали не среща и не трябва да среща подкрепа. Нужно е постоянно бойкотиране, свалянето им от власт, ревизия и на всеки му според законът.

Колкото и на Бсп да им се иска всички да мрат и да направят метеж, ваксинацията върви с пълна сила. Няма да има преврат. Избори - март. Бкп е с окапал електорат. По 100 на ден. Следва и нов кабинет Борисов. Нещата се подреждат.

Дебилите като теб нямат ли почивен ден? Или ти си тролиш по дефолт - няма делник или празник :)

Офф, ей за това измекярско, пропито от тъпота и фалшиво антикомунистическо поведение на цялата ви продажна шайка, ни е дошло до гуша и ни избива на бяс. Един за цвете дето да става за нещо няма при вас. Ей така, да ви замита осиранията. Само прихично болни, с култ към личността на един простак и мразещи всички останали сте.

ТЕ Е НАПЪНАЛА ТЪПУНГЕР.

Нормално е да мразя лентяи и паразити. Гнус ме е от вас.

Да 28 починали от корона и още 120 починали от респираторни заболявания без дори да се тестват. Общо за денонощието към 350 човека или 75% над най-лошите години от последните 100....... Как се срият пнашки бройките. Как се пускат слухове, че нямало болни ....., а и тъпия народец вярва. Заровил баща, майка ама вярва чадото на политиците и пропагандата им. Сега ще дойдат правителствените платени тролове да Ви шепнат, че Ковид е измама, че няма нужда от ваксини.....ми какво да Ви кажат? Няма дози дори за 100 хиляди българи на месец. До май месец едва 350 хиляди българи ще имат шанс да се ваксинират. А ще умрат някъде към 50 хиляди над обичайното т.е. Един град български ще изчезне от Ковид. Ама вервайте на платените тролове, че нямало ковид, нямало нужда от ваксина, нямало нужда от маски, нямало нужда от хигиена........умирайте си като плухове, докато се пазите от Бил Гейтс, дето не знае, че има държава като България и грам не го боли дали въобще съществувате..... А мутрите дето плащат на троловете, ще изкупят на безценица имотите Ви и ще ликвидират държавата за лична изгода.

Ей, Мунчо, статистиката ясно пише, че са предварителни данни. Пилците се броят на есен, накрая ще се окаже, че през 2020 са починали по-малко хора от обичайното и тази ви опорка ще отпътува в канала заедно с всички други, защитаващи анти-хуманизма и тероризма над децата. Стига сте се филмирали и стига сте се опитвали да филмирате и другите!

В2 , какви пилци ще броиш наесен бе , червен гьотверен ? Такава смъртност както последните седмици на 2020 г. е нямало никога , тъпако ! Никой не те кара насила да се ваксинираш , но не заблуждавай хората , че е по-добре да изкарат КОВИД , отколкото да се ваксинират.....особенно възрастните , дето са със слаб имунитет и по някое придружаващо заболяване.

Вместо да хвърлят милиони за ваксини които ще са налични след година две с неизвестна продължителност на антитела, да бяха закупили за четвърт от сумата Ивермектин с който на момента може да се помогне на нуждаещите хора да преборят вируса и сами да си изградят антитела.

Има специалисти, които преценяват. Няма да вземат акъл от теб, общият работник в склада.

Специалисти в герб има само по крадене. А медицинския ви щаб няма един дето да си е уцелил специалността с проблемите, които уж трябва да решава. Да не говорим, че са събрани все от специалности, дето трудно могат да бъдат наречени медицина - хирургия, ортопедия, хигиена...

СРЕЩУ НАРОДА СИ БЕ, ПРЕДАТЕЛ?! НЕ ПРОУМЯВАШ ЛИ,ЧЕ СИ ПОМАГАЧ НА ПРЕСТЪПНИЦИ?!

Точно специалистите доказват, че ивермектин е абсолютно безопасен, но за сметка на това 100% ефикасен срещу ковид. Да, ама струва стотинки във ветеринарните аптеки в момента. Интересно ми гелосаният на каква цена ще го пусне като получи разрешение този месец. Бас държа, че ще е поне 10 лв блистера от 10 таблетки.

Те и от гнусни тролчета като теб не вземат акъл. Дават им шепа стотинки и ги пускат да ръсят идиотизми на воля.

Съвсем скоро, в началото на януари, Ивермектинът ще бъде одобрен за продажба в аптеките. Всеки ще може да го пие /ако иска разбира се/ за превенция срещу вируса. До колкото разбрах работи. А защо до сега се бави одобрението му не знам.

А убийци,първи по смъртност,не искат да ни лекуват и го постигат,къде отидоха останалите ваксини,нали уж много пари дадоха

Който иска да се ваксинира трябва да има право на избор коя ваксина да си инжектира. В момента управляващите са в огромен конфликт на интереси и нарушение на принципите на свободния пазар. Който иска да се ваксинира защо да не може да си закупи ваксина на която и да е компания, така или иначе се подписват съгласие за отказ от отговорност. Всеки може да си закупи ваксина, не е нужно правителствата да симулират загриженост. Те го правят от зависимост към големите инвестиционни фондове. Ковид-19 е глобална корупционна схема. Тази схема ще доведе до масови протести и смяна на статуквото в глобален мащаб.

Не лъжи, трол! Избор ще има до 1-2 месеца, според сроковете за доставка!

Тулупа в затвора Шайката му също.

Циркаджии. Колко милиончета откраднахте. Чекмеджета пълно ли е.

Кои циркаджии? Тези в Австралия? Австрия? Германия? Русия? Чехия? Непал? Чили? Бангладеш? Целия свят? Само ти си най умен? Олигофрен!

ФАЛШИВАТА ВАКСИНАЦИЯ НА КАМИЛАТА ХАРИС! ТОЛКОВА ТЪПО,ЧЕ ЧАК ВДЛЪБНАТО!

Дано сега нагушените херои започнат да се държат с пациентите ммаалко по-човешки, а не като с мръсни животни и наттапници, които трябва да избягват и да ги изхвърлят.Ясно е, че не всички, ама случаите станаха в които си пожелаваш да не опираш до доктор станаха доста

Циркът продължава с пълна сила - 200хил ваксини на месец за 70% ваксинация от населението значи 4 години! Айде сметнете си го и си подайте оставките!

Колкото повече натягате пропагандата толкова повече пребити политици ще има по площадите, а и не само политици, но и всички медии които им пригласяте. Отдавна преминахте допустимите граници. Само да свършат празниците и ви почваме.

Ще ги препродава ли на други държави от свое име?какви са тези само 4 739 ваксинирани.Тиквата защо както винаги не се изтапани пред камерите и да се изкаже как лично се е борил за тези ваксини.За справка -Израел е ваксинирал за 5 дни 500 000,00 свои граждани.Повтарям-500 хиляди.

Не са 13,5. Вече отдавна подмихахме 20 милиона.