Коментари - При спецакция на ГДБОП: Иззеха 13 кг бижута без документи от златарски магазин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми то детето идва и ги носи.. То от де да знай

НЯМА НУЖДА ДА СЪМ КРИМИНАЛИСТ ЗА ДА ВИДЯ КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА.САМО ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИТЕ. ТАКЪВ УДАР НА ЗЛАТНИ НАКИТИ НЕ Е ИМАЛО ОТКАКТО РАДЕВ ВЗЕ ВЛАСТТА. ЗА НАРКОТИЦИТЕ СЪЩО. МАХАТ ВЕЧЕ НА РАДЕВ КОКАРДЖАТА КОПОИТЕ И ЧЕТЕТЕ ОТ ТУК НАТАТЪК. ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ТОНА НАРКОТИЦИ МИНАВАТ И РАДЕВ ГИ Е ПАЗЕЛ. НАЙ ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ ПОЧТЕН КРАДЕЦ Е РУМЕН РАДЕВ КОКАРДЖАТА ЖЕНСКИЯТ ПОЛОВ ОРГАН.

крадлив-боко и лъжлив-киро се събраха ------------------ Върнахте борисов-тиквата и крадливата му корумпирана партия на власт и рекетът над хората с бизнеси пак започна! След като не слушате какво ви говорим и какво ви предупреждавахме, след като връщате всеки път този дебел, затлъстял, озблобен, тъповат, самовлюбен, нагъл и подпухнал австралопитек от Банкя, нека сега гербопитеците да ви вземат бизнесите, и нека тиквата да си пълни чекмеждетата с още злато и пачки с евра взети от вас!

Говорим за около милион лева тука ....

Taka e, циганите даже и касов апарат нямат.

Виновния няма, арестувани няма. Само златото взеха и казаха "след месец пак ще минем". После гръмна и другата новина - на връщане открили боза без документи в баничарница.

9-те джуджета харесват тази плячка! Как ще делят обаче!?

това законно ли е ??????

боже боже каква грандиозна измама са разкрили от ГДБОП. Разбира се чисто по нашенски се влага ресурс много по-скъп на данъкоплатеца от пропуснатите ползи за бюджета. Да се готвят търговците на пазара, особено тези, които не са на сергия, а тичат между хората да продават отрови за мишки и хлебарки.....

Ушевите иззеха 13 килограма златни бижута без документи за произход, И СИ ГИ ДЕЛНАХА !!!

13кг или само толкова са декларирали по документ?