17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Повечето коментиращи си представят убиеца като оцъклен психопат с нервен смях и тикове по лицето , и наивно питат - а защо дават на такива да имат оръжие? Такава детинска наивност сред възрастни хора е чак тревожна, точно такива балъци като пускащите подобни коментари са първите клиенти на "нормално изглеждащи" измамници, защото в инфантилните им представи психопатите са оцъклени, а лошите хора се смеят като лорд Дред и веднага се познават. Драги наивници, дръжте се сега от шокиращите неща дето ще ви кажа: психопатите изглеждат като съвсем нормални хора, не само за вас, но и за специалистите. Няма никакъв начин за разпознаването им, докато не почнат да "творят". Това първо, но има и още по-шокираща новина за вас - този не е бил психопат (ако беше нямаше да се самоубие), вероятно е убийство в състояние на афект, което добре трениран психолог-провокатор може да предизвика у абсолютно всеки човек, и у вас самите. Всеки човек има слаба точка която ако нацелиш случайно или неволно, ще откачи. Жертвата явно е нацелила такава.

Всяка дума от коментара Ви е вярна.

Откакто дойде Военната Хунта на Руското Фърчило, и на Джепането му се вика "Проектил". Например в изречението: " Утепах русофилско диване с осколъчен заряд в гъза." вече се изписва: "Заковах фърчилска еденица с проектили в седалищния мускул".

Тва ли ви е опорката хахахахах ебати смотаните гербери...

Този пазач вероятно е пенсиониран военен или милиционер ,врроятно драма от ревност и понеже зелените чорапи са много лабилни на темата жени е оправил положението!. деса няма ли да врътне някой номер на Мунчо че и той да се развихри

Май само герберските курви сте се развихрили

Аве дебили, проектил в медицината (хирургията) се използва от години, когато оперираш и вадиш курпум, метално парче и т.н. Това че за първи път чувате и ви звучи смешни или различно показва колко сте ограничени.

Термина няма нищо общо с медицината, дори да е приет. Проектила е балистичен обект, а в българския се използва като обобщение за такива с военно предназначение - сачми, патрони, гюлета, снаряди и тн. Пирон, забит с чук в главата НЕ Е проектил. Стрела, изстреляна от лък е.

Израза С един куршум, два заека да се замени С един проектил..... Всички с фамилни имена Куршумови вече да се казват Проектилови.

Ми що в казармата ни учеха, че основните елементи на патрона са гилзата и куршума ?

си бил пък ти в казармата бе, чукундур и какво точно са те учили??? Патрон през живота си с клещи не си ли отварял? Това ГИЛЗА, КАПСУЛ, ЗАРЯД (барут), КУРШУМ - поне на кино виждал ли си?

"Извадихме два проектила"- обогатяваме българския език!

И само колко богат речник има редакторкаста: Калина Петрова: "проектил" вместо куршум. Знае неразумната юродка и се срамува да се нарича българка

То, щото куршум е чисто българска. Трябва да е съвпадение, че значи олово на турски.

За сетен път се убеждавам, че завършил служба, без значение военен, полицай, оръжието трябва да се предава. Па ако ще и генерал да си. Разни охранителни най-много с газов пищов. Най-добре само спрей. Че баш тия са егати опасните и лабилни.

Дали руснаците не са замесени в случая? Може би имат нещо общо със стрелбата?

E, нима някой се съмнява, че лично Путин не е замесен?!:))))

Хвала на разследващите органи

Всички българки трябва да минават известен стаж в Афганистан за да се оправят защото социализма ги развали.

Тъпоумен бивш шапкар,допълнително оглупял от безпаричие,мизерия и от работата си като пазач(пардон,охранител) окончателно е превъртял. Тоест достигнал до психическа депресия и срив. След което почнал да стреля без да мисли,подобно на някаква мутра.

Вижте Слави как се изцепи https://youtu.be/Xk3wkJk_46g

Сульо дребнопишков... Добре, че е пукясал. Дано се оправи жената. И повече да не се хваща с комплексирани дрътльовци с паднали Сингапури. Щото мъце за секса колкото искаш. И да - и за 50 г има опашка. Щото младите искат при. А бг Мухльовците нямат!

Над 50г. никой не ви поглежда. Искат младо до 30г. макс.

Едно е да искаш. Друго е да можеш. И трето и четвърто е да го направиш... Казали са го по-умни от мен1 :)

То след 30 българките не стават за нищо вече .. с по 1-2 деца (поне), злобни, дебели и разведени (повечето). Малко са изключенията, вервайте ми !

А българските мъже след 30 за какво стават? Шкембеливи плешивци, без образование и професия, измекяри на мутрите, смучещи евтина пиячка, разлигавени с претенции на крезове.... Жалка картинка....

