При все по-ниска заболеваемост, София продължава да е в жълтата COVID зона

Заболеваемостта в страната пада за дни - от 73 на сто хиляди души население на 13 май, сега е 69 на сто хиляди.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С коктейли химически и биологически оръжия.... Чака ни бавна мъчителна и изпълнена с дълга агония смърт ..

Какъв е изводът: С противоепидемични мерки има висока заболеваемост, без мерки - ниска.

Ще ви мрете вкъщи, споко.

Глупости, никой не знае истинската заболеваемост, защото тестове вече не се правят.

И да се правеха - все тая! В САЩ нали ги спряха, щото положителните били фалшиво положителни, а отрицателните - фалшиво отрицателни.

...глупости пишеш...

Да не оклюмва бялата мафия. Просто засега няма фондове, война е, трябват много пари за украинците за да слушкат. Но на есен Байдън ни обещава нова серия от филма ковид. И лабораторийка даже си има за всеки случай в София. Та да си пазят маркучите. Пък ако Кирчо и коалиция не устискат със сигурност ще видим и предизборна настинка. Силна, както винаги. Ако пък не успеят с настинка, има вариант Б: малки дечица с жълтеница. Ако не установят причината си е от правилната жълтеница. Бизнес си е.

На есен бай Х може да не е сред живите...

София е най-ваксинирана.

Си ного тъп Саше! В София се правят най много тестове !

е в софия много маймуни сред тях много хипохондрици и промивки нормално е да се тестват повече а пландемия се прави с фалшиво позитивни тестове..

70 на 100 000 , демек забележете - 0.7 на 1000 ...и това е жълта зона ли, че то тогава кое е зелена, сигурно 0.0007 на 1000 демек за един заразен в цяла България...

Жълтопаветният планктон е най-набоцкан, всичко е в реда на нещата.

Тея да не са "пили газ"?! За много тъпи ги имаш народните изедници, а ако някой знае какво има наистина в душегубките, с които искаха да натряскат народа, то би следвало да е в тези среди. Ловя бас, че точно там броят на фалшиво-ваксаните е над 90%. Боку сам даде пример на народа как да се ваксинира правилно - с капачката.