При спецакцията са задържани 7 служители на ДАИ-Перник

Ще им бъде повдигнато обвинение за участие в престъпна група за подкупи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правят акция поне за трети път в рамките на около 6г. Изобщо няма да съм учуден, ако някои са арестувани и по два или дори три пъти, тъй като обективният съд най-редовно ги възстановява на работа, а там ги чакат с отворени обятия като готови специалисти. Не че има някакво значение дали е ДАИ Перник, Благоевград, София, Добрич или Бургас - подборът на "специалисти" е еднакъв, защото се искат сходни "качества".

Сходни и полезни качества! Хем цуцат - хем снясят. Пък и... Когато трябват кьорфишеци, за разсейване на вниманието, си ги арестуват временно. Отчитат сеяност и.. Кръга се върти. Безспир... Важнато е салаверата да гече. Че тоя Цецо все ще се оака. И касата пресъхва.

Тъпи шумни предизборни акции, и след това нищо, никой не е в затвора, обвинените спечелили дело в Страсбург и ги връщаме на работа и обезщетение им плащаме. Нема такава държава

Отвличане на вниманието от "Апартаменгейт". Сега ще ги съдят година и половина , и после съда ще ги оправдае и върне на работа , като държавата ще им плати обезщетение . Тоя филм сме го гледали няколко пъти !

са ти дали от киселата помия

Корупцията буквално ни залива застрахователи, държавни учреждения, политици. Тия от ДАИ обаче са супер нагли!

МВР Пикчърс изваждат хит след хит. Екшъна с привкус на комедия - ОБГАЗЯВАНЕ (работно заглави Ревящите полицаи), обаче е моят фаворит. Такъв шедьовър... майсторска работа.

това ДАЙ защо не се забрани със закон