Абе ловецо, аз освен злобни (което си е доста субективно), други минуси не видях. Както си ги изредил "с по 1-2 деца дебели и разведени", ще ти се смеят навсякъде. Ти на женени ли налиташ? Очевидно злобния си ти, както и охранителя, както и младежчето намушкало жената 27 пъти за 5 лв. и много други.

Трепане на българки от български путьовци. Ако искаш да застреляш някого, първо утрепи себе си

Дано стрелеца не е бил с билет за самолет, че ако беше се изнервил по време на полета щеше да стане ...

Със сигурност не е бил с билет. Първо, нямаше да го пуснат да се качи на самолета с оръжие! Второ, едва ли би го оставил при проверката на изхода и след това да се качи в самолета.

Ясно, че е така, но продължих локумите на автора на статията - "Все още не е ясно дали някой от двамата е имал самолетен билет за пътуване. "

Смотан стрелец !!!

Докато разрешителните за оръжията се раздават на хора с връзки баджанаци и ракиени авери все така ще е. Как не дадоха на някоя баба в забито село пушка да не я крадат циганите а все на някакви соц тарикати дето работят охрана на дърти години. Иначе докторите си ги бива да спасиш човек с куршум в главата.

Проектил е съвременен термин за изхвърлян от метателно оръжие предмет с предварително зададени характеристики. Стабилизацията в полет се осигурява или чрез завъртане с винтови канали в нарезни оръжия или чрез стреловиден принцип във въздушни стабилизатори. В българския език за малки огнестрелни калибри се употребява куршум, но терминът е по-скоро художествен (както и пуле, гюле, сачма, картеч и др), а не технически. Например, сачмите за лагери са сферични, докато за ловни цели в гладкоцевно оръжие се ползват с лещовидна или друга форма.

по простото е да кажат че са извадили два куршума и готово,все пак не сме във американски сериал със лейтенант хорейшо

Ако напишат куршум, всички ще решат, че е стреляно с музеен експонат от 1876г.

Когато куршума напусне цевта, до голяма степен продължава да прилича, на това което бил преди изстрела, ако попадне в балистичен гел или просто магически спре и увисне във въздъха. При 86% спира да прилича на това кото е бил, защото това е конструктивно заложено да се раздробява с цел максимални поражения. Това е така наречената характеристика "стопиращ ефект" или способността му да те спре на мига и да те оства на място. За останалите около 14% от ситуациите не те интересува какво се случва, но отново не прилича на това което си виждал, съдейкй по въпроса който задаваш.

НАПЪЛНО СИ ПРАВ, НО ТЕЗИ КОИТО ТЕ РЕПЛИКИРАТ НЕ МОГАТ ДА ПРИЕМАТ "ПРОСТАШКОТО" КУРШУМ- КЪДЕ ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЗВУЧИ "ПРОЕКТИЛ"

До не значи: значи че четеш глупости от глупави списания.

Ти ми обяси, че ми изглеждаш най-благонадежден.

Явно този убиец и самоубиец не бе добре с главата, но все пак е имал законно оръжие. Как стана това? Дали жената се оправи, не знам, но -успех.

Че кой е на 100% добре с главата? Ти да не би да си?

А ти как си с главата?

Може да му е повлияла слънчевата активност този следобед. Ако е психо лабилен. На мен мъжа ми следобеда превъртя и вдигна скандал, че не била почистена...прахосмукачката! Явно от магнитната буря ще да е. Не че той не е злобар, ама този път изкрейзи съвсем. Добре че няма оръжие, че можеше да има още случки за новините. Види се, психолабилните се влияят от магнитните бури.

"Престъплението се е случило със законно притежаван от мъжа пистолет." Престъплението е ИЗВЪРШЕНО със законно притежаван от мъжа пистолет!!! Не се е СЛУЧИЛО с пистолет!

Опасност за живота "и".

какво е"проектил" ей така за спорта и редакторката

Фрагмент от това което е напуснало цевта. Доста често, най-голямата открита част, която може да бъде категоризирана, като част от куршум, съчма, тел, пирон, парче от нещо което напуснало цевта с висока скорост, достатъчча за да предизвика рзкъсни тъканни поражения. Доста често не се е налагало да бъде раздробявано допълнително, преди да ти го извадят от мозъка.

хорейшо ти ли си бе,аре да спреш да гледаш сериали,по просто ще ти е

Отговаряш неправилно. Не е фрагмент. Щом куршумът напусне цевта, вече е проектил.

Като става дума за пистолет, проектила е куршума. Но все пак не знам дали авторката трябва да се норочва за чуждицата, защото в случая тя просто преразказва какво е казал доктора. Както и да е. Не става дума за средството а затова че жената е в критично състояние след това. И че престъплението е на база лични отношения.